Google Translate

miercuri, 14 aprilie 2010

Incredibil, dar adevarat! Comisia de muncă din Senat, respinge "toate" amendamentele Comisiei de aparare!

Senatorii au respins amendamentele primite de la Comisiile juridice şi pentru apărare care propuneau formule de calcul care să permită menţinerea pensiilor actuale ale categoriilor speciale de pesnionari-militari, magistraţi sau poliţişti.(...)

Integral,aici: Comisia de muncă din Senat a adoptat raportul Legii pensiilor

Ministrul Muncii, Mihail Şeitan, a declarat, miercuri, după adoptarea raporului la Legea Pensiilor de către Comisia de muncă de la Senat,
că majorarea punctului de pensie la 45 % din valoarea salariul mediu brut pe economie nu este sustenabilă, precizând că nu va susţine amendamentul în plen.


Cititi stirea integral aici: Şeitan: Majorarea punctului de pensie la 45% nu este sustenabilă financiar

Pe de altă parte, potrivit ministrului Muncii, Comisia nu a admis niciun amendament transmis de Comisia juridică, privind pensiile magistraţilor, şi nici de Comisia de apărare, care propusese, marţi, o "abordare graduală a pensiilor din domeniu".

Plenul Senatului, în calitate de primă cameră, este chemat să se pronunţe luni prin vot pe proiectul Legii unitare a pensiilor.


Integral,aici: Senat: Valoarea punctului de pensie nu poate reprezenta mai puţin de 45% din salariu mediu brut
_________________________
Ceea ce era previzibil, prinde contur!
Toate demersurile noastre au fost inutile!
Ei FAC doar ce vor, ce si-au propus!
Presa pdl-udmr-ista, deja a trecut la manipulari!
Insista la greu, pe nenorocitul de 45% din salariu mediu brut,desi mister Seitan a precizat cu maxima claritate: nu este sustenabil!

Mai vor sa pacaleasca fraierii, cu o crestere de ... 100%! (Incepand cu anul 2021, valoarea punctului de pensie se majoreaza anual cu 100% din rata inflatiei la care se adauga 45% din cresterea reala a salariului mediu brut, realizate pe anul precedent.) Rasul curcilor! Astia ne cred tampiti prin definitie, adica din nascare!

Col.(r) Vasile Burcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri