Google Translate

sâmbătă, 10 iulie 2010

Mai avem nevoie de opt voturi, ca să dăm jos puterea!

Solutii exista, iar eu le repet:
trebuie sa continuam efortul de a convinge parlamentarii puterii sa isi abandoneze guvernul si sa voteze impotriva lui. Mai avem nevoie de 8 voturi. La toamna trebuie sa incercam sa obtinem aceasta majoritate. Cu ea, dam jos Guvernul, oprim politicile absurde din prezent, preintampinam noi greseli si fortam organizarea de alegeri. Anticipatele pot aduce in fruntea tarii o noua majoritate, care sa nu mai fie dominata de PDL. Cu o noua majoritate, se pot pune in practica masuri noi de guvernare, sprijin pentru intreprinderi, sprijin pentru cei care muncesc si pentru cei care creeaza locuri de munca si reforma autentica in administratie. Solutiile exista – sindicatele le prezinta, patronatele le prezinta, partidele din opozitie le prezinta. Doar cei de la putere nu vor sa le ia in calcul. De ce? Fiindca au razboiul lor, miza lor, cascavalul lor de ros. Cat le-a mai ramas…
Sursa: ministru prim-ministru blogger: Basescu, presedintele-diriginte, a reaparut la TVR-ul ‘depolitizat’
_______________________
UPDATE 1.:
_______________________
La inceputul anului 2011 se impun alegeri anticipate, iar in aceasta toamna sunt posibile mutatii in Parlament, pe fondul unor nemultumiri aparute in UDMR si UNPR, este de parere senatorul liberal Varujan Vosganian, citat de Mediafax.

In opinia vicepresedintelui PNL, socul reducerii veniturilor bugetarilor va fi precum o "criza de glicemie" si ca, in prima parte a anului viitor se va impune organizarea de alegeri anticipate:
"Necesitatea alegerilor anticipate se impune la inceputul lui 2011. In UDMR au aparut ezitari tot mai mari. La fel si in UNPR, unde oameni de la PNL sau PSD isi dau seama ca nu au nici o sansa sa mai intre in Parlamentul viitor. Acestia nu vor mai putea fi tinuti sub obroc".
Liderul liberal a adaugat ca in aceste conditii, pot sa apara mutatii importante in Parlament, care sa conduca la organizarea unui scrutin inainte de termen.
"Pe de alta parte, mai este si presiunea opiniei publice. Amputarea veniturilor va fi resimtita incepand cu luna august. Va fi un soc pe care populatia nu-l va putea suporta".
_________________________
UPDATE 2.:
_________________________
Preşedintele PNL, Crin Antonescu,
a declarat,
sâmbătă, la Realitatea TV, că este pentru parlamentare anticipate, din care să rezulte un Parlament "pe care să-l putem lua în serios", menţionând că ar trebui să aibă loc şi prezidenţiale anticipate.
_________________________
Aceasta e si convingerea mea!
Actuala putere trebuie sa plece!
Noi oameni, noi forte, reforme adevarate!
Incatusati coruptii, confiscate averile ilicite!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!


Pe aceasta DIRECTIE, cu ceva timp in urma,
propuneam si eu aici, pe acest blog,
sa actionam: "alegeri anticipate"!
Singura solutie!


De la vorbe, la fapte:
De ce nu am fi noi, SCMD, care sa declansam
operatiunea, prin strangerea de semnaturi
pe o "Lista a cetatenilor din Romania" care
solicita: "Alegeri anticipate" ?!

V.Burcu

6 comentarii:

  1. Traian Băsescu îl cheamă urgent la Cotroceni pe Sebastian Vladescu pentru indicaţii preţioase.
    - Să-mi scoţi de unde ştii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor şi asigurarea celor mai bune condiţii de trai puşcăriaşilor.
    - De unde, Şefu'? Dacă am avea banii ăştia i-am da la învăţământ.
    - Bă, tu crezi că după alegeri eu mă duc la şcoală?!
    13.07.2010, 11:46:00
    Sursa: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6201815607707234947&postID=3075355267427592535

    RăspundețiȘtergere
  2. Da se pare ca Traian isi pregateste culcusul . Nu e rau .Impusca doi iepuri . O masa mare de votanti, sefii penitenciarelor vor putea maslui listele cum vor ei ca doar le-a dat sefu bani, detinutii il vor vota ca doar le-a creat conditii si .. nu se stie niciodata cand face o vizita pe acolo, ca doar capete de acuzare sunt destule .Nu e prost matelotul Dupa manelisti, puscariasii . Si uite asa , va deveni presedintele manelistilor si al puscariasilor . Pe ceilalti , ii ciuruie .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nereguli de 17,4 milioane de euro constatate la SAPARD!!! 17.400.000 euro!!! Pentru aceste nereguli, la solicitarea OLAF, au fost constituite 14 debite, adica beneficiarii ai caror proiecte se afla pe "lista neagra" trebuie sa returneze sumele respective autoritatilor.

    Doar atat? Se fura ca'n codru si la puscarie nu merge nimenea? Bai adormitilor ... sunt milioane de euro!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un val intreg de critici s-a pornit deodata asupra Presedintiei si Guvernului. "France 24", "The Telegraph", "Der Spiegel" sau "Financial Times" au criticat in termeni duri activitatea Guvernului Boc, masurile si comportamentul presedintelui Traian Basescu si extravagantele si iesirile in decor ale ministrului Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea.

    In cazul in care nu au aflat inca, cei criticati si luati in vizor de tonomatele franceze sau britanice, Traian Basescu, Emil Boc sau Elena Udrea au fost descrisi in termeni mult mai duri si mai acizi decat au reusit jurnalistii locali vanduti mogulilor autohtoni.
    Cititi aici: http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-denigrat-de-tonomatele-straine-1029282

    RăspundețiȘtergere
  5. Zilele acestea a explodat în presă ştirea potrivit căreia Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (E Udrea, nu-i asa?), va plăti 840.000 euro, fără TVA, pentru indicatoare turistice tridimensionale.

    Pe sistemul "chelului tichie de mărgăritar îi lipseşte", la fel au gândit şi cei de la Ministerul Dezvoltării atunci când au comandat indicatoare în relief, cu efect 3D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imaginatia lor este extrem de bogata cand e vorba sa nascoceasca tot soiul de 'necesitati' pentru acoperirea carora sa plateasca banii grasi promisi in schimbul sprijinului pentru accederea la putere sau pur si simplu pentru comisioane si spagi babane!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri