Google Translate

joi, 1 iulie 2010

Guvernul Boc si Basescu, au pus cruce pensiilor militare!

Legile austerităţii, care vizează reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor şi recalcularea unor categorii de pensii, au fost publicate, miercuri,30 iunie 2010, în Monitorul Oficial.

Legea privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor stipulează că, la data intrării în vigoare a actului normativ, următoarele categorii de pensii, stabilite pe baza legislaţiei anterioare, devin pensii în înţelesul Legii 19/2000:

*** pensiile militare de stat,
*** pensiile de stat ale poliţistilor şi
*** ale funcţionarilor publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciarelor,
*** pensiile de serviciu ale personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lânga acestea,
*** ale personalului diplomatic şi consular,
*** ale funcţionarilor publici parlamentari,
*** ale deputaţilor şi senatorilor,
*** ale personalului aeronautic civil navigant din aviaţia civilă,
*** ale personalului Curţii de Conturi.

Aceste categorii de pensii se recalculează prin determinarea punctajului mediu anual şi a cuantumului fiecărei pensii, utilizând algoritmul de calcul prevăzut de Legea 19/2000 privind sistemul public de pensii.

Integral, Mediafax.ro : Legile privind reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor şi recalcularea pensiilor, publicate în MO

De acum, Dumnezeu cu mila!
"Fiecare popor isi are conducatorii pe care ii merita"!

V.Burcu

8 comentarii:

  1. Micutul popor SCMD, nu face exceptie!
    Poate cu alti lideri, alta strategie,
    s-ar fi reusit mai mult!
    Oricum, din greseli macar, ar trebui sa invatam cate ceva!

    Chestiuni interne, la ordinea zilei:
    1. Solicit OFICIAL, schimbarea "biroului de avocatura"! Cred ca pe bani multi, am fost consiliati prost!
    2. La fel de OFICIAL si PUBLIC, un prim BILANT financiar contabil al SCMD, pe primele 6 luni ale anului 2010! Cu tot ce inseamna acesta! Intrarea si iesirea fiecarui banut + soldul curent la 30 iunie 2010!
    Col. (r) Vasile Burcu,
    Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

    RăspundețiȘtergere
  2. " ... alti lideri, alta strategie ..."
    A nu se interpreta ca VIZEZ doar SCMD Comitetul Director! De departe nu! Cu totii, inclusiv sau poate cel mai mult, ma gandeam amarat la noi, cei din teritoriu!

    Daca mehedintenii imi vor cere asumarea raspunderii pentru ESECUL demersurilor intreprinse, le voi indeplini ... pe loc solicitarea!

    Asta e. La ASUMAREA RASPUNDERII fiecaruia ma gandeam! Inclusiv, sau mai ales, a mea! Vom intruni pe data de 09 iulie 2010 ora 11, Adunarea Generala a Filialei Dr.Tr.Severin si vom DECIDE!
    Col. (r) Vasile Burcu,
    Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

    RăspundețiȘtergere
  3. @Admin
    Nu cred ca e cazul ca un om ca Dvs. sa isi dea demisia. Eu, personal, care stiu ca in ultimele luni nu am avut casa, masa, copil, sot, rude etc., ca am facut tot ce e omeneste posibil ca sa iasa ceva bun pentru noi, dar ... nu a iesit, nu ma simt, totusi, vinovata. Mai ales dupa ce am urmarit tot balamucul din Parlament. Mai ales dupa ce am vazut deciziile CCR!!!! Mai ales dupa ce am intrat pe Site-ul Senatului si am vazut proiectul de lege pentru modificarea legii Av. Poporului (rog intrati, cititi si comentam dupa). Doar dezamagita. Deja sintagma "asumarea raspunderii" ma agaseaza!

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu ,azi,in adunarea generala a filialei am cerut sa fiu schimbat din functie.nimic din ce am gandit ca se poate rezolva,din pacate n-a fost realizat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai oameni buni, ce aveti ? Vasile , Stramb ? Imi e greu sa cred ca va lasati asa de usor invinsi . Pentru ca asta faceti . Dati inapoi in fata unora care au alte interese decat cele sindicale . Sau care chiar daca vor , nu stiu sa faca ceva mai bun . Iar voi, in loc sa puneti umarul sa schimbati ce e rau, dati inapoi , va retrageti, va dati demisia . NU . SA SI-O DEA EI, CEI CARE NU SUNT IN STARE SA CONDUCA , NU VOI . DACA PLECATI VOI SI INCA VRE-O CATIVA CARE MAI AU PERSONALITATE , SI SPUN LUCRURILOR PE NUME , UNDE AJUNGE SINDICATUL ASTA ? REVENITI-VA . MA ROG DOMNULUI CA ADUNARILE GENERALE SA NU VA ACCEPTE DEMISIILE .
    De acord cu propunerile lui Burcu .

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate nici acum in ultimul ceas nu puteti sa intelegeti cateva EVIDENTE:1. Sindicatul nu este reprezentativ[85%din cadrele militare nu se regasesc in demersul sindicatului]2.LUPTA sindicala in acesc caz este un eufemism[cine sa iese in strada sa se imbriceasca cu jandarmii-coloneii si generalii fluturand cuponul cu de la 3000 in sus-sa fim seriosi]3.SINDICATUL s-a angajat pe o pista falsa[nu sustinerea l164 era obiectivul ci o lege noua ocupationala si care sa reflecte interesele tuturor cadrelor4.CONDUCEREA centrala a sindicatului- sa fim seriosi-nu e credibila,S_A angajat intr-un razboi cu injuraturi si jigniri la adresa lui BOC si SEITaN transformand totul in ura personala ---- cred ca-i deajuns decamdata

    RăspundețiȘtergere
  7. "Sa-i dam Cezarului ce e al Cezarului", spune o vorba veche , dar mai spune una , " nu-i permis magarului, ce-i permis Cezarului !" .
    Daca la punem una langa alta , se anuleaza reciproc .
    Trecand peste butade , Cezarica te apropii de adevar,
    1.SCMD nu este inca reprezentativ, dar poate fi
    2. lupta sindicala imbraca mai multe forme , si pana acuma SCMD nu a trecut limitele .Cine a stabilit si unde , de la ce cuantum in sus sau in jos , ai dreptul sa iti aperi pensia in strada ? Cezarul sau magarul ?
    3.Legea 164 era o lege buna . De ce sa sustii alta lege cand aceasta putea fi foarte bine inclusa in integralitate ca anexa la legea unitara a pensiilor ? Deci greseala de abordare Cezarica . Dar la tine .
    4.AICI ITI DAU DREPTATE IN PROPORTIE DE 20% . Adica cei doi DIN CONDUCERE care apar pe sticla s-au compromis. Sa nu mai spun ca unul era compromis dinainte . Ceilalti 80% din conducere sunt inca ok .Iti dau dreptate si in ceea ce priveste modul lor de abordare , agresiv, neprincipial, uneori patetic, sablonard, neargumentat, cu atacuri la persoana . Si apoi se mira cand sunt criticati iar cand nu au argumente , dau vina pe Stalin , Trotzki,Katiusa , si mai stiu eu ce bau bau din copilarie .
    Deci Cezarica , ce zici, cadem la pace ?

    RăspundețiȘtergere
  8. AVE PISOIAS-mi-a fost dor de ochisorul tau...deschis

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri