Google Translate

joi, 20 mai 2010

Un "gunoi" numit Prigoană, dixit: "Niciun roman nu merită o pensie mai mare de 1.500 de lei"!

O pensie de 1.500 de lei este
“mai mult decât suficientă pentru orice român ca să trăiască”,
crede Silviu Prigoană, om de afaceri şi membru al Comisiei Muncă şi Protecţie Socială din Camera Deputaţilor. Potrivit lui Prigoană plafonarea pensiilor ar aduce la buget sumele necesare pentru a depăşi impasul bugetar actual. De altfel Legea Pensiilor aflată în dezbatere în Parlament va impune exact aceste plafoane.

"Indiferent că pensionarul a fost director la Petrom ori sondor nu merită o pensie mai mare de 1.500 de lei, pentru că nivelul contribuţiei sociale nu justifică acest lucru."
dixit "gunoierul Sef" al bucurestenilor!

Stire intens mediatizata AZI, comentata la greu, avand acelasi unic scop: "icaierarea generala" a romanilor!

Acelasi "gunoi" Silviu Prigoană, care in calitate de acţionar majoritar al companiei de salubritate Rosal, a încheiat un contract de licenţă pe 10 ani cu propria firmă, prin care va primi 71.500 de euro/lună, fără TVA începând cu luna ianuarie 2010, pentru folosirea mărcii "Rosal" de către compania cu acelaşi nume,dupa cum informa Ziarul Financiar.

Deci:
Pensionarul "nu merita mai mult",
ii sunt suficienti 1500 Lei/luna!
Gunoiul/pdl-ist insa, merita "legal"
71.500 de euro/lună!

Incredibil!
Ei ne sunt alesii!
Sa traiti bine, romani!


Blogger de serviciu &
Comentator de ocazie,
Col.(r) Vasile Burcu

13 comentarii:

  1. Va dati seama ca in fata unui astfel de om va trebui sa sustinem si Abrogarea Cap. IV din Legea 329/2009 si Legea pensiilor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest "gunoi" care isi scoleste copii prin strainatate cu zeci de mii de dolari si euro furati de la prostul administrator stat roman, care a propus transformarea CASEI POPORULUI in moll, vine acum cu inca o propunere "desteapta"- niciun roman sa nu aiba pensia mai mare de 1.500 lei. Mai pupincuristule, ce ai zice tu daca maine ai fi verificat cum ti-ai tras averea, ti-ar fi confiscata si ai sta vreo 20 de ani la mititica- este doar o propunere, probabil tot la fel de interesanta ca si ale tale!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Elena!
    Tuturor Elena & Constantin, o viata mai buna! Sa va dea Domnul,tot ce va doriti!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. spunea...

    Bine zis gunoi. Prigoana e un gunoi, iar nu un gunoier.
    Gunoier ar fi fost un termen prea nobil, gunoierii fac un serviciu comunitatii prin munca lor folositorae.
    Acest Prigoana Silviu este insa o nesimtit care se da drept mare om de afaceri, desi banii lui vin de la stat si de la primarii, pe ai caror conducatori i-a mituit. Foloseste domeniul public cu sprijinul lui Ontanu si al lui Negoita de parca ar fi curtea proprie!

    Cum se poate asa ceva? Sa ridici masinile proprietate personala de pe domeniul public si sa ceri in schimb 700 de lei (sapte sute de lei!!!) ca sa le dai inapoi cetatenilor care nu au unde sa parcheze?

    Sa construiasca mai intai suficiente parcari si abia apoi sa treaca la ridicarea masinilor care sunt lasate din rea vointa unde nu e voie! Dar asa? Sa exploatezi proprietatea publica in folosul tau personal si sa spui ca romanii ar trebui sa se multumeasca cu maxim 1500 lei pensie??
    Tu care ai bisnitarit fara rusine de cand te stii?

    La fel a facut si Udrea (vezi Dalli), si cati alti hotomani care acum traiesc regeste pe spinarea prostilor de cetateni onesti.

    Cum de are inconstienta acest jeg moral, acest nespalat si imputit, acest mahalagiu de joasa speta numit Prigoana Silviu, sa vina cu asemenea elucubratii in fata oamenilor cinstiti?

    Credeti ca in urmatoarea legislatura il vom mai vedea in Parlament? Nu m-ar mira sa da.

    Ar trebui pe bune sa facem o lista a rusinii unde sa-i trecem spre neuitare pe toti acesti nemernici care nu merita sa stea in fruntea poporului, ci in puscarii sau la periferia societatii, cel mult!

    Odata si-odata lucrurile tot trebuie sa se aseze pe fagasul lor normal.

    La asta trebuie sa contribue si cei din SCMD.

    Deocamdata e bine ca se pregateste terenul. Cu totii avem copii valorosi, de educatia carora ne-am preocupat si carora le-am insuflat principii corecte, care sunt sau au fost studenti eminenti si stiu ce inseamna sa muncesti pentru niste rezultate. Nu vrem ca ei sa traiasca intr-o societate in care minciuna, nesimtirea si hotia sa fie valorile de capatai, pentru ca intr-o astfel de societate ei nu au nicio sansa, cum nu are graul curat intr-un camp de neghina!

    Sa ne propunem sa asezam valorile la locul lor pentru a putea trai normal in tara noastra!!!

    Sa nu ne mai lasam furati de impostorii si hotii care s-au urcat fara teama ca vor fi pusi vreodata sa dea seama, in carca noastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bula la scoala. Profesoara le spune elevilor ca urmatoarea zi au inspectie. A doua zi vine inspectorul, iar in timpul lectiei ii intreaba pe copii:
    - Copii, cine este cel mai tare din clasa asta?
    Copii raspund:
    - PRIGOANA!
    Ii intreaba inca o data:
    - Copii, cine pune note profesorilor?
    Copii raspund:
    - PRIGOANA!
    ... si se trezeste si Bula:
    - Mama are trei purcei, cine sa-i pupa-n cur pe ei?
    Copii raspund:
    - PRIGOANA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru urari!
    Aceleasi ganduri frumoase si sa ne dea Dumnezeu puterea de a trece peste aceste zile amare!
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  8. News!
    Pentru cei eventual interesati!

    Cu "forumurile" am vazut ca
    vi s-a parut ... dificil!

    De azi incepand,
    puteti accesa alte DOUA GRUPURI
    de discutii:

    1.Yahoo : scmd_drobeta

    (http://groups.yahoo.com/group/scmd_drobeta/)

    2. Google: ORIZONT_2012

    (http://groups.google.com/group/orizont_2012)

    Va invit la discutii,
    si va nultumesc anticipat!

    Blogger de serviciu &
    Comentator de ocazie,
    Col.(r) Vasile Burcu

    RăspundețiȘtergere
  9. Aschia nu sare departe de trunchi!
    Ep.1.
    _______________________
    Prigoana Jr vinde informatii.
    O afacere care a pus pe jar trei institutii publice.

    O coproductie HotNews.ro - Kamikaze: Generatia lu' tata. Afaceri cu acordul parintilor.

    Sustine ca nu poate fi acuzat de nepotism, dar toate afacerile sale sunt copiate, mostenite de la tatal sau se bazeaza pe colegii de partid din PDL. Este Honorius Prigoana.

    Are 23 de ani, este asociat la 32 de companii si are patru afaceri cu statul. Una din afaceri, portalul de investigatii financiare bonitate.ro, implica colaborarea cu doua institutii ale statului, BNR si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

    Cele doua institutii spun insa ca site-ul lui Prigoana Jr. si-a depasit competentele. In plus, CNA a interzis clipul de promovare al site-ului.

    - va continua -

    RăspundețiȘtergere
  10. Aschia nu sare departe de trunchi!
    Ep.2.(CONTINUARE):
    ___________________________
    BNR: Baza de date a CIP poate fi accesata numai de banci

    HotNews.ro a verificat daca bonitate.ro poate furniza acest serviciu. Reprezentantii BNR au explicat ca baza de date a Centralei Incidentelor de Plati poate fi accesata numai prin intermediul unei banci printr-o retea securizata. Pe site-ul lui Honorius Prigoana - bonitate.ro - se mai mentioneaza si ca “Aici poti fie sa raportezi un incident de plata, fie sa cauti in baza de date un incident raportat de altcineva.”

    Or, reprezentantii BNR au explicat ca “numai persoanele declarate - banci pot raporta incidentele de plata prin intermediul aplicatiei informatice a Centralei Incidentelor de Plati”. “In acest context, apreciem ca precizarea prezentata pe acest site „Aici poti fie sa raportezi un incident de plata …” nu are legatura cu activitatea Centralei Incidentelor de Plati”, au mai declarat reprezentantii BNR. Vezi aici raspunsul integral al BNR in legatura cu afacerea bonitate.ro.

    Prigoana JR prelucreaza date cu caracter personal

    O alta problema este si faptul ca site-ul proceseaza date cu caracter personal precum ar fi CNP-ul. La sectiunea termeni si conditii din site, se mentioneaza ca “poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi incluzand, dar fara a se limita la: numele si prenumele, C.I., CNP, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care sunt folosite informatiile bonitate.ro”.

    Adica, odata inscris in site, datele personale devin parte din baza de date a site-ului. Chiar in formularul de inscriere este solicitat CNP-ul in cazul persoanelor fizice, si datele firmei pentru persoane juridice.
    ________________________
    Honorius a intrat in liga selecta a baietilor destepti din energie
    ________________________
    In cadrul interviului telefonic, Honorius a mai explicat ca pe langa afacerile despre care presa a relatat deja a intrat si pe piata energiei electrice produsa prin microhidrocentrale.

    Prigoana Jr. spune ca are deja in derulare opt proiecte de microhidrocentrale dintre care doua vor fi construite in curand.

    “Pe langa cele opt mai am patru proiecte. Sunt facute de mine si asociatii mei. Sunt private. Vom vinde curentul catre Electrica la pretul reglementat. Exista si o lege care spune la nivelul comunitatii europene si s-a adoptat si in Romania ca toata productia de energie verde sub un MW trebuie cumparata”, a mai declarat Honorius.

    Afacerile de pe piata energiei regenerabile a fost prevestita de catre colegul de partid a lui Honorius, ministrul Adriean Videanu. Intr-un interviu pentru Gindul, Videanu a declarat ca “băieţii deştepţi din energie s-au înverzit”.
    - va continua -

    RăspundețiȘtergere
  11. Aschia nu sare departe de trunchi!
    Ep.3.(CONTINUARE):
    _________________________
    Honorius
    si cele patru afaceri cu statul

    Tanarul Prigoana este implicat si in afaceri cu statul. In acest caz firma care are relatia cu statul este Rosal Ecologic & Recycling System. Aceasta companie este controlata de Prigoana Jr. Prin intermediul altor doua firme. Honorius Prigoana este asociat unic la Univers Media, care la randul sau este actionar majoritar cu 60% Rosal Management SRL care la randul sau este actionar majoritar la Rosal Ecologic & Recycling System.

    Afacerea numarul 1: Hingherii de masini parcate ilegal. Rosal Ecologic & Recycling System este compania care ridica masini in sectorul 3 pe baza unui parteneriat cu administratia locala condusa de Liviu Negoita vicepresedinte PDL. Din ridicatul masinilor din sectorul 3 Honorius ar fi castigat in 2009 850.000 de euro, dupa cum noteaza cotidianul Evenimentul Zilei. Aceasta este una din afacerile copiate/mostenite de Prigoana Jr. de la tatal sau. In 2007 presa nota ca de ridicarea masinilor parcate ilegal in Bucuresti se ocupa Silviu Prigoana in timp ce primar era Adriean Videanu.

    Afacerea numarul 2: 200 de hectare de Delta concesionate de la colegul de partid. Tot de la o administratie condusa de PDL, Honorius a concesionat 200 de hectare de bazine piscicole. Consiliul Judetean Tulcea condus de Victor Tarhon (PDL) a concesionat companiei Pasaj Comalim, unde Honorius Prigoana este actionar majoritar, cele 200 de hectare de helesteu aflate in Delta Dunarii. Concesionarea a fost realizata prin negociere directa fara licitatie. Detaliile acestei afaceri pot fi citite intr-o investigatie postata pe portalul Romania Curata (http://www.romaniacurata.ro/prigoana-jr-stapan-de-helestee-in-delta-luate-fara-licitatie-868.htm). Potrivit investigatiei Honorius a beneficiat in urma contractului negociat direct de un “discount” de 50% din redeventa.

    Afacerea numarul 3: O salubrizare mica tot de la colegii de partid. O alta afacere copiata la indigo de Honorius de la tatal sau este salubrizarea. Rosal Ecologic & Recycling System are contracte de salubrizare cu mai multe comune din Judetul Ilfov. Unul dintre contracte este incheiat cu administratia locala din Buftea. Contractul a fost incheiat in 2004 cand primar era un membru al PDL. Pentru salubrizarea din Buftea Rosal Ecologic & Recycling System primeste 407.000 euro pe an.

    Afacerea numarul 4: Parc eolian pe terenul statului. Este vorba despre Rosal Green Energy care se ocupa de producerea de energie eoliana. Romania Libera a notat intr-un articol ca aceasta societate a concesionat de la primaria comunei Valea Nucarilor islazul comunal pentru a construi un parc eolian. Honorius Prigoana detine 70% din actiunile Rosal Green Energy insa afacerea cu energia eoliana a fost anuntata inca din 2008 de tatal sau Silviu Prigoana. Honorius Prigoana spune insa ca nu are nici un fel de terenuri concesionate ci toate terenurile sunt achizitionate.
    - va continua -

    RăspundețiȘtergere
  12. Aschia nu sare departe de trunchi!
    Ep.4.(CONTINUARE):
    ________________________
    In 2009, Honorius s-a apropiat de Elena Basescu; cei doi s-au sustinut reciproc in campaniile electorale. Honorius a facut campanie pentru Elena Basescu la europarlamentarele din iunie 2009. Mezina presedintelui nu a ramas datoare si, in campania electorala pentru sectorul 1, l-a sprijinit pe Prigoana Jr.

    Ce spun altii despre el:
    _______________________
    Emil Boc: “Este un tanar care are studii de specialitate in domeniul economic. Are experienta manageriala in Romania fiind asociat la un numar important de societati comerciale. Este un tanar care este simbol pentru tanara generatie."

    Ludovic Orban: "Dupa parerea mea, este o sfidare la adresa bunului simt al cetatenilor Romaniei. Dupa parerea mea, este o sfidare si o jignire la adresa tuturor cetatenilor Romaniei printre care sunt milioane de romani de zece ori mai buni decat aceasta beizadea, acest baiat al unui om care isi castiga banii din contracte cu statul si cu administratiile locale ale PDL."
    ____________________________
    Despre averea lui Honorius Prigoana aflam mai multe detalii din declaratia sa de avere depusa la ANI in momentul in care a candidat la o functie de parlamentar. Din acesta declaratie reiese ca Honorius ar fi castigat 800.000 de lei, adica vreo 150.000 de euro pe luna din dividende, consultanta si drepturi de autor. Peste 700.000 de lei sunt declarati drept imprumuturi in nume personal catre cinci companii.
    _________________________
    Potrivit Registrului Comertului, Honorius Prigoana apare ca asociat in 31 de companii din Romania la care se adauga si o companie din SUA.
    _________________________
    Integral:
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7299505-video-prigoana-vinde-informatii-afacere-care-pus-jar-trei-institutii-publice.htm

    RăspundețiȘtergere
  13. Gunoiul, tot gunoi ramane!
    __________________________
    Deputatul democrat-liberal Silviu Prigoană a demisionat, luni,31 mai, din PDL Sector 3, a declarat, pentru MEDIAFAX, liderul organizaţiei, Silvian Ionescu.

    Ionescu a precizat că Prigoană a preferat să nu mai aştepte redactarea de către Biroul Permanent al partidului a deciziei privind situaţia demnitarilor care au afaceri cu statul

    http://www.mediafax.ro/politic/silviu-prigoana-a-demisionat-din-pdl-sector-3-6230493/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri