Google Translate

vineri, 9 aprilie 2010

SCMD, a avut DREPTATE! Toate pensiile scad!

Pensiile speciale au intrat, joi, în Parlament. Comisia de muncă a Camerei Deputatilor a dezbătut Legea pensiilor cu reprezentanţii MAI, MApN, SRI şi SIE. Asta după ce miercuri, autorităţile s-au bâlbâit în privinţa pensiilor militare. Totul a început de la un document semnat de ministrul Apărării, în care se arată că aceste pensii vor fi reduse cu până la 69%. Ministrul Muncii
l-a contrazis şi a spus că Gabriel Oprea a făcut o afirmaţie "nefericită".
Cititi integral aici: Pensiile speciale, inclusiv cele ale militarilor, dezbătute în Parlament
___________________________
Preşedintele Comisiei de muncă, deputatul Victor Paul Dobre, a declarat joi că reprezentanţii MApN, MAI şi ai serviciilor de informaţii propun ca pensiile din aceste sisteme să fie calculate printr-o lege specială, sau în baza unui capitol separat din viitoarea lege a pensiilor.

Reprezentanţii din sistemul de ordine publică şi siguranţă naţională au prezentat, într-o întâlnire informală cu membrii Comisiei de muncă a Camerei, propriile propuneri de calculare a pensiilor, exprimându-se împotriva aplicării retroactive a viitoarei Legi unice şi anunţând concluziile simulărilor pe baza proiectului Guvernului, potrivit cărora pensiile s-ar reduce între 19% şi 69%, a precizat deputatul PNL Victor Paul Dobre, citat de Newsin.

"S-a prezentat (n.r. în faţa Comisiei) un document comun al acestor structuri, elaborat în urma unor analize făcute asupra proiectului de lege al pensiilor timp de trei luni, cu o serie de propuneri şi soluţii, pornind de la varianta unei legi speciale, a unui capitol special sau a unor amendamente la proiectul de lege prezentat de Guvern. Au prezentat cazuri şi situaţii concrete, comparaţii cu sisteme similare din ţări UE şi punctele de vedere ale acestor instituţii", a arătat liberalul.

El a precizat că rezultatul simulărillor prezentate de serviciile de informaţii şi cele două ministere coincid cu cele ale ministrului Apărării, Gabriel Oprea
"Pe simulările care se fac pe actualul model, se reduc pensiile cu valorile care s-au prezentat ieri, între 19% şi 69%, inclusiv pensii de 12 milioane lei vechi se reduc la 8 milioane. Ştiu declaraţiile ministrului Şeitan (n.r. că pensiile speciale nu vor scădea cu 70%), dar astăzi, fişele prezentate de colegii din structuri au reconfirmat cifrele prevăzute în răspunsul ministrului Apărării. Probabil că va trebui ca şi Ministerul Muncii să analizeze foarte atent modul de calcul",
a spus deputatul.
Integral,aici: Militarii vor calcularea pensiilor în baza unei legi speciale
_________________________
Simulările făcute pe baza proiectului legii pensiilor de ministerul Apărării arată că pensiile militarilor se vor reduce, într-adevăr cu până la 69%.
Declaraţia a fost făcută de preşedintele comisiei de muncă din Camera Deputaţilor, după întâlnirea cu reprezentanţii militarilor, poliţiştilor, SIE, SRI,
STS şi SPP.

Articol integral: Toate pensiile militarilor se vor reduce cu până la 69%, susţine Paul Dobre
_________________________
Pentru cine vrea mai mult, Click aici:
Comisia de Muncă: Pensiile militarilor vor scădea
________________________
SCMD, a avut DREPTATE!
Toate pensiile scad! Acum, o spun si altii!
Doar Boc si ceata lui, au alta opinie!
Ma intreb si va intreb: ce vor? cui serveste?

Col.(r) Vasile Burcu
UPDATE:
________________________
Stimate domnule colonel
Da este adevarat.
Toate pensiile scad, atat cele in plata cat si cele pentru cei care vor iesi la pensie pana in 2020.

boc si seitan MINT pentru ca stiu ca vor scadea pensiile TUTUROR militarilor ATAT IN REZERVA CAT SI CARE VOR IESI LA PENSIE PANA IN 2020. In varianta de lege care a stat pe site-ul MM (pana in ultima zi la ora 20 cand a fost schimbata cu actuala forma) exista art. 172, 2) la pensiile militarilor celor care vor iesi la pensie pana in 2020, punctul de pensie se mareste cu de la 50% in 2011 pana la 5% in 2020 (conform unui tabel anexat). In concluzie, militarii care vor iesi la pensie in 2011 vor avea pensii mai mici cu minim 33%.
Aceste corectii s-au facut in urma unor modelari (altele ??? - asa s-a spus atunci cad s-a prezentat legea in perioada de punere in discutie publica).
DECI GUVERNUL STIE SI DORESTE SCADEREA PENSIILOR TUTUROR MILITARILOR, ACTIVI SAU NU, CU PENSII MICI SAU MARI.
De asemeni prin art. 175, 5), din vechea forma, se pastreaza valoarea pensiilor militare in plata prin modul de recalculare (punctul se calculeaza prin impartirea valorii pensiei actuale la valoarea punctului de pensie).
Aceasta lege a fost schimbata in ultima zi ca urmare a interventiei lui boc, (exista imagini video) din care si-a facut un merit repetand placa cu "pensii nesimtite" si modalitatea unica de calcul a pensiei.
Trebuie constientizat ca noi pensionarii actuali mai avem o sansa (asa cum am scris pe acest forum acum 4 luni) prin procese, pentru ca exista precedetul aplicarii legii 19 cand pensiile recalulate mai mici decat cele in plata s-au platit in continuare cu valoarea existenta la data recalcularii, DAR MILITARII ACTIVI, DIN TOATE STRUCTURILE MILITARIZATE, CU ORICE GRAD, VOR AVEA PENSIILE MAI MICI CU CEL PUTIN 33%.
col. (r) dr. ing. I. Popescu
Material preluat de pe:
yahoo.com/group/roarmy230/message/3350

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri