Google Translate

miercuri, 10 martie 2010

De ce Blog? Ce facem cu banii? Raspund unor "cozi de topor"!

Conducerea SCMD a preferat folosirea ca "pagina principala Web" a "Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate" un site "blog", cu platforma "blogger", inclusiv pentru filialele din teritoriu, din motive temeinice, obiective:

1. Costuri mult mai mici de realizare fata de un site. Daca un site clasic costa de la 1000 euro in sus, un site de tip blog ajunge la ..."hei-rup-ul patriotic" al celor care se pricep! Deci: COSTURI ZERO!

Banii care se strang,in principal din COTIZATII, sunt folositi transparent, judicios si in scopuri bine definite. CONSILIUL Director al Sindicatului, Birourile operative din teritoriu, fac si ei tot “munca patriotica”. NIMENI dintre acesti "lideri de sindicat" nu e platit! Sunt utilizate telefoanele personale, masinile personale, precum si timpul liber al fiecaruia!

2. In cazul unui site de tip blog, costul gazduirii este zero, acesta fiind "gazduit free", pe platforma blogger.

3. Indexarea sitului de tip blog, se face mult mai rapid decat a unui site clasic.

4. Optimizarea siteului de tip blog, este mai lesne de realizat decat a unui site clasic.

5. Administrarea unui site de tip blog este mult mai usoara.

6. Timpul de realizare a unui site de tip blog este foarte scurt.

Consider ca ARGUMENTELE enumerate, ne fac mândri că in locul unor "pagini Web" de mii si mii de euro, sau sute de mii euro, asa cum au guvernantii nostri dragi, folosim credem cu mai multa eficienta, site-uri free, in care muncim cu drag!

Iar celor care arunca cu pietre in Sindicatul SCMD privind cotizatia de "120 lei/an", adica "10 lei/luna", semanand nejustificat suspiciuni cu privire la folosirea banilor, le facem cunoscut ca habar nu au ce vorbesc, sunt eventual din categoria celor care "s-au prajit" cu altii, "dau din propria lor casa", ori au "sarcini bine precizate", de tipul "dezbina si stapaneste"!

Col. (r) Vasile Burcu
Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

p.s.: Din motive de "mai sus",
propun Conducerii SCMD sa folosim in
continuare "blogul"! Sa fim mandrii,
ca suntem bloggeri!

Un comentariu:

  1. Nu toate site-urile costa 1000 de euro. Depinde de om, de priceperea lui si daca vrei sa il cauti, pana la urma il gasesti. Intentia conteaza. Vizitati si aruncati o privire la site-ul ANCMRR Filiala Teleorman si apreciati dvs. cam cat credeti ca a costat realizarea lui, raportat la design si functionalitate: http://ancmrrtr.byethost33.com sau http://ancmrrteleorman.co.cc Tineti cont ca are chat, 2 forumuri si sistem de mesagerie interna privat membru la membru si un singur membru la toti membrii, posibilitate de publicare de articole de membrii filialei si subfilialelor. Pe urma am sa va spun eu care e pretul real.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri