Google Translate

joi, 1 aprilie 2010

Quo vadis, Romania?

În presă au apărut informaţii potrivit cărora poliţiştilor de la Rutieră le este impusă o normă de zece amenzi pe zi, de poliţist.
În caz contrar, ei primesc calificativul nesatisfăcător, iar la cumularea a trei astfel de calificative, poliţistul va fi exclus de pe lista pentru prime sau promovare.


La Sibiu, câţiva agenţi de la Rutieră, revoltaţi că sunt nevoiţi să prezinte în fiecare zi cel puţin zece amenzi, au fost de acord să vorbească despre norma impusă de şefii lor. (...)

Întrebat dacă a dat amenzi pentru a îndeplini norma, poliţistul a răspuns: "Am dat amenzi pentru că sunt cerute. Au fost multe momente când puteam să aplic un avertisment verbal. Dar pentru faptul că ştiam că urma să fiu sancţionat, am aplicat amenzi cetăţenilor. Noi suntem evaluaţi la sfârşitul fiecărui an, strict după numărul de amenzi".(...)

Directorul de la Direcţia Rutieră IGPR, Lucian Diniţă, a dezminţit însă informaţiile şi susţine că va verifica acuzaţiile lansate de poliţişti.(...)

Integral,aici: Normă impusă de şefi: Poliţiştii trebuie să acorde cel puţin 10 amenzi pe zi

NO COMMENT!
Made in Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri