Google Translate

marți, 2 noiembrie 2010

SCMD: Catalin copil de casa, ne da in Judecata! UPDATE!

1 noiembrie 2010,

Admin spunea...

Stimate Domnule Ofiter Ranciog!
_______________________________
Desi au trecut ore bune de cand mi-am anuntat public DEMISIA din STRUCTURA PARAMILITARA dorita de EL COMANDANTE DOGARU, desi dumneata ai postat diverse mizerii pe Blogul meu ... te faci ca nu stii, ca nu ma mai aveti pe post de fraier platitor si muncitor zilier!

Domnule ofiter,
______________
Eu va inteleg omeneste frica de care sunteti inebuniti, aceea de a nu va alege cu ceva RECLAMATII PENALE, precum si DEZNADEJDEA ca ANUL VIITOR nu veti mai avea prea multi banuti prin nu stiu cate conturi, sa faceti ce va doresc muschii cu ei, aburind oamenii cu IDEI SI SCOPURI MARETE! Va inteleg omeneste! Imi este chiar mila de voi!

problema este alta!
__________________
De ce nu postati aici, in vazul TUTUROR colegilor, celebrul DOCUMENT pe care de acum il avem deja fff multi? Stiti care, nu-i asa? Va reamintesc si astept sa-l postati acum, dupa ce cititi aceste randuri - va invit sa nu le stergeti - deoarece maine, daca o faceti, vor fi postate in TOATE ZIARELE DIN ROMANIA - sau cel tarziu maine dimineata, la prima ora: RAPORTUL DE GESTIUNE cu cheltuielile efectuate, care a fost prezentat in sedinta Comitetului Director din data de joi, 14 oct. 2010, de d-l ofiter Apostol. Sa judece atunci, fiecare, cu capul lui, despre ce vorbim noi de joi incoace! Sa vada lumea cine minte, cine dezinformeaza, manipuleaza! E bai mare, domnilor! Cred ca veti aduce miliardele de acasa!

Vasile Burcu


1 noiembrie 2010,
Admin spunea...

Revin cu PROPUNEREA, imbunatatita:
_________________________
Postati AZI, in aceasta pagina: RAPORTUL DE GESTIUNE cu cheltuielile efectuate pe primele 6 luni a.c., care a fost prezentat in sedinta Comitetului Director din data de joi, 14 oct. 2010, de d-l ofiter Apostol. Acel Raport, nu altul! Intelegeti, nu-i asa, ca acela circula acum prin tara + alte si alte documente! POSTATI DOAR RAPORTUL! Este suficient, lamuritor!

iar EU va asigur:
_________________
Voi inchide DEFINITIV Blogul:

MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing,
( http://scmdziarulonline.blogspot.com/ ),

si va PROMIT:
______________
sa nu mai scriu un cuvant, despre aceasta deja .... amintire urata, despre ce si cate mai stiu! Onoarea mea, este mai presus decat interesele voastre. Lasati OAMENII SA JUDECE, studiind singuri documentul cu pricina, nu mai umblati cu scenarii, secrete ale lu'peste, alte aiureli de adormit prostii!

Ati fi putut evita din primele minute aceasta SITUATIE, daca in locul unor comunicate unul dupa altul, pe roarmy230, iar seara cu celebrul KOMUNIKAT DE EXTREMA URGENTA, pline de mizerii si atacuri la persoana mea, ATI FI FACUT PUBLICE DOCUMENTE ORIGINALE LEGALE, CORECTE, PRIVIND CHELTUIREA BANILOR SINDICATULUI! Atat, si ar fi fost suficient! Aceasta ar fi trebuit sa fie EXTREMA URGENTA, nu bazaconiile aiuritoare ale Presedintelui Dogaru!

Deoarece nu vreau sa pierd noptile postand drepturi la replica, va rog sa nu ma mai provocati! Sa ne vedem fiecare de viata lui!

Vasile Burcu
1 noiembrie 2010,
ORIGINALELE, pot fi citite AICI:
http://scmdeconomicofinanciar.blogspot.com/2010/10/indrumar-privind-cheltuielile-admise-la.html

In locul DOCUMENTULUI solicitat sa apara PUBLIC, a inceput din nou un lant de COMUNICATE marca RANCIOG, dar cel mai INTERESANT, ceva care ma va face sa nu mai dorm, sa-mi iau lumea in cap, sa fug din Romania, ca mai toti MARII BORFASI DELAPIDATORI DE BANI PUBLICI, este POSTAREA lui Catalin, copil de casa, prin care ne anunta ( e clar, nu voi fi singur trimis la parnaie, pentru ca CER in disperare clarificarea unor CHELTUIELI, inclusiv a banilor mei, cotizatia de fost membru al SCMD) ca ne va da in JUDECATA!
Abia astept, poate doar procurorii, judecatorii, vor reusi sa descalceasca itele acestei inginerii financiare, croita pe baza banilor unor oameni de buna credinta!

Asa cum am spus, imi doresc liniste, timp liber pentru alte proiecte, iar in CONSECINTA, nemaifiind membru al SCMD, pun punct DEFINITIV oricaror discutii! Sa rezolve parchetul, judecatorii ... sau... altii, interesati de banii si visele lor frumose! Eu m-am saturat de mizerii ordinare!
Admin, V.Burcu

P.S.: Va invit sa cititi AICI, tot ce va intereseaza:
Admin
Click si pe acest link!
ora 18 si 15'
___________________________
This is the question:
Cazan, sau ... cazare !?!
Achizitie, sau ... Contravaloare?
Adevar, minciuna, ambiguitati ?!
Sa vina ... procurorii !?
________________________________________

No comment!
"Bucatica" din DOCUMENTUL solicitat sa apara PUBLIC - iata, arata cui vrea sa vada, cine spune adevarul, cine minte sau incearca potolirea spiritelor prin alte si alte minciuni, mizerii ordinare!
Am rugat frumos, sa nu mai fiu provocat!
Admin, V.Burcu
Stimati fosti colegi de sindicat,
Am spus ca am DEMISIONAT DIN STRUCTURA PARAMILTARA, DORITA DE dl Dogaru ca atare, conform COMUNICATULUI de ''EXTREMA URGENTA" din 31.10.'10

Prin urmare, cat TIMP nu se vor CLARIFICA toate suspiciunle, nu se va raspunde public PUNCTUAL la toate neclaritatile si ineptiile scrise de ei, publicate chiar de catre UNII din CD al SCMD, eu REFUZ sa mai discut pe aceste teme! NU eu le-am creat, NU eu trebuie sa le descurc!

Sunt satul de "comunicate" paranoice, jignitoare, sau care nu au nimic a spune! Eu public ieri, aici, in ORIGINAL o "bucatica" dintr-un DOCUMENT al LOR, ei ma iau peste picior! Acesta este MODUL in care stiu EI sa DIALOGHEZE cu ... "stupid peoples", cum bine zicea unul, pe care l-am crezut atunci dus cu capul!

In alta ordine de idei, asa cum am spus, eu ma voi dedica unor PROIECTE PERSONALE mai vechi, care necesita mii de ore munca, deci nu am TIMP pentru mizeriile unora sau altora! Pentru o simpla POSTARE in Romania megalitica, eu "cheltuiesc" zeci de ore munca!

Am spus si repet, pentru ULTIMA DATA! Acest Blog va ramane la dispozitie, puteti scrie, comenta, dar si CITI, poate cu mai multa ATENTIE, si fara PATIMA, ce s-a scris si comentat de-a lungul catorva luni de zile! Am setat o mai buna CAUTARE in ARHIVA BLOGULUI, pentru a va usura citirea si eventual ... noile comentarii!
Cu toata sinceritatea si prietenia,
Admin, V.Burcu
03 noiembrie 2010
ora 16

94 de comentarii:

  1. Aloooooooooooooo, proviincia . Domnul Burcu, poate la dumneavoastra se scrie "contravaloare cazare " cand va cazati la hotel . In lumea lui Rinciog si Apostol cand se cazeaza la hotel li se intocmeste document de "achizitie cazan ". Care e problema , ce nu e clar , ce nelamuriri ai . Esti cu capul ? Ce nu ai inteles ? Vrei sa iti traduca cineva ceea ce e clar ca noaptea ?
    VEZI DACA NU ESTI ECONOMIST DOMNUL BURCU ? HABAR NU AI SA INTOCMESTI UN INFDRUMAR . Pai dumneata ca un ageamiu ce esti, cand intocmesti un indrumar , te apuci si studiezi modele , legi, directive , ziare , le analizezi , le corelezi si faci un document aplicat strict pe domeniul dumintale . GRESEALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. NU ASA SE LUCREAZAAAAAAAAAAAAAA. UN SPECIALIST , ECONOMIST ADEVARAT , CU EXPERIENTA IN DOMENIU , IL IA CU COPY PASTE DE PE UN SITE , IL PUNE PE BLOG SI GATA INDRUMARUUUUUUUUUUUL. Vezi ce fraier esti ca nu stii cum se face un document adevarat ?
    Asa ca stai jos si invata de la meseriasi ageamiule !

    RăspundețiȘtergere
  2. N-aţi înţeles nimic amândoi! E vorba despre cazanul de ţuică achiziţionat de CD. Ce Dumnezeu nu mai ştiţi Statutul? Nu ştiţi că acolo scrie negru pe alb că Sindicatul poate desfăşura activităţi economice în folosul membrilor? Ce mai...doreau şi ei săracii să facă o tescovină cu care să sărbătorească "succesurile" din "proiecturile" sindicale! Asta e..."a zburat puiu" cu aţa". Şi numai ce vorbeam vineri seara aici pe acest blog cu domnul Icleanu despre diferenţele între contabili şi economişti dar nu, "ei e specialişti" lucrează la multinaţionale. Vai de mama noastră...
    Cu stimă tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. PKM, m-as baga si eu,
    dar mi-e frica!
    N-auzisi ca ne duce apostu la parnaie?
    Tu nu vezi ca baietii de baieti,
    stau departe de ce-i p-aici?
    ps: apostu ...stii tu care!
    nici numele n-am cojex sa-i scriu!
    cojex ... de la coraj!

    RăspundețiȘtergere
  4. PKM,
    Vai de mine , cum sa spui asa ceva ? Ce vrei sa insinuesti ? Ca prin Comitetul Diriguitor se bea ? Vorbesti prostii . Poi tu nu ai cetit ce de actiuni pline de succesuri a realizat ei ? E adevarat ca a mai spart ei cate o sticla de sampanie cand Avocatii sindicatului au reusit sa tina o pledoarie in instanta , trambitata ca mare victorie de parca isi daduse doctoratul . Pentru ca mai apoi dupa o saptamana sa piarda procesul si cu plata unor craitari .Oricum s-a sarbatorit probabil prima pledoarie sustinuta de doamna Barz , sau garz , ca nu mai stiu cum se numeste . Tot ce stiu este ca domnul Pricina o cunoaste de la gradinita . Altecava nu am mai reusit sa aflu despre dansa . Si au mai spart ai nostri o sticla de sampanie cand comisia de munca din camera deputatilor reusise sa discute problema pensiilor militare si cica ne dadusera ok , dar nu stiu ce s-a intamplat pe drum ca iara ne-am imbatat degeaba . Deci asa facem noi, sarbatorim succesurile in avans . Ca sa fim siguri ca gustam si noi ceva . Ca daca e sa asteptam dupa rezultate .. nu prea avem ce sarbatori , doar ce ingropa .

    RăspundețiȘtergere
  5. CATALIN COPIL DE CASA , N-ARE TIGLELE PE CASA !

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru sume mai mari de 100.00 lei se solicita/elibereaza obligatoriu factura! Bonul fiscal este admis la inregistrare in contabilitate daca este insotit de factura. O geanta de laptop si un maus mai scumpe decit un program de evidenta?!

    RăspundețiȘtergere
  7. PROMISIUNE
    Baieti, eu, subsemnatul Rinciog Dumitru, cooronator Secretariat SCMD, ma angajez sa va aduc cate o tuica fiarta, din cazanul distileriei incropite de catre Comitetul Director al SCMD, tuica pe care sa o bem impreuna, pe malul Dunarii, acolo, langa domnul Burcu!
    Problema este ca, deocamdata, nu gasesc cazanul, nu stiu ce a facut domnul Apostol, pe unde l-a ascuns, dar promit ca voi mobiliza tot Secretariatul Tehnic al SCMD pentru a scotoci imprejurimile si a gasi distileria. Ma si gandesc, pentru a aduna mai multi membri in SCMD, sa punem un afis la poarta sediului si un banner pe Internet: ""Nou inscrisii in SCMD, indiferent de sex si structura din care provin, imediat dupa completarea cererii de inscriere, vor primi un pahar cu tuica fiarta. Pentru fiecare membru adus pentru inscriere, vor mai primi un pahar!...""
    Sa vedeti atunci cum se vor ingrosa randurile SCMD!
    PS: Va voi anunta imediat ce voi gasi cazanul si vom stabili, de comun acord, ziua si ora intalnirii de pe malul Dunarii.

    Sa aveti, cu totii, o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. D-l Burcu,
    sa nu te obosesti sa dai raspunsul,
    mai bine citeste aici:
    @Sindicatul Militarilor
    Nu au fost date raspunsuri la intrebari punctuale. Rapunsurile in doi peri, la misto si cele de genul:"da` tu/voi ce ati facut?" nu au darul sa lamureasca o situatie/problema. Dimpotriva, se poate trage concluzia ca "ceilalti" au dreptate.
    Om fi noi provinciali, dar asta nu inseamna ca profesionistii au existat numai in capitala.
    Dati RASPUNSURI la intrebari, lamuriti neclaritatile si lasati deoparte razboaiele personale!
    Atunci veti cistiga! Altfel nu faceti decit sa intariti banuielile, sa le transformati in subiecte de genul:"Ai vazut?! Noi am avut dreptate!" si sa ii indepartati pe cei care vor sa vi se alature.
    Porcaiala nu aduce nici un beneficiu sindicatului si nici noua, celor care am crezut ca acesta ar putea fi o sansa in apararea drepturilor noastre.
    Luati aminte si la ce spun "palmasii"! Nu or fi toti nebuni sau "Neacsu-contra"!

    3 noiembrie 2010, 04:37

    http://scmdeconomicofinanciar.blogspot.com/2010/10/indrumar-privind-cheltuielile-admise-la.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Colegii dvs.de la valcea organizeaza sambata o intrunire in care compartimentul juridic din scmd central va prezenta situatia la zi a demersurilor facute in apararea drepturilor disponibilizatilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Plano10 ,
    iti multumesc pentru sprijinul pe care acum si de
    mai mult vreme, aici sau pe Blogul tau, il acorzi membrilor SCMD!
    Sa o faci TE ROG,
    in CONTINUARE, si sa MODEREZI, alaturi de ALTI sufletisti,
    "si" discutiile de pe acest BLOG! Eu mi-am dat DEMISIA
    din SCMD, nu mai am calitatea nici macar de ... membru!
    La cate ABJECTII s-au spus/scris despre mine, nu am avut
    alta SOLUTIE! Cu multe si calde multumiri,
    Adin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  11. Cer tuturor scuze, pentru ... greseli!
    Am scris cu emotii mari, plin de amaraciune si regrete!
    Am postat, fara o prealabila previzualizare! Imi pare rau!
    Nu doresc sa mi se mai puna, si STAMPILA de analfabet!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule Rinciog,
    Nu cred ca sunteti in pozitia de a face misto . Focul va arde sub talpi mai ceva ca cel de sub cazanelui Pomenit . Eu nu am spus nimic de un cazan de tuica , eu am intrebat doar care este diferenta dintre " achizitionat cazan " si "contravaloare cazare " asa cum sustineai dumneata ca este pe acel document , pe care iata , Burcu l-a postat . De ce nu spui nimic despre acel document . Este veridic, este fals, s-a facut acea verificare a comisiei de cenzori , unde este procesul verbal , cine l-a semnat si cine i-a dat ok din Comitetul Director . Acestea sunt problemele dumneavoastra acuma , nu mistocarelile . Sunteti departe de avea spirit , oricat ati incerca . Daca vrei sa vedeti un pamflet, va invit pe pagina mea . Luati-va caiet si creion si luati notite dar pana atunci dati raspunsuri la intrebari . Este documentul acela original ? Este trecut acolo " achizitie cazan " Dar celelalte cheltuieli , sunt reale ? Cu a cui aprobare s-au facut ? In ce sedinta de CD s-au aprobat si apoi descarcat cheltuilelile ? Hai curajm spuneti adevarul ca nu doare . Sper . Si dupa ce raspundeti la intrebari - nu dupa ce va lansati iara in mistocareli si injurii, invinuiri de " tradare si vanzare ,(apropo va rog prieteneste sa aveti grija ce spuneti despre mine , voi contoriza tot si va voi cere sa faceti dovada in instanta ), DUPA CE RASPUNDETI LA INTREBARI - daca mai aveti chef , putem sa ne apucam de parodii , paradigme , parafraze, pamflete(era sa scriu si paranoia cuvantul atat de drag domnului presedinte , pe care il foloseste foarte des, dar nu stiu de ce ) .
    Sanatate , va doresc , mai ales la mansarda .

    RăspundețiȘtergere
  13. @Admin
    Ce fac barbatii cand dau de greu? Fug din fata greutatilor? La cate am primit eu de cand am avut indrazneala sa ma alatur grupului de fondatori, trebuia de mult sa fi disparut incat sa-mi fi uitat si numele! da' iata ca n-o fac!
    @ Neacsu
    Vezi ca ma calci pe bataturi rau de tot daca mai comentezi prin alte parti cu referire la suspendarea HG 735. E SUS-PEN-DA-TA! Ce nu pricepi, vrei un desen? La recurs ne vom ... aduna cu totii. Oricum, tinem legatura cu Viorel Iepure de la Cluj, fostul meu coleg de la Directia Juridica a Ministerului, stim ca Guvernul a depus recurs, era de asteptat, stim ca MApN a inteles sa respecte Sentinta pana la judecarea recursului. Daca nu renuntam la Bucuresti, ce faceam cu 2 sentinte potrivnice, date pe speta cu obiect identic, de 2 instante de acelasi grad?
    @Plano10
    Multumim pentru sprijin (poate vrei si recompensa pentru reclama!). Da' suntem baieti mari si ne descurcam. Vezi ca si pe tine m-am suparat si nu mai intru pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  14. Adrian PAUNESCU V-am spus că sunt un om periculos
    Şi nu mi-aţi luat avertismentu-n seamă.
    V-am spus s-aveţi pentru persoana mea
    Un plus de-ngrijorare şi de teamă.

    V-am spus că fac teribil de urât
    De sunt călcat puţin pe libertate.
    V-am spus ca sunt oşteanul credincios
    Dar care doar cu inamici se bate.

    V-am spus să vă astâmpăraţi şi voi,
    Cenzori capricioşi ai vremii mele,
    C-o să vă coste scump măruntul moft,
    De a ne face nouă zile grele.

    V-am spus să puneţi mâna să munciţi.
    Să nu mai tot pândiţi zeloşi din umbră,
    V-am spus că n-o să placa nimănui
    Pornirea voastră, tulbure şi sumbră.

    V-am spus că vremurile s-au schimbat
    Şi că situaţia e mai complexă,
    Nu-i intelectualul - servitor.
    Cultura nu-i ceva ca o anexă.

    Şi lumea nu se poate cuceri
    Umflând la cifre şi mimind tumulturi
    Cu aroganţi şi trindavi doctoranzi,
    Cu papagali care ţin loc de vulturi.

    V-am spus şi am puterea să mai spun
    Ca nu încape muntele în seră
    Ca prea-i scurt drumul de la rai la iad
    Şi de la căprioară la panteră.

    V-am spus să nu-l fetişizaţi pe Marx,
    Să nu-i păstraţi în spirt învaţătura
    Şi voi într-una fără să-l ciţiti
    Îl pomeniţi până vă doare gura.

    V-am spus că bătălia pentru om
    Nu iartă astăzi nici o dezertare
    Şi voi v-aţi decorat voi între voi
    Când lupta este în desfăşurare.

    V-am spus că muzica nu-i un microb
    Care ameninţă civilizaţii
    E-a omului pentru a fi mai bun,
    V-am spus: ceva care să-i placa daţi-i.

    V-am spus, concetăţeni analfabeţi,
    Şi luaţi aminte şi să ţineţi minte.
    Dar nu ştiam ca v-aţi născut şi surzi
    Şi scoateţi arma când vedeţi cuvinte.

    1979

    Indrazneste careva sa muste ?!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Admin Usor,usurel. Nu-i poiana lu' Iocan, da",zic si eu,oameni suntem,putem vorbi ? Ori, ,,cine limba lunga are, cinci ( cinci )ani va sapa la sare "?

    RăspundețiȘtergere
  16. Bravo Puiac, câtă dreptate avea Adrian Păunescu în această poezie scrisă cu mult, mult timp în urmă. Şi dacă tot pomenim de el, trecând peste anumite "aspecte" ale vieţii acestuia mai mult sau mai puţin controversate să-i urăm Sănătate în aceste momente dificile prin care trece. Una peste alta va rămâne totuşi un mare poet...

    RăspundețiȘtergere
  17. @puiac,
    aici asa a spus admin:
    nu ne opreste nimeni sa vorbim, sa ne informam,
    sa tinem legatura unii cu altii!
    pe blogurile scmd se inchide dupa cum o spune
    secretariatul tehic, orice discutie pe bloguri!
    ei spun ca trec la "alt nivel"!
    care,cum "nivel", nu prea stiu ...ca paginile de
    uz intern... s-au dovedit moarte din nascare!
    oricum, sa-i zic si eu Maestrului Paunescu,
    Multa, multa Sanatate!
    Avem un obicei IDIOT, intre multe altele:
    pretuim OAMENII, dupa ce mor!
    Asa o sa-l cautam si pe ... admin!
    Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  18. Elena
    te-ao molipsit de la conducere ? Nu te mai apropia ca se ia . Nu am inteles, care e problema cu 735?
    1.Ai monopol pe subiect ?
    2.Nu mai avem dreptul la opinie ?
    3.Unde m-am legat de tine ?
    4. Eu postez doar aici, la mine si pe sindicat ,deci daca e in alta parte , nu e de la mine .Dar indiferent unde as fi postat , e dreptul meu, si nu o sa mi-l ia nimeni. Daca a fost o gluma , specifica , sa nu ma simt si eu calcat pe bataturi . Daca ai vorbit serios, mare greseala ai facut. Te rog sa te calmezi si sa vezi ce ai scris . Realizezi ca in afara cazului in care a fost o glumita si o atentionare amicala ca esti pe aici , interventia dumitale este neavenita ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Voi ma bagati la nebuni.Si EMINESCU ? EMINESCU ? Hai ,da cu contrversatu' ! Bai, tu esti normal? Da funeriu ,funeriu ,cit e ?

    RăspundețiȘtergere
  20. @PKM Scuze sincere.M-am supraincalzit ! TOTUSI...

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Scuze am "executat programul mesei de seară" ca-n Armată. Ştiu cam târziu dar mai bine mai târziu decât deloc.

    RăspundețiȘtergere
  23. În orice caz "ne-am aprins paie-n cap"...am ajuns subiecte de "înaltă tradare" şi pe "roarmy" fir-ar al naibii de alambic.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu nu prea mai am (cap),daca despre asta ii vorba.Nu gasesc pe roarmy ...Help my

    RăspundețiȘtergere
  25. http://groups.yahoo.com/group/roarmy230/message/6805

    RăspundețiȘtergere
  26. @PKM
    Nu-mi iese http://groups.yahoo.com/group/roarmy230/message/6805 !Multumesc pentru intelegere.Trebuie sa dorm !Da" pot? Ocroteste-i DOAMNE pe romani!

    RăspundețiȘtergere
  27. Scuze Puiac "mea culpa" eu am greşit. Tastează "roarmy230", intră pe site şi acolo vei vedea destule chestii...Noapte bună!
    cu stimă, PKM

    RăspundețiȘtergere
  28. Dal dreak de CAZAN,
    desi COSTA vad 58 de milioane lei pe stil vechi,
    sa vina "melitia" sa-l caute! Adica ... il dam dreak,
    ca POLITIA nu se ocupa de CAZANE! Il dam ... perdut!
    Baiul inteleg ca sunt cele peste 3 MILIARDE cheltuite
    aiurea, ca la vocati, au ajuns cat 1/2 din suma
    cheltuita pentru ... ia ghiciti voi ???? Pentru ce ???
    Aud ???? Va spune Bucuresteanul bine informat:
    PRO-TO-COL! Pentru deci: PROTOCOL! Ce--o fi asta?
    De baut? De mancat? Un fel de spaga?
    Nici EU nu putut afla! Este la Jupan, mare secret!
    Dupa ce inseamna PROTOCOL in limba romana,
    nu ne putem lua, ca vine ... ne spune ca n-am inteles
    corect si ... ne da in judecata! Asta ... mai facem sepaturi!

    RăspundețiȘtergere
  29. @Neacsu
    Am vazut mai multe postari ale tale refritoare la marea greseala ca ne-am retras cererea la Bucuresti dupa ce s-a pronuntat la Cluj. Am incercat sa iti explic ca nu e greseala. Acum, ori ai postat inainte de a discuta noi doi, ori e totala rea credinta din partea ta. Te rog intra pe Sentinta de la Cluj (daca nu pe pagina SCMD, intra pe Blogul lui Plano10), citeste-o cu atentie si mai discutam dupa. Incerc din rasputeri, pe unde pot, sa le arat colegilor ca o alta actiune de suspendare nu-si are sensul. Cum sa ceri ceva ce exista deja? Am mai zis ca ministerul a luat act de suspendare si a zis ca respecta, pana la judecarea recursului, DECIZIA INSTANTEI.
    Te rog sa faci deosebirea intre:
    - a renunta la o actiune si a renunta la un drept. NOI NU AM RENUNTAT LA DREPT (ce Dumnezeu, doar nu m-am tampit!)
    - a renunta la suspendare (pe care deja a vem o pronuntare favorabila) si a renunta la actiunea in anulare (AIA E PE ROL, NE VOM JUDECA, ADUNAM MATERIALE LA GREU, STUDIEM JURISPRUDENTA etc.)

    In concluzie,
    Pe pb juridice legate de HG 735 stau la dispozitie tuturor membrilor de sindicat CU ORICE PROBLEMA. Raspund cu capul!
    Idem pe procedura legislativa privind Abrogarea Cap. IV din 329 - ca am ajuns sa cunosc peste 50% din parlamentarii actuali nuami cat am bocit sau zbierat pe la comisii!
    Idem pe procesele individuale pe Lg 329 pe care le monitorizez si / sau pentru care colegii mi-au dat imputernicire.

    Pe alte probleme, sa raspunda fiecare in dreptul sau.
    Eu atat am putut sa fac (atat m-a dus mintea). Nu ma pricep la organizare (scos oameni in strada) si de aia am sta in banca mea, nu am talent oratoric si de aceea prefer sa dau raspunsuri punctuale, la obiect etc.

    Nu stiu care va fi pozitia mea in ianuarie 2011, cand se vor produce efectele legii 119. Dar, indiferent de aceasta pozitie, VOI FI ALATURI DE ORICARE DIN COLEGII MEI CARE VOR AVEA NEVOIE DE AJUTORUL MEU, fara a face vreo deosebire intre membri si ne-membri de sindicat, cei care provin de la MApN si cei care provin de la alte structuri, cei din Bucuresti si cei din afara Bucurestiului etc.
    Maine dimineata la ora asta sper sa privesc viata cu alti ochi si cu mai mult optimism.

    RăspundețiȘtergere
  30. ,,Pe pb juridice legate de HG 735 stau la dispozitie tuturor membrilor de sindicat CU ORICE PROBLEMA. Raspund cu capul! "
    D-le Boc,matale cind tot ti-o asumi(raspunderea, desigur),cu ce...?

    RăspundețiȘtergere
  31. Pentru cei care au neclaritati cu privire la efctele suspendarii unui act administrativ normativ de catre o instanta judecatoreasca ii invit sa citeasca materialul scris de un specialist in dreptul administrativ
    Aici http://www.plano10.com/2010/11/suspendarea-actului-administrativ-in.html

    RăspundețiȘtergere
  32. Pentru cei care nu mai pot dormi noaptea de grija banilor SCMD - dnii Burcu si Neacsu - gasiti factura explicativa a achizitiei incriminate pe tot Internetul, la
    http://scmdeconomicofinanciar.blogspot.com/2010/11/va-prezentam-factura-din-care-rezulta.html
    Si cu asta, punct.
    La revedere, domnule Burcu, la revedere, domnule Neacsu!
    Indiferent ce minciuni si rautati veti mai scrie pe acest blog (pe care, profitand de increderea pe care v-am acordat-o, l-ati furat pur si simplu), nu voi mai reveni pe aici.
    Nu stiu ce ati vrut sa realizati, nu stiu ce intentii de viitor aveti, dar, din toata aceasta convietuire zbuciumata de aproape un an de zile, timp in care m-am straduit sa va inteleg, sa va informez, sa va ajut, am dedus, cu mahnire in suflet, ca nu sunteti ceea ce declarati si, mai ales, ca nu va pasa de durerile si problemele cadrelor militare in rezerva.
    Pe mine puteti sa ma acuzati in fel si chip si sa ma scoateti dusmanul SCMD, eu insa, spre deosebire de dumneavoastra, am cateva fapte si realizari concrete, pe care nimeni nu si le poate insusi, si care au dus inainte SCMD.
    Dumneavoastra ce ati facut pentru SCMD?
    Sa va dea Dumnezeu tot binele pe care il doriti si l-ati facut pana acum militarilor Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  33. Inca va astept cu raspunsurile doomnule Rinciog . Ceea ce am spus si am promis voi respecta . Nu mai bagati in fata binele sindicatului . Nu mai pozati in victima . rASPUNSURILE LA INTREBARILE PUSE , AR LAMURI MODUL IN CARE S-A LUCRAT SI INCA SE LUCREAZA IN cOMITETUL dIRECTOR . PE CAND MULT TRAMBITATA INTALNIRE A CNR ? DE CE O EVITATI CAND ATI PROMIS-O DE 5 LUNI? I Nca astept raspuns la intrebarile puse pe pagina economica . La toate intrebarile . Punct cu punct . Timpul trece .

    RăspundețiȘtergere
  34. Bine, bine, atunci care e treaba cu lista de operatiuni postata la inceputul acestei pagini? De unde "achizitie cazan"? daca e factura de cazare? De unde apare aceasta lista de operatiuni 2009-2010 si se raspunde cu o factura de cazare hotel din iunie 2010? In lista apare aceeasi data cu factura de cazare...e facatura lista de operatiuni?

    RăspundețiȘtergere
  35. @Sindicatul Militarilor
    Daca este adevarat ca in bugetul de cheltuieli al SCMD au fost prevazute si sume pentru achitarea primelor de asigurare de viata a celor din conducerea SCMD, v-as ruga sa comentati daca era oportun si moral sa fie cheltuiti banii sindicalistilor pentru investitii in folosul personal al celor asigurati de viata.
    Un patron isi permite sa-si recompenseze angajatii cu asigurari de viata.
    Intrebarea se pune daca e cazul ca si o organizatie obsteasca, cum e SCMD, sa faca asemenea cheltuieli.

    RăspundețiȘtergere
  36. Domnului Anonim de la04.11/10.53............Va spun ca a fost tehnoredactat si inscris in Lista de achizitie active fixe ”cazane” in loc de ”cazare” in mod eronat.Persoanele care au lucrat in compartimente economice si-au dat seama de gresala.De aceasta eroare nu-i vinovat Catalin Apostol. Catalin Apostol nu poate fi reaspunzator pentru documentul incheiat de Comisia de cenzori.V-am spus nu va inflamati atat de repede, VERIFICATI DIN TREI SURSE. Cu stima Dragos Icleanu-scmd6.

    RăspundețiȘtergere
  37. @Anonim 10:53 ,
    Ai dreptate, asa cum si Admin&Neacsu au dreptate!
    Ranciog in loc sa CLARIFICE punctual ce i se cere,
    vine cu tot felul de "clarificari" fie personale,
    fie din anonimat, fie in numele sindicatului!
    Acestea insa, din pacate, au un "fir rosu diriguitor",
    care corespunde unei ziceri populare:
    unde dai si unde crapa !????

    Deci, ca ultima "facatura" marca Ranciog, in loc
    sa PRECIZEZE cei cu acest inscris oficial in care
    apare "achizitie cazan", el vorbeste de o factura cazare,
    pe care NIMENI nu a pus-o in discutie sau i-ar fi
    CONTESTAT existenta! Mai citeste/cititi odata ce s-a postat
    aici si in zilele din urma, si apoi dati comunicate!

    Nu sunt avocatul lui Burcu, dar am vorbit cu el!
    Nu cei 120 de lei ai lui l-au scos la LUPTA publica,
    ci, spunea el, si-mi arata, DOCUMENTE ALE CD SCMD, intre care si
    RAPORTUL DE GESTIUNE cu cheltuielile efectuate, care a fost prezentat in sedinta Comitetului Director din data de joi, 14 oct. 2010, de d-l ofiter Apostol. Acolo sunt ... MILIARDE de justificat in fata oamenilor, pentru ca este vorba de mii si mii de cotizatii!
    Asa ca d-le Ranciog lasati-o mai moale cu acuzatiile,
    raspundeti la ce sunteti intrebat!
    Atat si este suficient!
    Un Anonim bine informat din MH

    RăspundețiȘtergere
  38. Poate DA, poate NU:
    ___________________
    Factura de plata "cazare" + OP "cazare"'
    au data de 26.06.2010! OK, nimeni nu contesta!
    Dar ... dubioasa "achizitie cazan", are data de
    28.06.2010! Hmm ... nu sunt meserias ca dragos,
    dar UNA intrebare AICI SIGUR POT PUNE:
    Inseamna LEGAL VORBIND, chiar acceptand justificarea
    cusuta cu ata alba dupa o "saptamana", ca este o simpla greseala de tehnoredactare in DOCUMENTE ATAT DE IMPORTANTE, acelasi lucru? Trebuie precizat OFICIAL asta, nu de AVOCATUL DIN OFICIU DRAGOS!
    Rusine celor care baga la "inaintare" oameni care altminteri pot fi chiar de buna credinta! Nu stiu daca dragos vorbeste pe baza de DOCUMENTE certe, vazute de el, la ordinul stapanilor de feuda, sau doar ca sa se afle in treaba! Dragos, este un joc periculos! Ce faci tu, in stiinta dreptului se poate defini, la o adica: marturie mincinoasa! Un procuror destept, te poate duce si catre un concurs de infractiuni! Ai grija baiatule! justitia e oarba!

    RăspundețiȘtergere
  39. @Dragos
    Si atunci am sau nu dreptate cand spun ca vreau o comisie de cenzori din SPECIALISTI, dintre membrii nostri de sindicat, ca avem ofiteri foarte bine pregatiti? Ca sa nu se mai inteleaga ceva ... in loc de altceva!

    @all
    Eu am totala incredere in colegii mei care s-au ocupat de cheltuirea banului. De aceea cred ca propunerea cu Comisia de Cenzori alcatuita din membri propusi de filiale (documentul intocmit de aceasta) va linisti spiritele si ne vom putea concentra asupra a ceea ce este cu adevarat esential.

    RăspundețiȘtergere
  40. @anonim 13:18
    Scuze, dar esti naiv!
    Cum vrei sa recunoasaca OFICIAL?
    Pai atunci ar insemna JURIDIC, ca recunosc la fel de
    OFICIAL, intregul DOCUMENT! Pai ... vor ei asta? NU!
    Daca ar vrea ASTA, l-ar fi PUBLICAT demult!
    Asa ca ... mai bine fac trafic de influenta
    cu unul, cu altul! Aburesc lumea cu comunicate,
    invective de tot soiul ... doar,doar se vor scarbi
    definitiv oamenii, si vor UITA ca prin CONTURI,
    a batut VANTU - "dormiti voi linistiti, fcmd lucreaza!"

    RăspundețiȘtergere
  41. Scuze pentru absenta, am revenit si vad ca s-au intamplat cam multe si neplacutre, dar cea mai urata treaba este atitudinea de vataf a lui "sindicatul militar" care se bate cu pumnii in piept ca el a facut si a dres.
    1 Nu te-a obligat nimeni
    2 Daca ai acceptat sa faci parte din conducerea SCMD asta nu inseamna ca eu membru simplu de sindicat trebuie sa-ti fiu pres
    3 Atunci cand accepti o functie obsteasca o faci fara a-ti urmari interesele personale, iar atunci cand obosesti cerete afara si fa loc altor colegi care o pot face si vor in felul acesta, dezinteresat
    4 Eu si cei ca mine fara functii in sindicat trebuie sa fim respectati pentru ca suntem (daca nu am fi noi voi ce ati conduce?)
    5 Intr-o organizatie democratica parerile sunt respectate chiar daca nu-ti convin

    RăspundețiȘtergere
  42. Cazanul SCMD-ului !

    Sindicatul militaru’
    Înfiinţat acum un an,
    Comandat de col. Dogaru,
    E blocat de un cazan.

    Din Pricină că, mă rog,
    Nu-i cazan ci e cazare.
    Cum afirmă her Rinciog,
    Peste tot, în gura mare.

    Cătălin, trezorierul,
    Un Apostol printre sfinţi,
    A umblat, bârfeşte cerul,
    La punguţa cu arginţi.

    Şi ar fi comis, se pare,
    Fără cenzori, un abuz.
    Asta spun, în gura mare,
    Şi Aniţa şi Cobuz.

    Asta e pe scurt povestea,
    Dedesuptul e mai mare.
    In surdină, umblă vestea
    Că e vorba de TRĂDARE!

    De-i trădare vrem şi noi
    Adevărul să se ştie.
    Ca să nu aflăm apoi
    Că-i doar vorba de PROSTIE!

    Vrem să reformăm o ţară
    Mitinguri, comunicate,
    Tactici, Artă Militară!
    Insă iată, din păcate,

    Că elita pensionară
    Luptele le duce-n van
    Şi se face de ocară,
    Fiind înfrântă de-un CAZAN !

    RăspundețiȘtergere
  43. Stimate domnule karadeniz ,
    Esti un TALENT!
    De multa vreme nu am ras cu atata pofta!
    Doar Blogul lui Neacsu ma mai scoate, din amarul
    acestor zile nenorocite!
    Admin, V.Burcu
    Imi cer scuze, dar mi-au ciuruit net-ul!
    Probleme tehnice se pare, nu cred in scenarii!

    RăspundețiȘtergere
  44. Dapix,
    Eu nu am functie de conducere, sunt doar membru fondator al SCMD.
    Nu sunt vataf si nu ma bat cu caramida in piept pt ce am facut, am enumerat, odata, in trecere... si se pare ca pe unii i-a afectat aceasta enumerare.
    Promit sa nu mai recidivez in acest sens.
    Iti ofer cu draga inima functia mea. Te rog sa te prezinti pentru a o lua in primire chiar de maine, daca vrei.
    Iti urez de pe acum, mult succes in munca ""obsteasca"pe care o vei duce!
    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  45. Doi OAMENI de sacrificiu!
    D-l Ranciog si D-l Icleanu!
    Avocati din oficiu! Vinovatii se apara tacand!
    Domnilor av.din oficiu, s-ar putea la parchet
    sa AVETI alte si alte ... tipuri de smiorcaieli!
    Nu realizati ca pe ZI ce trece tot mai multi
    vor sa afle ADEVARUL, nu realizarile marete ale
    unuia sau altuia, ori presupunerile-banuiesc ale
    lui Dragos Icleanu, alt ficior de casa!
    Prietene de bucuresti, vad ca ai luat-o cu "postatu"
    pe oriunde apare cate unul sa intrebe romaneste:
    care este ADEVARUL, pe baza de INTREG, nu bucatele
    de care nimeni nu face vorbire!
    Nimeni nu spune ca TOATE miliardele au fost
    duse pe apa sambetei, doar ca sunt fff mari neclaritati,
    suspiciuni! E clar ca ceva ... e putred in Danemarca!
    Un bucurestean bine informat!

    RăspundețiȘtergere
  46. Spuneti-mi si mie va rog care este adresa blogului lui Neacsu? Macar asa, din blog in blog sa mai aflu si eu cate ceva din ce se intampla in scmd...lipsa de comunicare e tragica. Noroc cu DR TR SEV.

    RăspundețiȘtergere
  47. Aici, pe acest Blog, vezi in dreapta:
    rubrica: Lista mea de bloguri,
    Click pe : NEACSU MARIN
    Mergi acolo ! Dar... grija mare!
    E de ras ... pana la lesin!
    Eu astept ... repriza a II-a!

    RăspundețiȘtergere
  48. Karadeniz,
    FELICITARI TIE , SAU AUTORULUI . Sa nu inteleaga cineva ca il felicit pentru subiect, mentionez ca il felicit pentru talent . Iti cer aprobarea domnule sa public pamfletul tau si pe blogul meu . Postarea dumitale mi-a dat ideea deschiderii unei pagini literare si m-as bucura sa inaugurez acea pagina cu lucrarea dumitale . Daca esti de acord , astept un semn aici sau pe blogul meu , la pagina pe care o voi infiinta in aceasta seara . Il invit cu aceasta ocazie si pe domnul Ilie Batca sa contribuie , caci are talent si dansul cu carul . Si lista e deschisa tuturor celor ce vor sa isi publice productii literare proprii, de la poeme , eseuri pamflete , epigrame , satire , amintri , impresii , etc . Bineinteles ca limbajul trebuie sa fie cel admis si pe aceasta pagina .

    RăspundețiȘtergere
  49. Aveţi acceptul meu, domnule Neacşu. E producţie proprie, prea se încrâncenaseră oamenii pe aici, pe la SCMD şi pe roarmy230. Un pic de umor ne mai descreţeşte frunţile.

    RăspundețiȘtergere
  50. Măi fraţilor vă propun să ne modificăm actuala siglă sindicală şi să punem în locul ei ce credeţi? Un C.zan!
    Cătăline (Apostol) dacă tăceai filozof rămâneai! Auzi să ne dai tu în judecată când "azi ai postat una şi a doua zi ai făcut postarea Anexă la ROF-ul care nu există"! Măi copile în ce bază (normative) vă desfăşuraţi voi acolo la vârf "activităţurile"! Auzi băi frate să pierdeţi "prin evidenţe" ditaimai cazanul! Cred că la valoare lui de 1200 Euroi încăpea până şi Diogene (fără lumânare)...
    Dar, trecând peste asta vedeţi că de 01.01.11 ne taie hoţii ăştia de-s în frunte drepturile. Mare grijă că de "bucurie" s-ar putea să coborâm de pe hartă şi să vă întrebăm ce şi cum...cu tot cu CD (excepţie doamnele care după cum am văzut eu au fost cam singurele de acţiune de prin sindicat). În final voi ăia de sunteţi primii pe parbrizurile tv ce ne spuneţi nouă ăstora de la talpă: Depunem sau nu depunem cererile ale de recalculare?

    RăspundețiȘtergere
  51. A început, pe blogurile sindicatului, acţiunea de ştergere a comentariilor şi anularea setărilor pentru adăugarea lor. O fi bine, o fi rău, vom vedea. Cert este că va scădea drastic numărul de accesări al acestora. O cale de comunicare unidirecţională nu e prea e atractivă. Opiniile, părerile divergente, contrele şi bârfele se vor muta pe alte site-uri. Mult succes SCMD în activităţile viitoare de luptă sindicală!

    RăspundețiȘtergere
  52. Am onoarea sa va salut!
    Vorba unui comentator: "Al ..... de cazan!".
    Dl. Dragos
    Nu "LISTA OPERATIUNILOR" este relevanta. Daca este o greseala de operator se poate repara fara probleme. Eu as vrea sa vad publicat un extras din Registrul Jurnal cu prima inregistrare (a cazarii/cazanului). precum si urmatoarele inregistrari prin care se corecteaza eroarea contabila (stornarea operatiunii si inregistrarea noua/corecta). Cu semnatura si stampila, ca orice document oficial.
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  53. Continuare
    Si extrasul de cont prin care a fost achitata factura.
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  54. Ceea ce se intampla in SCMD suna a tiranie .Oameni pusi la zid , oponenti blamati si anatemizati, inchiderea cailor de dialog, (vezi doamne , poti vorbi pe mail sau prin telefon , ca sa afle numai urechile lor ce nu iti convine , sa nu mai dai si altora idei ) lipsa oricarul raspuns sau explicatii vizavi de ceea ce se intampla in sferele inalte . DACA VINEVA IMI SPUNE MIE CA ASTA ESTE NORMAL, CA ASTA ESTE CALEA CEA BUNA , SA SE MUTE IN GERMANIA NAZISTA . Mai ramene sa infiinteze o falanga militarizata ( de care oricum tot vorbeste domnul Dogaru pe ici pe colo prin aluzii la grupuri fantoma , liste secrete ) care sa ne caute din casa in casa si sa pedepseasca pe cei neascultatori . Sa vedem cum vor implementa noua directiva cu "supravegherea si protectia informativa, ultima idee a Ddomnului Dogaru . Nu cred ca are tupeul sa faca asa ceva . DAR DE LA UN OM CARE IN SECOLUL XXI interzice colegilor sa vorbeasca , sau sa "il vorbeasca " te poti astepta la orice . Legea lui Prigoana e nimic . Fereasca Dumnezeu sa ne ajunga Dogaru "senator de drept" , asa cum viseaza !

    RăspundețiȘtergere
  55. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ! A MURIT CEL CARE NE-A INVATAT PTRIOTISMUL! SI CEL LOCAL SI CEL NATIONAL ! s-A DUS LANGA TUODOR SI BALCESCU SI BRANCUSI ! S-a dus sa ii spuna maresalului nostru , in ce hal a ajuns tara . Nu plangeti, in ceruri e o armata de patriori , o armata de adevarati romani care va veni peste tradatorii de tara sa ii trimita unde le e locul .
    DUMNEZEU SA-L AIBE IN PAZA !

    AR TREBUI DECLARAT DOLIU NATIONAL .

    RăspundețiȘtergere
  56. DA !Doliu national.Unul fara regrete...

    RăspundețiȘtergere
  57. DUMNEZEU SA - L IERTE SI SA - L ODIHNEASCA IN PACE!
    Ar trebui, ar fi normal, dar credeti ca patrihotii de dupa 1990 vor face acest lucru? As vrea sa - l aud pe dl. Cristoiu si pe multi altii ca el ce spun acum. In 1990 stim ce spunea(u) referitor la acest MARE OM DE CULTURA, MARE POET si MARE PATRIOT.
    Sa aprindem o luminare si sa ne rugam pentru sufletul sau!

    RăspundețiȘtergere
  58. ,,Poporul român e condamnat la moarte. Liderii portocalii nu mai aud şi nu mai văd nimic, după ce au sărit la beregata salariilor, a pensiilor şi a indemnizaţiilor, au trecut la o redimensionare a balamucului. "
    ,,Înapoi în copac, tuturor gorilelor păroase din jungla noastră! Înapoi în preistorie!"
    TESTAMENT – Adrian PAUNESCU
    July 2nd, 2010 by atelocin



    Articol publicat in: Cultura, Familie, Politica

    RăspundețiȘtergere
  59. Lipsa de transparenta.
    Singurul loc in care se putea comenta pe site-ul SCMD Central era la rubrica Departamentului Juridic.
    Constat ca au disparut si de acolo comentariile postate pana acum si nici nu se mai poate comenta.

    RăspundețiȘtergere
  60. VA ROG SA IMI PERMITETI SA IAU O PAUZA DE DOLIU DE LA ORICE COMENTARIU POLEMIC VIZAVI DE ORICINE . PIERDEREA ROMANILOR ESTE PREA MARE PENTRU A MAI DISCUTA DESPRE CEEA CE FAC FURNICILE. VOI REVENI SI IMI VOI TINE TOATE PROMISIUNILE !

    RăspundețiȘtergere
  61. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA PE BARDUL DE LA BARCA.
    SE PARE CA DUMNEZEU L-A IUBIT MAI MULT DECAT NOI SI NI L-A LUAT LA CER.

    RăspundețiȘtergere
  62. ADRIAN PAUNESCU.PUNCT.
    Cuvintele sunt fara noima!
    Nu vor a se lega!
    Inmarmurit, ma gandesc inca o data, la bobul de nisip,
    numit si trestie ganditoare! Dar ... Ruga pentru Paunescu!
    Condoleante copiilor sai, familiei indurerate!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  63. Dumnezeu să-l ierte! Cuvintele nu cred că pot...

    RăspundețiȘtergere
  64. @PKM Cuvinte nu,dar noi suntem aici. Sa ne gindim la ce-ar fi vrut gindi si sa-l sutinem cu lumina...

    RăspundețiȘtergere
  65. Aprinde-ti o lumina la ferestre !Pentru el,dar mai ales pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  66. Toti ii datoram patriotismul din noi , iubirea de mosie , respectul pentru adevaratele valori . Suntem toti copii poeziilor si cantecelor lansate de Cenaclul Flacara ! Ne-am apropiat de poezie si cultura datorita LUI .
    Cine ne va mai educa copii si nepotii ?

    RăspundețiȘtergere
  67. Suntem doar umbre fara de lumina,suntem doar amintiri din fosti eroi?
    Urmasi din noi vor fi fara de tara si nimeni nu-i v-aduce inapoi?

    RăspundețiȘtergere
  68. Ep1:
    vineri, 5 noiembrie 2010
    Informare privind desfasurarea sedintei Comitetului Director al SCMD, din ziua de 04.11.2010
    PROCES VERBAL

    Incheiat astazi, 04.11.10, in sedinta Comitetului Director al SCMD.

    Participa urmatorii membri ai Comitetului Director:
    1.Col. (r) Dogaru Mircea
    2.Gl. Bg. (r) Balan Iosif
    3.Col. (r) Pricina Valeriu
    4.Col. (r) Monac Constantin
    5.Lt. Col. (r) Apostol Constantin
    6.Lt Col (r) Ana Winzer
    7.Lt. Col (r) Cobuz Elena
    Invitati:
    1.Col Swider P – Presedintele Comisiei de Cenzori
    2.Dna Perianu Stela – contabil al SCMD

    Presedintele SCMD informeaza participantii la sedinta despre unele propuneri facute de catre presedintii filialelor din Bucuresti si din localitati apropiate, participanti la adunarea de bilant si analiza a activitatilor desfasurate de catre SCMD in Capitala, in zilele de 25 si 27 octombrie a.c.


    Participantii la sedinta apreciaza ca, prin actiunile planificate si executate, SCMD si-a sporit credibilitatea in randul marilor organizatii sindicale si in randul opiniei publice, este un succes de imagine si acesta trebuie exploatat in continuare.

    Se trece la ordinea de zi:

    1.Se analizeaza propunerea de sistare a tuturor comentariilor de pe blogurile SCMD. In acest sens s-au pronuntat filialele din Bucuresti, Slatina, Calarasi, etc. Dna Winzer opineaza ca aceasta masura limitam dreptul la opinie. Masura se supune la vot si se aproba cu doua abtineri, dna Winzer si dna Cobuz.

    2.Domnii Col Tudor Marian – presedintele Filialei Sector 6 Bucuresti si Col Racasan Stefan – presedintele Filialei Sector 2 Bucuresti, vor prezenta grupul de lucru, care sa-si asume sarcina centralizarii tuturor propunerilor de ROF ale filialelor si a elaborarii unei forme generale de ROF, in conformitate cu Statutul actual al SCMD. Aceasta va fi trimisa filialelor spre analiza si completare, urmand a fi definitivata si instituita ca document oficial al SCMD la urmatorul Consiliul National al Reprezntantilor. Se supune la vot si se aproba in unanimitate.

    3.Tot in doua zile, Col Icleanu Dragos sa prezinte, pe baza propunerilor filialelor, numele membrilor unui colectiv de audit financiar. Dl Apostol propune sa se lamureasca situatia, in statut se precizeaza ca doar Comisia de Cenzori este cea care verifica situatia financiara. Dl Dogaru spune ca ar fi bine, in loc de audit extern, sa apelam la expertii nostri. Ia cuvantul Col Swider - presedintele Comisiei de cenzori: am fost desemnat sa aleg un expert contabil si un specialist. Am inteles ca suntem desemnati provizoriu si ca vor veni si altii in sprijinul nostru. Am facut toata munca cu buna credinta. Diversionistii nu au ce cauta in structurile de conducere ale SCMD. Apoi a prezentat Raportul Comisiei de cenzori pe perioada 01.10.2009- 30.09.2010. Se supune la vot ca acest raport sa fie imbunatatit cu ajutorul specialistilor, care vor fi prezentati in urmatoarele doua zile de Col Dragos Icleanu. Acesta va fi un colectiv de sprijin al Departamentului economico-financiar si al tuturor viitoarelor comisii de cenzori, urmand sa contribuie si la elaborarea procedurilor financiare. In acest moment, dna Winzer s-a ridicat, deranjata de termenul “”diversionisti””, rostit de dl. Col Swider, si a parasit sedinta, spunand ca isi da demisia, pt ca este acuzata pe nedrept. Membrii ramasi aproba in unanimitate constituirea colectivului de audit financiar, pentru ca orice tentativa de distrugere a sindicatului din exterior cu sprijin intern, pe tema cheltuielilor “”nejustificate”” sa fie sortita esecului.

    - va urma imediat Ep.2 -

    RăspundețiȘtergere
  69. Continuare, Ep.2.:
    _________
    4.Dl. Dogaru spune ca din acest moment spera sa se termine cu “”dizidenta”” din Comitetul Director si ca va recomanda BO ale Filialelor sa ia masuri de contracarare a acelora care executa misiuni de destabilizare a sindicatului . Membrii fondatori nu fac parte din nici o filiala, constituie un grup aparte. Dl Monac spune ca am si gresit, si ne-au cam depasit problemele. Personal, trebuia sa prezinte situatia financiara lunar, nu a facut-o. Ce a fost a fost, trebuie sa mergem inainte. Sa avem intelepciunea necesara de a merge mai departe. Nu a existat suficienta transparenta. Unii si-au depasit competentele in mod nejustificat. Pe acest fond, din mers, putem emite o hotarare a Comitetului Director. Sa fim mai concesivi un pic.

    5.Se da citire unui proiect de Hotarare. Proiectul se supune la vot si se aproba in unanimitate. Acesta este anexat la prezentul proces verbal.
    6.Dl Apostol a prezentat un set de masuri privind reglementarea activitatii financiar contabile si de achizitii. Acestea urmeaza sa fie analizate in sedinta urmatoare a Comitetului Director.

    Sedinta se incheie.Subsemnatii, confirmam cele inscrise in prezentul proces verbal:
    Col. (r) Dogaru Mircea
    Gl. Bg. (r) Balan Iosif
    Col. (r) Pricina Valeriu
    Col. (r) Monac Constantin
    Lt. Col. (r) Apostol Constantin
    Lt Col (r) Ana Winzer
    Lt. Col (r) Cobuz Elena
    Publicat de Filiala SCMD Dolj
    http://scmdfiliala1craiova.blogspot.com/2010/11/informare-privind-desfasurarea-sedintei.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Filiala1Craiova-SindicatulCadrelorMilitare+%28FILIALA+1+CRAIOVA+-+SINDICATUL+CADRELOR+MILITARE%29
    Viata merge inainte, camarazi!

    RăspundețiȘtergere
  70. @All
    Dupa Adrian Paunescu nu se va putea pune niciodata punct. Poate :sau ;

    RăspundețiȘtergere
  71. @Plano10 5 noiembrie 2010, 22:39 :
    Si cine va fi dupa 'doua puncte' sau 'punct si virgula '... ??
    Anicuta lui Blandianu , cu 'inestimabilul' ei motanel Arpagic ?... sau Dinescu , din 'opera din sertarul' caruia a iesit o brosurica de 50 de pagini ...
    Este PUNCT . Sintem la mina PORTOCALIILOR si in domeniul cultural , artistic ...

    RăspundețiȘtergere
  72. DOLIU NATIONAL
    si pe blogurile scmd-ului!
    Au ingropat DEFINITIV comunicarea!
    Libertatea membrilor, de a se exprima pe net!
    O "performanta" din categoria "sucesuri", "almanahe", "care este" !!
    DEMNA de ... o noua categorie: "Dogaru&Co" !

    RăspundețiȘtergere
  73. 1. Maaaa! da tari sunteti in pix. Mai ales taica Neacsu si Karadeniz. (Cred ca au facut bataturi la buze pupandu-se ... si periindu-se dar mai ales suduind sindicatul si comitetul director. O sa le dea Anisoara Winzer o tuica dubla la pensionare.) Da sa fiti tot asa si cand ii priviti in ochi pe cei carora va adresati. Nu de alta, dar n-are taica nici un chef sa va recupereze cu minciocul din Dunare.
    2. Cu comment-urile de pe SCMD e bine asa - are comisarul Burcu de lucru... si asa ii place bloggereala. Tataie, ce ti-ai dorit s-a implinit. Succes!
    3. In legatura cu Maestrul, odata cu el s-a rupt si o bucatica din mine. O sa imi lipseasca.

    RăspundețiȘtergere
  74. @Anonim ora 21,30
    Nu cred ca e cazul sa te iei de Ana Winzer.

    RăspundețiȘtergere
  75. @ELENA,
    chiar nu recunosti "stilul"?
    chiar nu stii cine scrie pe aici ... asa?
    este atat de cunoscut impricinatul ... ... ...
    cine o ajuta si pe ELENA?

    RăspundețiȘtergere
  76. Pai cine sa fie , her Rinciog ?Am ghicit ? Toata lumea stie cine e anonimul care spurca pe aici , numai Elena se face ca nu isi cunoaste colegul .Pai cum sa il recunoasca , ce ea e dizidenta ? NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

    RăspundețiȘtergere
  77. Tzeapa, fratilor... Nu sunt Rinciog. Pe bune. Da o sa va stau in gat si nu o sa ma las de voi, ca dragi imi mai sunteti. Asa bataiosi, asa combativi. Ptiu! bata-va norocul! (sau comisarul?) Si acum sa trecem la prezentari>
    1. Nu sunt portocaliu.
    2. Nu sunt rosu, galben sau verde... adica sunt apolitic... (ma rog, oleaca de rosu a mai ramas in mine, de ala dinainte de 1989, ca de altfel si in voi. Culmea e ca atunci eram considerat un element refractar, dupa 89 , cand am zis si eu ca va fi bine, au inceput unii sa ma acuze ca am fost comunist. In fine, sunt cetatean roman si e deajuns.
    3. Nu-mi place tradarea si nu-mi plac nici tradatorii, indiferent sub ce deviza savarsesc faptul. Am spus bine, comisare, asta cu savarsirea si cu faptul? Tu trebuie sa stii mai bine, ca ai studii, blog si charisma. Lex Burcu - Oare ce-o fi ? Poate Legea lui Burcu??? Auzi, mai frate! S-a pensionat baiatul si face legea lui pe blogul lui. Corect. Dar mai nene, de ce se numeste blogul scmdziarulonline, ca doar ti-ai dat demisia din sindicat. Ce dracu mai ai cu scmd-ul? Lex Burcu... Adicatelea, nu te-au lasat mogulii Dogaru et. comp. sa-ti faci lexburcu in sindicat si acum iti faci scmdziarulonline in lexburcu. Diversiune curata. Ei, bravos natiune. Ori poate te-ai gandit sa faci un recipient unde sa isi scuipe Scorpio veninul. Bine e si asa da vezi ca au incepus sa scuipe mai multi... ai grija sa nu te otravesti.
    @Nick / Prietene, daca deschideai bine ochii, vedeai ca sunt mai multi "anonimi".
    OK! gata cu galceava! La multi ani pentru Gabrieli, Gabriele, Mihai si Mihaele! Asta e!

    RăspundețiȘtergere
  78. Daca nu esti Rinciog, esti Hirciog

    RăspundețiȘtergere
  79. @Anonimule de la 20:39,
    Mai lasă-ne "nene". Du-te de unde ai apărut şi vezi-ţi de drum. Poate nu ai treabă şi noi te reţinem, iar dacă nu ai dă-le o mână de ajutor celor din CD să găsească cazanul. Uită-te la denumirea acestui blogg şi după aia aruncă cu pietre. Cât despre culoarea ta puţin roşie ştii cum se zice: "Alcoolul dăunează grav sănătăţii"! Multe "succesuri" nene!

    RăspundețiȘtergere
  80. UPDATE:
    08 noiembrie 2020.
    Ca urmare a unor acuze nefondate,

    MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing

    are de azi o noua adresa:

    http://mhblogonline.blogspot.com/

    Atentie! Nu uitati: si FORUM pentru MILITARI,
    ( http://lexburcu.freeforums.org/index.php ),
    un forum pentru discutii de interes comun,
    va sta la dispozitie, in CONDITII similare cu acest blog!
    Suntem o COMUNITATE de oameni LIBERI!
    NU traim pe mosia, feuda nimanui!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  81. @ALL ANONIMI
    Ba nene, vedeti voi ce repede se misca unele rotite daca stii pe ce buton sa apesi? Vai da ce frumos suna mhblogonline. Ma uitai sa vad ce scrie deasupra si ma minunai - mai, ce chichirez -brichez. Operativitate, frate. Nu ma pot duce de unde am aparut ca am aparut chiar aici. Asa ca, de voie, de nevoie, o sa stau cu voi, ca tare dragi mai imi sunteti. Si, sa stii, prietene, sus in bara, la 20.39 scria scmdziarulonline.blogspot.com. M-au cam lasat pe mine ochii insa mi-am pus ochelarii cu dioptrii 3.25. Ma rog, asta scria atunci. In legatura cu rosul, se trage de la ceva ce unii spun ca urasc dar tanjesc dupa acel ceva. Oarecum si eu tanjesc dupa anii aceia ca eram mai tanar si aveam existenta asigurata. Asta e, sunt un mare trist / nu mi-au ramas prea multe. Cat despre alcool, este o vorba / Hotul striga "Uite hotul!" Asa ca, deocamdata, stau sa privesc la "succesurile" si "dezbaterili profundi" ale domniilor voastre vis-a-vis de unele "cazane" ori "cazare" da bagati bine de seama, ochii mari cat cepele, sa nu fie "cazne". Tare dragi mai imi sunteti. Pe bune, ma amuzati cand analizati cate gauri trebuie sa aiba o macaroana. Nu va stresati, va spun eu - daca e de plutonier e mai lata si are una mare. Daca e de ofiter e ingusta si tot o gaura are. }n ambele cazuri, gaurile sunt egale. Celelalte situatii va apartin. Nu sunt nici Rinciog, nici Hirciog. Sunt un arici, animal folositor pe langa casa omului dar daca il superi, intzeapa. Asta e. gata cu vrajeala. Nani, nani, copilasi. Ariciul va iubeste.
    Hai Pa, Comisare. Notre Respect! Pe bune. Ariciul

    RăspundețiȘtergere
  82. Am onoarea sa va salut!
    Aseara, dl. Cristoiu si "Nasul" mi-au risipit curiozitatea referitoare la Adrian Paunescu.(5 noiembrie 2010, 09:51).
    De la Radu Moraru nu ma asteptam la altceva. In privinta dlui. Cristoiu, vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca sint acri.
    Cu stima pentru dvs. cititorii.

    RăspundețiȘtergere
  83. Sunt membru scmd!
    Cred ca nu este SECRET ce a discutat
    d-na ELENA COBUZ cu membrii scmd Valcea,
    Suceava si Botosani! Ne poate spune cineva si noua?
    D-na Cobuz tace, CD al SCMD tace, Filiale ... tace!
    Mai sa fie ... de ce oare???

    RăspundețiȘtergere
  84. TACE SI FACE....chitante ca sa justifice banii vostrii!Rog nu deranjati,e nevoie de concentrare maxima!!ariciul,animal.

    RăspundețiȘtergere
  85. @anonim - Chiorule! Ai gresit semnatura. Se scrie Ariciul, animal folositor. Nu posta in numele altuia ca nici tie nu ti-ar placea sa-ti ia cineva veniturile, semnand in locul tau. Vezi-ti de treaba ca poate ai si altceva de facut. Ti-a pierit inspiratia? Ia o gura de apa din Dunare, acolea de langa podul ala vechi de 2 milenii dar ai grija sa nu aluneci. Pt. siguranta ta ia si un colac de salvare ori leaga-te cu o parama de un copac. Vezi sa te legi de brau, nu de gat. In rest, o duminica placuta!
    Ariciul, animal folositor

    RăspundețiȘtergere
  86. Esti la post harciogule.Eu credeam ca esti la gratare cu toata gasca de rozatori,ca doar aveti bani ..munciti!!!Nu pot sa-ti urmez sfatul de a face o baie purificatoare (asta v-ar trebui voua )pt. ca pe crestele Fagarasului nu trece Danubius.ariciul.animal.

    RăspundețiȘtergere
  87. Anonimule, ma dezamagesti. Incurci geografia cu gratarele si cu banii sindicatului. Iar tu ar trebui sa te freci pe gura cu cenusa, ca prea spui prostii... Nu uita, clateste-te cu apa de langa pod.
    Ariciul, animal folositor

    RăspundețiȘtergere
  88. NEWS ALERT:
    De trei zile Apostol nu a mai dat pe la sindicat. Refuza sa puna actele la dispozitie in totalitate. Cei care fac auditul au descoperit si ei mari probleme si s-au convins ca unele lucruri nu sunt tocmai bune .... cica cel putin 3 miliarde de lei ar fi pe la Apostol !!!!!!
    Dogaru face seara plimbari pe la Arges, Targoviste si prin alte locuri de prin sud, pentru a linisti spiritele agitate ... si cand se intoarce spune: am fost, am aranjat ...
    _____________
    Stiri in curs de actualizare! Ţineţi aproape!

    RăspundețiȘtergere
  89. NEWS ALERT:
    Pana in prezent, din totalul de 655.749.82 lei cotizatii scmd, s-au cheltuit deja 574.273.40 lei, costurile avocatilor ridicandu-se la suma de 27.560.89 lei si fondul disponibil fiind doar de ... 81.476.42 LEI.

    RăspundețiȘtergere
  90. A aparut : Situatia financiara a SCMD la data de 30.11.2010 !
    Nu stim daca si Apostol!
    P.S.:
    O publica Sindicatul Militarilor, ca document ... anonim!
    Nu o semneaza ... nimeni, vreau sa spun!
    Sa insemne asta ceva?

    RăspundețiȘtergere
  91. Alooo....,
    Ati vazut? Ati auzit?
    Situatia financiara, cheltuirea banilor din cotizatii, inca nu e gata! Inca mai ... prelungit termenul! Iar cand o fi sa fie, dupa ce si-o vor insusi si cine au cheltuit banii, se va da pe semnatura doar SEFILOR de Filiale, care doar ... s-o prelucreze cu multimile! Ba ai dreak de bani! Multi mai fura muica! de nu se pot, asa usor numara, verifica! prin comparatie ... ce sa mai zicem de un minister?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri