Google Translate

duminică, 21 noiembrie 2010

In SCMD, scandalurile se tin lant! Cititi aici trei documente, care din pacate, desi publice, nu sunt destinate tuturor! UPDATE! UPGRADE!


UPGRADE
22 noiembrie 2010

C O M U N I C A T Nr.19
al Filialei 1 Bacau a SCMD
privind sedinta Biroului Operativ din data de 19.11. 2010

Luand act de faptul ca in ultimul timp sau amplificat discutiile neprincipiale, privind unele “nereguli” in activitatea unor membrii ai Comitetului Director al SCMD, in activitatea de utilizare cu maxima eficienta a fondurilor banesti, discutii extinse si in teritoriu la filiale, Biroul Operativ al filialei 1 Bacau solicita urgentarea activitatilor de audit intern si prezentarea concluziilor tuturor membrilor de sindicat.

Ne exprimam inca odata atasamentul fata de valorile inscrise in Statutul organizatiei noastre valori definite ca :respectul fată de lege, unitatea de actiune, loialitatea si disciplina sindicală, democratia, solidaritatea ostasească, onoarea si demnitatea militară, exprimarea liberă si respectul opiniilor.

Acum mai mult ca oricand este nevoie de credibilitate, si canalizarea tuturor energiilor pentru a realiza scopul principal al organizatiei noastre si anume, asigurarea respectarii drepturilor fundamentale a cadrelor militare in rezerva si retragere.

Pana la rezolvare legala a faptelor mentionate mai sus filiala noastra isi suspenda principalele activitati( sedinte, plata cotizatiei pe anul 2011, primirea de noi membrii, comunicate si interventii media etc).

La prima adunare generala de analiza si alegeri vom prezenta actul oficial al comisiei de audit intern. Membrii filialei noastre ne semnaleaza faptul ca la aprecierile asupra oportunitatii si ponderii cheltuielilor pe domenii, filialele sa aiba pe viitor un cuvant de spus, iar pentru posturile ce le angajeaza sindicatul sa fie aprobarea prin vot direct a Consiliului National al Reprezentantilor care trebuie sa se reuneasca cel putin bianual.

Deasemenea, se impune ca in noul ROF sa se prevada obligatoriu ca in anul 2011 sa demareze procesul eligibil explicit la toate elementele de structura a sindicatului.

APRECIEM ca in actuala etapa este in continuare necesar ca activitatea juridica sa ramana pe primul plan atat la nivel central cat si la nivel local, acestei activitati sa-i consacram majoritatea resurselor noastre.

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 BACAU A SCMD

roarmy230 
Message Comunicatul 19 al filialei 1 Bacau Biroul Operativ
_________________________
AM ONOAREA SA VA SALUT,

Acest raspuns la mesajul dl Col. Marian Ilie este in nume personal - un sindicalist militar care a primit un mesaj si care este dator sa raspunda.

Trec repede peste jignirile absolut nedrepte pe care acest coleg de breasla le aduce altor colegi de breasla - probabil ca asa intelege dl Col. (care se declara poet) spiritul si limbajul sindical.

Il rog pe dl Col Ilie sa ma (ne) lumineze, pt ca in mesajul dumnealui nu gasesc raspunsul la cateva intrebari simple, si, indraznesc sa spun, de bun simt:

1. Oare nu ar fi o cheltuiala zadarnica daca s-ar convoca acum, la repezeala, reprezentantii Consiliului National, fara ca ROF-ul sa fie gata? Dupa cum s-a anuntat si dupa cum se poate lesne verifica de catre oricine, sunt zeci de oameni care lucreaza la acest document, dar, din pacate, nu este gata. Pot reprezentantii nationali sa faca un ROF, de la zero, pe timpul unei convocari de 1-2 zile?

2. Oare nu ar fi o cheltuiala zadarnica daca s-ar convoca acum, la repezeala, reprezentantii Consiliului National, fara ca activitatea economico-financiara a SCMD sa fie auditata? Dupa cum s-a anuntat si dupa cum se poate lesne verifica de catre oricine, s-a organizat si s-a dat startul acestei actiuni. Pot reprezentantii nationali sa controleze activitatea economico financiara a SCMD in 1-2 zile si in alte locatii decat cele ale sindicatului?

3. Am dormit o vara intreaga si doua luni de toamna, noi, toti sindicalistii militari, si acum, dintr-o data, la un simplu zvon, constatam ca nu ne mai reprezinta conducerea centrala si vrem sa indreptam lucrurile printr-un Consiliu National organizat ca o agapa amicala? Ce am rezolva cu un astfel de Consiliu National?

4. ""Autosuspendarea"" activitatii unei filiale la ce foloseste in aceasta situatie?

5. Oare nu este de-a dreptul suspect faptul ca nimeni dintre cei care acuza in gura mare conducerea de furt si de falimentarea SCMD, sunt atat de nepasatori si neinteresati sa vada, sa consulte, macar in trecere, documentele si rapoartele financiare prezentate pana acum in sedintele Comitetului Director si pastrate la Secretariatul Tehnic?  Doar s-a anuntat ca orice sindicalist militar poate consulta orice document al Sindicatului la punctul central de lucru! ...

6. Comitetul Director a cerut filialelor sa delege reprezentanti pentru a constitui Comisia (Echipa) de control economico financiar a SCMD. De ce, daca sunteti atat de afectat de zvonurile si mesajele apocaliptice lansate de o doamna alba, neprihanita si nevinovata, a sindicalismului militar, nu va delegati un reprezentant al Filialei dvs in aceasta echipa?

7. Va rog sa-mi explicati cum ""suspendarea"" activitatii filialei este un fapt profitabil pentru Filiala dumneavoastra si pentru SCMD in general. Indraznesc sa pun aceasta intrebare si domnului Col. Pricopi Gelu, pe care il respect in modul cel mai sincer, si, tocmai pentru ca il respect, ii spun cu sinceritate ca eu vad in acest fapt o mare frana pusa SCMD-ului, o actiune care nu grabeste in nici un fel lamurirea si clarificarea problemelor si nici infaptuirea obiectivelor SCMD. Dimpotriva.

Sublinierile in mesajul de mai jos imi apartin.
Cu credinta ca imi (ne) veti da un raspuns cinstit,

Al dumneavoastra,
Lt. Col. (r) Rinciog Dumitru
Sindicalist militar
___________________________________________
--- Forwarded Message ----
From: Marian Ilie
To: Cadre Militare Disponibilizate
Cc: Gelu Pricopi ; secretariatscmd@...; catalin_unul ; valeriu pricina ; Cobuz Lenuta ; ana.winzer@...
Sent: Sat, November 20, 2010 1:51:54 AM
Subject: Re: Comunicatul 19 al filialei 1 Bacau Biroul Operativ

Da, Bacaule, asa trebuie rezolvata marea dilema a sindicatului nostru. Cu cartile pe masa, "sine ira et studio", cum ziceau latinii. Asta sugeram si eu - aratat cu un deget stramb ca implant al lui Oprea in sindicat. Recititi mesajul meu de acum vreo trei saptamani si comunicatele postate de conducerea centrala intre timp.

Asta voiam sa le spun (inca) prietenilor nostri fondatori - ca la anul nu vor mai avea cotizanti, daca vor merge pe calea aleasa de ei. Spuneti-le si voi, sa se trezeasca; sindicatul asta este - sau, ma rog, ar rebui sa fie - ultima speranta a noastra, a romanilor, de a ne salva fiinta.

Cum sa credem noi in verticalitatea acelei conduceri care ameninta cu justitia pe cei care ii aduc critici - fundamentate, totusi, pe ceva concret? Cum sa credem in conducerea care - auziti - interzice convocarea filialelor? "Tu esti Mircea" - cel in care chiar am crezut ca ne va reprezenta cu cinste si demnitate, ori esti "Mircea, fa-te ca lucrezi"?

Se face aproape o luna de cand am cerut (si foarte multi reprezentanti din filiale au fost de acord cu) convocarea conducerii la nivel national. Credeti ca Oprea s-ar afla la originea aestei chemari - pentru ca onor conducerea centrala zice ca "infiltratii" lui Oprea (nu uitati de "mogulii" lui Basescu!) ar baga astfel de strambe?! Nimic, in toate comunicatele de dupa, pe aceasta tema.

Ma simt obligat sa ma desolidarizez de o astfel de conducere - cel putin pana la tinerea respectivei intruniri. Sa le fie rusine stimabililor nostri conducatori centrali pentru o astfel de abordare a realitatilor cu care ne confruntam - SCMD si natiunea! Daca tin cu dintii sa se afle in frunte si ne considera o turma, n-au decat sa nu se abata de la calea pe care merg. calitatea de fondator este una, aspiratiile de lider maxim nu pe asta trebuie sa se bazeze. Tot ce am facut eu, pana acum, nu a fost altceva decat un calduros apel la luciditate si la fratie adevarata - opusa fratiei de tip masonic, de exemplu.

Nu am uitat ca am promis o varianta de locatie pentru CNR. Probleme dificile de ordin personal mi-au luat timp si preocupari, dar sper ca saptamana ce vine sa fiu in masura a-mi asuma riscul oricarei sanctiuni "centrale". Nici asta n-as vrea sa se uite: nu ma dau inapoi de la nici o confruntare - fie si pe baza de "dosare de cadre" - care sa ne lamureasca cine este si cine nu este infiltrat, eventual si al cui infiltrat, cu ce pret etc... Mircea, Val, treziti-va odata! Bravo, Bacaule - Ramnicul iti sta alaturi!

2010/11/19 Cadre Militare Disponibilizate

In atentia conducerii centrale a SCMD!!
Trimitem in attach Comunicatul Nr.19 al Biroului Operativ al filialei 1 Bacau a SCMD.
Rugam a ne confirma primirea si posta continutul pe pagina filialei de pe site( daca apreciati necesar).
BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 BACAU A SCMD
______________________________
Personal, NO COMMENT!
Am postat cele doua luari de pozitie, la rugamintea unor fosti colegi de sindicat , care apreciaza ca cele intamplate trebuie cunoscute de toti membrii sindicatului, ca ar fi fost corect sa fie postate pe paginile centrale ale SCMD, nu trimise doar unui grup restrans de prieteni!
Admin, V.Burcu
__________________________________

P.S.: Respect si rugamintea de a aduce, in prima pagina,  si mesajul D-lui Col.r.Gh.Stramb, aparut/disparut de pe Blogul SCMD Satu Mare:

vineri, 19 noiembrie 2010;

Buna seara,

Mi-am permis sa cer niste raspunsuri firesti pentru lamurirea colegilor mei. V-am precizat ca aceste raspunsuri imi sunt necesare in derularea sedintei programate pentru 18.11.2010. Cu parere de rau constat ca din motive de neinteles , nu am primit un minim de documentatie pentru cele solicitate.

Intelegand prin acest lucru ca solicitarea unui presedinte de filiala se bucura de respectul nesemnificativ al cuiva din C.D. va adresez rugamintea :

- sa luati act ca din acest moment ma consider suspendat din functia in care am fost ales,fapt care se datoreaza lipsei dumneavostra de respect fata de solicitarile noastre;

- am fost obligat in acest fel sa-mi incalc promisiunea data colegilor mei,iar sindicatul sa-l pun intr-o situatie penibila,pe care nu pot s-o transfer spre D-voastra.

Va rog sa-mi retrageti drepturile conferite de statut,sa le transferati cui credeti de cuviinta,in asa fel incat activitatea Filialei Satu Mare sa se desfasoare normal.

Daca nu veti crede de cuviinta altfel, voi ramane in aceasta organizatie.

Cu aceeasi consideratie,
Gheorghe Stramb
Publicat de gh.stramb la 20:31
http://scmdfiliala1satumare.blogspot.com/
__________________________
NO COMMENT!
Sincer, imi pare rau de tot ce se intampla!
Admin, V.Burcu
__________________________
Din greseala in greseala, spre victoria finala!
UPDATE, ORA 15:

SCRISOARE DESCHISA POETULUI MARIAN ILIE


Cum poti, draga Mariane, sa crezi toata aceasta mizerie legata de presupusele fraude ?

Dac-as vrea sa "pun botul" chiar m-as preta la niste firfirici, cand am avut oferte grase si chiar in acest moment sunt imbiat cu "integrari" mai mult decat spectaculoase?

Chiar n-a contat ce-am facut noi - Eu si Mircea - nu doar ca oameni de lupta, de cateva decenii, in carti, la "Pro Patria", la TVRM, in presa scrisa si, in ultimul an, in Sindicatul acesta pe care daca nu-l moseam noi, un grup de fondatori, NU-L INVENTA NICIUNUL DINTRE ACEIA CARORA AZI LE CURG BALELE CA SA-L PREIA SI SA-L FOLOSEASCA IN BINECUNOSCUTUL STIL TICALOS ROMANESC?

Chiar nu conteaza faptul ca pana l-am pus pe picioare AM CHELTUIT MAI MULTE ZECI DE MILIOANE de lei (vechi, da) DIN BANII DE FAMILIE, eu fiind mai mult decat sarac in raport cu marile probleme pe care le am ?

Chiar nu conteaza ca pentru a realiza din nimic imaginea cauzei noastre - n-avem nici un sprijin de nicaierea ! - a trebuit sa invit prin “locatii placute“, sa le zicem de lux, in Bucuresti si in afara, fel de fel de "relatii utile", cat nu mi-am invitat nevasta in ultimii 30 de ani?

Chiar nu conteaza ca, pentru a lovi in hienele astea, PUBLIC, NU LA COLT DE PARC SAU LA INTRARE DE COMALIMENT, EU SI MIRCEA

NE-AM FACUT DUSMANI CAT PENTRU SAPTE VIETI?

Chiar nu conteaza ca sunt urmarit, ascultat, ca intru la mine pe ulita, seara, cu frica si ca mi-au umblat "demonstrativ" la masina, ca sa "ma prind", smulgandu-mi pe jumatate radioul si turnand pe podea, la sofer, niste benzina d-aia puturoasa, cu care se da foc (te rog sa ma crezi ca nu delirez, am mare experianta si in trecut am mai fost "lovit" cu o "cafea" care m-a facut leguma vreo doua luni)?

Chiar nu conteaza ca niciunul dintre cei care insinueaza prapastii N-A FACUT ABSOLUT NIMIC NOTABIL PENTRU CAUZA SINDICALA, in afara de faptul minim de a plati o meschina cotizatie de care se face un caz apocaliptic ?

Habar nu ai cata rabdare am avut noi, cei din Comitetul Director, cu gramatica mai mult decat relativa, la propriu, si cu emotionalitatea mai mult decat accentuata, ale acestei D-ne Winzer, care are, pe langa “licente” evident disjunctive in raport cu cauza, un fel mai mult decat confuz, dezarticulat ideatic, de a intelege lucrurile.

Eu nu pot sa cred ca, asezate pe cantarul dreptei judecati, niste posibile marunte balbaieli de inceput in materie de achizitii de veste, rechizite, flaxurele si turumbele, DAR PENTRU CARE EXISTA ACTE IN REGULA, POT ATARNA CU MULT MAI GREU DECAT ENORMUL EFORT, COMPLEX, INTELIGENT ZIC EU, EFICIENT DUPA CUM SE VEDE CLAR, PENTRU A IMPUNE PE PIATA DIALOGULUI SOCIAL FIRAVA NOASTRA STRUCTURA ATAT DE ATACATA DIN TOATE PARTILE.

Eu nu pot sa cred, Mariane, ca nu pricepi cat de infiltrati am fost, la ordin, inca din prima zi, ca impotriva Sindicatului si a liderilor lui s-a declanst o ofensiva intensa, fara minime scrupule, de cea mai joasa speta - ASA CUM SUNT, DE FAPT, ACEIA CARE AU ORDONAT-O SI, MAI ALES, ACEIA CARE, DIN MIJLOCUL NOSTRU, O DESFASOARA.

Ce sa mai dorim, Mariane, in aceste conditii cand purtatori de semn ostasesc romanesc se dovedesc a fi, in numar atat de mare, NISTE LICHELE PATENTE, de o factura pe care nici Liiceanu n-a "ghicit-o". Ce sa inteleg din faptul ca aceia care ne ataca pe tot felul de site-uri, prin mail-uri fioroase si care crapa de grija banilor Sindicatului (?!?!) nu stiu ca primul lucru de onoare pe care-l face CAUZASUL ADEVARAT, atunci cand constata ca un confrate pare a gresi, VINE FATA-N FATA CU ACESTA PENTRU A SE LAMURI CU PISTOALELE, ADICA CU DOCUMENTELE, PE MASA, dar nu asa cum a facut un alt analfabet cu ifose - l-am numit pe Grozea - care a venit, in haita, sa insinueze fraude, bazandu-se pe colportaje si informatii total eronate.

Stii ce s-ar intampla daca noi am fi slabi si ne-am retrage? Sindicatul ar deveni o brigada cu organizare teritoriala la dispozitia echipei sinistre Oprea-Basescu. Se doreste asta? Cine crezi tu ca, daca noi ne-am da la o parte, ar castiga partida la un eventual Consiliu National? Ar castiga-o oamenii de bine? Mariane, nu suntem nici noi simpli plutasi pe apele tulburi ale "meseriei" si pot sa-ti spun ca, intr-o proportie insemnata, filialele sunt manipulate de "patriotii" aflati in slujba lui M100 sau a Cotroceniului.

Vrei sa-ti jignesc inteligenta ta vie, capacitatea intuitiva specifica poetului adevarat care esti, experienta de diplomat militar, cultura, si sa te plang pentru ca nu intelegi toate aceste lucruri atunci cand ii raspunzi, patetic si aprobativ, altui "coleg" care ma uimeste - e vorba de Dl. Col. Pricopi? Vrei sa cred ca esti in stare sa batjocoresti un intelectual, un istoric de exceptie, un analist al celor mai subtile fenomene, un om de un curaj exemplar, ca Mircea Dogaru, acordand prioritate unor gauri psiho-mentale negre, atat la propriu cat si la figurat? Vrei sa cred ca la taraba sinistrei noastre existente social-politice tu cumperi marul putred in locul aceluia de aur?

Nu, nu pot sa cred toate aceste lucruri fara a-mi afirma, firesc, indreptatit, indoiala pe care ti-am mai comunicat-o. Sper ca in ceea ce te priveste sa nu pierd, PE MAI NIMIC, chiar daca multi dintre noi visam, cu o vanitate tipic tribala, profund provinciala, "stele de aur", o prezenta ca a ta in Agora Lirica a iluziilor mele.

Dreptatea, Mariane, e de partea noastra, chiar daca e posibil ca, in nebunia asta, sa mai fi si gresit, pe ici, pe colo, dar in mod sigur fara nici cea mai mica umbra de rea intentie. Nu vom dezerta PENTRU CA SI LEGEA ESTE DE PARTEA NOASTRA.

Cu sinceritate, inca prietenul tau,
Valeriu Pricina.
_____________________________
Va pun la dispozitie, inca un document public, doar pentru
un grup de prieteni! Incet, incet, adevarul razbate!
"Firfiricele", "amarata de cotizatie", care inseamna de fapt
circa 7 miliarde lei, se incearca a fi .... justificate!
Mai mult patetic, emotional, subiectiv,
decat cu ... documente!
In rest, ploua cu jigniri!
Cu acuzatii, fara acoperire!
Admin, V.Burcu
... Cu umilinta, unii inca mai cred in CD si asteapta un raspuns! ...

158 de comentarii:

  1. Stimati prieteni,
    Va multumesc pentru incredere!
    Va multumesc pentru e-mail-uri!
    Asa cum am promis, vor fi publicate!
    Imi pare rau, nu-mi pot permite sa comentez!
    Dumneavostra, veti avea in continuare aceasta tribuna
    libera, atat pentru o informare corecta, cat si pentru comentarii!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice sindicalist are dreptul sa cunoasca modul de gestionare a fondurilor sindicatului. Orice filiala poate desemna prin vot un membru specialist, integru si rezistent la tentatii, sa participe la control.Viata merge inainte, daca s-a gresit se va repara prejudiciul creat se vor lua masurile impuse de situatie etc.Tot ce se intampla si se dezbate cu atata inversunare, desigur nemotivata, pana la finalizarea controlului are iz de barfe, zmenuri, susanele, sforarii pentru a destabiliza o organizatie in care si-au pus sperantele atatia oameni, membri si nemembri ai SCMD.
    MISIUNEA CONTINUA !!!....rasplata,la vedere,in sirul care nu se mai termina al avansarilor la gradul de general( aruncat in derizoriu !),iar rasplata ascunsa in pozitiile politice viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. O mare speranţă pentru mulţi foşti militari, SCMD începe să lase multora un gust amar .
    Nimeni nu a gândit că un sindicat creat şi condus de oameni crescuţi şi formaţi în spiritul ordinii, rigorii şi exactităţii seamănă mai degrabă cu un PF fără contabil.
    Plecând de la multe prevederi ambigue din statut, gen plata cotizaţiei pe un an indiferent de luna în care te înscrii, la comunicate ce nu concordă cu realitatea până la lacune elementare în modul de conducere şi organizare a unei ONG, totul denotă lipsă de profesionalism . Cei care au moşit acest sindicat au crezut că vor rezolva rapid cele două probleme principale pentru care a fost în principal creat, cumulul pensie-salariu şi menţinerea actualelor pensii lăsând în coadă de peşte celelalte scopuri pentru care a fost creat. Un crez naiv, dacă cineva ar fi analizat cu atenţie comportamentul preşedintelui şi guvernului din ultimii doi ani ar fi observat destul de uşor că nu vor da înapoi.
    Sunt convins de buna credinţă, onestitatea şi voluntarismul celor ce au creat şi conduc acest sindicat, sunt cerinţe necesare dar nu şi suficiente pentru ca sindicatul se funcţioneze şi să se ridice la aşteptările celor în folosul cărora a fost înfiinţat.
    Iau cazul domnului Rinciog. Cei care au avut timp să urmărească activitatea electronică a sindicatului au observat cu certitudine implicarea permanentă a acestuia. Numai că de la un timp oboseala şi stresul îşi spun cuvântul şi domnul Ringiog a început să dea rateuri. Neagă că sunt persoane plătite în structura centrală ca apoi să recunoască ceă şi el e unul din cei plătiţi. Nu plata acestuia e importantă, probabil că munca pe care o face nu e retribuită la adevărata valoare ci încercarea de a ne dezinforma.
    Departamentul media şi comunicare publică situaţia site-urilor SCMD (249 de bloguri ). Ce ne spune domnul Rinciog. Că a încheiat personal contract cu Google ca persoană fizică pentru ca altfel sindicatul ar fi trebuit să plătească aceste site-uri. În calitate de proprietar al acestora este şi proprietar al veniturilor obţinute din publicitatea on-line promovată de Google. Până acum nu au fost incheate contracte de publicitate cu persoane fizice sau juridice pe aceste bloguri iar dacă se vor încheia banii vor fi încasaţi de filiale sau structura centrală care vor încheia contracte de publicitate, obligatoriu şi cu acordul domnului Rinciog. Toate bune şi frumoase pînă aici dar văd deja două chestii nebuloase .
    1. Google plăteşte pentru reclamă în funcţie de numărul de accesări al blogului deci efectiv cei ce le accesează contribuie la remunerarea domnului Rinciog ( să nu-şi închipuie cineva că primeşte mii de euro pe lună).
    2. Dacă pleacă din sindicat se vor desfiinţa şi blogurile.
    Lupta sindicatului este una lungă, de uzură şi probabil că mulţi dintre actualii combatanţi vor obosi şi vor abandona . Trebuie înţeles că victoriile se obţin prin efortul conjugat al tuturor. Există interes ca acest sindicat să nu devină un partener social puternic şi incomod şi probabil că pe lângă o atentă monitorizare se încearcă şi acţiuni destabilzatoare dar cel mai mare inamic al sindicatului poate fi chiar sindicatul. Transparenţa, coerenţa, profesionalismul şi dialogul ne pot conferi valoarea, forţa şi credibilitatea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamnei/Domnului Anonim de la ora 08.44...Filiala Dvs. a comunicat persoana care va vi trasa la sorti pentru a participa la verificarile care incep pe 25.11? Daca Da,foarte bine,daca Nu,hai sa neimplicam cat mai multi.Termenul este 22.11. ora12.00. Dragos Icleanu-scmd6

    RăspundețiȘtergere
  5. Comitetul Director iara publica sub anonimat. Nu ma refer la Dragos Icleanu care acuma ii da inainte cu selectionarea oamenilor (3 din noua ( ca si opozitia in comisiile parlamentare . Numar nesemnificativ, care pe langa ceilalti 6 nu vor fi decat niste oameni care au o alta opinie si atat. Majoritatea va decide concluziile controlului) DE CE NU SE FACE O SELECTIE ASA CUM S-A PROPUS, TOATA COMISIA SELECTIONATA DE PE INTREG TERITORIU? SI APOI , FIINDCA SE VOR CUNOASTE INTRE EI, SA ISI ALEAGA SINGURI PRESEDINTELE. Pai asa, alegem noi 6 si voi prostii 3 , pentru ca noi suntem 7-8 filiale in Bucuresti , poate 9 si avem dreptul sa alegem 2/3 din comisie , iar voi celelalte 50 de filiale , alegeti 3 reprezentatnti ca asa e corect . Frumoasa socoteala .Si democratica alegere. Interseaza insa pe cineva corectitudine ? NEEEEEEEEEEEEEEEEE.
    I a auziti dumneavoastra ce spune anonimul ala care a sarit imediat sa dea tonul discutiilor "Viata merge inainte, daca s-a gresit se va repara prejudiciul creat se vor lua masurile impuse de situatie etc.Tot ce se intampla si se dezbate cu atata inversunare, desigur nemotivata, pana la finalizarea controlului are iz de barfe, zmenuri, susanele, sforarii pentru a destabiliza o organizatie in care si-au pus sperantele atatia oameni, membri si nemembri ai SCMD." Diua idei fundamentale . Daca s-a " gresit " sa fie iertati, dar cei care sustin sa se faca verificari, sa se ia masuri, sa fie transparenta , sunt niste destabilizatori dusmani ai poporului care trebuiesc infierati si atacati cu manie proletara. Nu va seamana cunoscute ideile ? COMITETUL DSIRECTOR PRIN REPREZENTANTII SAI INTERZICE COMENTARIILE PE PAGINA SINDICALISTILOR, DAR SE VARA CA SERPII PE PAGINILE PRIVATE SI COMENTEAZA ANONIM. dE CE DOMNUL ACELA CARE E ATAT DE CONVINS CA ARE DREPTATE NU ISI DA O ADRESA DE BLOG, UN NUME SAU CEVA ACOLO CARE SA IL DEFINEASCA ? Nu stiiti domnule COMITET DIRECTOR RINCIOG ?

    DOMNULE dRAGOS, CAND MAI INTRATI PE O PAGINA SA COMENTATI UN SUBIECT, VA ROG , COMENTATI SUBIECTUL NU TRAGETI PE LANGA TINA . aICI DISCUTAM DESPRE COMPORTAMENTUL CD IN REALTIE CU SINDICALISTII, DESPRE DEMSIILE IN LANT IN RANDUL FILIALELOR, DESPRE O INTREAHA FILIALA CARE S-A RETRAS DIN SINDICAT, DESPRE PRESEDINTI DE FILIALA CARE CER RASPUNSURI LA INTREBARI SI PRIMESC JIGNIRI, DESPRE CONVOCAREA CNR PROMISA DE CATEVA LUNI, SI CERUTA DE PRESEDINTI DE FILIALE SI REFUZATA DE CD . DESPREA ASTA VA RUGAM SA COMENTATI, NU DESPRE CEI 3 MEMBRI AI COMISIEI DUMNEAVOASTRA PE CARE II LUATI CA SA "JUSTIFICE " CEEA CE DEJA POATE AU HOTARAT DEJA CD PRIN CEILALTI 6 ALESI PE SPRANCEANA . DACA VRETI SA NE DOVEDITI BUNA CREDINTA , SELECTIONATI TOTI MEMBRII COMISIEI DE PE INTREG TERITORIUL, ASA CUM PROPUSESEM EU MAI DE MULT . DACA NU MAI TINETI MINTE CE AM PROPUS, VA POT REAMINTI. AR DURA 3 ZILE SA AVETI OAMENII SELECTIONATI . BANUIESC CA NICI NU AR FI NEVOIE SA LE ASIGURATI DUMNEAVASTRA CAZAREA, SI-AR REZOLVA-O SINGURI . EU DE EXEMPLU VOI REZOLVA CAZAREA REPREZENTANTULUI cRAIOVEI, DACA VA FI ALES . cd AR FI NEVOIT SA LE DECONTEZE NUMAI TRANSPORTU SI MESELE , SI SUNT SIGUR CA NU VOR MANCA MA MARRIOT. NE PUTEM PERMITE CRED SA ASIGURAM HRANA A 11 OAMENI, SAU 9 DACA VRETI , PRET DE O SAPTAMANA . CE ZICETI, SE POATE ?Va bagati ? Nu vedeti ca propunerile dumneavoastra au iz nedemocratic ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Appropo, vizavi de blogurile lui Rinciog, ar putea sa ne suna domnul Rinciog care este suma pe care SCMD ar fi trebuit sa o plateasca Google pentru a face un blog al sINDICATULUI ? oARE SA FIE CHIAR ASA D EMARE INCAT SA NU NE PUTEM PERMITE ? SAU EXISTA INTERESUL SUSU NUMITULUI DE A MENTINE SINDICATUL SI Ccd DEL PERSOANA SA PREA PRETIOASA PRIN ACEST BLOG ? NU CUMVA PRIN ASTA I SE GARANTEAZA FUNCTIE PE VIATA IN SECRETARIATUL SCMD ? Nu cumva este aceasta o modalitate dea conditiona mentinerea sa in structurile de conducere ale SCMD ? Nu cumva suntem iarasi prostiti sub niste false riscuri, si obligati sa inghitim niste decizii si oameni care isi bat joc de noi ? Nu cumva prin aceste bloguri "personale " domnul Rinciog si-a legat SCMD-ul de gat si pe noi odata cu el ?Nu mai vorbesc de faptul ca incaseaza niste bani(suma nu conteaza ) in nume personal , in urma accesarii miilor de sindicalisti, car intra pe blog nu sa vorbeasca "personal " cu domnul Rinciog ci sa obtina niste informatii de interes sindical si atunci Rinciog in cei mai puri termeni juristici beneficiaza de contributia noastra (nu si de acceptul nostru) fortata pentru a-si rotunji niste conturi personale ? Cum s-ar numi aceasta actiune in termeni juridici ? Nu spoliere? Este vre-un jurist pe aici care sa spuna cum se numeste actiunea de colectare a unor bani in folos personal din actiunea cuiva care de fapt nu doreste sa faca acest lucru si desfasoara o actiune (accesare de blog ) cu o cu totul alta intentie nu aceea de a umple buzunareele celui ce profita de naivitatea lor ? Nu ar fi fost mai frumos ca inainte de a accesa optiune "ad sense" care nu este obligatorie , nu te forteaza nimeni sa o aplici , domnul Rinciog ar fi trebuit sa mentioneze , sa atentioneze pe toti cei care intra pe blogul SCMD c accesand paginile ii varsa in buzunar un ce profit ? Eu cred ca da . Si cred ca ar fi totusi momentul sa aflam macar acuma , cand intram pe acel blog noi pe blogul cui intram , AL LUI RINCIOG, SAU AL SCMD? PENTRU CA DE AICI DERIVA ALTE DOUA INTREBARI :
    1 DACA BLOGUL ESTE AL SCMD , DE CE BANII II COLECTEAZA RINCIOG ?
    2.DACA BLOGUL ESTE AL LUI RINCIOG, DE CE DOGARU STABILESTE POLITICA DE BLOG SI SISTEAZA COMENTARIILE ?
    Domnilor dragi din Comitetul Director, intrati odata in legalitate , stabiliti-va pozitia cat mai regulamentar posibil si hai sa vedem ce e de facut . INCETATI CU AMBIGUITATILE , CU AMATORISMUL CU LIPSA DE PROFESIONALISM , CU MASURILE DICTATORIALE, CI MINCIUNILE , CU CHELTUIELILE ARBITRARE FARA FUNDAMENT FARA CAP SI FARA BAZA LEGALA, CU LIPSA DE TRANSPARENTA CU AROGANTA SI CU IMPRESIA CA SUNTETI ALESII POPORULUI V-ATI ALES SINGURI, SI ACUMA VA E FRICA SA CONVOCATI CNR sub diferite pretexte . Ba ca nu e momentul, ba ca trebuie sa faceti un ROF de la inceput . NU domnilor , nu de la inceput . Aveti varianta Alba Iulia ,aveti propunerile filialelor, daca gasiti 5 oameni se face intr-o zi . Eu am incercat dar mi-ai lipsit cei 5 oameni, desi am facut apel la toate filialele . Puteam sa il fac si singur, dar nu voiam sa contina numai decizia mea in stabilirea punctelor care urmau sa fie incluse . Altfel , actiunea de studiere si completare ar dura doar o zi . ATAT. Si desi domnul Rinciog stie (am facut apel si la dansul ) ca am depus eforturi luni de zile pentru a definitiva acest ROF si statut, nu m-a invitat sa particip alaturi de ceilalti la completarea acestuia . Sunt convins ca nici nu vor tine cont de propuneriloe "dizidentilor " . Asa lucreaza Comitetul Director .

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai pe scurt BLOGUL SCMD SE FALA INTR-O STARE DE SEMILEGALITATE SI MACAR ACUMA , LA UN AN DE LA APARITIE , CAND S-AU STRANS SI CEVA FONDURI, (ATATEA CATE MAI SUNT ) E MOMENTUL SA SE INTRE IN DEPLINA LEGALITATE ASTA INAINTE CA GOOGLE SA SESIZEZE SMECHERIA ROMANEASCA CU BLOGUL UNEI PERSOANE JURIDICE MENTINUT PE NUMELE UNEI PERSOANE FIZICE SI SA INTERZICA BLOGUL. In acest sens am doua propuneri
    1. domnul Rinciog sa salveze toate datele de pe acest blog pentru varianta cand o pana de curent sau o decizie GOOGLE il va face inutilizabil, si
    2. sa se intre in legalitate , transferandu-se blogul pe numele SCMD si platindu-se serviciile ca orice firma care s erespecta . Cred ca SCMD este in masura sa plateasca, sindicalistii ar fi de acord, suma nu ar fi insuportabila .
    3. de vreme ce AD-SENSE-ul este benevol si google nu te forteaza sa il accesezi, domnul Rinciog sa renunte la acesta forma de stoarcere de bani din interesul sindicalistilor PENTRU PAGINILE SCMD nu pentru ochii sai frumosi fara acceptul acestora . Este fapta penala ceea ce face dansul . Poate colegii din departamentul juridic il pot consilia.INTRATI IN LEGALITATE DOMNILOR DIN COMITETUL DIRECTOR.

    RăspundețiȘtergere
  8. # Vasilake a scris:
    6 Noiembrie 2010 la 1:25 pm

    Cazanul SCMD-ului !

    Sindicatul militaru’
    Înfiinţat acum un an,
    Comandat de col. Dogaru,
    E blocat de un cazan.

    Din Pricină că, mă rog,
    Nu-i cazan ci e cazare.
    Cum afirmă her Rinciog,
    Peste tot, în gura mare.

    Cătălin, trezorierul,
    Un Apostol printre sfinţi,
    A umblat, bârfeşte cerul,
    La punguţa cu arginţi.

    Şi ar fi comis, se pare,
    Fără cenzori, un abuz.
    Asta spun, în gura mare,
    Şi Aniţa şi Cobuz.

    Asta e pe scurt povestea,
    Dedesuptul e mai mare.
    In surdină, umblă vestea
    Că e vorba de TRĂDARE!

    De-i trădare vrem şi noi
    Adevărul să se ştie.
    Ca să nu aflăm apoi
    Că-i doar vorba de PROSTIE!

    Vrem să reformăm o ţară
    Mitinguri, comunicate,
    Tactici, Artă Militară!
    Insă iată, din păcate,

    Că elita pensionară
    Luptele le duce-n van
    Şi se face de ocară,
    Fiind înfrântă de-un CAZAN !
    MIe imi place .felicitari autorului

    RăspundețiȘtergere
  9. Cezareeeeeeeeee,
    Esti anacronic!Asta s-a citit de mult.Mai cauta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu-i cazan ,ne e cazare, e servicu" "ncetosare ,din motive ...financiare

    RăspundețiȘtergere
  11. scorpioane-fals:si LUCEAFARUL s-a citit de catre ..unii demult.Mesajul conteaza inteligenta sclipitoare de pe centura Craiovei

    RăspundețiȘtergere
  12. @PUIAC _FELICITARI PT. RIME.SE POTRIVESC DE MINUNE!!

    RăspundețiȘtergere
  13. ,,Chiar n-a contat ce-am facut noi - Eu si Mircea ..."
    ,, Dreptatea, Mariane, e de partea noastra, chiar daca e posibil ca, in nebunia asta, sa mai fi si gresit, pe ici, pe colo, dar in mod sigur fara nici cea mai mica umbra de rea intentie. Nu vom dezerta PENTRU CA SI LEGEA ESTE DE PARTEA NOASTRA.

    Cu sinceritate, inca prietenul tau,
    Valeriu Pricina."
    Cabinetul 1 si 2 ? Atentie ,revolutia isi maninca copiii

    RăspundețiȘtergere
  14. Am onoarea sa va salut!
    "Motorul unei actiuni colective il constituie interesul personal al unui individ sau al unui grup de indivizi."
    Tuturor, cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincer, cred ca asta-i motorul, da" cind incep sa-i sae bujiile...

    RăspundețiȘtergere
  17. Atentie mare totusi.De regula cateii fac mizerie, ,, ...ca ciinii stiu ca nu-i frumos". Esalonul 2 ,e cineva acolo ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Ramai mut .
    Un om, de buna credinta , pe care domnul Rinciog il ataca pentru indrazneala dea cere adevaruri, trimite un mail - ca sa nu faca publice divergentele de opinie intre el, presedinte de filiala si domnii Dogaru si Pricina , pe care ii cunoaste de ani de zile- in care cere lamuriri vizavi de situatia creata si isi exprima acordul pentru atitudinea transanta a unui alt coleg sef de filiala care cerea acelasi lucru. Ce face Domnul Pricina? In stil pur propagandistic de care nu se poate desprinde , concepe o scrisoare lacrimogena sentimentala ,desprinsa din campurile de la VIISOARA "iti mai aducii tu aminte mai Traiane ce frumosi si tineri eram noi, mai ales eu .. si ce batrani si prosti am ajuns , mai ales tu" si trimite acest mail nu numai persoanei , prietenului care il atentionase discret asupra problemelor, ci tuturor filialalor, ca sa le induioseze . Si nu numai sa le induioseze dar sa le si ridice la lupta impotriva unei doamne ," cu gramatica mai mult decat relativa, la propriu, si cu emotionalitatea mai mult decat accentuata," si a unei alte persoane " un alt analfabet cu ifose " care alaturi de alte " gauri psiho-mentale negre" lovesc fara incetare in "noi " . DOMNULE PRICINA , CAND INVATATI CA DUMNEAVOASTRA SI COLEGII CARE VA SUSTIN NU SUNTETI SINDICATUL , IAR SINDICATUL NU SE REZUMA LA DUMNEAVOASTRA ? Nu mai "interpretati" criticile adresate dumnevoastra drept atacuri la adresa "firavului " sindicat “. Si stabiliti-va odata: Ori suntem un un sindicat de prim rang,cum spunea domnul Dogaru acum nici o luna " obiectiv realizat " , ori " FIRAVA NOASTRA STRUCTURA ATAT DE ATACATA DIN TOATE PARTILE." Sau cand trebuie sa ne laudam suntem o forta redutabila , iar cand trebuie sa stoarcem lacrimi devenim o structura firava ? Slaba incercare domnule Pricina . Jalnica , patetica . Sa nu mai vorbesc de faptul ca dumneavoastra chiar aveti o scara a valorilor total data peste cap . Daca dumneavoastra numiti 8 miliarde niste " firfirici " atunci trebuie sa cred ca " fiind mai mult decat sarac" detineti, mici “vile “ iar averea se ridica la niste amarate de zeci sau sute de mii de euro ? Asa ar fi logic daca ne luam dupa declaratiile dumneavoastra.
    As face apel catre toti sindicalisti avand in vederea situatia deplorabila in care traiesc domnii Dogaru si Pricina , si lansez o initiativa care va purta sloganul " ajutati un om sarman, sa-si ia vila si mersan!"

    NU VA E RUSINE SA INCERCATI SA " SENSIBILIZATI ASTFEL SIDICALISTII ' SA II FACETI SA CREADA CA " CE MARE LUCRU, AM CHELTUIT SI NOI NISTE FIRFIREI ACOLO, DAR AM DAT MILIOANE DE LEI SPAGA , SI AM FACUT TRAFIC DE INFLUENTA, INVITAND PRIN LOCURI PLACUTE ANUMITE PERSOANE CA SA INFIINTAM ACEST SINDICAT PENTRU VOI, IAR VOI NERECUNOSCATORILOR, NE INTREBATI DE CATIVA FIRFIREI DE 8 MILIARDE ? RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

    Nu va e rusine sa va jigniti fostii colegi de birou si pe alti colegi, sefi de filiale , care au avut “tupeul “ sa va puna niste intrebari ? NU VA E RUSINE SA ATACATI MISELESTE O DOAMNA DOAR PENTRU CA NU A VRUT SA SEMNEZE CA PRIMARUL NISTE HARTII PE CARE I LE-ATI IMPIS IN FATA ?

    SA NU MAI SPUNETI NIMANUI CA SUNTETI OFITER. NU SUNTETI SI NU ATI FOST NICIODATA ! Cu un asa comportamanet , intrati in tagma biciuscariilor .

    RăspundețiȘtergere
  19. Am onoarea sa va salut!
    Aici cred ca se duce o lupta surda. In acest moment si CD si noi toti ar trebui sa gasim/stabilim un mod de actiune legal, general acceptat, in privinta problemei adeverintelor de venituri. Eventual sa cerem "desfasuratorul" veniturilor LUNARE.
    JURISTII AVETI CUVINTUL!


    "Nu da sfaturi celui care nu le cere!"
    Si totusi, special pentru dl. col. Neacsu:
    Va repeziti, sinteti patimas si lasati impresia ca raspundeti impulsiv - la prima vedere/citire/tastare - chiar daca aveti dreptate si ca numai "razboiul" personal conteaza. Altfel, sint de acord cu destul de multe dintre postarile dvs.
    Tuturor, cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim 21.02
    Bine spus , la prima vedere . Eu duc acest razboi de 10 luni . Si nu s0a miscat nimic si atata timp cat toti cred ca " nu e momentul " tot asa va fi . nu intelegeti un lucru NU PUTEM FACE NIMIC, DAR NIMIC ATATA TIMP CAT EXISTA LIPSA DE COOPERARE , LIPSA DE COORDONARE UNITATE DE GANDIRE SI ACTIUNE , NEPROFESIONALISM, AMATORISM , DISPRET,INGAMFARE , LIPSA DE RESPECT. TOTI CEI CARE DE UN AN DE ZILE AU INCERCAT S ASCHIMBE CEVA , AU FOST MARGINALIZATI, PERSIFLATI, STIGMATIZATI, INDEPARTATI.
    NU PUTEM MERGE MAI DEPARTE IN ACESTE CONDITII PENTRU CA NU NE PUTEM PERMITE. ORI RUPEM PISICA ORI NE DISTRUGEM SINGURI . EXISTA O RUPTURA PREA MARE INTRE CONDUCEREA SINDICATULUI SI FILIALE. DACA CONTINUAM ASA , NE DEZMEMBRAM IN CATEVA LUNI . CINE NU VEDE ASTA , SAU CINE VEDE SI NU ACCEPTA , ESTE ORI ORB ORI RAU INTENTIONAT , ORI NU II PASA DE SINDICAT CI DOAR DE INTERESELE PERSONALE .

    RăspundețiȘtergere
  21. Pai e clar cum se-ntimpla, si cu banii si cu legea . Ne tocmim prin ganguri de lux , mai dam un ROLSS ROICE s-aparem la unatv ,mai cerem "desfasuratorul" … TEPESE , IN TARA ASTA MAI EXISTA LEGI ? Cine le face ,cine le aplica , cine raspunde ? Aaa , sunt hotariri politice ! Da , da , da ...

    RăspundețiȘtergere
  22. ... banii mei, banii mei ce ati facut cu ei ...
    ... La ei acasă sunt banii dumneavoastră ??!!

    RăspundețiȘtergere
  23. As fi vrut sa ma adresez domnului Pricina dar din pacate "azi nu functioneaza" blogurile SCMD si nu pot posta un comentariu pe care sa-l poata citi. I-as fi spus ca desi nu am cheltuit din banii mei pentru infiintarea sindicatului am fost convins sa ma inscriu in sindicat de cei care au publicat un statut al acestuia fara sa precizeze ca el, statutul, este valabil pentru si impotriva membrilor de sindicat din filiale. La vremea inscrierii in sindicat nu mi s-a spus ca nu am dreptul la opinie, nu mi s-a spus ca o sa achit o "amarata" de cotizatie pe care trebuie sa o uit pentru ca de ea o sa dispuna dupa bunul plac initiatorii. L-as fi rugat sa-mi spuna numarul truditorilor merituosi pentru sindicat, pentru ca m-am hotarat, sponsorizez soclurile si promit sa fac cheta pentru impaiere.
    Domnule Pricina SCMD nu este al dumneavoastra oricat ati fi trudit pentru el, si orice firfiric se consuma trebuie sa dati socoteala, fara suparare, si daca ati fi facut-o de la inceput acum discutam probleme de strategie sindicala, si atunci cine distruge sindicatul din interior?

    RăspundețiȘtergere
  24. Si totusi care este problema cu Bacaul?Ce au facut de vorbeste lumea atata?

    RăspundețiȘtergere
  25. Eheee....
    Ai si tu rabdare!
    Va transpira cat de curand si acest document!
    Tineti aproape ... Nu se poate sa nu se afle!
    Sunt pe zi ce trece, tot mai multi cei care vor adevarul!
    Adevarul, nu explicatiile de doua ... firfirici ale cd/scmd!

    RăspundețiȘtergere
  26. ,,Ti-ai gasit BACAUL !"Ce a omorit pisica ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Pai tocmai de aia . Ce mare scofala , ca toata lumea vorbeste dar nimeni nu spune nimic. Se cam discuta fara subiect. Ca si despre satu mare nimic oficial, doar vorbe . A aparut cineva sa spuna ca asa e ? Nici Satu mare nici bucurestiul . Si atunci care e problema. Nu cumva se face vant de pomana ?Cred ca nu o sa mai intru pe aici. Nimic concret, doar abureli si de o parte si de alta . E mai rau ca la OTV

    RăspundețiȘtergere
  28. OTV?
    NIET! NO, boy!
    Aici, Tribuna Libera!

    RăspundețiȘtergere
  29. Domnul Pricina il face pe domnul Pricopi "gaura psihomentala goala " si pe domnul Grozea "analfabet cu ifose " ? Si nu il da nici unul in judecata ? Pai atunci e bine . Inseamna ca domnul Pricina merita sa ajunga presedintele tarii . Si sa stea la Cotroceni si sa vina politistii la el sa ii ureze !

    RăspundețiȘtergere
  30. Situatia este aspra.am informatii de la sursa sigura si credibila plus cateva adeverinte pe care le-am vazut personal.Adv. cu venituri au in medie 5 ani lipsa(care au fost eliberate)celelalte au pana la 9-10 ani lipsa.nu se regasesc unitati intregi.Cred ca trebuie facute eforturi de informare pe toate caile posibile a ministrului .Este singurul care poate da o solutie.CRED ca celelalte probleme gen cearta ce SCMD trebui lasate decamdata de-o parte .Este timp suficientsi pentru asta .CU respect

    RăspundețiȘtergere
  31. ABUREALA cd-scmd de ultima ora: lipseste vechimea ... din adeverinte! Alooo.... nu bulversati oamenii cu cateva cazuri izolate, unele poate REALE, altele... din eroare! NU incercati sa ABATETI ATENTIA de la problemele FFF REALE ale scmd catre probleme izolate, sau chiar inventate! La mintea unor HANDICAPATI tine, dar nu toti suntem suferinzi. STATUL DE SALARII este unul dintre DOCUMENTELE cele mai bine conservate atat de Lege, cat si de orice creator, detinator de documente de arhiva! Asa ca... lasati-o moale! In alta ordine de idei... cat de IDIOT poti fi sa crezi ca M.Ap.N. sau oricare alta structura RISCA sa se expuna unor RECLAMATII certe, fundamentate??? Numai in capul infierbantat al cd-scmd si al unor debili mintali se poate crede asta! Asa ca ... mai bine RASPUNDETI oamenilor concret la cei dor cu adevarat, nu veniti cu scenarii aiuritoare, fara cap si fara coada! P.S.: De zile in sir avocatii din oficiu ai cd-scmd discuta non-stop pe eliberarea de adeverinte pe banda rulanta cu vechime lipsa, dar, desi s-a cerut inclusiv pe acest blog macar UNA sa se posteze, pana in prezent ... pauza! Asta, nu da nimanui de gandit??? Pai... noi muncim, nu gandim! Mincim cu gura si scrisul pe bloguri, sa aburim oamenii, sa salvam plata in continuare a COTIZATIILOR! Inca nu si-au definitivat unii ... investitiile, reparatiile, achizitiile! Dar... ce treaba am eu?

    RăspundețiȘtergere
  32. @BURCU-cum se poate prezenta (AFISA)o fisa pe blog ,sa vada si individul de mai sus fisa cu 9(NOUA)ani lipsa si certificata de cmz-Cezar

    RăspundețiȘtergere
  33. Cezar,
    trecusi aici... pe anonimat! ok, iti spun eu... trimite docomentu lu nenea burcu, el posteaza tot! dar... eu vorbeam de adeverinte tata, nu de fise ... adeverintele sunt cerute de lege, hg.... nu fise... de nu stiu care vorbesti tu! si inca ceva.... chiar o adeverinta ... nu inseamna.... decat FIX NIMIC! eu am atacat aici... strategia unor imbecili de a aburi de cateva zile si manipula pensionarii cu.... adeverinte cu duiumul care... nu au vechimea completa! asa ca... nu stiu ce/care fisa.... mai bine pastreaz-o tu! da-o lu nea pricina diseara la tv! s-o arate el boborului, daca efectiv tot abureste lume prin niste parliti deavcati din oficiu!

    RăspundețiȘtergere
  34. si inca ceva...
    vezi ca nenea burcu a cazut in plasa manipularii voastre! chiar i-am citit o postare, un comentariu in care facea APEL la pensionari sa fie atenti la vechime! chiar spunea ca ... nu ar fi exclusa o asemenea posibilitate! asa ca... se pare ca va fi bucuros sa primeasca documente care sa-i dea si... dreptate, in ce spunea pe aici, pe undeva!

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  36. @dragos,
    cezar era in dificultate deja! bine ca ai venit si tu! mai sunteti? insist sa vina toti! acum! azi! hai sa transam AZI problema acestor MANIPULARI! Nu va faceti ca nu stiti cum se publica pe acest blog! am scris, iar scris, scriu din nou: trimite / trimiteti e-mail lu nenea burcu! va fi bucuros sa publice ce ii trimiteti, mai ales ca ... si el a cazut in plasa manipularii voastre de cateva zile!

    RăspundețiȘtergere
  37. PROPAGANDA CONCERTATA MARCA PRICINA
    Cand ceva supara , cand gugulanul te preseaza cu intrebari si iti pune existenta in pericol, scoate-i in fata alt subiect, da-i sa rumege un pericol mai mare si va uita de prima problema . Asta se invata in prima lectie de tehnica a dezinformarii. Basescu et compania ne-a invatat cum sa deshidem ochii pe Vantu, ca sa uitam de Flota . Domnule Dragos, daca aveti aceste adevarinte si nu stiti cum sa le postati, va rog trimiteti-mi mie acele documente aveti mailul meu, si promit solemn sa le postez in regim rde urgenta . Vad ca sunteti on line acuma , va astept .
    Pentru Cezarica , as fi tare curios cate zile a stat la poarta CMZ-ului, ca sa poata strange atatea adeverinte cate spune ca are , si cum de il apeleaza toti pensionarii inselati tocmai pe dansul ? Are undeva o pancarda prinsa de gat pe care scrie " sunt Cezar, strang adeverinte caculate gresit ? Sa imi spuna si mie cum procedeaza , ca sa strang si eu cateva , sa le pot face publice .
    Este cusuta cu ata alba insistenta cu care Cezar ma tot ruga sa intru pe acest subiect care nu e asa , " ESTE DE MAI MARE INTERES PENTRU SCMD DECAT CEEA CE A FACUT CD CU BANII SI MODUL IN CARE SUNT TRATATI SEFII DE FILIALE DE CATRE COMITETUL DIRECTOR."
    SLABA INCERCARE . Ia vedeti domnilor, ca a aparut o noua planeta . Poate acest subiect este mai interesant pentru sindicalisti. Acolo ar putea plecat Comitetul Director sa infiinteze o filiala . Promit solemn sa cotizez la decontarea cheltuielilor de transport, dar numai dus .

    RăspundețiȘtergere
  38. @DRAGOS-va rog cu bolnavii fiti bland si intelegator!@NEACSU-fac efortul psihic si incerc sa va dau amanuntele pe care le cereti:da este vorba de ADEVERINTELE cu salariile avute in timpul activitatii.NU nu stau la poarta CMZ-TIMISOARA.CEI trei sunt colegi de cartier(UNUL DE SCARA BLOC)fosti colegi de UM.01185 timp de peste 20de ani. IMI expl. pe e-mail cum se procedeaza sa postez adeverinta?CU multa sanatate!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Cere-i prietenei Elena adresa mea de mail si astept sa mi le trimiti. Tu , nu Elena . Si poate imi dai si nr de telefon sa discutam .Eu sunt deschis unor discutii reale fara resentimente, la obiect.Banuiesc ca stii ce este acela un scanner. Le scanezi si le trimiti. Iar eu le voi publica cu placere .

    RăspundețiȘtergere
  40. Domnului Anonim de la 22.11/13.07-Domnule,colegii acestui blog, stiu ca eu nu raspund anonimilor. Stiu ca eu nu postez pana nu verific personal si sa am proba pentru a nu ma putea invinui nimeni ca dezinformez. Ieri am postat ce am vazut in adeverinta colegului cu care am fost la centrul militar al sectorului1.Cautati pe site-ul d-lui Burcu.Am postat si pe alte bloguri care sunt citite de colegii nostri pentru a-i avertiza la ce sa se astepte cand vor fi chemati telefonic. De ce telefonic, Domnule Anonim, si nu scris, ca am depus la CMJ DOUA PLICURI autoadresate si timbrate?.Poate imi raspundeti Dvs.Astazi am vazut alta adeverinta si pe langa faptul ca are periode lipsa de 1- 2 luni(3 periode) am mai constata ca ofiterului respectiv nu i-au fost trecuti in adeverinta cei doi ani, anul 4 si 5 din Academia Tehnica Militara, cand a avut grad de locotenent si a fost platit cu solda de grad (nu-mi mai aduc aminte cat aveam, dar aveam).Cum se poate posta afisa pe blog? Asta dorim mai multi, dar pentru aceasta trebuie sa avem acceptul celui care a intrat in posesia adeverintei.Daca ar fi a mea, imediat as posta-o pe toate site-urile. Dragos Icleanu. PS Eu fac ceva pentru colegii mei, Dvs.cu ce ii ajutati.De ce nu aveti curaj sa spuneti cine sunteti?

    RăspundețiȘtergere
  41. @dragos 15:16 & 19:56 ,
    esti jalnic domnule! ai sters postarea de la 15:16, pentru a o relua la 19:56! Daca NU AI ALTE ARGUMENTE, ai ... aceleasi prostii! Mousul suporta ca si hartia: orice! Orice prostie, tampenie! SCOPUL? simplu: vrei sa intretii pe acest Blog flacara DEZINFORMARII-MANIPULARII! Unde sunt celebrele ADEVERINTE de care tu si fratele/sora ta "cezarica"/cea cu parfumuri scumpe faceti atata TAPAJ? Vad ca la burcu nu au ajuns ( e clar ca le-ar fi postat), dar nici la neacsu care s-a oferit sa faca acelasi lucru! deci .... e clar: actiunea de manipulare trebuie continuata .... pe sec, oamenii trebuie sa citeasca despre acest "razboi" artificial creat.... sa nu se mai aduca in discutie banii, cotizatiile cheltuite pe stiu DOAR EI CE!
    Stii ce mai este curios? si eu am cazut in capcana voastra ( intai cu cezarica, apoi cu tine), de a aduce AICI, pe acest blog ... discutiile manipulatorii ale voastre de pe roarmy! bravo! bine gandit! acolo va citea dracu! aici....v-au citit peste 1000 de oameni! dar ... belitilor, vorba lui Marin Preda, sa nu credeti ca cei care citesc aici sunt handicapati mintal, sau copii de mingi ai cd-scmd! Ohoo, nu! Nu ati reusit sa prostiti pe nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  42. @dragos,
    si inca ceva! sa inteleg ca aceasta ADEVERINTA FALSA, este tinuta la SECRET de marele ei BENEFICIAR? Prietene, chiar asa tampiti ne puteti crede? Din zecile, sutele de adeverinte de care de cateva zile TOT VORBITI, inebuniti lumea, ACUM a ramas DOAR UNA, al carei posesor nu vrea s-o faca publica? Hmmm... cat de JALNICI puteti fi!

    RăspundețiȘtergere
  43. Faptul ca MANIPULATI ORDINAR pensionarii, sau macar ati vrea VOI asta, e demonstrat si de LIPSA azi, dupa transferul MANIPULARII AICI, pe blogul lu'nea burcu a ORICARUI COMENTARIU despre celebrele adeverinte pe si mai celebrul vostru ... roarmy! V-at facut de rasul-rasului lumii! Ati DOVEDIT ca acolo, ati atras cativa zeci de oameni carora doar sa le faceti CAPUL MARE, cu scenariile de doua firfirece ale cuplului D&P! Ehee... s-a cam terminat si cu asta! Nici acolo, nu toti sunt dusi cu.... pluta! Vor ramane curand,curand doar manipulatorii, dar ei cu ei si identitatiloe lor multiple! Clonate!

    RăspundețiȘtergere
  44. maine voi incerca sa trimit prin scanare(in oras si daca persoanele in cauza imi dau aceptul)inca doua ADEVERINTE.Precizez ca eu inca nu am fost chemat.poate-l lamurim si pe domnul Neacsu si distinsii Anonimi

    RăspundețiȘtergere
  45. Nikk ,
    Multumesc pentru precizari, eu am cerut dovezi , si m-am oferit sa postez pe blog aceste dovezi ca sa se convinga toata lumea dar nu am primit nimic . Tu ce ai fi crezut in locul meu ? Nici macar un raspuns ca nu se pot trimite . Era absurd sa cred ca Cezar "nu stie cum sa trimeata un document " cuiva , nu stie sa foloseasca mailul. Avand in vedere seriozitatea ta pana in prezent , dovedita in atatea comentarii, inclin sa cred ca ceea ce spui este adevarat , dar ma mira ca nici unul din atatea cazuri nu poate produce dovada . Este posibil sa nu poate posta sau trimite prin mail pentru a fi postata nici macar o astfel de adeverintza? Bineinteles se pot acoperi datele de identitate ale persoanei .Uite ca s-a putut face dovada comunicatului filialei Bacau si a mailului domnului Ilie Marian si a scrisorii domnului Pricina , dar din atatea adeverinte , nu se poate trimite nici una ? Ca sa vada toata lumea cum se lucreaza si sa putem contesta competenta sau buna credinta a celor ce ne inainteaza situatiile spre recalculare ? Nu realizeaza nimeni ca daca producem dovada a cat mai multe astfel de situatii, putem inainta o cerere oficiala de reverificare a tuturor adeverintelor si eventual astfel chiar suspendarea HG375 pana la reverificarea tuturor datelor si a celor ce se ocupa de aceste activitati ? Am propus centralizarea (copiilor ) acestor documente la SCMD pentru a fi inaintate ministrului centralizat , a realiza proportia anomaliei si chiar a o face publica in presa. DE CE NU TRIMITE NIMENI ASTFEL DE ADEVERINTE ? DE CE NU APARE NICI UNA ? Cum sa lupti si sa iei masuri in baza unor vorbe daca nu exista dovezi ?

    RăspundețiȘtergere
  46. @all,
    povesti...povesti...povesti... de adormit copii ori... prostii!
    daca asemenea "adeverinte" ar exista: 1.telefon mobil are tot saracul! o poza si... gata dovada! 2. de ce nu se posteaza pe blogurile centrale ale scmd? de ce cd alscmd tace...tace...tace...!
    Pai tace....deoarece stie ca nu POATE VEHICULA in spatiu public ZVONURI ALARMISTE, zvonuri care in secunda 2 i-ar duce sigur in fata parchetului! asa ca... au scos la inaintare.... raspandacii, indiferent cum se cheama ei, cu ce parfumuri se dau.... Plimbati va rog ZVONISTICA pe blogurile scmd! o fi aici un SPATIU l;iber al COMUNICARII, dar nu suntem niste trogloditi care sa inghita aiurelile gastii D&P! noi stim ce-i doare , dar nu ne intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
  47. Mama lor de adeverinţe. Cum nu am cerut cred că nu o să primesc. Dar cine ştie, e posibil ca Moş Nicolae ori Moş Crăciun să-mi trimită şi mie, chiar aşa necerută. Toată lumea,şi nu numai pe acest blog, vrea adeverinţe postate. Cred că sint două probleme aici, unii spun ca nu au scaner dar mai tot românul are un aparat foto digital sau dacă nu măcar prietenul ori vecinul. Pui adeverinţa pe masă pui o bucătică de hîrtie pe nume ca să nu stie lumea cine eşti ( asta e a doua problemă) faci o poză, doua, trei sau câte pagini are adeverinţa, le descarci în calculator şi le trimiţi pe mail domnului Burcu sau pe alte site-uri cu aceeaşi preocupare ( blogul domnului Neacşu, infomondomilitar ,roarmy, roarmiy230, SCMD, etc.
    Apropo de asta cred că ar trebui să facem o listă cu blogurile ce dezbat problemele foştilor militari. E important să ştim cât mai mlte păreri.

    RăspundețiȘtergere
  48. ... banii mei, banii mei ce ati facut cu ei ...
    Asta e domnilor! Banii nu erau ai vostrii, stimabililor!
    Erau cotizatiile membrilor de sindicat! Nu erau bani de buzunar, achizitii, investitii! Erau bani pentru avocati, nu pentru protocoale de sute si sute de milioane! De aceea sunteti inebuniti! De aceea nu veti mai gasi fraeri platitori! Va veni el si ... 2011!

    RăspundețiȘtergere
  49. COMUNICAT
    1. Pentru toate activităţile juridice specifice, executate în vederea acţionării în judecată a Guvernului României în scopul păstrării drepturilor noastre conform legii nr.164/2001, privitoare la Pensiile Militare de Stat, conducerea centrală a ANCMRR „Alexandru Ioan Cuza”, nu a solicitat şi nici nu va solicita de la cineva, sau în folosul cuiva vreo sumă de bani. În acelaşi mod au acţionat toate cele 47 de filiale judeţene şi de sector, cât şi cele afiliate Asociaţiei noastre.
    De asemenea, domnul Gl.Bg.(r) avocat Aurel VORNICESCU – care îndeplineşte funcţia de şef departament juridic în cadrul Aparatului Central de lucru al ANCMRR – reprezintă Asociaţia în relaţia cu instanţele de judecată româneşti ( şi, sperăm, că nu vom ajunge până acolo) şi internaţionale, GRATIS.
    Nu am cerut, nu cerem şi nici nu vom cere de la membrii noştri sau de la alte persoane vreo sumă de bani, în afara cotizaţiei lunare în cuantum de 2 lei şi care este strânsă la filiale şi nu de către de conducerea centrală.
    Reprezentăm juridic pe cei aproape 31.000 de membri ai Asociaţiei noastre fără nici o taxă de nici un fel.

    2.Multe persoane, chiar din interiorul Asociaţiei noastre şi din afara acesteia au o imagine deformată privind munca Aparatului Central din punct de vedere financiar. Potrivit Statutului Asociaţiei noastre, art.48 / alineat 1, toţi membrii Biroului Permanent Central, cei ai Birourilor Permanente de la Filiale, cei ai Aparatului Central, nu sunt SALARIAŢI şi, ca atare nu primesc nici un ban, desfăşurând munca pe bază de voluntariat. În cadrul Aparatului Central de Lucru, sunt doar 4 (patru)
    persoane care sunt salariate cu jumătate de normă (4 ore / zi), 2 contabili, un operator I.T. (dactilograf) şi un secretar – nu SECRETARUL GENERAL) dar acestea nu fac parte din nici un organ de conducere.
    Referitor la cele arătate mai sus nu putem înţelege atitudinea unor membri de-ai noştri şi a altor persoane care ne percep, pe noi, cei din conducerea centrală a Asociaţiei, ca pe nişte funcţionari publici, salariaţi ai statului. De aceea, de multe ori suntem „ luaţi la rost” şi traşi la răspundere, uneori pe un ton civilizat, camaraderesc, alteori, interpelările iau turnura unor manifestări în limbaj nu tocmai potrivit statutului nostru de militari, pe probleme pe care încercăm să le rezolvăm operativ în folosul tuturor.
    Cine nu cunoaşte ce eforturi se depun pentru apărarea intereselor tuturor pensionarilor militari, câtă energie psihică consumăm in acest scop, în special de către cei mandataţi de către Dumneavoastră să văreprezinte, să binevoiască, dacă are curiozitatea, să vină în mijlocul nostru şi să ia parte, măcar o săptamână, la activităţile noastre cotidiene.
    Uneori suntem „ taxaţi” că nu răspundem la diferite cereri şi doleanţe care vin de la filialele din teritoriu în termen de 30 de zile. Noi suntem un O.N.G., nu o instituţie a statului şi, ca atare, depunem toate eforturile pentru rezolvarea tuturor cererilor în timp cât mai operativ, dar, din păcate, uneori din motive subiective sau obiective întârziem. De aceea cerem tuturor îngăduinţă, răbdare şi speranţă. Cine crede că noi, cei din conducere stăm şi nu facem nimic, se înşală amarnic. Vom depune toate eforturile, toată energia noastră în slujba DUMNEAVOASTRĂ, cei care reprezentaţi marea masă a membrilor Asociaţiei şi vă asigurăm de toată stima şi preţuirea noastră!
    Dragi camarazi, oricine ce ar zice, de oriunde, competenţele tuturor organelor de conducere şi nu numai obiectivele, scopul fundamental al Asociaţiei – apărarea drepturilor şi intereselor cadrelor militare în rezervă şi în retragere, ale familiilor acestora (art.6) – sunt stabilite cât se poate de clar pe toată scara ierarhică tocmai în documentul nostru „de capatâi” după care ne ghidăm toată activitatea noastră. – STATUTUL ASOCIAŢIEI NAŢIONALE A CADRELOR MILITARE ÎN REZERVĂ ŞI ÎN RETRAGERE „ALEXANDRU IOAN CUZA”.
    SECRETAR GENERAL
    Gl.Bg.(r) Radu-Şerban DAN

    RăspundețiȘtergere
  50. Tat urmasu lu Burebista are acu, multumita creditului ,,doar cu b uletinu")o camera d...igitala, un t...elefon cu c...amera...Se seteaza camera sa apara macro(laleaua ,nu luleaua), se in...cadreaza ,,d...ocumentu", se a...pasa b...otonul...Glumesc.Fotocopierea prin ...fotocopiere,scanarea ,legalizarea notariala nu foloseste .Importante sunt datele din tabela, fara nume, functii, ...

    RăspundețiȘtergere
  51. @karadeniz Niciun bine nu ramine nepedepsit.O sa primiti un cupon mai mare ,pe care o sa fie o suma mai mica !

    RăspundețiȘtergere
  52. Ca de obicei, Karadeniz stie sa puncteze. Unde este PKM? Un alt comentator cu precize de ceasornic elvetian .

    RăspundețiȘtergere
  53. Sesizez cu uimire ca ANCMRR incepe sa recupereze. Daca continua asa , (chiar daca ar fi totul numai propaganda) balanta incepe sa se miste.Propaganda negativa a domnului Pricina pierde teren .ANCMRR incepe sa priceapa ca daca lasi concurenta sa isi dea singura cu stangul in dreptul, tu nu trebuie decat sa mergi la pas.

    RăspundețiȘtergere
  54. Domnule Cezar......Aveti dreptate. Poate ii lamurim.Vad ca si Dl. Nikk zice la fel.Daca nu cred e treaba lor. Oricum me-am comportat colegial. Anonimii si Domnul Neascu se vor convinge. Dar ii intreb.Isi vor cere scuze asa cum mi-am cerut eu scuze pe acest blog?Ia sa vedem sunt camarazi de onoare? Cu respect Dragos ICLEANU.

    RăspundețiȘtergere
  55. @DRAGOS-Neacsu sa-si ceara scuze?(ca anonimii tot el e).Domnul Dragos nu va faceti nici-o iluzie!!asa cum ziceti noi ne-am facut datoria de colegi ,tragand un semnal de alarma,mai de parte fiecare-i pe cont propiu. CU toata consideratia,o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  56. @PUIAC -aveti si multa dreptate si mult umor!!PS.eu rad rar din pacate!!O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  57. Domnule Dragos,
    Cand o sa am dovada celor spuse, sa stii ca o sa-mi cer scuze. Eu am mai facut-o, cand am gresit. Dapix poate depune marturie . Tot aici pe blog am facut-o . Dumneata esti in stare ? Pana una alta inca nu am primit punctul dumitale de vedere vizavi de demisia domnului Burcu, si comunicatul filialei bacau si scrisoarea jignitoare a domnului Pricina fata de domnii Groza , Pricopi, si doamna Winzer. Aici nu ai nimic de comentat ? Dovezile sunt facute . Sau dumneata discuti numai fara dovezi ?

    RăspundețiȘtergere
  58. În sfârşit am văzut postată o adeverinţă de venit, la col. Doboşeru. Deci s-a spart gheaţa. In două-trei săptămâni ne vom lămuri, în mare, cum dansăm în 2011. Traian Băsescu şi guvernul Boc au mizat, pe lângă distrugerea unităţii tacite a unei mase relativ mari de pensionari militari şi decuplarea lor de militarii activi, pe nişte economii prin reducerea pensiilor „nesimţite”. Gabriel Oprea, în dorinţa de a câştiga ceva capital electoral, prezent dar mai ales pentru 2012 , a plusat cu tot ce putea pentru a creşte masa veniturilor salariale şi e posibil ca pensiile „nesimţite” să scadă mai puţin decât se aşteptau iniţiatorii legii. Foamea cronică de resurse financiare a actualului şi viitoarelor guverne, greu de satisfăcut în următorii 4-5 ani, va face ca şi aceste pensii recalculate să fie greu de plătit şi nu e exclus ca ele să sufere noi modificări. Cert este că mulţi dintre noi işi vor petrece ultimii ani de viaţă, aşa cum s-au pregătit cât au fost activi, luptând. O luptă fără arme, fără uniforme şi având ca inamic pe cei care, inclusiv noi, i-am ales şi îi vom mai alege să ne conducă destinele.

    RăspundețiȘtergere
  59. Domnule Dragos, confirm cele spuse de de domnul Neacsu, dar cum se face ca intri pe acest blog si abordezi doar problemele care iti convin, sa-l contrazici pe Neacsu, pe nu stiu ce anonim ca nu te cred in ceea ce spui, dar tu de ce ramai surd la intrebarile noastre pe care le punem pe acest blog? Cei care punem intrebari pe acest blog, este adevarat, suntem nedusi la biserica, maidanezi, nu ne place lantul. Nu pune la indoiala onoarea lui Neacsu atata timp cat nu poti dovedi acest lucru cu dovezi.

    RăspundețiȘtergere
  60. Scuze, cu fapte ale acestuia nu cu dovezi

    RăspundețiȘtergere
  61. S-a admis actiunea la Curtea de Apel Cluj. Normal, va urma recursul la Inalta Curte. Pana una-alta, uitam putin de adeverinte!

    RăspundețiȘtergere
  62. Incă trei militari români au făcut astăzi jertfa supremă în pligonul de la Cincu. Dumnezeu să-i odihnească ! Alţi trei sunt grav răniţi.

    RăspundețiȘtergere
  63. Dumnezeu sa-i odihneasca !Alti militari romani victime ale slugarniciei . Poligonul Cincu nu prea mai este al nostru .Prin anii 70-80 se antranau pe acolo copii lui Kunta Kinte . Acuma il pastoresc copii unchiului Sam . Iar copii lui Traian pun sange la temelia relatiilor romano-americane .

    RăspundețiȘtergere
  64. Elena . Noi nu putem duce nimic la buns sfarsit ? De ce e nevoie sa renuntam la adeverinte ? Altfel nu putem lucra ? Oare SCMD NU E IN STARE SA INCEAPA UN LUCRU SI SA IL TERMINE ? Sau nu e in stare sa desfasoare mai multe lucruri? Decat prin renuntare la altceva ? Mai inainte ne sfatuiati sa lasam discutiile cu CD si jignirile aduse unor colegi de-ai nostri, si sa ne contram pe adeverinte . Acuma , hai sa le lasam si pe astea , pentru ca nu e asa , cu o floare nu se face primavara si s-a marcat momentul cu adeverinta , toata lumea s-a concentrat pe ea si a uitat de partea financiara side insulte . Acuma e momentul sa uitam si de adeverinte .De ce doamna avocat ?
    Eu zic sa ne o cupam de toate ca de aia suntem 10000 de sindicalisti. Ne repartizam fortele , ne organizam si ii dam bataie . De ce e nevoie sa renuntam iarasi ? Maurul si-a facut datoria ?

    RăspundețiȘtergere
  65. Baaaaaa Neacsule, tu nu esti sindicalist... esti o coada de topor, un miciman cu macaroane fara gaura

    RăspundețiȘtergere
  66. @ELENA-avocat sau jurist? Va rog sa-mi comunicati de urgenta modul cum ma veti plati,pentru ca uite si spectatorii si carcotasii recunosc ca mi-am facut treba pentru care m-ai angajat.obiectivele au fost atinse in poportie de113.3% si deci imi meriyt firfiricii.atentie ca nu ma multunesc numai cu fonctia promisa in mare secret(top secret-cum se exprima olteanul cand nu=i nervos) mai vreau si o locatie de sarbatori pe care s-o aleg din trei(adica s-o incerc pe fiecare cam cate 3 saptamani si apoi sa-mi aleg in care sa-mi petrec sarbatorile pina in 2014) asta pentru ca merit. atentie mare la meniu -nu-mi place nici toba si nici sorici.grija mare sa nu fie nici fatalaul prin preajma sa ma deranzez la stomac.in rest cand mai este nevoie dati un mesaj cat mai discret pe PLano sau MH si-o rezolvamPS.VESTI OARECUM BUNE DE LA CMZ_SE PARE CA A AJUNS SEMNALUL UNDE TREBUIA SI S_A PRIMIT ORDIN CA NUMAI FISELE COMPLETE SA PLECE LA RECALC> LA CELELALTE SA SE CAUTE INCONTINUARE> DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  67. Armata romana are asa multi anagramati ?
    Ori sau adunat cu totii ca mustele pe acest… blog, care miroase la fel !!!!

    RăspundețiȘtergere
  68. @anonim 23 noiembrie 2010, 18:07 :
    Intr-adevar , armata romana are multi "ANAGRAMATI" care "sau adunat " ...
    Asa e cind e sa-ti dai singur cu stingu-n dreptu' ...

    RăspundețiȘtergere
  69. baietii de mingi de pe roarmy, au epuizat in jale mare subiectul: adeverintelor false! azi au inceput in forta unul, la fel de jalnic: asa zisa Hotarare de la Cluj! Saracutii... cu duhul! Nu ca se imbata cu apa rece ( nu ar fi asta problema), dar NU REALIZEAZA efectele perverse ale hotararii, atat de laudate! Iarta-i Doamne, caci habar nu au nici ce spun, nici ce fac, dar... nici pe ce lume traiesc!

    RăspundețiȘtergere
  70. Corect.
    Si eu am sesizat de la inceput, dar am crezut ca nu inteleg eu bine.
    Cat timp este in vigoare art. 1... e vai de capul nostru.
    S-a facut mai mult rau decat bine.
    S-au abrogat art. ce ne avantajau.
    "Fericire".
    ________________
    Semneaza:
    Un roarmy-ist destept!
    ________________
    Bravo!
    Am spus si eu... pe roarmy mai sunt si oameni
    cu scaun la cap! Iata, unul dintre cei care
    gandeste cu capul sau, nu al unor juristi de doua parale!
    Felicitari, domnule! Suna desteptarea si celorlalti!
    Semneaza,
    un anonim anagramat, de pe acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  71. Anagramat-ai? Rumegatoare blanda ce esti!ariciul. animal.

    RăspundețiȘtergere
  72. Armata din cer a mai primit trei camarazi...Odihneasca-se-n pace !

    RăspundețiȘtergere
  73. Onorabili anonimi,va rog din suflet ,identificati-va pentru ca-i pacat. scoate cate unul cate-o perla de mai mare dragul.asta-i cea mai tare S-au abrogat art. ce ne avantajau.
    "Fericire".ambalati-o frumos si direct la ..Bucale cu ea. ariciul .a.

    RăspundețiȘtergere
  74. Si voi, aici…? Atentiune ! Pe loc repaos. Cine are treaba,la treaba,cine nu,liber.Vedeti c-afara ploua…

    RăspundețiȘtergere
  75. duminică, 21 noiembrie 2010
    Situatia veniturilor si cheltuielilor efectuate in cadrul SCMD atat in structura centrala cat si in BO ale filialelor
    Va prezint mai jos situatia sintetica privind veniturile si cheltuielile efectuate in cadrul SCMD atat in structura centrala cat si in BO ale filialelor de la infiintarea sindicatului si pana la 31.10.2010. Prezenta situatie impreuna cu documentele justificative vor fi puse la dispuzitia comisiei de auditare. Mentionez ca la data de 31.10.2010 nu existau nici un fel de datorii catre furnizori economici sau case de avocatura iar soldul contului in acest moment este constituit din 3 depozite la termen a cate 20.000 de lei fiecare, in conturi curente si in numerar. Intrucat perioada auditarii se suprapune cu finalul lunii noiembrie voi asigura conditiile necesare ca in data de 2.12.2010 sa fie finalizata si inchiderea financiara a lunii noiembrie astfel incat inclusiv monetarul din casierie sa poata fi inventariat iar auditarea sa includa si aceasta luna calendaristica. Eventuale intrebari, nelamuriri, le puteti trimite pe adresa scmdfinanciar@yahoo.com.
    SOLDUL DISPONIBIL LA 31.10.2010 = 81.476,42 LEI

    Vicepresedinte-trezorier
    lt.col. (r) ec. Catalin Apostol
    _________________
    Prezinta interes!
    Stiti povestea cu ... sfaraiacul ?!
    Cam atat vad ca a mai ramas si din cotizatiile oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
  76. Apropo de ...
    cazarea delegatilor prezenti la Consiliul National de la Alba Iulia, spatiul de cazare, cazane, achizitii, contravaloare, dracu mai stie ce! Gura targului vorbeste sloboda: multi bani, foarte multi bani, multe facturi, prea multe facturi ... au FIX acelasi ... EMITENT!
    Ptiu, drace! Ce sa fie, ce sa fie ???
    Cine pe cine si de ce iubeste?
    Banu' ochiul dracului, sau ...
    Cherchez la femme!

    RăspundețiȘtergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  78. Hotararea de la Cluj ...
    roarmy230 ... Vale plangerii ...
    Abia acum realizeaza Old Boy's,
    ce se scria pe aici cu zile in urma!
    Abia acum afla si ei ca ... BOC face legea!
    Oricum, mai bine mai tarziu, decat niciodata!
    Strategiile MNR (manariilor nationale), au dat gres!
    P.S.1.: Ce inseamna MNR ???
    Pentru amanunte, cititi aici:
    http://sindicatulcmd.blogspot.com/2010/11/catre-apropiatii-si-subordonatii.html
    P.S.2: Click-urile voastre, mai aduc si ele 2-3 euro lui RD!
    Munceste mult saracul, famelie grea, remuneratie mica!
    P.S.3: Rasul curcilor! Am vazut o situatie, cu ce vizitatori mai au!
    Uauuuuuuuuuuuuu.... s-au desteptat gugulanii! Citesc altceva!

    RăspundețiȘtergere
  79. O zi cu mult mai tristă decât zilele obişnuite şi îndoliată pentru armata română. Încă un militar român rănit în Afganistan. Cei care aveţi timp, citiţi vă rog, pe infomondo militar al treilea comentariu la articolul :
    http://militar.infomondo.ro/actualitate/accident-tragic-la-cincu-3-miltari-morti-alti-3-fiind-raniti.html
    Redau mai jos inceputul comentariului. Cred ca ar trebui să îl publicaţi în intregime domnule Burcu, dacă nu se supără administratorul de la infomondomilitar.
    „Soldatul (Ca tot suntem singura armata fara) a scris: 23 Noiembrie 2010 la 9:19 pm
    Nu conteaza ce s-a intamplat. Parerea mea este ca, conteaza DE CE s-a intamplat.
    Domnule ministru, sunt un militar activ, va scriu acest comentariu in numele dreptului la libera exprimare garantat de constitutie.
    Nu este treaba mea ci a celor peste 400 de dr. in toate stiintele din lumea asta de a face calculul cati militari romani au murit in mandatul dvs. in Armata Romana. O vor face probabil daca le-o veti cere la asa zisele autoevaluari care urmeaza unde ne mintim unii pe altii ca sa se auda bine sus la dvs. Tot treaba acestora si a dvs. impreuna cu CSAT-ul este de a face ceva. Daca credeti ca trebuie facut ceva. Daca nu credeti, nu mai are rost sa cititi in continuare........”

    RăspundețiȘtergere
  80. Inca trei militari cazuti la datorie, daca ar fi fost trimisi la lupta cu dotari ultramoderne parca ar fi fost altceva, dar, din pacate, sunt trimisi sa se pregateasca si sa lupte cu "sabii de lemn" pentru ca nu-i asa politicienii nu au aplecare pentru armata. Vedeti camarazi, acestea sunt problemele pentru care trebuie sa ne batem, nu daca sunt adeverinte gresite ci ce trebuie sa facem daca sunt gresite etc. Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i aiba in paza.

    RăspundețiȘtergere
  81. De ce vede Pricina si Dogaru numai hiene, tradatori, infiltrati, spioni la tot pasul. Sa fie fantome pe urmele lor. Sa fie fantome prin SCMD. Apropo de SCMD, stiti ce inseamna, va spun eu Sceleratul Colonel Mircea Dogaru.
    Pai sa vedem cine vorbeste in sindicat de TRADATORI:
    - unii au plecat sin sitem cu cozi, adica cu tinichele de fund, da grele, cinesa fie oare, ghici;Sa punem cateva intrebari:
    - de ce ati plecat din sistem, care au fost motivele; erati amandoi in ascensiune, nu;
    - de ce erati urmariti si spionati; aveati ceva dosarele, cat de grele erau, cate file cuprindeau paginile lor;
    - ce mielusei dragalasi erati voi dragilor cand treceati pe la Consiliul Superior al Armatei si pe la tov Ilie Ceausescu, ati uitat dragutilor; pe cine cantati si proslaviti voi cuminteilor;
    - ce varsati din guritele voastre frumusele cand va intalneati cu anumite personaje;
    - ce facusi mataluta Mirceo cand ai fost in CANADA;
    - cu cine te intalneai mataluta pe acolo; dadeai la rame din greu;
    - ai uitat ca ti-ai ridicat fustitele pana la gura si peste, varsand tot ce iubeiai tu mai mult int arisoara asta draga;
    - ei te-ai intors in tara ta scumpica, ai fost pus la zid, trecut pe liniuta moarta, nu ai ajuns general cum visa taicutu care te-a bagat in armata si te-a facut dintr-un biet profesoras ditamai maiorul si acum te dai mare si tare; de ce ai fost trecut pe linie moarta ia zi mataluta sa afle tot poporul adica sindicalistii de peste tot; ce cumintel ai fost; dar prin sectia 12 pe la intoxicare propagandistica cum ti-a fost, ei vez ai experinta in intoxicare Mircica draga; noi iubim liderii nostri toxici si de prin loje; hai varsa taticutule tot ce ai pe sufletel ca noi tare te mai iubim ca doar esti presedintele noastru dragutel;
    - cum de il recunosti tocmai mataluta pe cdt tau suprem comandantul fortelor NATO, cum de te-a apucat dorul si iubirea asa dintr-o data invata-ne si pe noi ca tu esti mai destept decat noi, noi suntem pleava de jos; stii nu este bine sa ne lasi prea mult in asteptare; nu e alta dar sa nu facem noi primul pas;
    - ai afirmat ca noi ne aruncam gradele, ce vorbesti mataluta, noi am muncit pentru ele nu ca tine care ai luat 3 grade de florile marului si brusc ai ajuns in varful NATO, iar acum ai venit in sindicat si ne dai lectii de militarie;
    - CE MERITE DEOSEBITE AI OBTINUT LA ACEST CURS NATO, CE DISTINCTII AI PRIMIT SI CUM TE-AI REMARCAT, CINE TE-A LUAT SUB aripioara; ar trebui sa raspunzi la aceste intrebari pentru a nu ne tine in ceata ca de aburit i-ai aburit pe multi sindicalisti dar nu pe toti care te cunoastem, ca pe o licheluta draga noua, si ca aluat esti bine crescut si cam puhav si s-ar putea sa te dezumfli rau cand vei fi rumenit;
    - ar trebui sa te potolesti pentru ca s-ar putea sa te rostogolesti ca un butoias si sa nu mai minti cu nerusinare; e pacat de tine dar minciuna te-a caracterizat dintotdeauna;
    - stii prea bine cum ai parasit sitemul, hai ca doar nu ai mintea scurta si ati aduci aminte....esti frustrat taicuta draga..nu fi suparat ca banutii sindicatului curg spre tine draga si iar ai sa faci valuri si incursiuni pe la Alba-Iulia ta draga; stiu, este o zona care te atrage rau de tot, o fi dorul tineretii, o fi boala batranetii si a dragostei din acea zona;cazarile la pensiuniole din Alba sunt renumite, gaina buna face zama buna. ohoo;
    - ai o activitate buna si un trecut glorios la fel ca si Pricinas care e in aceeasi galeata cu tine;
    Reveniti cu picioarele pe pamant daca le mai aveti, ca SCMD nu este proprietatea voastra oricat ati vrea. Ati intrat intr-un mare bai si nu stiu cum o veti scoate la capat. Urlati ca lupii si zbierati din toti rarunchii etalandu-va dintii hidosi. Ne-am saturat de vulgaritatea, ipocrizia, minciunile si rautatea voastra bolnavicioasa. Sunteti bolnavi fratilor si nu va reveniti, aveti nevoie de un tratament indelungat, pana la disparitia voastra trebuie sa dureze.
    Publicati-va:
    - DECLARATIILE DE AVERE
    KUNZIT

    RăspundețiȘtergere
  82. Domunle Dapaixde la ora14.15..........Nu comentez ce nu stiu, ce sa comentez. Ca si-au dat demisia colegii nostri,ce sa comentez. Domniile lor sa ne spuna de ce. Nici mie nu-mi convine lipsa de transparenta, de comunicare, de oraganizare, de cheltuiala neeconomicoasa a fondurilor (daca o fi, dar voi afla) si multe altele pe care dvs le comentati pe buna dreptate.Dvs.ma considerati linge picioarele lui Dogaru.Nu este asa.Eu nu sunt facut sa firma ceva ce nu stiu cu sigurata si cu probe pentru ca cel de care discut sa nu imi aduca reprosuri vis a vis de stricarea imaginii.Da Domnule Dpaix aceti dreptate.Despre ce nu pot dovedi nu vorbesc.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  83. Domnule Neacsu..........Sa-mi cer scuze pot. Mi-am cerut atunci cand Dvs imi cereati acest lucru in 24 de ore.Imperativ si ultimativ nu intreprin nimic pana nu ma conving. Momentan caut in arhiva Dl burcu cand Dvs toti imi cereati imperativ ca in 24 de ore sa imi cer scuze.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  84. Domnule Burcu si ceilalti colegi demisionati din sindicat, va rog rescrieti motivele demisiilor cu litere mari si eventual, cei care va pricepeti, faceti si cate un desen poate se va intelege demersul dumneavoastra. Domnule Dragos ne insultati inteligenta.

    RăspundețiȘtergere
  85. Domnului Neacsu pentru postarea de la ora09.58....1.Domnule ma intrebati daca imi cer scuze. Nu am de ce sa-mi cer pentru ca am avut dreptate.Dovada o aveti pe roarmy-230 asa cim v-am spus.Acolo Dl Dodoseru pentru ca asa a dorit dumnealui a postat Adeverinta pe acest site.Eu am spus ca prientenii mei,carora le-am vazut adeverintele nu-mi dau voie sa le afisez(si respesct dreptul la discretie a fiecaruia dintre noi).Asta-i motivul pentru care nu le-am afisat.2.M-ati intrebat daca sunt in satre sa-mi cer scuze pe acest blog.In comentariile de marti 26.10.2010 articolul”Sindicatele........”, prin postarea, din 27.10.2010 ora 21.29 mi-am cerut scuze fata de Domnul Anonim din 27.10.2010 ora 09.27.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  86. @dragos,
    am inteles! OK! esti baiat bine crescut!
    dar.... nu mai abate atentia oamenilor de la subiecte fierbinti!
    mai bine citeste si comenteaza ARMAGHEDONUL D&P! Ei, ce spui?
    sau tu.... doar banalitati...glumite... fixuri de doua firfirici!
    ridicate tata, daca ai ce trebe.... la subiecte pe masura!

    RăspundețiȘtergere
  87. Domnule Dapix........Daca asa a-ti inteles IMI CER SCUZE SI FATA DE DUMNEAVOASTRA NU V-AM INSULTAT CU NIMIC SI NU AM SPUS ASTA, NU AM ADUS JIGNIRI NIMANUI.Dar,inca o data va explic: eu nu comentez motivele demisiilor pana nu vorbesc cu persoanele respective. Am citit motivele scrise de Dl Burcu.Am inteles.Dar intelegeti si DVS CA EU NU COMENTEZ FARA SA MA CONVING,DE CATE ORI SA VA EXPLIC. Pana cand nu voi discuta cu persoanele respective, pe care nu le cunosc personal, NU FAC APRECIERI.Daca il invocati pe Dl Burcu, dumnealui are blogul domniei sale in controleza si IL CRED, nu trebiue sa-mi faca desene. Am MAI SPUS PE ACEST BLOG: IMPARTASESC AFIRMATIILE DOMNIEI SALE.Am spus-o CONDUCERII SCMD-ULI ca II LIPSESC LA NIVEL CD TRANSPARENTA,ORGANIZAREA,DIALOGUL, ACCEPTAREA OPINIEI CELUILALT,LIPSA DE COORDONARE,CA FILIALELE DIN TERITORIU SUNT PE BUNA DREPTATE NEMULTUMITE DE LIPSA A CEEA CE AM SCRIS MAI INAINTE SI MULTE ALTELE.Dar eu inca mai spre ca se va schimba ceva. Chiar si Domnul Neacsu mi-a spus intr-un comentariu pe acest blog, ca daca plecam toti cine mai face ceva pentru aceasta frumoasa realizare numita SCMD.Oricum Domnule Dapix ”multumesc” pentru aprecierea cu desenul,dar vad ca dvs.sunteti cel care nu acceptati opinia celuilalt .Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  88. Domnule Anonim......Sunteti anonim si ca atare am rezerve asupra tot ce posteaza Anonimii.Pesrsonal nu cred ce posteaza Anonimii pana nu ma conving.Este exact ce am scris mai sus.Aceptait opinia mea?Curespect Domnule Anonim-Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  89. @dragos, am spus: esti un tip OK!
    te rugam insa ceva: sa citesti un pic mai sus ceva ... fierbinte!
    cineva s-a straduit sa ne spuna si ce nu stiam noi pe aici!
    printre randuri, pana la declaratiile de avere, mai rezulta si altele!

    RăspundețiȘtergere
  90. Domnule Anonim......Nu stiu unde este Armagedonul D&P ca sa-l citesc?Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  91. Domnule Dragos,
    Imi cer scuze ca raspund cu intarziere , abia acuma am reusit sa ma desarcizez de alte activitati. Deci, apreciez ca un om responsabil si de onoare pe oricine are puterea de a recunoaste de a recunoaste ca a gresit. Eu nu am pus la indoiala ca ati avea aceasta putere, dumneavoastra si cu Cezar ati pus la indoiala aceasta calitate la mine , si eu la randul meu am spus ca pot sa-mi cer scuze cand am gresit si am intrebat daca si dumneavaostra puteti face acelasi lucru .
    Din ceea ce ati spus mai sus recunoscand ca neregulile mentionate aici de noi sunt adevarate si din faptul ca ati recunoscut ca domnul de la Cluj are dreptate, trag concluzia ca aveti aceasta putere de a recunoaste o greseala . Greseala de a apara (in necunostiinta de cauza, probabil ) niste puncte de vedere sau niste oameni care nu merita acest efort. Astept sa imi aratai unde am spus eu ceea ce ati afirmat ca am spus, pentru a va demostra ca daca am gresit, eu pot sa o spun direct privind omul in ochi. Pana la proba contrarie, expresia cu picioarele nu imi apartne . Din cate imi amintesc eu, nu am jignit pe nimeni nici aici , nici la mine pe blog , nici pe mail . M-am ferit ca dracu de tamaie sa ii fac cuiva ceea ce nu mi-ar place sa mi se faca mie . Chiar si Cezar, care " ma iubeste " asa mult , sau oricine e pe blogul lui Burcu de mai mult timp poate afirma cred ca nu am vorbit urat cu nimeni, nu am adus jigniri nimanui. Discutia in contradictoriu e una , ironia la fel, dar jigniri si vorbe gen Pricina , nu ai sa gasesti la mine .

    RăspundețiȘtergere
  92. 21:41; KUNZIT spunea...
    @dragos, aici este... deasupra postarii tale, dar tu nu citesti ce scriu si alti colegi? chiar asa? nu prea imi vine mie a crede... dar... fie!

    RăspundețiȘtergere
  93. Nea Vasile,
    Interesanta prezentarea facuta domnului Dogaru, chiar daca genul asta de dezvaluiri si exprimari nu prea ma atrag. Prefer pamfletul, ironia, subtilitatile , finetea . Nu stiu in ce masura o fi adevarat tot ce se spune acolo, unele lucruri le stiam si eu, dar nu ma intereseaza . Sincer, pe mine nu ma intereseaza ce a facut cineva cauma 5 ani. Pe mine ma interseaza ce a facut pentru mine , de cand suntem colegi. ASTA ESTE SINGURUL LUCRU PE CARE L-AM REPROSAT ONORATEI CONDUCERI. In rest, trecutul glorios, faptele de vitejie , micile sau marile gainarii, ambitiile de marire, functiile detinute , chiar daca pot face o parere despre cineva , indiferent cine ar fi, sunt irelevante pentru situatia noastra . Eu admit si accept ideea ca orice om se poate indrepta , pocai, si isi poate rascumpara greselile daca vrea. Am acordat prezumtia de nevinovatie si am crezut in bunele intentii, dar cand TOTI CEI CARE ADUC CRITICI CONDUCERII SUNT PORCAITI SI ARUNCATI IN NOROI, NU POT CREDE IN BUNELE INTENTII ALE CELOR CE O FAC .DACA UN VICEPRESEDINTE DE SINDICAT SI PURTATOR DE CUVANT ISI TRATEAZA CU ATATA LIPSA DE RESPECT SI DISPRET COLEGII, EI BINE , O SPUN CU GLAS TARE SA AUDA SI DOMNUL ICLEANU, NU AM NEVOIE DE ALTE DOVEZI PENTRU A CERE PLECAREA ACELUI OM DIN SINDICAT . NU MERITA NICI SA FIE COLEG CU NOI IAR CEL CARE IL TINE DE MANA SI II ACCEPTA SAU POATE DICTEAZA MOJICIILE SI LATURILE CU CARE ARUNCA IN OAMENI, MERITA ACEEASI SOARTA .

    RăspundețiȘtergere
  94. Domnule Anonim.....L-am citit.VA REPET PENTRU ULTIMA OARA KUNZIT ESTE TOT ANONIM SI AM ACELEASI REZERVE.1.Ca au fost amandoi in structuri subordonate CSA(CPSA corect) este certtitudine.2.Nu mi-a placut afirmatia cu ”comandantul nostru suprem este NATO”(asa a fost exact), am spus-o, pe site-ul SCMD. Despre RESTUL REZERVE fata de Kunitz pentru ca este anonim.Cu stima domnule Anonim.

    RăspundețiȘtergere
  95. Domnului Neacsu 00.06.De acord.Aveti dreptate.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  96. In stilul in care, fara niciun dubiu, ma asteptam sa fie primita vestea de la Cluj... asa a fost primita. Cu critici: ce s-a facut e rau, s-a anulat exact ceea ce ar fi trebuit sa ramana etc.
    Din punctul meu de vedere aceasta e o victorie. Dar,
    va propun ca, inainte de a face acuze referitoare la aceasta pronuntare, sa asteptam sa vedem Sentinta ("ce s-a dat" CONCRET). Spun asta pentru ca am avut rezerve in privinta suspendarii si am ramas multumita de Sentinta (cele 7 pagini). sa nu uitam ca mai avem o actiune a SCMD in care cerem anularea intregului act normativ, mai e si actiunea ANCMRR, mai sunt si altele.

    Si va mai propun ca atunci cand analizati ceva ce face parte dintr-un act normativ, sa faceti raportarea la tot (actul si alte acte normative ... adiacente), nu numai la ceea ce va convine pentru simplul motiv ca asa puteti sa dati in altii... Asadar, reluam discutia dupa ce vedem motivarea instantei.

    RăspundețiȘtergere
  97. Colegilor........... Chiar daca un anonim va spune ca eu:”..... doar banalitati...glumite... fixuri de doua firfirici!
    ridicate tata, daca ai ce trebe.... la subiecte pe masura!” va prezint o postare de pe ”roarmy230:”-Au fost eliminate articolele care obligau pensionarii sa-si ceara singuri recalcularea si cele care ii sanctionau cu micsorarea pensiei daca nu depun cererea de recalculare.
    -Guvernul poate sa emita in scurt timp un Hg prin care sa puna in acord cu legea articolele anulate de instanta.
    -Nici prin suspendarea si nici prin anularea partiala a HG de catre instante nu se poate opri, mai devreme sau mai tarziu, aplicarea Legii 119, respectiv transformarea pensiilor militare in pensii ale sistemului public de pensii, pensii comensurabile in puncte de pensie.
    -Singura speranta pentru cei care le vor fi micsorate pensiile este vointa politica de abrogare a Legii 119.” Pe mine asta ma intereseaza.Asta e ARMAGEDON TATA, NU CE STIAM.Cu respectect. Am plecat in ”roarmy230„ ca este mai interesant. Dragos Icleanu



    __._,_.___

    RăspundețiȘtergere
  98. @KUNZIT
    Asa ceva nu se face decat daca ai primit ordin de la structurile informative ale armatei...cele subordonate lui Gabriel.
    Cine altcineva putea sa-ti puna atatea date de urmarire a istoricului Mircea Dogaru!
    Totusi, are meritul ca a trezit militarii pensionari din obedienta spefifica fata de autoritati.
    Dincolo de posibilele greseli pe care le face, nu are experienta de sindicalist, hai sa-l respectam ca istoric.
    A reprezentat Romania la multe congrese internationale de istorie unde s-a batut cu cei care puneau in discutie unitatea statului national roman.
    D-le BURCU, in primul rand DVS ar trebui sa nu admiteti, pe acest blog, asemenea mizerabile atacuri la persoana.

    RăspundețiȘtergere
  99. Phiu,doar ce-am intors un pic capu" s-ati luat-o dela capat.S-anonimii astia ,multa galagie,putina sustinere.DTT, ORI AGHEAZMA ?

    RăspundețiȘtergere
  100. Plano 10.
    Sunt de acord ca asemenea atacuri nu sunt fair. Am spus si ceva mai sus . Pe de alta parte, Burcu nu poate opri, atata vreme cat ternmenii sunt civilizati, dar ar fi potrivit sa solicite o moderare a acuzelor. cu astfel de "stiri " e bine sa lucrezi atunci cand faptele respective au avut repercusiuni asupra cuiva si atunci trebuie sa vii cu dovezi. in rest, sunt lipsite de importanta pentru cei din ziua de azi . E insa bine de stiut , pentru ca mai sunt si altii care detin asfel de informatii si pot sa loveasca in sindicat prin decredibilizarea conducerii pentru fapte care nu tin de activitatea sindicala . In mod normal, cei care au astfel de probleme ar trebui sa se tina departe de functii publice dar acuma nu asta este problema ci CE FAC ACUMA PENTRU SINDICAT ACEI OAMENI.
    PENTRU MINE NU CONTEAZA NICI CE AU FACUT INAINTE DE A INFIINTA SINDICATUL NICI FAPTUL CA L-AU INFIINTAT. Pentru ca atata vreme cat nu stiu DE CE l-au infiintat si nimeni nu imi poate garanta ca l-a infiintat pentru mine , si nu pentru ei, totul este vorba goala . Pentru mine conteaza ce au facut pentru sindicat dupa ce l-au infiintat, ce fac acuma si ce vor face in continuare. Diin pacate , nu prea au cu ce se lauda de la momentul initial. fara suparare, nici juridic, (singurele castiguri apartin fie unor filiale fie unor grupuri)nici social, nici mediatic . De partea financiara nu mai pomenesc . Sa chletui 8 miliarde si sa spui ca sunt niste firfiici e o dovada de nesimtire crasa . Poate pentru ei 8 miliarde sunt firfirici dar cunosc oameni care nu isi pot permite sa plateasca 1,2 milioane odata , cotizatia ceruta de sindicat. Si ne-am zbatut la Alba iulia sa obtinem plata trimestrial. NU S-A ADMIS DECAT DUPA 2011.De ce nu si 2010? CINE AVEA URGENTA NEVOIE DE BANI SI PENTRU CE ? ASTEA SUNT PROBLEMELE CARE DOR, NU CE A FACUT dOGARU IN CANADA ACUM 10 ANI SAU MAI STIU EU CAND .

    RăspundețiȘtergere
  101. Cine poate trage o concluzie din discutia de mai jos?

    Hotararea Curtii de Apel Cluj
    ----------------------------------------------------------------
    3)Walter.
    ---------------------------------------------------------------

    Nuuu! Pana la pronuntarea instantei de fond.
    ----------------------------------------------------------------
    2)Cobuz Lenuta
    ----------------------------------------------------------------
    ?!?!?!? Nu pana la ramanerea definitiva si irevocabila a Hj de anulare?
    -----------------------------------------------------------------
    1)Walter

    -----------------------------------------------------------------
    Conform dispozitivului Sentintei 338, a CA Cluj suspendarea hg 735 dureaza pana in ziua pronuntarii instantei de fond. Eu inteleg ca suspendarea a durat pana astazi.

    RăspundețiȘtergere
  102. @Neacsu ,,8 miliarde sunt firfirici " 8 MILIARDE LEI = 1.9 MILIARDE ,,IEURO" !Or fi-mpumutat pe amaritii dela FMI ?

    RăspundețiȘtergere
  103. @puiac,
    cu asta, las-o balta! destept ai fost si plin de umor atunci cand cu " datul si luatul " = " roni si lei ". atunci am apreciat. frumos. acum ... deja fumata! nu tine! tu esti destept, ce naiba! cei care ne citesc ... e ... si mai destepti! zau! crede-ma!

    RăspundețiȘtergere
  104. si inca ceva:
    atacul la KUNZIT si postarea sa nu se justifica! D&P au atacat injust o multime de colegi, de toate gradele si functiile, barbat si femei, cu acuze si injurii suburbane, din zona birjarilor de pe vremuri! au atacat persoana, familia, profesia, gradul ... orice! au aberat in zeci si zeci de ocazii, pe net sau sticla tv! atunci si dupa aceea de ce nu v-ati gasit sa reprosati? ma refer la UNII! Altii, e drept prea putini, au facut-o dar insuficient si fara relevanta sau urmari de indreptare a celor care defrisau onoarea, familia, persoana cu tot ce insemna fiecare! ~ deci: sa stam stramb, si sa judecam drept! iar vis-a-vis de marele "istoric", mai cititi si voi baieti! cineva spunea: nu doare! asa veti afla ... valoarea! cotatia omului in tagma profesionistilor! gura mare si tupeul ... nu intotdeauna ajuta! istoria se scrie greu, foarte greu!

    RăspundețiȘtergere
  105. Am onoarea sa va salut!

    Pt. bloggerul "anonim" (23.11 2010 18:07)
    Cine e incultul?

    AGRAMÁT, -Ă, agramați, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care face greșeli elementare de limbă; p. ext. ignorant, incult. 2. Adj. Care conține greșeli elementare de gramatică și de ortografie. – Din lat. agrammatos. Sursa: DEX '98


    ANAGRAMÁ, anagramez, vb. I. Tranz. A schimba ordinea literelor unui cuvânt pentru a obține alt cuvânt; a transcrie sub formă de anagramă; a anagramatiza. – Din anagramă. Sursa: DEX '98

    ANAGRÁMĂ s.f. Schimbare a ordinii literelor unui cuvânt (mai ales ale unui nume propriu sau unei fraze) pentru a se obține un alt cuvânt sau o altă frază; cuvânt obținut prin anagramare. ♦ Enigmă în versuri formată din două părți, prima dedicată cuvântului de bază, iar a doua definind cuvântul obținut prin anagramare. [< fr. anagramme, cf. gr. ana – în altă ordine, gramma – literă]. Sursa: DN
    Tuturor, cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  106. 1)Am primit adeverinta cu veniturile.Este afisata la adresa:

    http://arhivadoboseru.blogspot.com/

    Analizind, am observat ca lipseste anul 1971.
    In baza Ord.MApN nr. M 101, art 4 lit h ("h. în situaţia în care beneficiarii nu sunt de acord cu datele din adeverinţe, aceştia pot depune o nouă cerere pentru reanalizarea datelor asupra cărora au obiecţii.") am depus o noua cerere la CMJ cu observatiile mele.
    Rulind programul de pensie am constatat ca am cu 50 RON mai putin deci am avut..., dar acum am o pensie "simtita" si nimeni nu mai poate insinua ca sunt "nesimtit"!Respect principiul contributivitatii...

    2)Cei care lucreaza cu calculatorul cunosc ca softurile pot avea si lipsuri...
    Toate erorile sunt normale si omenesti, mai ales cind activitatea a fost complexa(factorul uman , factorul timp, tehnica...).

    3)Cunosc bine activitatea din CMJ.Apreciez ca personalul sa straduit si merita apreciat(si cel din alte UM).

    4) Pentru a face contestatie la MApN sau instante, in urma deciziei, iti trebuie aceste documente cu veniturile.

    5)Totul se rezolva, cred!

    P.Doboseru-Vaslui







    Tue Nov 23, 2010 8:51 am

    Show Message Info
    #7407 of 7483
    Msg List
    View Source
    Use Fixed Width Font
    Unwrap Lines
    dobos eronim
    romica_rom
    Offline Offline
    Send Email Send Email

    < Prev Message | Next Message >

    RăspundețiȘtergere
  107. A fost publicata pe site CA Cluj solutia in dosarul 1550/33/2010-anularea HG 735/2010

    http://www.plano10.com/2010/11/hg-7352010-anulata-partial-de-curtea-de.html

    RăspundețiȘtergere
  108. Ceea ce spune domnul Doboseru este corect.Sa nu uitam ca la aceste situatii au lucrat oameni luati de pe alte "strazi ". fara o pregatire specifica, fara experienta in lucrul cu astfel de date , care au lucrat in conditii de stress, in regim anormal, sub presiunea timpului. ERARE HUMANUL EST. La un numar asa mare de solicitanti, e normal sa apara si greseli. Trebuie urmarit daca greselile sunt de aceeasi factura(astfel se poate vedea daca e problema de soft, daca se refera la o perioada anume astfel se poate determina daca o anumita perioada are date lipsa sau ilizibile prin documente, daca se refera la o unitate anume , astfel se determina daca statele unei anumite unitati au probleme de intocmire.Sunt multe aspecte care trebuiesc centralizate, verificate, daca numarul de greseli este mare. Nu iau apararea nimanui , dar nici sa ne isterizam si sa ne dam in cap pentru niste greseli umane inerente , nu e bine . De aia spuneam sa se centralizeze datele, daca este cazul sa se verifice , apoi sa se traga o concluzie si sa se actioneze in consecinta.
    Elena poti fi linistita , se inchide cazul adeverintelor. Acuma discutam 2 saptamani avantajele si dezavantajele hotararii de la Cluj, si daca suspendarea mai e valabila sau s-a suspendat. Si uite asa uitam de durerile facerii din SCMD . Si poate mai slabeste focul de sub cazan .

    RăspundețiȘtergere
  109. Bravo NEACSULE, ai dres busuiocul in stilul tau caracteristic!!Unde nu a avut dreptate Dragos I. si Cezar? Nu crezi ca-i cazul sa ,,ridici mana sportiv"(a cui o fi expresia) si sa-ti ceri scuze pt. ca ai blamat niste colegi de breasla. zici sa nu ne isterizam! Doboseriu a fost cdt. CMZ si tot are probleme.CE fac altii cu peste 9ani lipsa?Sa dea domnul sa-ti vina si tie adev. cu vreo 10ani lipsa si atunci mai vorbim -daca o sa mai avem cu cine!! ariciul .a.

    RăspundețiȘtergere
  110. Domnule Dragos accept orice parere si le respect chiar daca nu sunt de acord cu ele, dar nu pot fi de acord cu batutul apei in piua despre probleme arhicunoscute sau lipsite de finalitate, cand iesirea SCMD din impas este simpla (apropo, si eu sunt de parere ca avem mai multa forta daca suntem organizati) CD al SCMD sa aduca la cunostinta filialelor modul in care a cheltuit banii, sa scoata pumnul din gura membrilor sai, sa se consulte cu membrii de sindicat in legatura cu actiunile pe care urmeaza sa le intreprinda si asa mai departe. Pana acum toate apelurile noastre la normalitate au fost tratate ca afront adus CD al SCMD.

    RăspundețiȘtergere
  111. BAAAAAAAA NEacsule-sterge-ti placa ai mortuara la care-i zici blog si du-te ma unde a dus mutu iapa !!!

    RăspundețiȘtergere
  112. ANONIM 10.48
    Nu am dres nici un busuioc. De la prima postare vizavi de adeverinte am avut aceeasi opinie. Am spus doar ca nu am vazut o astfel de adeverinta si nu trebuie sa renuntam la discutiile abordate atunci pentru cateva adeverinte gresite. Si la fel o spun si acuma . Unde am gresit ?Eu am vazut in insistenta cu care anumite persoane cereau sa renuntam la orice altceva si dezbatem subiectul adeverinte, o incercare de a abate atentia pre altceva si asta cred si acuma . IAR DUMNEATA ESTI UN EXEMPLU IN ACEST SENS .
    Apropo, daca esti atat de vehement si sustii ca esti bine intentionat de ce nu semnezi cu numele dumitale ? Si daca nu-ti place blogul meu, nu intra pe el.

    RăspundețiȘtergere
  113. @Anonim de la 10.48
    Numele meu este DOBOSERU si am fost comandant al Centrului Militar Judetean Vaslui, nu al CMZ!
    Faptul ca din adeverinta imi lipseste anul 1971(primul an de ofiter) nu se datoreaza CMJ-ului.
    Unele cauze sint redate de @cezar in comentariul de la ora 09.21, luat din discutiile pe roarmy230!
    Postarea adeverintei mele pe http://arhivadoboseru.blogspot.com/am facut-o la solicitarea unor comentatori pe acest sait!

    RăspundețiȘtergere
  114. Re: [roarmy230] ADEVERINTE CU SALARII HG 735
    From: "Cobuz Lenuta"
    roarmy230@yahoogroups.com

    Cert e un lucru - voi depune cerere pt adeverinte de venit. Nu stiu inca ziua/luna/ANUL. Mai astept. Fata de pronuntarile instantelor de judecata, structurile implicate trebuie sa faca ceva. Nu stiu ce vor face. De aia astept!
    Oricum, cei de pe roarmy230 vor fi primii care vor sti... ca mi-am depus cererea.
    Elena

    OK! Inca o enigma dezlegata!
    ELENA, depune ce-re-re!
    Felicitari! O decizie justa!
    Conform prevederilor legale!

    RăspundețiȘtergere
  115. NEACSU- sa-si ceara scuze incepand cu doamna ELENA si continuad cu---------A adus acuze grave; de conspiratie,de dezinformare si minciuna etc. Lumea trebuie sa vada ca suntem capabili sa ne facem curatenie in ograda,altfel ne decredibilizam.ariciul.a.

    RăspundețiȘtergere
  116. Re: [roarmy230] despre avansari
    From: "Dan Botez"
    To: roarmy230@yahoogroups.com

    Domnilor, si mai nou, doamnelor, vad ca de ceva vreme bateti apa in piua si va tot dati interesanti, care a refuzat nustiu ce favor, avansari sau inaintari in grad, care a fost mai dizident, dar, lucrurile de fond ale dezbaterilor le ocoliti, sau puneti intrebari idioate, chiar bizare, banuiesc ca aceia au avut si pe timpul activitatii tot asa atitudine ocolitoare si de informare nevinovata, sa nu supere pe cineva, nu discutati concret nimic, numai balarii, ici si colo, cate un militar mai informat posteaza ceva interesant, dar in rest, zero, acest forum nu este de socializarea pensionarilor, ci de ajutor, asa ca lasati vrajelile ieftine cu scuze si pupaturi pe fir, ziceti daca aveti ceva concret, daca nu, lasati pe cei care cunosc si au lucrat in justitie, real, sa se pronunte - discutii de genul acesta labareala ieftina si nevinovata , se mai zice popular, sunt pictisit - fara alte comentarii sau reprosuri din partea celor care vor citi....
    _______________________
    Am incheiat citatul!
    Asta spuneam si eu!
    Un loc de pierdut vremea, plin de ... balarii!

    RăspundețiȘtergere
  117. @doboseru petru ,
    D-le Col.r. DOBOSERU, fost comandant al Centrului Militar Judetean Vaslui, va spun Bine ati venit pe acest blog - forum de discutii!
    Va asigur de toata pretuirea mea, desi cateodata nu am avut aceeasi parere sau intelegere asupra unor situatii! Va multumesc, si va invit sa ramaneti alaturi! Expertiza domniei voastre, in variate subiecte de interes pentru comunitatea noastra virtuala de militari, ne va fi mai mult decat folositoare! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  118. @all, Aviz amatorilor:
    roarmy230, este un grup de discutii, in majoritate militari!
    Va rog sa nu mai faceti postari care aduc prejudicii de imagine!
    Eu insumi, sunt si membru activ al acestui grup! Este dreptul fiecaruia, sa ramana sau sa plece unde crede de cuviinta, unde are interese de o natura sau alta! Acest Blog, nu este un blog de scandal, ori spalat rufe murdare! Va rog si insist! Libera comunicare, este garantata tuturor, cu respectarea unor minime conditii de conduita civilizata si tinuta morala! Va multumesc pentru intelegere! P.S.: Atacurile murdare, la persoana, vor fi sterse! Va asigur ca stiu sa fac diferenta intre critica si atac injust, sub demnitatea umana! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  119. Nu ştiu programul de lucru al SCMD dar poate îşi face cineva timp şi postează câteva gânduri pioase pentru cei trei militari care şi-au pierdut viaţa ieri. Aşa mi s-ar părea corect şi creştineşte din partea unui sindicat al foştilor militari. ANCMRR au măcar o scuză, ei tac şi ...... fac.

    RăspundețiȘtergere
  120. @karadeniz,
    Ai dreptate! Alti trei militari decedati la datorie!
    Dumneezeu sa-i odihneasca in pace! Condoleante familiilor!
    Iata, inca un exemplu extrem de dureros, care ilustreaza nefericit riscurile la care sunt supusi pe timp de pace sau razboi, cei care imbratiseaza cariera militara! Un risc total, un risc asumat! Asta trebuie sa vada, inteleaga acei civili care ataca injust ostasii patriei! Ei sunt printre cei putini, care platesc cu viata, in timpul si din cauza serviciului! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  121. Gourkha a scris:
    24 Noiembrie 2010 la 2:30 pm

    Azi am fost in gura lupului sa iau pulsul. Atentie foarte mare: un fost coleg avea nici mai mult, nici mai putin de 10 ANI LIPSA.

    RăspundețiȘtergere
  122. Domnule Dragos,
    Dumitale ti-am promis ca atunci cand voi avea dovada unei adeverinte o sa iti cer scuze. Nu am vazut inca , dar doua persoane m-au convins ca fenomenul este real . Deci iti cer scuze ca nu te-am crezut. Dar imi mentin parerea ca unii au incercat sa se foloseasca de acest subiect pentru a deturna discutiile . Dupa cum se vede , cazurile nu reprezinta un aspect generalizat cauzele pot fi multiple, nici macar nu se poate spune ca ar fi ceva intentional la aceasta ora.Insistenta cu care se cerea sa renunam la alte discutii m-a facut sa nu cred initial in ceea ce nu vedeam .Si cu asta cred ca s-au spus destule despre adeverinte, inclusiv solutii pentru rezolvarea problemei.Mai vrea doamna Cezar sa continuam subiectul ?

    RăspundețiȘtergere
  123. SCUZE-DUMNEZEU SA_I ODIHNEASCA.MARE PACAT -MOR MAI MULTI LA INSTRUCTIE DECAT IN TEATRU DE OP(a nu se intelege ca vreau sa moara mai multi in razboiul nu stiu cui.Totusi ceva nu-i in ordine)

    RăspundețiȘtergere
  124. BAAAAA Neacsule BA-nu tu stabilesti daca s-au spus sau nu destule despre adeverinte.Tu iti arati incontinuare caracterul.Stii vorba din popor?sobolanul prins in cursa cu cascavalul in gura tot mai chitaie ,da din ghiare si musca

    RăspundețiȘtergere
  125. 1) Aliniatele "suspendate (?!)" din HG 735 se refera numai la :
    -modul si de la cine se solicita documentelor doveditoare;
    -ordinea in care se face recalcularea;
    -cind se acorda pensia in urma recalcularii.
    2)Au ramas in vigoare:
    -recalcularea dupa venitul lunar , tot prin punctaj;
    -aplicarea L19 in interiorul legii 119;
    -modificarea pensiei in urma altor documente doveditoare aduse ulterior.
    3)Concluzii:
    -prevederile HG 735 (si ale L119) pot sa-si indeplineasca efectele si fara aceste aliniate;
    -trimiterea la L19 nu e benefica pentru pensionarii militari;
    -guvernul poate modifica orisicind aliniatele HG suspendate.

    In concluzie: Nu putem sarbatori caci nu avem ce!



    P.S. Mi-am exprimat aceasta opinie intrucit constat ca este o liniste nelinistitoare (inaintea "furtunii"?)

    RăspundețiȘtergere
  126. "Mai multa sudoare pe campul de instructie,mai putin sange pe campul de batalie!"

    Nebunia cuprinde incetul cu incetul si alte domenii. Suntem o fauna care populeza aceste meleaguri.Nu reactionam deloc la actiunile alesilor
    ai caror sclavi nu suntem sau actionam in interesul propriu,fara a intelege ca fara unitate(de gindire,interase,previziune,actiune)suntem destinati pierii ,in chinuri!Vindeti totul,constiinta,padure si pamintul mostenit ,fete, femei,organe si cumparati.Cumparati automobile de doua tone,vile in Pago Pago,hoteluri in Las Vegas...
    Soselele noastre sunt nuiste mizerii,drumurile judetene capcane auto...Probabil ca vor fi modernizate prin montare de borduri, vor fi repietruite pina cind pietrisul va atinge centrul pamintului...
    Nu ne intereseaza !Ne intereseaza ca stim noi pe unii care si-au aranjat ultima luna ,ultimul an ,ultimul deceniu...Marea majoritate nu si-a aranjat nimic. Nu ne intereseaza ! Oameni buni,cu ochii la minoritatea pe care o invidiem , nu vedem cum golanii ne iau,, cenusa din vatra". Treziti-va ,daca nu suntem impreuna vom deveni sclavi in casa noastra.
    DESTEAPTA-TE ROMANE !

    RăspundețiȘtergere
  127. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  128. iniatele "suspendate (?!)" din HG 735 se refera numai la :
    -modul si de la cine se solicita documentelor doveditoare;
    -ordinea in care se face recalcularea;
    -cind se acorda pensia in urma recalcularii.
    2)Au ramas in vigoare:
    -recalcularea dupa venitul lunar , tot prin punctaj;
    -aplicarea L19 in interiorul legii 119;
    -modificarea pensiei in urma altor documente doveditoare aduse ulterior.
    3)Concluzii:
    -prevederile HG 735 (si ale L119) pot sa-si indeplineasca efectele si fara aceste aliniate;
    -trimiterea la L19 nu e benefica pentru pensionarii militari;
    -guvernul poate modifica orisicind aliniatele HG suspendate.

    In concluzie: Nu putem sarbatori caci nu avem ce!

    P.D

    RăspundețiȘtergere
  129. Stimati comentatori,
    Va invit, daca doriti sa COMENTATI public anumite DOCUMENTE, aparute pe blogurile scmd - centrale si ale filialelor - sa SOLICITATI aici, public, aceste documente (titlul si data aparitiei documentului), dearece nu doresc sa fiu acuzat ca o fac din initiativa proprie!
    Am spus si repet: personal, nu am nimic, cu nimeni!
    Nu voi publica niciun "asemenea document", trimis mie prin e-mail, daca nu va fi solicitat aici, public, acest lucru!
    Multumesc pentru intelegere!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  130. Ia sa va aduca Taica Ariciul aminte ce spuneati prin septembrie:

    @mos alecu, Problema ACUM este ALTA! Trebuie odata si odata sa fim capabili de unire! Trebuie sa AVEM capacitatea de a ne stabili prioritatile! Trebuie sa DISCERNEM ce ne UNESTE, nu ce ne dezbina! Cu cat vom fi mai multi care spun, sustin ASTA, cu atat vom deveni o FORTA! Sa lasam pentru Dumnezeu, potcoavele de cai morti! Sa uitam de orgolii ieftine! De ... buricul pamantului ... din fiecare dintre noi!
    Admin, V.Burcu

    Anonim spunea...
    va salut!
    Subscriu neconditionat la apelul domnului Neacsu - (18.09 23:59) si al domnului comisar Burcu.
    Pe vremuri, cind am comentat un ordin, comandantul m-a pus la punct::" Ai impresia ca esti la sindicat?" Era prin 1986 -1987. Daca stam si cautam pete in soare (acum stim ca exista) si ca ala e schiop, ala prea inalt, ala prea destept, ala ..... nu ajungem niciunde. Sau poate ca ne e teama de ceea ce putem fi impreuna - dind dovada de unitate de vointa si de actiune? Si Maresalul a fost contestat la vremea lui, dar asta nu l - a impiedicat sa fie erou. Cel putin pentru Ostire!
    Cu stima.

    Neacsu spunea... Armata cu cai de lemn, soldati de plumb si ofiteri de paie

    scorpio spunea... Atata timp cat vor mai fi 15 militari adevarati, acest sindicat nu va pieri .Cine va incerca sa il inchida, sa isi faca inainte o cruce mare pentru tot neamul lui .
    Spurcatilor! Molustelor!Pai, cand e laie si cand e balaie? M-ati dezamagit...
    Mars in front, mamelucilor!
    Ariciul, animal folositor... si tiitor de minte...

    RăspundețiȘtergere
  131. @Ariciul, animal folositor... si tiitor de minte...
    Prietene arici..., dar cu expresiile suburbane: Spurcatilor! Molustelor (!!??) ... cum ramane? Asemenea stil de exprimare pe cine defineste? Ce vina pot sa am, sa avem noi, cei care incercam sa comunicam, sa dialogam unii cu altii, prin intermediul net-ului, cea mai ieftina, rapida si usoara cale? Din care MOTIVE sa fim facuti albie de porci in KOMUNIKATELE CD, dar si unele postari anonime? Ce anume va supara atat de tare? Noi sa fim destabilizatorii? Dusmanii? Chiar crezi ca te CREDE cineva?

    Noi aici, in cele 268 de postari si cca 4000 de comentarii, nu am "produs" nici 1% din injuriile si acuzatiile fara acoperire identificate de pilda in ultima MIZERIE, semnata de prof.dr.in istorie Mircea Dogaru, la : 21.11.2010; CATRE APROPIATII SI SUBORDONATII MAIORULUI GABRIEL OPREA, MEMBRI AI SCMD ! Aceasta ordinarie, nu tin evidenta a cata, mi-a fost trimisa pe e-mail si cerut insistent sa fie publicata, pentru a putea fi si COMENTATA! Din pacate, consecvent cu mine insumi, de a pastra un echilibru chiar extrem de fragil intre membrii scmd, am refuzat publicarea! La insistente, am cerut azi aici, o dezbatere publica pe aeasta tema: publicam sa nu! Cateva sute de cititori, au vazut, dar au mers pe solutia mea: mai bine tacere, nebagare in seama! Iata insa, BUNUL NOSTRU SIMT al tuturor, cum este tratat de voi, de inaltimile voastre rupte definitiv de oameni, de problemele reale ale acestora!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  132. Tot mai mult se contureaza faptul ,ca-n anumite zone ,fenomenul adeverintelor incomplete este generalizat.Se acrediteaza ideea ca modul de rezolvare este acela de a atribui pentru perioada respectiva,salariul mediu pe econ. deci un punct.Din punctul meu de vedere este INACCEPTABIL si sugerez celor care semneza contestatiile sa specifice ca nu accepta aceasta varianta. O solutie de bun simnt si fezabila ar fi aceasta:PT. PERIOAD.LIPSA SA SE CALCULEZE DUPA MEMORIILE ORIG. SOLDA LUAND IN CALCUL GRADUL+ FUNCTIA DE INCADRARE+ UN CUANTUM REP.PRIME <SPORURI ETC. Consider ca-i corect si mai ales REALIZABIL.Ar mai ramane o pierdere sa zicem de 5%care ar urma sa fie acop. atunci cand se vor descoperi enigmatele state de plata

    RăspundețiȘtergere
  133. Urmarind o aparitie la sediul BNR imi dau seama ca nu mai sunt sperante la boala noastra.Dar progresam, urmeaza si altele...

    RăspundețiȘtergere
  134. ,,Cate mii de oameni
    Au calcat pe el
    Pana sa se nasca
    Puiul de carcel
    Care sa primeasca,
    Sa primeasca-n dar
    Forta lui cea oarba
    Fara de hotar."

    ,,Fara speranta
    Totul e pierdut
    Podul de piarta
    Trebuie refacut
    Vom face altul
    Pe mal, in jos
    Altul mai trainic si mai frumos."

    RăspundețiȘtergere
  135. Datele lipsa si greselile se datoresc neatentiei, lipsei de profesionalism, indiferentei chiar, a celor ce au lucrat la centralizarea acestor documente oboselii,grabei cu care au fost stranse toate aceste date , e posibil si unor confuzii de nume, lehamitei, si presiunii si stresului sub care s-a lucrat. Un coleg din craiova , s-a trezit ca a lucrat cine stie pe unde cand el saracu nu se miscase din zona . Deci confuzie, poate coincidenta de nume. Sunt de acord cu Cezara ca nu trebuie sa se acccepte varianta calcularii arbitrare sau dupa slariul mediu, ci conform memoriului personal, comform functiei , gradului si vechimii trecute in memoriu pentru perioada respectiva . Dar parca cineva spunea sa nu mai discutam despre adeverinte si sa trecem la Cluj apoi cand eu am spus ca am discutat destul despre adeverinte si ca acuma se cunoaste aspectul si caile de urmat, a mai sarit un "anonim " sa spuna ca nu stabilesc eu cand terminam subiectul . II amintesc ca ma refeream din punctul meu de vedere la acesta spect, dansul sau dansa poate vorbi cat pofteste.

    RăspundețiȘtergere
  136. @cezar
    ceea ce spuneti e unul din principalele motive de contestatie (pe ce a mai rams din HG 735! Si daca HG 735 nu va pica de tot la ... o alta curte de Apel) si, ulterior, de actionare in justitie.

    RăspundețiȘtergere
  137. @ELENA-multumesc pt. sugestie. este o solutie,dar eu o consider o solutie de avarie , disperata si care nu ma incanta. Tinand cont ca avem de-aface cu oameni rationali si responsabili eu sper s-o rezolvam pe cale AMIABILA in sensul in care eu am sugerat. Ideea de a da in judecata mi se pare cam deplasata! pe cine dau in judecata? ministerul Armatei in care am slujit,ministrul armatei,guvernul tarii,comandantul suprem? NU-mi place de loc. Inca mai cred ca acestia rep. institutii ale statului care printre altele trebuie sa aibe grija de armata activa si in rezerva.

    RăspundețiȘtergere
  138. Tare ciudati sunt anonimii astia . Nici unul nu ii injura pe cei din conducerea CD oare de ce ? Va spune asta ceva ? Va spune cava faptul ca toate injuraturile si jignirile sunt unidirectionale? Uitati-va unde se duc, ca sa va dati seama de unde pleaca .Si asa vedeti si valorile emitentilor.

    RăspundețiȘtergere
  139. Sunt atat de intelepti incat scuipa impotriva vantului si nici nu observa ca li se lipseste scuipatul de limba si il regurgiteaza.Cata prostie si ura trebuie sa aibe un om sa scuipe din anonimat pretinzandu-se justitiar? Orice criminal la colt de strada gandeste la fel si face la fel. Curaj! Scupati si inghititi.

    RăspundețiȘtergere
  140. Este ciudat cum unii oameni ajung din lipsa de bagare in seama sa isi vorbeasca singuri sub diferite pseudonime . Stau si ma intreb daca nu cumva exista vre-un cuvant care sa defineasca acest "obicei "Adica sa te lauzi singur, sa iti pui intrebari si sa iti raspunzi, sa iti arati singur cat de competent esti.Am auzit ca unii asa procedeaza.E jalnic sa ajungi in starea asta . Compasiunea mea celor ce isi vorbesc singuri !

    RăspundețiȘtergere
  141. Apropo, eu nu intru pe Roarmy230, nici macar de curiozitate, nu de alta dar imi ajung prietenii de aici . Decat 10 dubiosi, mai bine 5 de nadejde. Dar am auzit ca unii au iesit cam sifonati din discutiile de azi . Au descoperit si ei ce spuneam eu acum 2 luni ?
    Vezi Elena , de aia nu am vrut eu sa intru acolo . Imi ajung prietenii de aici .

    RăspundețiȘtergere
  142. @NIKK-nu, nu am inteles mesajul .te rog detaliaza.Ps. de unde ai tras concluzia ca-s furios pe neacsu? nici macar nu-l bag in seama !!

    RăspundețiȘtergere
  143. .

    PENTRU O MAI ADANCA REFLECTIE-- MApN va continua recalcularea pensiilor militare chiar dacă recunoaşte decizia de suspendare dată de CA Cluj

    Printr-o adresă transmisă avocatului Iepure Viorel, cel care a obţinut la Curtea de Apel Cluj, suspendarea Hotărârii Guvernului nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislaţiei privind pensiile militare de stat, conducerea MApN afirmă că respectă decizia CA Cluj, dar nu specifică dacă procesul de recalculare a pensiilor militare va fi oprit.

    În adresa trimişă de înlocuitorul şefului Direcţiei pentru relaţia cu Parlamentul şi Asistenţă juridică, se menţionează: “Ministerul Apărării Naţionale respectă dispoziţiile hotărârii judecătoreşti pronunţate de Curtea de Apel Cluj în dosarul nr. 1371/33/2010, având în vedere că actul normativ suspendat priveşte activitatea acestuia în domeniul pensiilor, chiar dacă nu a fost parte în dosar, urmând ca, după soluţionarea irevocabilă a cauzei, să se procedeze în consecinţă, potrivit dispoziţiilor legale.”

    Mai bine zis MApN nu va suspenda ordinul ministrului M101/2001 conform solicitării avocatului, pensionarii militari trebuind să treacă în continuare prin procesul umilitor de deplasare la CMJ-uri pentru a solicita pe proprie semnătură recalcularea pensiilor.
    25 noiembrie 2010, 12:36

    RăspundețiȘtergere
  144. A.
    In atentia colegilor nostri faptul ca HG nr. 735/2010 privind metodologia de recalculare a pensiilor militare de stat si ale politistilor a fost suspendata de prima instanta care a luat in dezbatere cererea de suspendare, respectiv Curtea de Apel Cluj, in 28.09.2010, prin Sentinta Civila nr. 338.
    Drept urmare:
    1. Orice act sau fapt de punere in aplicare a respectivei hotarari in momentul de fata constituie infractiune, in conformitate cu prevederile art. 287 Cod Penal.
    2. Curtea de Apel Bucuresti, in data de 29.09.2010, prin completul care judeca cererea de suspendare a HG 735/2010 inaintata de SCMD, in cursul dezbaterii, prin interventia avocatului Florea Bujorel, a luat la cunostinta de faptul ca HG 735/2010 a fost suspendata cu o zi inainte la Cluj. Curtea a constatat ca nu mai exista subiectul judecatii si, cu acceptul avocatului SCMD, a renuntat la judecata.
    3. In data de 16.11.2010, tot Curtea de Apel Bucuresti s-a pronuntat asupra cererii ANCMRR de suspendare a HG 735/2010. La punctul 3. din Minuta inscrisa in condica de pronuntari (minuta care va fi motivata ulterior), scrie foarte clar:
    “ 3. Respinge cererea de suspendare a HG 735/2010 ca ramasa fara obiect. Deci, HG 735 este suspendata, nu mai este subiectul suspendarii”.
    4. Orice alta cerere de suspendare a HG 735/2010 adresata oricarei Curti de apel (ca instanta competenta material la o astfel de cerere) este neavenita, nejustificata, lipsita de obiect, indiferent de propaganda facuta de unii avocati.
    Pasii urmatori:
    Hotararea Curtii de Apel Cluj este supusa caii de atac a recursului. Guvernul Romaniei in calitate de parat, nemultumit de sentinta, a depus cererea de recurs. Dosarul cauzei de la Cluj, impreuna cu cererea de recurs, se afla in prezent la Inalta Curte de Casatie si Justitie (instanta competenta sa judece recursul). Data recursului nu a fost inca stabilita.
    5. Nu se mai pune, sub nici o forma la indoiala valabilitatea sentintei civile nr. 338, pronuntata de Curtea de Apel Cluj. Comisia de disciplina din cadrul CSM a constatat ca judecatoarea Claudia Idriceanu nu s-a aflat in conflict de interese.
    Efecte juridice prezente si posibile in viitor:
    a) In prezent, dupa cum am aratat mai sus, HG 735 este suspendata si constituie infractiune orice act sau fapt de punere in aplicare;
    b) Daca in urma judecarii recursului ramane valabila sentinta civila de la Cluj, suspendarea HG 735/2010 se mentine pana la aparitia primei Hotarari judecatoresti definive si irevocabile de anulare a HG 735/2010. In acest sens (adica pentru anulare), exista mai multe actiuni in justitie ale SCMD in curs de derulare.
    c) Daca in urma judecarii recursului este anulata Sentinta civila de la Cluj, aplicarea HG 735 se reia, dar poate fi stopata printr-o sentinta favorabila in procesele de anulare.
    - va continua -

    RăspundețiȘtergere
  145. B.
    In concluzie:
    Batalia juridica este in plina defasurare. Ea poate fi in final castigata, dar pentru aceasta, in acest moment, este necesar a fi indeplinite, cel putin, urmatoarele conditii:
    - intelegerea rolului fundamental al justitiei in salvarea noastra;
    - renuntarea la actiuni disperate in genul acceptarii propunerilor unor avocati de a declansa contra bani grei inutile actiuni individuale;
    - manifestarea increderii in avocatii SCMD care au o strategie complexa si experienta in a actiona pe acest domeniu;
    - respingerea calomniilor si acceptarea realitatii ca SCMD, prin Comitetul Director, mobilizeaza in mod prioritar resursele de orice natura, dar mai ales financiare, in aceasta directie, dovedind maturitate, chibzuinta, eficienta si oportunitate in consumarea acestora.

    In argumentarea celor prezentate mai sus prezentam documentele care atesta:
    I. Recunoasterea de catre M.Ap.N. a faptului ca HG 735/2010 este suspendata:
    a) Punct de vedere;
    b) Raspuns adresat domnului avocat Viorel IEPURE, in urma notificarii facute de acesta privind Sentinta Civila 338/28.09.2010.
    II. Recunoasterea de catre Curtea de Apel Bucuresti a faptului ca HG 735/ 2010 este suspendata si orice alta actiune in acest sens este fara obiect (rezultatul actiunii ANCMRR in instanta, din 16.11.2010 – declarata fara obiect).

    Mesaj preluat de pe forumul ANCMRR:
    http://www.ancmrr.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=43&sid=0b3860692355a466298466da9bfff587

    RăspundețiȘtergere
  146. Esti uimitor Cezar. Cand nu stii nimic si ceri lamuriri Elenei, cand stii mai bine ca ea . Esti sigura ca nu esti avocat ?

    RăspundețiȘtergere
  147. ps.Oare de ce or considera unii ca a merge pana la cmz sa dai o semnatura este ceva umilitor.Nikk mai retii de cate ori am mers noi(cei 85%) la cmz pentru a mai face o cerere de recalc. si inca una si inca una pe legea164?Ai auzit pe cineva sa planga si sa strige ca-i umilitor? Oare ce faceau ceilalti in timpul asta?cand si cand ne mai intreba cate unul ironic si cu un zambet subtire in coltul gurii,,ce va mai trebuie BA,ce nu va ajunge ,nu vedeti ca Tara nu are de unde? acum cica-i umilitor-dracu sa mai inteleaga

    RăspundețiȘtergere
  148. @Anonim-stiu ca sunt uimitor si multumesc pt.apreciere. cu toate acestea cand nu stiu intreb fara retineri

    RăspundețiȘtergere
  149. Pronuntarea CCR pe legea pensiilor... Curtea Constitutionala a pronuntat Decizia 1237 din 6 octombrie 2010 (Decizia 1237/2010). Publicat in Monitorul Oficial 785 din 24 noiembrie 2010. (M. Of. 785/2010). Cititi aici:
    _________

    http://mhblogonline.blogspot.com/p/4proiect-de-lege-privind-sistemul.html

    RăspundețiȘtergere
  150. Cezare, măi omule tu cred că eşti cam sărac cu duhul...Nu-ţi vezi decât strachina ta cu mămăligă, ceilalţi nu mai contează...Hai că de 1 an de zile ai ajuns să ne plictiseşti mereu şi mereu cu povestea ta! Măi colega sunt alţii în situaţii cu mult mai grele decât a ta, dar cu puţin mai mult...(completează tu cu ce cuvinte doreşti punctele de suspensie).

    RăspundețiȘtergere
  151. Stelian P. a scris:
    26 Noiembrie 2010 la 10:03 am

    PS
    Nu am nimic impotriva celor care au profitat de o Ordonanta sau de o Lege “bine gindita”. Ma deranjeaza insa atitudinea jignitoare a celor care “s-au chinuit” timp de 10 – 15 ani in armata si ii judeca mitocaneste pe cei care “au huzurit” timp de 30 – 35 in aceeasi armata. Ma deranjeaza punerea in aceeasi oala a tuturor militarilor. Eu nu vreau sa fiu in aceeasi oala cu Dogaru si famiglia lui de activisti si pupincuristi.

    RăspundețiȘtergere
  152. Stelian P. a scris:
    26 Noiembrie 2010 la 9:02 am

    Gourkha
    Ce vechime efectiva au cei doi in armata ? Ai “uitat” exact ce trebuie.
    Eu cunosc oameni activati in 1992 cu gradul de locotenent-colonel, avansati in 8 ani la gradul de general. Fiind oameni de mare valoare au primit in ultimele luni solda de merit si tot ce se putea primi la gradul si la functia lor apoi dupa aparitia Legii 164/2001 au luat o valiza cu bani si au iesit la pensie cu o amarita suma de 4900 lei. Acuma “spera” la 1200 lei. Dupa postarea ta se poate crede ca toti generalii o sa piarda atit de mult, iar ceilalti ofiteri o sa ajunga la cantina sociala. Dupa basmul cu mercenarii care schimba guvernul unei tari membra in UE si NATO mai speri la audienta

    RăspundețiȘtergere
  153. MANIX-gura targului vorbeste ca adeverintele de venituri ar fi fost sabotate. aveti idee de cine si de ce? aviz organele competente din M.Ap.N.

    RăspundețiȘtergere
  154. numai semnati ca oile fratilor ! inscrieti-va de urgenta in SCMD si nu va mai smiorcaiti ca aia mici ca alta cale decit sa atacam in justitie aceste aberante masuri si legi impotriva noastra nu avem . Nu va mai luati dupa X si Y ca nu avem decit 3 alternative de a cistiga razboiul si anume:
    1. sa cistigam pe cale juridica in tara(sperante sunt dar minime)
    2. sa cistigam la CEDO dar dureaza pina la 2 ani(sperante =100%)
    3. sa plece Base si PDL-ul de la guvernare fapt care se poate realiza pe doua cai :a) sa se revolte poporul in perioada urmatoare;
    b) sa nu mai votam sub nici o forma PDL, sa dispara sau sa intre in opozitie in 2012 si sa nu mai auzim de acest nenorocit de partid iar la guvernare sa vina PSD sau/si PNL.
    ALTE POSIBILITATI NU EXISTA FRATILOR SI NU VA MAI VAICARITI ATITA. HAI SA INCEPEM SA LUCRAM PENTRU NOI SA NE AJUTAM SINGURI prin :
    - inscrierea masiva in SCMDRR singurul care face ceva pentru toti militarii fie activi fie pensionari.
    - TOTI MILITARII ACTIVI ORI PENSIONARI sa inceapa din acest moment propaganda impotriva PDL-ului si a lu BASE prin toate mijloacele posibile(manipulare, dezinformare, acuzare, zvonistica, legendare, folosirea minciunii impotriva lor, etc) in media romaneasca locala sau centrala, in mediul nostru de relatii, in familii, in cercuri de rude, prieteni, etc , astfel incit in 2012 sa nu se mai auda de acesti TRADATORI, si PRADUITORI ai cetatenilor acestei tari. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri