Google Translate

vineri, 2 aprilie 2010

Din categoria: "Ştiri care ne revoltă!"

"Bogdan Ionescu, viitorul ginere al lui Traian Basescu, va fi secretar economic al Ambasadei Romaniei la Paris.

La doar 30 de ani, iubitul Elenei Basescu a avut o cariera de invidiat, ajutat fiind de oameni din apropierea sefului statului. Bogdan, cunoscut si sub numele de Syda, a castigat insa postul de secretar in Amabasada Romaniei la Paris in urma unui concurs dubios,
scrie Libertatea.

Iubitul Elenei Basescu a fost, in 2007, timp de cateva saptamani, consilierul ministrului Integrarii, Anca Boagiu, iar anul acesta, a reusit o ascensiune fulminanta pe Bursa, ajutat de un alt pedelist, Adriean Videanu.

La nici o luna de la data de 5 martie, cand a fost angajat, pe baza unui concurs pe un post aflat vacant, consilier la Directia Generala Relatii Externe din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Bogdan Ionescu participa la un alt concurs, pentru psotul de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris.

Fiind singurul concurent, Syda il si castiga, ridicand mari semne de intrebare."(...)
Integral,aici: Iubitul Elenei Basescu va fi secretar in Ambasada Romaniei la Paris

"Are bani, e iubitul fiicei preşedintelui şi in curand se va muta in Franţa. Şi nu oricum, ci pe banii statului. Pentru că Bogdan Ionescu, cunoscut sub porecla de Syda, va fi secretarul economic al Ambasadei României la Paris."
Continuarea,aici: Syda, iubitul Elenei Băsescu, se mută la Paris

p.s.: "Cariera publică a tăurașului tatuat a început abrupt, cu un cuțit în meclă. Motivul, ca-n orice tragedie grecească, a fost o femeie: superba Corina Zugravu. Ei bine, supranumitul Syda nu a respectat regulamentul de ordine interioară și a vizat o abordare frontală a Corinei, cînd era cuplată cu alt mare gigălău autohton, Poponeț. "
Alte detalii,aici: Bogdan Ionescu aka
Syda Șmecherașul cel viteaz
,
O minima revista a presei, si aici:
1. Şmecherii de Dorobanţi

2. Syda lu’ EBA: diplomat ilegal
3. Elena B. își face loverboy-ul diplomat
_________________________
Orice comentariu, este inutil!
Ma simt umilit, de prisos!
Tupeul si prostia,
Conduce Romania!

Col.(r) Vasile Burcu
_________________________
UPDATE: Bogdan Ionescu a demisionat !?!
_________________________
Bogdan Ionescu alias Syda, s-ar fi retras si din functia de secretar economic de gradul III la Ambasada Romaniei din Paris, dupa ce a iscat o teribila indignare mediatica! Anuntul vine dupa ce vineri intreaga presa a explodat cand s-a aflat ca acesta urma sa fie numit in functia de secretar in Ambasada Romaniei la Paris.
Vom trai si vom vedea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri