Google Translate

marți, 18 ianuarie 2011

Mass-media, manipuleaza pe acord fin! Puterea, incaiera la vedere! Problemele raman!

17 ian 2011, 09:35
Actualizat (acum 14 ore)
REALITATEA TV Pensionarii militari s-au îmbrâncit la mitingul din Constanţa. Militarii în rezervă pichetează la această oră sediul Prefecturii. Ei sunt revoltaţi că pensiile le-au fost reduse drastic. Proteste ample vor avea loc şi în Bucureşti, dar pe 24 ianuarie. Aşteptăm AICI mesajele dumneavoastră în legătură cu decizia Guvernului de racalculare a pensiilor militarilor.
Aproximativ 400 de cadre în rezervă din MApN, MAI, SRI şi SPP protestează în faţa Prefecturii Constanţa faţă de decizia Guvernului de recalculare a pensiilor militarilor.


Protestatarii scandează "Jos Băsescu", "Armata vrea dreptate, onoare, demnitate". De asemenea, aceştia au mai multe pancarte pe care scrie "Armata în rezervă este tot o armată", "Cu noi aţi ajuns în NATO", "Afară din ţară cu ciuma mondială". De asemenea, protestatarii au adus cu ei o pancartă cu fotografia lui Traian Băsescu şi cu mesajele: "Călăul suprem al Armatei Române; Totul este sub control; V-am ciuruit".

Nu au lipsit incidentele. Un militar în rezervă a încercat să forţeze cordonul de jandarmi şi a dărâmat gardul care îi despărţea pe protestari de sediul prefecturii. Patru jandarmi au fost nevoiţi să intervină ca să-l liniştească.

Bărbatul a fost ridicat de jandarmi şi a fost dus la poliţie. Este vorba despre Vasile Teofil, un locotent militar în rezervă care se pare că nu face parte din sindicatul militarilor.

"Personal nu am observat acest incident. Domnul Teofil s-a repezit şi a depăşit spaţiul limită. S-a împiedicat, a căzut. Asta a fost tot incidentul. Menţionez că nu face parte din sindicat. Noi am invitat toţi militarii în rezervă să participe. Nu a fost nicio violenţă la Constanţa. A fost un om care s-a împiedicat", a declarat liderul sindicatului militar.

"O persoană a încercat să treacă de cordonul de jandarmi. Avea o pancarta şi a încercat să lovească un jandarm. Va fi sancţionat contravenţional cu o amendă între 200 şi 2.000. Protestarii spun că această persoană nu face parte dintre ei", a declarat Sorin Banca, purtător de cuvânt Jandarmeria Constanţa.

Peste 400 de militarii în rezervă din Constanţa protestează în faţa prefecturii din Constanţa, nemulţumiţi că au primit pensii mai mici după recalculare.

"Oamenii au ieşit în stradă pentru dreptate. Manifestăm împotriva măsurilor ilegale luate de guvern. Vrem să fim ascultaţi şi respectaţi. Aceşti oameni, contrar minciunilor, au pierdut între 40-60% din drepturile câştigate legal", a declarat liderul sindicatului militarilor în rezervă. (........).
Vasile Teofil, bărbatul care s-a îmbrâncit cu jandarmii la mitingul militarilor de la Constanţa, a fost lovit mai întâi de ceilalţi manifestanţi. După ce a reuşit să scape de pumnii celorlalţi colegi de protest, bărbatul a fost preluat de jandarmi. În urma incidentului, Vasile Teofil s-a ales cu un picior în ghips şi cu o amendă de 1.000 de lei.
În momentul în care a încercat să rupă o pancartă cu fotografia preşedintelui Traian Băsescu, aflată în faţa gardului montat de forţele de ordine, Vasile Teofil a început să fie lovit de ceilalţi participanţi la miting.


"Nu ştiu ce au avut cu mine", a declarat, în emisiunea Ora de foc, la Realitatea TV, Vasile Teofil.

După ce a scăpat de îmbrâncelile colegilor protestatari, Vasile Teofil a fost imobilizat de jandarmi şi urcat, cu dificultate, într-o dubă, fiind dus la Poliţie pentru audieri.

"M-au dus în ultimul stadiu la spital. Am fracturi la coaste, am piciorul în ghips. Am sunat la 112, pentru că ei nu au vrut să-mi dea o sticlă de apă. A venit ambulanţa în faţa Secţiei de Poliţie şi probabil nu le-a dat voie să urce. Pentru că, după 20 de minute, eu i-am găsit pe cei de pe ambulanţă jos", a declarat Vasile Teofil.

Întrebat de ce a vrut să recurgă la acest gest în timpul mitingului, Vasile Teofil a explicat: "Asta am simţit eu atunci. Am considerat că cea mai mare vină o are domnul preşedinte Băsescu. De accea m-am dus prima dată, până să mă duc spre doamna Udrea, spre pancarta cu domnul preşedinte".

Bărbatul este locotenent colonel în rezervă şi a activat în cadrul Centrului Militar Zonal Constanţa. În urma incidentului, el a fost amendat amendat luni, cu 1.000 de lei, pentru încălcarea Legii 60, art 26, punctele e şi f, care se referă la refuzul de a părăsi imediat adunarea, dacă măsura a fost dispusă de conducătorii acţiunilor, şi la instigare prin orice mijloace, iniţierea sau recurgerea la manifestări violente sau alte manifestări, cu intenţia de zădărnicire ori tulburare, în orice mod, a adunărilor publice.
17 Ianuarie 2011
Bărbatul care s-a îmbrâncit cu jandarmii, la Constanţa, în timpul mitingului militarilor în rezervă nemulţumiţi de recalcularea pensiilor, este salariat al Primăriei Constanţa, potrivit datelor prezentate, luni, de prefectul Constanţei, Claudiu Palaz, transmite corespondentul NewsIn.


"Este vorba de Vasile Teofil, referent clasa a doua, grad principal, treapta I de salarizare, Serviciul trafic rutier şi ordine publică", a declarat Claudiu Palaz, care a subliniat că bărbatul a fost promovat de curând.

Prefectul susţine că forţele de ordine avea informaţii încă din cursul dimineţii că la acest miting vor participa unele persoane care vor crea "tensiuni".

"Aveam informaţii de dimineaţă că se va încerca să se creeze unele tensiuni între forţele de ordine şi anumiţi binevoitori, în ghilimele", a mai spus prefectul.

Palaz a precizat că protestatarul a refuzat să se legitimeze şi că în timpul mitingului nu au mai fost semnalate alte incidente. Bărbatul are 57 de ani şi, conform primelor informaţii, ar fi lucrat în armată.

După mitingul din faţa Prefecturii, o delegaţie a protestatarilor a avut o întâlnire cu prefectul Claudiu Palaz, căruia i-a prezentat verbal nemulţumirile privind recalcularea pensiilor.

Un incident a fost înregistrat la mitingul cadrelor militare în rezervă desfăşurat la Constanţa luni dimineaţă, când un protestatar s-a îmbrâncit cu jandarmii după ce a trecut de cordonul de pază. Bărbatul, care a declarat că se numeşte Vasile Teofil şi este locotenent colonel în rezervă şi că a activat în cadrul Centrului Militar Zonal Constanţa, a trecut de cordonul de jandarmi, dar a fost imobilizat şi urcat, cu dificultate, într-o dubă, fiind dus la Poliţie pentru audieri. Unii martori au afirmat că bărbatul ar fi încercat să rupă o pancartă cu fotografia preşedintelui Traian Băsescu, aflată în faţa gardului montat de forţele de ordine. Protestatarul ar putea fi amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Aproximativ 400 de cadre în rezervă din MApN, MAI, SRI şi SPP protestează, în faţa Prefecturii Constanţa, faţă de decizia Guvernului de racalculare a pensiilor militarilor. Protestatarii au scandat lozinci de genul "Ieşi afară, javră ordinară", "Băsescu şi gaşca lui să se ducă dracului" şi au purtat pancarte cu mesaje ca: "Armata în rezervă e tot armată", "Călăul suprem al Armatei române".
Scris de Nicolae Bucur
Ziua de ieri a consumat un nou episod din povestea recalculării pensiilor cadrelor militare. Astfel, nu mai puţin de 400 de oameni au protestat la Constanţa faţă de decizia Guvernului de recalculare a pensiilor militarilor. Grupul de câteva sute de oameni a fost format din cadre în rezervă din MApN, MAI, SRI şi SPP şi a avut ca personaj central, ca la mai toate protestele din ultima vreme, un agitator-şef, de obicei un detaşat politic în haine de cetăţean obişnuit. De data aceasta, rolul în conducerea „ostilităţilor“ i-a revenit unui angajat al primarului pesedist al Constanţei, Radu Mazăre. Aghiotantul acestuia s-a dat în spectacol în faţa camerelor de filmat, bărbatul fiind surprins rupând o pancartă cu poza preşedintelui Traian Băsescu. Martorii incidentului produs la mitingul pensionarilor militari de la Constanţa spun că bărbatul imobilizat de jandarmi a ieşit din perimetrul amenajat pentru desfăşurarea manifestaţiei şi a încercat să rupă o pancartă cu fotografia lui Băsescu, aflată în faţa gardului montat de forţele de ordine. După această încercare eşuată, trei jandarmi l-au reţinut şi l-au condus în duba jandarmeriei. Înainte de a fi urcat în dubă, bărbatul a spus că se numeşte Vasile Teofil, că este locotenent-colonel în rezervă şi a activat în cadrul Centrului Militar Zonal Constanţa. Pentru că protestatarul a refuzat să urce în maşina jandarmeriei, oamenii legii au făcut eforturi pentru a reuşi să-l urce în autovehicul, bărbatul agăţându-se cu mâinile de maşină şi încercând să îi împiedice pe jandarmi.

Cine este individul?
Autorităţile l-au identificat pe bărbatul recalcitrant în persoana lui Vasile Teofil, în vârstă de 57 de ani, care este în prezent angajat al Primăriei Constanţa, fiind referent în cadrul Serviciului rutier şi de ordine publică. Altfel spus, un pensionar care este acum angajat civil al Primăriei conduse de Radu Mazăre. Un beneficiar al pensiei de militar şi al unui salariu frumuşel din partea Primăriei. Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a declarat ieri că avea informaţii chiar cu câteva ore înaintea începerii mitingului că se încearcă crearea unor tensiuni între forţele de ordine şi protestatari. „Aveam informaţii că se încearcă crearea unor tensiuni în cadrul mitingului. Nu am cum să tolerez dezordinea, iar ceea ce s-a întâmplat mi s-a părut o provocare“, a spus prefectul, susţinând că bărbatul respectiv ar fi fost pus să facă scandal, dar că nu ştie de către cine. La rândul său, preşedintele Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, filiala 1 Constanţa, Remus Macovei, a declarat că Vasile Teofil nu este membru de sindicat.
de Alina Bargaoanu-Vasiliu HotNews.ro
Luni, 17 ianuarie 2011, 12:25 Actualitate
Esenţial
Mitingul pensionarilor ​militari desfasurat luni dimineata la Constanta a fost perturbat cind un protestatar a incercat sa intre cu forta in sediul Prefecturii.

UPDATE: Pensionarii militari si-au anuntat intentia de a organiza un mars de protest in Capitala pe data de 24 ianuarie, traseul marsului urmand sa fie stabilit in perioada urmatoare. Ei si-ar dori sa porneasca din Piata Victoriei si sa picheteze sediile MAI, SRI si MApN, potrivit Mediafax.

Luni, barbatul in virsta de 57 de ani, care a fost imobilizat de fortele de ordine, este angajat al Primariei Constanta. Prefectul judetului, Claudiu Plaza, a declarat pentru HotNews.ro ca e vorba despre Vasile Teofil, referent la Servicul Trafic Rutier si ordine Publica din Primaria Constanta.

El a iesit la pensie in 2001, la virsta de 47 de ani, de la Centrul Zonal Militar Constanta, fiind angajat ulterior la Primarie. (.....)
Membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) urmează să participe, în 24 ianuarie, la un marş de protest în Bucureşti, scopul fiind de a manifesta împotriva faptului că instituţiile în cadrul cărora şi-au desfăşurat activitatea - MApN, MAI, SRI - refuză să aplice hotărârile ICCJ.


"Vom protesta pentru faptul că instituţiile cărora de fapt le aparţinem nu aplică hotărârile ICCJ şi au început să trimită ilegal banii de pensii, în absenţa unor decizii", a declarat, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, colonelul (r) Valeriu Pricină.


El a explicat că va fi un marş de protest care se va desfăşura la 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor.

Colonelul Pricină a mai spus că au început demersurile pentru obţinerea de autorizaţii din partea Primăriei.

"Traseul urmează să fie definitivat. Ideea ar fi de a pleca din zona Palatului Victoria, unde vom depune un prim document de protest, vom merge apoi la MAI, MApN şi SRI", a spus Pricină, adăugând că un alt punct la care protestatarii doresc să ajungă este Palatul Cotroceni, dacă vor primi autorizaţie.
Incompetenta si incoerenta Guvernarii, arunca tara in haos!
Autosuficienta guvernantilor, nepasarea acestora, pun in pericol siguranta nationala!
Romani, treziti-va!
Admin

24 de comentarii:

  1. Ce propun eu? Sa respectam PUNCTUAL LEGEA! Tot Legea, ne PERMITE in cazul in care vom fi nemultumiti, sa CONTESTAM legal recalcularea pensiei! Oricum, retineti macar un ASPECT IMPORTANT: boicotarea prevederilor legale, nedepunerea unei SOLICITARI conform celor stipulate deja, va CONDUCE AUTOMAT la recalcularea pensiei, dar TOT conform actualelor prevederi: "cei ce nu vor face cerere, vor beneficia de o pensie recalculată pe baza salariului mediu brut pe economie" .(Articolul 5 alin.(4) din Legea nr.119/ 2010). In rest, doar speculatii! Va invit sa ANALIZATI bine, sa masurati de 7 ori ...
    _________________
    Intreaga POSTARE, poate fi citita aici:
    [ sâmbătă, 4 septembrie 2010
    Colegilor din SCMD, pensionarilor fosti militari, le transmit un punct de vedere strict personal ] :

    http://mhblogonline.blogspot.com/2010/09/pensionarilor-fosti-militari-le.html

    Merita revazute si comentariile! Asa invata omul indaratnic!
    Al dreak ... si cat l-am cautat! S-o spuna d-l Pop, de la Cluj!

    RăspundețiȘtergere
  2. bre... dom' comisar SEF si administrator de blog de mare audienta si rating: matale ce zici?... din ce-ai scris pe la inceput reiese ca "cetateanu" Teofil, angajatul lu' Mazare, a fost turbulent si recalcitrant... atat cu jandarmii cat si cu "colegii"... ce-l stiau de ce soi este...
    Unde-i adevarul, ca m-ati "confuzat" de dimineata si nu se potriveste chestia cu "EROUL" Teofil si "turbulentul" cu acelasi nume?
    Am mai zis si ma repet: "... daca joci dupa reguli pierzi... ca nu faci tu regulile si nici nu te duce capul sa le folosesti cum trebuie..."
    Dovada: "... numitul EROU nu a respectat ordinul sefului de dispozitiv al jandarmilor DE A PARASI ADUNAREA..."!
    Cine hotaraste cine participa si cine nu la "adunare": jandarmii... seful de dispozitiv... seful sefului... Boc... Base...?
    Deci... dom' comisar SEF, rogu-te, lumineaza la cap si minte un biet anonim ce vrea sa stie si el ceva: are voie sa mearga la o "adunare" sau trebuie sa semneze si sa depuna o cerere/adeverinta cf legii nr...?
    LUMINA!!! vreau LUMINA!!!...

    RăspundețiȘtergere
  3. akord75
    Ce-ar mai fi de comentat??

    http://www.youtube.com/watch?v=aJcJlw85oFg&feature=email

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel cu Lumina: frate ia legătura cu Puiac să te lumineze cu becul negru dacă nu, cu Cel de Sus (e mai grea varianta asta-trebuie să te înscrii la "audienţe" la biserică).
    Băi frate ce ţi-e şi cu Oajdea ăsta, nu-i nimeni din Iaşi să-i facă un colind? CeZARe tu ce-ai rezolvat cu "-iciu", văd că la voi în zonă sunteţi mulţi a căror terminaţie a numelui este "iciu":Baniciu, Popoviciu, Cezăriciu, Ca...iciu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ia auziţi voi de-acilea: MApN va publica mâine pe site-ul ministerului "tabelele cu datele aferente celor 21717 pensionari cărora până la 31.12.2010 li s-a (re)calculat pensia, dar fără nume". Hai că-i tare, la ce draq o mai publică?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim 07:41,
    ------
    Prezentul colaj de STIRI din mass-media, poarta urmatorul TITLU:
    Mass-media, manipuleaza pe acord fin! Puterea, incaiera la vedere! Problemele raman!
    ------
    Acum, ai reusit sa ... te luminezi???
    Esenta este ... pe acordul fin!
    Unii chiar nu vad, nu vor sa vada asta!
    Iar cine citeste COMENTARIILE din presa online,
    se ia cu mainile de cap! Suntem facuti praf si pulbere!
    Tare imi este TEAMA, ca de fapt chiar asta se urmareste!
    Ducerea PROBLEMELOR noastre in piata publica, unde niste neispraviti, mai mult sau mai putin PLATITI, sa ne lapideze!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  7. Chestia asta cu "spălatul rufelor în public" este cea mai periculoasă "soluţie" şi ne va costa mult. Probabil că ăsta a fost şi scopul de a a-i învrăjbi pe civili împotriva militarilor...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ştie "cineva ceva" cu privire la afirmaţia şefului CD că la demonstraţia preconizată a avea loc pe 24 ianuarie vor participa şi "cadrele active"? Sau este un alt balon de săpun...

    RăspundețiȘtergere
  9. Si inca ceva!
    Caut de fiecare data, inclusiv dupa MITINGUL REUSIT de la CONSTANTA, sa IDENTIFIC un punct de vedere OFICIAL AL SCMD, cu privire la unele aspecte interpretate dupa ureche, sau chiar tendentios de unii, inclusiv de mass-media OBEDIENTA PUTERII ( vezi acum cazul nefericit al colegului nostru, lt.col.r. Teofil Vasile)! De negasit, desi STIU ca exista un DEPARTAMENT MEDIA, un DEPARTAMENT DE COMUNICARE! Nu critic aiurea, nu dau cu pietre! Doar constat indiferenta, incompetenta fata de ASPECTE care ne afecteaza pe toti, membrii ori nu, ai scmd sau oricarei alte asociatii ale pensionarilor militari! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  10. Cât de ordinar poate fi acest băsescu...L-aţi auzit? Felicitări tuturor celor care l-au votat! ROMANIA cancerul tău se numeşte basescu1

    RăspundețiȘtergere
  11. Oameni care nu au ce face , si vin sa discrediteze acest blog , deturnandu-i scopul si ideile. urmariti subiectul si lasati prostelile . De fapt se plica si aici ce se aplica si in mass media .
    false subiecte de catre aninimi care vor sa ridiculizeze discutiile serioase .

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.inpolitics.ro/inca-un-tun-al-lui-basescu-legile-sigurantei-vor-fi-asumate-de-guvern-art63728.aspx.

    RăspundețiȘtergere
  13. DACA SCMD AR DORI INTRADEVAR SA AJUTE TOTI PENSIONARII MILITARI , AR POSTA PE SITE-UL OFICIAL UN MODEL DE CONTESTATIE IN INSTANTA , PENTRU A PUTEA FI ACCESATE SI DE CEI CARE NU AU ( DIN DIFERITE MOTIVE ) POSIBILITATEA DE A SE INSCRIE IN SINDICAT .

    RăspundețiȘtergere
  14. Cine , SCMD ?Pai cum sa se ocupe de asa ceva , cand ei au alte griji acuma ? Ia cititi ce se scrie pe blogul lui neacsu :
    Anonim spunea...
    Domnule Neacsu
    Te hazardezi. Ce s afaca intro saptamana ?
    situatia este complicata. Ai dreptate, controlul sa terminat. rezultatele sunt deloc bune . s-au gasit lipsuri in gestiune , desi au fost pusi sa aduca de acasa toate bunurile cumparate in contul sindicatului. Au ramas sume neacoperite . Sau dat termene pana la sfarsitul lunii martie pentru acoperirea lipsurilor, daca nu , vor face totul public. Domnii din control au impresia ca au fost pusi sa faca acest control in favoarea celor ce au chletuit banii, nu in facvoarea sindicalistilor. Au inaintat rezultatele controlului celor ce se fac raspunzatori pentru lipsurile constatate nu celor ce ar trebui sa ia masuri . Filialele nu au fost si nu vor fi informate cu datele reale ale controlului. Acesta este adevarul Sa iasa seful comisiei de control si sa spuna ca nu e adevarat. Sau secretarul. Aici.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Anonim 21:58
    Da ar trebui ca cei din Departamentul Juridic al SCMD să posteze ceea ce spui dumneata dar...Încearcă să iei legătura pe mail cu lt.col.Rînciog-Secretariatul Tehnic al SCMD (dacă nu l-o fi făcut băsecu col.) şi să-i propui chestia care te înteresează.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai nu e nevoie . Mai intra si el din cand in cand pe aici ca anonim si mai da cate o replica " din multume " Acuma insa se da lovit, pentru ca nu prea are ce spune . Nu poate nega . Inca nu stie cat vor pastra tacerea cei din comisie si e riscant.dar uite ca au inceput sa vorbeasca . Si in curand vor vorbi oficial. S-au lamurit pana si cei ce inca mai sparau ca lucrurile sunt " o greseala "

    RăspundețiȘtergere
  17. Toata lumea e suparata , stresata , ocupata , cauta pe net sfaturi, indemnuri, modele de contestatii . Toata lumea vrea sa stie ce sa faca , nu mai intereseaza pe nimeni discutiile , nu mai vrea nimeni actiune , nu mai vrea nimeni revolta , nu mai intereseaza pe nimeni nimic acuma decat cum si ce s afaca , ca au scazut pensiile la jumate . Toata lumea alearga acuma , sa nu piarda trenul, sa nu ramana pe dinafara . Se suna cunoscuti, membri d eparttid, de sindicat , fosti colegi , se pun intrebari, se cauta solutii . La mare cautare vor fi ASOCIATIILE , SINDICATUL, , APOI AVOCATII . Este incredibil .aCESTE FAPTE ERAU ASTEPTATE , SE TOT DISCUTA DE LUNI DE ZILE , ERAU PREVIZIBILE . PREDICTIBILE , DAR TOTI MAI SPERAU CA " MIE NU MI SE VA INTAMPLA " . IAR ACUMA CAND LI S-A INTAMPLAT TUTUROR NU LE VINE SA CREADA. CAT SUNTEM DE INCONSTIENTI ?

    RăspundețiȘtergere
  18. [roarmy230] Re: dfc contestatii
    Wednesday, January 19, 2011 5:07 AM
    From: "plinius_40"
    To: roarmy230@yahoogroups.com

    Stimata doamna,
    Tin sa va aduc aminte ca singura mea legatura cu justitia a fost cand am divortat acum 11 ani (am stat in tribunal 1/2 ora - am jurat sa nu mai intru in acea locatie). In concluzie: aprecieri "juridice" nu am.
    Nu il cunosc deloc pe acest jurist militar (Braila - Focsani aprox.100 km); am precizat ca informatia este de pe blogul dl.comisar Burcu (un blog cu discutii preponderent anti SCMD); intre "eu" si "Vrancea" am pus ghilimele.
    Punctul 4 lit.d nu exista.
    Cu stima, Danut Chiriac
    _______________
    Domnule Danut Chiriac,
    Ai reusit inca o data sa ma faci sa inteleg "de ce?"!
    De ce suntem dezbinati, de ce am ajuns unde am ajuns!
    Stimate coleg, daca din cele CITITE pe acest Blog ai reusit doar sa intelegi, iar acum sa indoctrinezi si pe altii, ca AICI se poarta "discutii preponderent anti SCMD", este FOARTE GRAV! Fie dumitale ai mari probleme de intelegere, carente insurmontabile
    in insusirea limbii romane, dificultati majore in perceperea realitatii, fie esti de rea credinta! Domnule coleg, a critica CD al SCMD, a scrie cu bune si rele despre unele actiuni - mai ales ca D&P se erijeaza permanent in singurul, marele, neantrecutul LIDER al TUTUROR categoriilor de pensionari fosti militari, NU este acelasi lucru cu ce afirmi TENDENTIOS dumitale! SCMD, legal si logic, eu cred ca inca nu se identifica in celebra zicere: "statul sunt eu"!Prin urmare, iti acord sansa sa-ti ceri IMEDIAT scuze, aici si pe roarmy230, fata de cititorii/comentatorii de pe acest blog si acel grup de discutii! Cu prietenie si colegialitate, Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnul Dănuţ Chiriac, alias "Plinius"...păcat. Aveam o părere mai bună despre domnia sa...
    Domnule com.şef Burcu poate avem noi pretenţii prea mari de la unii, cine ştie...Faptele din păcate o dovedesc. Atât pot unii să înţeleagă sau par a înţelege. După ei a critica modul de organizare, conducere şi manifestare actual a CD este "un atac la însăşi fiinţa SCMD". Nimic mai fals! Tot ceea ce am afirmat/criticat de exemplu Eu (nu doresc să mă substitui nimănui)-şi subliniez acest lucru- a avut în vedere lipsa de comunicare şi transparenţă a CD, precum şi deciziile pompieristice/inoportune care au fost luate la un anumit moment dat de către acest organism de conducere al Sindicatului.
    Dar, cumulând afirmaţiile domnului Plinius cu cele întâmplate la Constanţa nu pot decât să constat în fapt(dacă mai era nevoie) cât de orgolioşi şi dezbinaţi suntem, adică "cât de români suntem"...
    Cu stimă tuturor

    RăspundețiȘtergere
  20. Domnilor. Nu puteti sa il blamati pe domnul Plinius ca vede lucrurile asa cum le vede si ca are o alta opinie . Vorbesc serios. Daca asta a inteles dansul din ceea ce a vazut aici , este o problema de interpretare , de optica sau de vointa . Nu avem ce face , nu il putem blama ,poate are daltonism sau strabism , poate are probleme de perceptie , sau poate asa vrea s avada . Asta este omul , sincer , ceea ce putem face este sa ne vedem de treaba , nu sa il injuram, fiecare are propria scara de valori.El ne vede ca niste dusmani ai SCMD ? " CANTA UN CUC PE-O RAMUREA... " Care e problema ? Liber la exprimare . Tata vreme cat e o confruntare de idei, nu e dusman, e doar un om cu o alta opinie , cu o alta viziune , cu o alta scara de valori .

    RăspundețiȘtergere
  21. Domnule comisar, stimati cititori

    Imi cer scuze pentru ceea ce a iesit din postarea de pe roarmy. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Nu sunt politician ca sa vorbesc in doua dodii. Deranjant a fost probabil formularea "preponderent anti SCMD", eram "setat" sa dau un raspuns distinsei doamne si nu mi-am dat seama ca pot deranja. Inca o data scuze.

    @Domnule comisar, va stimez foarte mult pentru ceea ce faceti, sunt un fan "ROMANIA MEGALITICA", daca mai tineti minte v-am multumit pentru faptul ca datorita materialelor prezentate de dvs. despre valea Cernei, Podul lui Dumnezeu mi-am petrecut un concediu de vis la Baile Herculane si in imprejurimi. Imi cer scuze separat si fata de dvs. si va rog sa-mi permiteti sa nu fiu de acord cu "Fie dumitale ai mari probleme de intelegere, carente insurmontabile
    in insusirea limbii romane, dificultati majore in perceperea realitatii, fie esti de rea credinta!".

    @PKM Imi pare rau ca v-ati stricat parerea despre mine (inseamna ca era buna), sper sa va razganditi, invat din greseli. Nici eu nu sunt de acord cu aparitia celor 2 (D/P) pe la toate posturile TV - au 1 singur merit: au infiintat sindicatul (impreuna cu altii).

    @Neacsu Realist si sincer ca intotdeauna. Multumesc dar nu pot fi de acord cu "poate are daltonism sau strabism , poate are probleme de perceptie".

    @Anonimi Pe pagina principala SCMD exista de mai mult timp modele de contestatii (2 modele x 3 ministere).

    In incheiere, nu cred ca eu sunt subiectul dezbaterii de pe aceasta pagina.
    Va multumesc pentru intelegere, Danut Chiriac

    RăspundețiȘtergere
  22. @Domnului coleg Danut Chiriac , Braila
    _______
    Intre oameni de ONOARE, se discuta cu ONOARE!
    Va multumesc si va asigur, ca in sufletul meu,
    eram convins ca lucrurile stau asa, cum sunt precizate acum!
    Stiu Danut, ce am discutat, ce ai scris pana acum, dar mai stiu
    si ce am mai spus si eu: Anul acesta, te astept sa-mi faci o vizita!
    Vom discuta despre toate, dar mai ales despre ... ROMANIA MEGALITICA!
    Cu multa colegialitate si prietenie,
    Vasile Burcu, Dr.Tr.Severin

    RăspundețiȘtergere
  23. Danut, apropo de ROMANIA MEGALITICA:
    -----
    Ai un coleg, prieten, "localnic" sau impatimit al Macinului, Culmii Pricopan?? As avea urgenta nevoie, de un ... prieten al locului!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  24. Domnule comisar, imi pare rau ca nu va pot da un raspuns pozitiv.
    Promit ca in momentul in care se va incalzi voi fi in zona (dupa recunoasterile, pe internet, de rigoare).
    Inca putina rabdare.
    Cu stima, Danut Chiriac

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri