Google Translate

vineri, 9 septembrie 2011

In SCMD, dincolo de scandaluri, exista si opozitie? Drum bun, SCMD !


... ce urmarea Puterea in privinta SCMD
(sa ne prinda la judecatorie cu vreo modificare in actele depuse, facuta sub presiunea
latratului vreunui Neacsu intern) ...
dixit
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
07.09.2011
Publicat de Sindicatul Militarilor


In loc de comentarii

Am picat si eu de la tara. Multumesc celor care au avut un gand bun se ziua mea aici si pe blogul meu . Le doresc sanatate si bucurii tuturor celor ce citesc acest blog.

Multumesc si celor ce au incercat sa ma apere de unii "prieteni" . Vad ca s-au incins spiritele , s-a trecut la injurii, nu comentez. Cineva intreba de ce nu intervin . Pentru ca eram la tara si pentru ca oricum eu spusesem ce am avut de spus pe subiect. La comentarii rautacioase, atacuri la persoana si balacareli nu raspund. Asa ma respect eu, daca altii nu ma respecta.

Intentionam sa continui cu unele propuneri sau aspecte ce trebuiau lamurite pana la sau pe timpul CNR. Asa convenisem si cu Burcu. O faceam nu din rautate ci pentru ca chiar doream ca aceste lucruri sa se indrepte si sa intram in normalitate. Vazand insa natura comentariilor ca si remarca domnului Dogaru pe blogul SCMD m-am decis sa nu mai "latru" . De acuma tac si fac. Am sa postez la mine pe blog sau aici rezultatele. Va fi mai dureros, dar asta s-a vrut. Consecintele pot fi mult mai grave decat o simpla ironie sau un ton mai acid privind unele aspecte. Domnul Dogaru sau macar o persoana din tot Comitetul Director stie la ce ma refer, iar daca nu stie , nu e vina mea . Ii sfatuiesc insa sa isi ia la verificat toti pasii de la inceput pana in ziua de azi. Cu statutul in mana . Si unde dau de o neconcordanta sa ia masuri de remediere. Sunt foarte multe si grave , pentru sindicat.

Afirm documentat că unele pot duce la desfiintarea sindicatului si o spun cu parere de rau nu ca o amenintare ci ca o prevenire pentru cei ce se incapataneaza sa ma balacareasca si cred ca latru neavand ce face. Pentru cei ce fac glume proaste , ii anunt ca nu intentionez sa primesc functii pe nicaieri. Celor care m-au văzut pe liste de partid le spun ca inca nu s-a infiintat partidul care sa ma convinga sa ader la el, dar asa de curiozitate, ei ce cautau pe listele acelor partide unde spun ca sunt eu inscris? Sau sunt listele publicate pe Google ?

Domnule Dogaru, personal va transmit ca am fost la fel bine intentionat si cand v-am instiintat, imediat ce am fost contactat pentru a da relatii despre dumnevaostra celor de la Evenimentul Zilei , pentru a preveni aparitia acelui articol care desi corect in unele aspecte era totusi – in opinia mea – comandat şi orientat spre defaimare nu spre prezentarea unor aspecte, si cand v-am trimis aceste randuri pe blogul meu – in urma carora ati acceptat ca ati gresit in unele aspecte - si ati luat masurile de rigoare.

Ca nu va convine ce spun eu, este normal, nimanui nu ii convine sa fie criticat. Si sa nu se mai planga nimeni ca eu doar il critic pe domnul Dogaru, sau conducerea SCMD pentru ca sunt singurul care o face si macar asa pentru alungarea monotoniei se putea suporta. Mai ales ca eu nu am vorbit niciodata neargumentat. Intentionam spuneam, sa continui cu prezentarea unor aspecte care mie mi se pareau gresite, in speranta ca pana la CNR si pe timpul ei se vor analiza si rezolva, mai ales cele care tineau de statut.

Dar de vreme ce domnul Dogaru considera aceste prezentari drept latraturi, ma conformez, nu le mai aduc atentiei SCMD. Astept CNR şi apoi voi cere lamuriri sau voi face contestatii in functie de ce se va hotari. Cine se stie curat poate dormi linistit. Sau cum spune proverbul romanesc , caiinii latra , ursul trece.
Drum bun SCMD! INCOTRO ?
Neacşu Marin

Partea I-a
===========================



Marine, multe dileme mai ai tu si mult te mai framanti, saracul de tine!...

Dar ai un suflet bun si o minte ""brici"", pentru ca esti singurul care observi toate matrapazlacurile celor din SCMD care, auzi tu, acum vor sa siluiasca si Statutul, si sa-i cheme la CNR si pe membrii fondatori si - ce tupeu - sa le mai acorde si drept de vot!...

Marine, cred ca esti de acord cu mine ca membrii fondatori ai SCMD, indeosebi Dogaru, ar trebui trasi pe roata la Alba Iulia, ca dovada suprema a spiritului de democratie autentica ce ar trebui sa domneasca in SCMD si care trebuie transmis si prostovanilor alora din partidele politice, ONG-uri si alte sindicate!

Si, la fel de bine te-ai gandit, CNR ar trebui sa se desfasoare cu usile deschise, eventual in Piata Mare, ca oricine sa poata lua cuvantul si sa-si faca numarul, acolo si-n vecii vecilor!

Asa cum le stii tu pe toate, asa cum muncesti tu, zi de vara pana-n seara, pentru cauza SCMD, eu te-as propune PRESEDINTE.

Doamne, ce bine ar merge SCMD cu tine-n frunte! Intr-o luna am prelua puterea in Romania iar tu ai fi desemnat sa formezi Guvernul. Evident ca pe dl. Burcu l-ai numi sef la Interne si ai da pensii grase la tot poporul. Nici n-ar mai trebui sa mai muncim in aceasta tara.

Iata de ce m-am hotarat sa-ti promovez chiar din acesta seara ideile la toate filialele noastre si sa popularizez blogurile voastre in care abunda dragostea si grija pentru noi, rezervistii militari.

Toate bune, Marine! Succes la Alba Iulia! Jos Dogaru! Jos Comitetul Director! Jos cu presedintii de Filiale aserviti, care nu te ajuta si nu iau atitudine deloc!...

Al tau,
Dumitru Rinciog
6 septembrie 2011, 20:27

Sindicatul Militarilor spunea...
Era sa uit - nu ratati meciul!
HAI ROMANIA!

Acelasi,
6 septembrie 2011, 20:32
Partea a II-a
===============================
---------- Forwarded message ----------
( ... Email trimis doar unora din SCMD ... )
--------------------------------------


From: Sindicatul Militarilor
Date: 2011/9/6
Subject: ""Opozitia"" in cadrul SCMD
To: sindicatulmilitarilor@gmail.com

Buna seara,
Va trimit, spre stiinta, un link unde, putem spune, s-a cristalizat ""Opozitia"" in cadrul SCMD.

Daca este bine sau daca este rau ceea ce fac acesti camarazi, va lasam pe dumneavoastra sa decideti si sa comentati.

Trimit mesajul de pe acest cont, deoarece contul oficial este blocat momentan (am transmis astazi nr. maxim de mesaje permise de Google de pe sindicatulmilitarilor@gmail.com)

Cu respect,

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Coordonator Secretariat General
Lt. col. (r) Rinciog Dumitru
Telefon 0736600961
Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr.4, cod postal 013705, Sector 1,
E-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com, Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/
=================

Totul a plecat de aici:
si cele 177 de comentarii.
Chiar se pot justifica jignirile aduse d-lui Neacsu Marin?
Cei care au alte opinii sunt neaparat "dusmanii" ?
Trebuie executati, linsati, macelariti?
Quo Vadis SCMD ?
Admin

150 de comentarii:

  1. Stelian P.
    @Admin.
    Exista opozitie in SCMD chiar daca pe blogurile lor discutiile sunt interzise in mod pur "democratic". De ce ? Pai sa le spui adevarul la ei acasa nu se face.
    Te mira injuriile ? Cind un col. dr. scrie "”si …. , si cu banii luati”!" si semneaza cu HONOR ET PATRIA cum pot sa raspunda gloatele de disperati din subordine ?
    Cine se aseamana se aduna. Pacat ca in loc sa se adune la ei acasa se aduna aici si oriunde se respecta regulile pe care ei le incalca fara sa clipeasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fratilor inscrisi in SCMD, platiti-va cotizatiile ca s-au dus rezervele financiare pe mijloacele de propaganda si nu mai poate sindicatul sa protesteze, din lipsa de fonduri specifice.
    Nu este clar, ca cei care nu au platit cotizatia de mai bine de 6 luni, nu mai vor sa aiba nicio legatura cu SCMD? Ei trebuie considerati autoexclusi. Acestia sunt dintre cei carora le-a crescut pensia si nu mai au niciun interes sa plateasca aiurea. Peste 80%, nu mai platesc. Ar fi interesanta o statistica pe ultimul an, referitoare la plata cotizatiilor. Aveti datele?
    Un sindicalist, autoexclus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu are nimeni o statistica pentru ca cotizatiile s-au platit anticipat la inceputul anului. Cei care inca nu au platiti pe tot anul sunt putini dar se fac presiuni sa plateasca. Abia in ianuarie 2012 vor vedea cu cati oameni mai merg la lupta, dar oricum nu vor recunoaste.

    RăspundețiȘtergere
  4. TOP GUN
    Adminelu",
    Sincer,unde disparusi?????Adica ,avataru"tau galbior,in dilema..!!!!!......,n-ai intervenit la nici un comment!!!!!
    Sunt de acord cu tine,eu cred ca opinia si argumentele fiecaruia trebuiesc respectate de ceilalti.Mi se pare normal sa ai un ton civilizat si daca crezi ca interlocutorul tau greseste poti sa-i atragi atentia la modul fair play!!!! Dar de aici si pana la tot felul de comment-uri HARD CORE,parca-i prea de tot!!!!!
    Daca cineva e sincer ,altcineva speculeaza vulnerabilitatea si calitatea asta pana la injurii de genul :betivan ,pet-uri de bautura si alte "epitete si metafore"
    Stelica,vad ca-ti facusi aparitia pe 'firmament',semn ca cumparasi toate rechizitele ptr.nepotel!!!!!!! Stelule,nu te-ai zgarcit da,ai cumparat baiatului de toate......!!!!!!Luni,la scoala,cu buchetul de flori ptr.d-na invatatoare!!!!!Sa faci instructie cu copilu' sa nu planga,cand o sa vada ca plecati .....Spune-i ca ramane pe maini bune cu d-na si cu ceilalti.......A,sa nu uiti aparatu' foto,sa imortalizezi momentele!!!!!!!
    Mai,Stelule,bag seama ca te roade pizma si invidia pe astia de au 'DOCTOR' in titlu,Stelule,eu vazui pe infomondo ca tu esti DOCTOR GINECOLOG,zau asa,sfaturi pertinente la duduia Elenush,cu perioada fiziologica,sau Patologica??????,burka in loc de tampoane.....Ei,dragalasule,aici esti in eroare,burka e costum traditional ptr.femei,ce treaba au TUAREGII,adica barbatii,cu costumatia Seherezadei??????Tu crezi ca astia smulg burka de la ale lor,sa le-o dea Amazoanelor mioritice???????Mai,Stelule,fa investigatii.....si apoi vino cu sfaturi si ptr celelalte domnite,se poate,numai Elenush sa fie favorita!!!!!
    WEEKEND PLACUT SI SA FITI IUBITI SI MAI ALES ....DORITI!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Totusi unde sunt si care jignirile aduse d-lui membru de sindicat Neacsu de catre C.D al S.C.M.D?
    Aici pe blog sunt doar ale colegilor domniei sale in arta conversatiei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stelian P
    @TOP GUN-ule
    Esti in profunda eroare. Nu eu ii dadeam sfaturi ginecologice Elenei ci doar copiam (intre ghilimele, adica intre doua virgule) afirmatiile unui dogarian de frunte, un tinar maior fugit din armata cu ferma convingere ca nu poate ajunge colonel.
    Nu ai reusit nici acum sa intelegi de ce se spune despre mine ca lucrez cu materialul clientului ?
    Intelegi mai TOP GUN-ule, sau ar trebui sa fac si niste desene ?

    RăspundețiȘtergere
  7. TOP GUN
    Stelule,
    Dat fiind faptul ca pe infomondo se mai sterg comment-urile,ochisorii imi cazura asa la repezeala si in viteza turbo,pe asta cu sfaturile ginecologice!!!!!!
    1-1,adicatelea egalsi mie imi place sa lucrez tot cu materialul clientului,asa ca suntem chit ,la faza asta!!!!!!!
    De inteles am inteles,cat despre desene,daca te pricepi sa lucrezi in COREL DRAW,daca vrei tu si tii neaparat sa-mi faci si desene,poate se uita si ala micu' si-si spune : WAU ,CE DESTEPT SI PRICEPUT,E BUNICA-MIU!!!!!!DA SI MEDIDATII ,ASA DE AMORU' ARTEI.......
    P.S. Stelule,daca faci desenele misto,ce ne facem te iau astia la CARTOON NETWORK,DISNEY,plezneste de invidie!!!!!!
    Sper ,ca nu te-ai sculat cu fata la cearsaf si cu gandu' la FOCOASA??????!!!!!!!!!
    Un weekend exceptionaL STELICA,STELUTZA,BULINUTZA!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. TG-esti simpatic ,dar te bagi unde nu-i treaba ta si nici n-o prea intelegi-adica intre militari!S-ar putea s-o iei fara alifie si pe fata si pe dos!!!Hard corre
    Mentine-te la lecturi si compuneri scolaresti cu tenta umoristicaetc-un Pretenar!!

    RăspundețiȘtergere
  9. @neacsu
    Desi nu-i "razboiul meu" nu pot decat sa va felicit pentru atitudinea si mai ales pentru decizia luata in art. de mai sus.
    O decizie inteleapta.
    Lasa-i ca fiecare pasare "pe limba ei piere" si nu trebuie sa-i duci tu de manuta.Cand n-or mai fi cotizanti se va alege praful si pulberea oricum.(vor incepe si intrebarile)
    Cotizanti vor fi in schimb doar atunci cand cineva ii va reprezenta corect si cinstit nu prin scmd-SRL.
    Oricum demnitatea si onoarea se afla oriunde numai la ei NU!!

    RăspundețiȘtergere
  10. @TG
    Esti duuus!vorbeste mai bine la pereti!
    Ca de idei sau pareri sau principii....n-ai auzit.
    Cat despre "umorul" tau ce sa zic.E jalnic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ha, ha, ha! Ieri cei de pe InfoM au tras 3 shuturi drept in in c.rul unor indivizi care tot balmajeau prostii pe-acolo. Banuiti cine ar fi cei 3? Daca nu...vi-i spun eu: StelianP, Hakordelu/Curleonu si Jvek/Cezarush! Dupa ce au ratat apuntarea acolo, acum incearca probabil marea cu degetul aici. Ce ti-e si cu democratia asta...

    RăspundețiȘtergere
  12. Steli p-ule am inteles ca "lucrezi cu materialul clientului " ...
    Dar , din materialul tau (capul ala pe care il ai 'pe inventar') , cind ne arati ceva 'lucrat' ? ...
    Am vazut ca ai prezentat niste articolase pa la Cetzarush ... dar alea erau copiate/calchiate de pe la Catzavencu/Dilema si alte fituici telectualist-elitiste ... carora le pute tot ce este romanesc ...
    Hai , zi ceva si din mintea ta ... Gata , am inteles , sintem convinsi ca tot ce spun altii sint numai dobitocii ... acum asteptam spusele si ideile tale ...

    RăspundețiȘtergere
  13. Curleonu ce-ai cu TG, iar ai incurcat sticlele? Daca vezi ca nu-ti prieste BABANU incearca cu MUSCATEL!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stelian P.
    @12:15
    Redau eu raspunsul ca sunt sigur ca Ghita nu il "transporteaza"

    Stelian P. a scris:
    9 Septembrie 2011 la 12:35 pm

    Corbu
    In afara de apelativul “bai” (care nu imi place) niciuna dintre exemplele date de tine nu imi apartin. Daca urmaresti cu putina atentie textele mele ai sa observi ca folosesc si acest apelativ ca raspuns la cei care ma apeleaza asa.

    Ghita….
    Da-mi un singur exemplu de citat copiat de mine din Catavencu si imi cer scuze imediat. Te asigur ca nu gasesti. Ca sunt de acord cu unii “telectuali” e interzis ?
    Tot ce zic, fara ghilimele, e din mintea mea.
    Te-as ruga acum sa “transportezi” si raspunsul meu la Burcu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mei, mei ...
    Am si eu o intrebare:
    D-l Ofiter Coordonator Secretariat General
    Lt. col. (r) Rinciog Dumitru, de care parte a baricadei este? Se asociaza sau disociaza prin ce face, ce spune si ce scrie de Marele Sef?
    Mei, mei ... greu de raspuns!
    Eu nu intelege la el! O face cu aprobare sau nu?
    Mei, mei ... a dreaku socoteala!

    RăspundețiȘtergere
  16. TOP GUN,
    Bine ai revenit pe acest Blog!
    Iti suntem recunoscatori! Spiritul tau bland, ne este necesar! Cat ai lipsit, pe aici a fost mare si multa tavaleala! Uauuuu ....
    Ce si-au tras-o baietii! De speriat!
    Fii binevenit si stai aproape!

    RăspundețiȘtergere
  17. Hopaaaaaaaaaa ......
    Un nou analist militar!
    Radu Tudor, pazea! Aici MICHIDUŢĂ!
    Pretine, dar tu de ce parte esti?
    Cu cine votezi? Hmmm ... Intrarea e tare!

    RăspundețiȘtergere
  18. TOT UN JEG CU PROFIL ASUNS!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. @Pretenaru
    Un proverb din folclorul nostru mioritic este foarte actual,cainele moare de drum lung si PROSTUL de grija altuia .
    Nu-i cazul sa te erijezi in aparatorul nimanui,baietii au capul pe umeri,au creieras,n-au nevoie de alde tine............Pastreaza-ti sfaturile pretioase ptr.tine si ai tai,nu ti le cere nimeni.......... Sa cred ca esti in perioada aceea post sau pre andropauza si d-aia esti asa????????????
    @Hacordelu’,
    Dupa ce ai fost mazilit de pe toate site-urile si scos in suturi tu si alti ‘cai brezi’,eu zic sa vezi de imaginea ta si apoi de-a altora. Si apoi roaga-l pe Admin sa ma banneze daca crede ca folosesc un limbaj indecent ,trivial,blabla,bla......si apoi e democratie fiecare scrie in limita celor sapte ani de acasa ,trebuiesc respectate opiniile si parerile tuturor.
    Ce-ai zice tu,daca fiica-ta ar scrie si ea pe un forum si i s-ar intampla ce mi se intampla mie,adica fix,unu’ ca tine acoarde,i-ar trage la ‘gioale’.Tu cum ai reactiona??????
    Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!!!!!!!
    Nu e deontologic si nici fair play!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. TOP GUN
    Am uitat sa ma semnez,eu sunt autorul textului de mai sus

    RăspundețiȘtergere
  21. TOP GUN
    ERATA CAI BREJI
    O ZI EXCEPTIONALA SI UN WEEKEND DE VIS IN PARADIS!!!!!!!!,O DESTINATIE EXOTICA......

    RăspundețiȘtergere
  22. Cezăruşule de la ora 14:16 de ce jigneşti? Jvek-ule ai un stil inconfundabil...multă prostie, puţină şcoală.

    RăspundețiȘtergere
  23. Asa sunt cei de teapa lui Cezar si altii de se preumbla pe-acilea.

    RăspundețiȘtergere
  24. Alegerile comasate vor avea loc "suta la suta" in noiembrie 2012, indiferent daca Opozitia este sau nu de acord, anunta secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

    "Noi, in acest moment, luam in calcul comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, ceea ce inseamna ca vom avea alegeri in noiembrie 2012. Suta la suta. Data alegerilor este atributul exclusiv al Guvernului, iar ea nu poate sa fie stabilita in asa fel incat sa diminueze mandatul, ci sa fie exact de patru ani. Deci, in asa fel va fi gandita data alegerilor, incat mandatul de patru ani sa nu fie intrerupt nici macar cu o zi", a declarat Ioan Oltean, citat de Mediafax.

    In cazul in care va fi si referendum, cum se va descurca electoratul cu atatea buletine de vot? Ioan Oltean raspunde: "Cum se descurca electoratul cu cinci buletine de vot, o sa se descurce si cu sapte".

    "O sa aducem la cunostinta, la momentul potrivit, intreaga motivatie. Este o intreaga preocupare nu numai in Romania, ci peste tot in lume sa reduci cheltuielile inutile facute. Poporul acesta e satul de vot. Un an se tot voteaza, plus cheltuieli inutile, plus ca vrem si noi sa continuam reforma si sa incercam si sa reusim o regionalizare si o descentralizare serioasa a administratiei publice", a sustinut Ioan Oltean.

    RăspundețiȘtergere
  25. "Amintiti-va ca la o prima informare a noastra legata de o posibila comasare, si PSD, si PNL au spus, public, ca sustin acest proiect politic. Ulterior, din considerente politice, au retractat", a declarat Ioan Oltean.
    *************************************
    Intrebat daca puterea va decide comasarea alegerilor chiar daca opozitia se opune, Oltean a spus: "Daca majoritatea cade de acord, categoric. De asta guvernam, nu guverneaza Opozitia. Opozitia suporta rigorile Puterii, nu guverneaza. Majoritatea guverneaza. Nu o sa ne oprim acolo unde doreste opozitia. Asta ar insemna sa nu mai adoptam nicio lege in tara asta".

    RăspundețiȘtergere
  26. Premierul Emil Boc da lumii de stire: nici vorba de iesirea din criza, ba din contra lucrurile se inrautatesc, iar problemele de pe mapamond vor afecta indirect si Romania. Si daca o spune chiar si Boc, un optimist in privinta mersului economiei romanesti, este grav, chiar foarte grav!
    ------------------------
    Ce spune Roubini, "profesorul crizei": punctul culminant, in 2013 sau chiar mai devreme.

    Economia globala ar putea intra din nou in recesiune, mult mai repede decat se estimase pana acum, avertizeaza Nouriel Roubini, profesorul de economie care a prevestit criza financiara din 2008: "Acum insa, slabiciunea economiei SUA, a zonei euro si a Marii Britanii, a devenit evidenta, astfel ca scaderea economica va avea loc mai repede". Potrivit lui Roubini, punctul culminant al acestei noi etape a crizei ar putea fi atins in 2013 sau chiar mai devreme.

    RăspundețiȘtergere
  27. Michiduta, arde-l pe martafoiul de Jeg!
    Ilie, CU PALARIE

    RăspundețiȘtergere
  28. Cezarush taica, tu stii semnificatia cuvintului "closed"? Ia da-ne tu definitia mai buriule!

    RăspundețiȘtergere
  29. Czare te dor tare bucile c...lui dupa sutul primit pe infom?

    RăspundețiȘtergere
  30. Scuze lui Corleone, pentru ca nu am abandonat tricolorul din profilul public, asa cum mi-a cerut imperativ mai demult. Il asigur insa ca nu am pus monopol pe steag si ca nu m-as supara daca si altii l-ar arbora oriunde, nu numai pe Internet.
    @ Anonim, 13.24:
    In mod evident am fost, sunt si voi fi pe baricada SCMD-ului.Sunt pe aceasta baricada inca de acum doi ani si mai bine, de pe vremea cand SCMD era compus dint-o lista cu 21 de membri fondatori si un computer - atat si nimic mai mult. Am vazut cum se dezvolta si cunosc aproape fiecare coltisor al constructiei SCMD, si de aceea sunt indreptatit sa va dau vestea (buna sau proasta, depinde de pe care parte a baricadei cititi acest mesaj) ca astazi SCMD nu mai poate fi destramat. Cei care, pe aici sau pe aiurea, luptati pentru destramarea SCMD, luptati pentru o cauza pierduta.
    CNR va fi desfasurat conform planificarii si va fi organizat in cele mai mici detalii. Poate sa se dea amicul Neacsu cu fundul de pamant si sa urle cat il tin plamanii, poate sa mearga pe la toate tribunalele Europei si sa conteste ce vrea el. Organul suprem al SCMD este CNR si ce va hotara acesta va fi lege in SCMD. Atata timp cat hotararile CNR nu intra in contradictie cu Constitutia si cu legile nationale si europene, nimeni nu se poate amesteca in bucataria interna a SCMD. Statutul SCMD este o lege interna a SCMD si, ca urmare, poate fi modificat oricand de catre CNR. Din motive obiective, pe care multi le stiti deja, deocamdata nu dorim modificarea Statutului. Iar ROF-ul este tot o lege interna pe care CNR o va fauri si o va modifica ori de cate ori va vrea, asa cum va vrea, si nu cum doresc eu, Neacsu sau altcineva. De acord ca, daca ne respectam ca organizatie, prevederile noului ROF nu trebuie sa fie in contradictie cu Statutul. Dar si Neacsu stie ca ceea ce nu se interzice in mod expres in lege, inseamna ca este permis. Si, pentru a nu modifica Statutul, vom folosi "la greu" acest subterfugiu.
    Marine, cu regret te anunt de pe acum, ca la CNR nu vei putea asista sau participa fara mandatul filialei din care faci parte. Daca vei convinge Filiala Craiova sa te delege pe tine, este OK, dar cum filialele pot delega un singur reprezentant si acela trebuie sa fie presedintele, mi-e greu sa cred ca domnul Col. Naon o sa-si lase balta filiala de dragul tau! Tot ce pot sa-ti promit este sa-ti pun la dispozitie intregul film al desfasurarii lucrarilor. Organizarea fiind militareasca, accesul in sala se va face numai pe baza tabelului cu delegatii la CNR (il vom publica in curand) si CI/BI. Pot veni zece, o suta de alti membri sau nemembri de sindicat - daca nu indeplinesc conditiile de participare, vor ramane pe dinafara, nu vor intra in sala in care se desfasoara CNR-ul. Nimeni, nici macar Puterea, sa nu isi faca iluzia ca va putea tulbura lucrarile CNR al SCMD!...

    Lt. Col. Rinciog Dumitru
    Coordonator Secretariat General al SCMD

    RăspundețiȘtergere
  31. ,, Doi tractoristi pe camp , scot pita , slana ,... si se pun sa manance. Vine seful turbat de nervi si ii intreaba:
    - Voi de ce nu semanati?
    Unu dintre ei raspunde:
    - Pai... nu suntem frati! ''
    8

    RăspundețiȘtergere
  32. Don Rinciog daca lui Neacshu ii interziceti accesul la CNR, mie mi-l permiteti? Ia gindeste-te, dar f.f. atent. Ai grijă că de aste depinde viitorul tau!

    RăspundețiȘtergere
  33. Domnule Rinciog,
    Este prea trufas comentariul dvs.
    Nu cred ca debordeaza de prea multa democratie SCMD-ul dvs. si, vazand cate inadvertente salasuiesc in actele lui constitutive, mi s-ar fi parut de bun simt luarea, cel putin, in studiu si analiza a pertinentelor propuneri de modificare a Statutului.. asa cum le-am citit pe blogul lui Neacsu.
    Omul face niste propuneri si este neelegant sa le respingeti cu atata aroganta, chiar daca dansul nu va fi prezent la Alba Iulia.
    In actuala organizare, Comitetul Director al SCMD este un stat in stat.
    Imi cer iertare ca m-am interpus, civil fiind, in polemica dvs.

    RăspundețiȘtergere
  34. Lt. Col. Rinciog Dumitru /Coordonator Secretariat General al SCMD/ 9 septembrie 2011, 19:56

    Întreb...că nu mă doare gura: mai sunt care vă cred ?!?!?!?!?!?!?!
    Pen'că...după dialogul cu Dogaru, militar făcut la cremuitul bocancilor la apelul de seară, bag sama că îi/îţi lipsesc o parte din ţigle ;)

    Meletar Dogaru: Eu nu manipulez pe nimeni, oamenii trebuie să creadă ceea ce este: SCMD este organizaţia lui DOGARU şi răspunde la comanda lui DOGARU.

    Meletar Dogaru: Nu sunteţi liberi, Lt. Col. Rinciog Dumitru. Vă convine, lucraţi, nu vă convine, plecaţi, ce mare căcat!

    Sclavul Lt. Col. Rinciog Dumitru: Exact asta vroiam să-ţi spun, când mă întorc acolo, la butoane, asta trebuie să le spun sclavilor cotizanţi, pentru că mi-ai cerut să fac asta, asta fac, să-mi bag p… dacă nu. Într-adevăr, dacă ai nevoie de asta, îţi garantez că SCMD, o să fie o construcţie beton, foarte eficientă unde nimeni nu mişcă-n front fără comandă, iar CNR se va desfăşura exact ca pe vremea tătucului nostru, fără zgomot.

    RăspundețiȘtergere
  35. @bazel09
    Cu iertare, ce ati postat mai sus ,e adevarat sau ce,ca eu nu inteleg(adica nu pot crede asa ceva)
    Banuiesc ca sunt glume sau orice altceva.
    Ne puteti lamuri? ca pana acum nu am mai auzit/vazut ceea ce ati postat dvs.Habar n-aveam!

    RăspundețiȘtergere
  36. @bazel09
    cred ca m-am lamurit.Probabil e pamflet.Dar cred ca lucrurile sunt totusi serioase si nu e loc de "poante'

    RăspundețiȘtergere
  37. Domnule Rinciog
    1. De ce va e teama de prezenta mea la lucari ?Asa cum spuneati , ce nu este interzis in lege , este permis. Corect. Unde scrie ca NU AM VOIE SA PARTICIP LA CNR ?NICAIERI ! Astept sa vad cine ma va da afara , in ce baza si ce va spune presa despre faptul ca unui membru al sindicatului ii este INTERZIS sa participe la o sedinta , desi nici un articol de statut sau lege NU II INTERZICE.
    2. Nu mai comentez alte cuvinte pline de aroganta spun numai ca aceasta aroganta va va costa. Si stii bine ca nu nu sunt cazut din vis, toate vorbele mele au fost argumentate. Am sa pastrez la loc de ciste acest raspuns al dumitale, sper ca si domnul Dogar a fost de acord cu el pentru ca il voi afisa atunci cand voi fi intrebat de ce nu am informat sindicatul sau Comitetul Director inainte de a face ceva si ca am dat dovada de reavointa. Va simtiti in siguranta ? Este ok . Vom vedea cine a avut dreptate.
    3.Ai spus ca Comitetul Director nu doreste sa schimbe statutul, dar nu ai spus si de ce ? Si de ce il peticiti cu un ROF care il contrazice? Atept s[ vad ce ati facut cu propunerile filialelor.
    4. Spui ca veti face public pricesul verbal al sedintei CNR. Ma faci sa rad. Nu ati fost in stare sa faceti public inca nici controlul financiar desi ai promis solemn tot aici si tu si si d9omnul Dogaru in fata filialei Craiova. Ba, mai mult , nu a paraut inca nici procesul verbal al CNR de anul trecut. Ce s-a intamplat cu el ? Unde este ? CATE DECENII VA TREBUIE SA IL INTOCMITI ?
    5. CINE VA MAI CREDE ?
    6.Eu nu doresc destramarea SCMD daca doream asta, o faceam de mult, dar voi prin atitudinea voastra aroganta , obstructionista, unilatarala, veti duce la acest lucru.
    Va doresc inspiratie. Chiar doream sa va spun ce trebuia facut in prima urgenta la CNR dar atitudinea voastra m-a determinat sa incetez orice colaborare. Nu e vina mea, suportati consecintele.
    Lucrari fructuoase.
    PS. Si daca totusi toate sunt ok, lucrarile vor fi super organizate, de ce va incomodeaza prezenta mea acolo ? sa ca sa faceti in necaz "opozitiei" si ca sa va dovediti buna credinta , ati putea spune , domnule Neacsu sunteti invitatul comitetului director, dar veniti pe bani proprii. Iar eu nu cer decont. Altfel toata lumea va crede ca 9 oameni cu cap, cinstiti, curati, militari de cariera, cu antigel in sistemul de racire, se sperie de un individ care vorbeste prostii si se sparge in figuri pe blog, fara nici o noima. Ce va crede lumea despre militari, despre sindicat si despre Comitetul Director? Ce pot sa va fac acolo, sa va bruiez adunarea ? Hai sa fim seriosi . Arata-mi unde scrie CA NU AM VOIE SA PARTICIP, sau, asa cum spuneam aplicam principiul enuntat de dumneata , CE NU ESTE INTERZIS ESTE ADMIS !CE SPUNETI DOMNULE DOGARU ?

    RăspundețiȘtergere
  38. Nea vasile, punem pariu ca acuma vor aparea comentarii legate de telefonul meu, de propunerea de a deveni presedinte, de culoarea ochilor sau firele de par din cap ? Ce zici, te prinzi ? Vezi ca mai ai de dat cateva beri.

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu telefonul face obiectul atentiei.Eu unul vreau sa stiu ca SCMD va continua sa existe si sa preseze puterea spre a nu iesi din limitele bunului simt,asa cum se intimpla acum.Cineva,ceva trebuieste sa stea in gitul nesatul a puterii. Trebuieste facuta ordine?Sunt nereguli? Bine. Dar fara distrugerea sindicatului.
    Fac apel la decenta din partea tuturor comentatorilor.Inclusiv...!
    Dorel

    RăspundețiȘtergere
  40. DAAAAAAAAAA!!!!!!!!Vrem pe Neacshu prezident, pe Dogaru liftier, iar pe Rinciog portarel, sau poate mai nimerit aprod.
    E bine asa?

    RăspundețiȘtergere
  41. Pai cum sa-l punem pe Neacsu presedinte daca usierul Rinciog nu-i va permite accesul la dezbateri?

    RăspundețiȘtergere
  42. Trebuieste terminata alergatura asta pe dupa cires cautind raspunsuri despre cheltuirea banilor si corectitudinea ROF.Stie el Neacsu ceva,ca nebun nu-mi pare. Pare o inclestare de orgolii.Pare ! Dar poti sti?
    Dorel

    RăspundețiȘtergere
  43. Dorel,
    Cine doreste dezmembrarea SCMD, cel care atrage atentia asupra neregulilor sau cel care inchide orice posibilitate de comunicare si inchide toate usile inclusiv a dialogului ? De ce nu se mai poate comenta pe blogul SCMD ? CE ISI FACE OMUL CU MANA LUI NICI DRACU NU MAI DESFACE. Dar stai linistit, toate lucrurile sunt ok, asa a spus domnul Rinciog , nu are de ce sa iti fie teama. Dormi linistit, Rinciog vegheaza. Daca el are dreptate, nu e nici o problema. DAR DACA NU ARE , CINE E DE VINA , CEL CARE A VRUT SA LE SPUNA UNDE AU GRESIT SAU CEI CARE I-AU INCHIS USA IN NAS ? TU CE ZICI ? Pe cine crezi ? Daca il crezi pe Rinciog, dormi linistit. Daca ma crezi pe mine , cearta-i pe ei, ia masuri, nu sta de pomana. Daca nu crezi pe nimeni, asteapta pana vei vedea.

    RăspundețiȘtergere
  44. @Don Corleone spunea 9 septembrie 2011, 22:10
    Desigur v-aţi dat seama. Fac parte din ciclul batista şi hidrantul ;) ...şi chiar dacă se discută un subiect serios, nu m-am putut abţine când vine vorba de Dogaru şi sclavul credincios Rinciog.

    RăspundețiȘtergere
  45. Maoistule tu tii cu lupu sau cu noi?

    RăspundețiȘtergere
  46. bazel09
    OK,OK,!oricum cam asta e spiritul in care se "lucreaza" la scmd-srl.(daca nu chiar mai rau).

    RăspundețiȘtergere
  47. @neacsum
    Cine doreste dezmembrarea SCMD ? Puterea,care simte ,,O PRIVIRE IN CEAFA'', ,,curelele de transmisie ale masinilor de spalat bani'', bolnavii de putere si citiva egocentrici.Nu faci parte dintre cei in discutie.
    Dorel

    RăspundețiȘtergere
  48. mai bine maoist decat cu latzele lu' ala.
    sa nu-mi zici ca "nu conteaza cum si cat de lung am parul ci conteaza cum gandesc"
    In acest caz NU SE APLICA vestitul cantec.

    P.S. Cine-i lupu'....???Cred ca tocmai e paznic la oi de vre-o 2 ani hi,hi.
    Oilor o sa va haleasca pe toti/toate!!
    Pofta mare la conturi bancare!!
    Vasilescubnr

    RăspundețiȘtergere
  49. Io cred ca Corleone e Rinciog si Rincig e Corleone, ca prea seamana stilul postarilor...

    RăspundețiȘtergere
  50. Care Corleone ? Seful mafiei personale a lui Oprea?

    RăspundețiȘtergere
  51. asa e, asa e...v-ati prins.ramaneti asa ca va sta bine "stimati"anonimi.hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  52. Raspund prietenului Marin:
    Daca pornim de la ideea ca toti sindicalistii militari au aceleasi drepturi, atunci nu putem sa admitem participarea ta la CNR si sa o refuzam altor 20.000 de membri. Vrei sa facem discriminare in SCMD?
    Daca vrei sa-ti promovezi ideile despre ROF,despre sindicat si despre tot ce vrei, este necesar sa-i convingi pe cei peste 80 de presedinti de filiale, care vor face legea la CNR (adica vor vota asa cum le va dicta constiinta si interesele generale ale lor si ale sindicalistilor pe care-i reprezinta) si nu cum ar vrea Dogaru, subsemnatul sau Comitetul Director). Ai adrele lor, e-mailuri, telefoane, asa ca, daca vrei sa faci ceva concret, sa-ti impui vointa si ideile tale,munceste. Nu o sa te opreasca nimeni.

    PLANO 10,
    Nu sunt si nu am fost niciodata trufas si nu resping ideile lui Neacsu. Resping maniera lui de a se crede deasupra tuturor, de a eluda regulile care trebuie sa caracterizeze orice organizatie. O organizatie fara reguli este un non sens. Dar dl. Neacsu se crede deasupra tuturor, si ia in derizoriu activitatea celor de la Filiale, a celor din CD, a Presedintelui si cam a tuturor celor care au pus cate o caramida la temelia SCMD. Ati gasit vreun cuvant de apreciere al lui Neacsu la adresa sus mentionatilor, in acesti doi ani de cand fiinteaza sindicatul? Eu nu, doar critici si majoritatea lor nefondate sau chiar minciuni. Cine l-a impiedicat sa-si impuna ideile in cadrul Filialei sale? Cine il impiedica acum sa-si promoveze proiectele la Filala Craiova sau in intregul SCMD? Dar nu, el vrea ca ideile sale sa fie promovate musai de cei de la centru, eventual insusi Dogaru sa lase totul la o parte si sa militeze pentru ele...ca alta treaba n-or mai avea acestia, decat sa-i caute in coarne in fiecare zi si sa trancaneasca pe telefon sau pe Internet zi de vara pana-n seara!
    Daca am lucra in maniera pe care ne-o propune Neacsu, suprema realizare a SCMD s-ar margini la un ROF si un Statut, finalizate in aproximativ 10-15 ani!...Timp in care obiectul lor ar sucomba.
    Statutul si ROF-ul s-au dezbatut si se dezbat la toate nivelurile, dar in mod organizat, civilizat.
    Cum ar putea Presedintele SCMD sa dezbata ROF-ul, nemijlocit, cu 20 000 de membri de sindicat?

    Si atunci, care ar fi argumentele care ar sustine afirmatia ca in SCMD nu este democratie?

    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  53. Bei de ce nu faceti planton, ai?

    RăspundețiȘtergere
  54. Stelian P.
    @prietenul Rinciog
    Nu-ti fa iluzii desarte. Nu o sa vina 20.000 la intrunirea voastra tovaraseasca. Voi nu mai sunteti in stare sa adunati citeva gloate la manifestarile publice in care chemati POPORUL.
    Apropo, joi la tribunal cite gloate au venit la chemarea fuhrer-ului ? Poporul, stiu ce a facut cu convocarea dogariana.

    RăspundețiȘtergere
  55. Rinciog
    Eviti raspunsurile la intrebarile punctuale aducand noi acuzatii, care nu se pot proba. Stilul vechi, cunoscut.
    Eu am conlucrat cu filiala si cu filialele am trimis mailuri la filiale , inclusiv pe tema modificarii statutului si ROFului, am facut apel inclusiv pe blogul SCMD pe vremea cand lumea mai comenta colo. Iti mai amintesti vremurile cand te sunam si te rugam sa contactati si voi filialel sa desemneze cate un om pentru a lucra impreuna cu mine on line la aceste documente ? Vrei probe ? Pai prima o gasesti pe blogul dumitale , acolo unde erau postate propunerile penstru Statut si ROF. Exista-sper-inca si acuma mesajul meu catre filiale.
    A doua:intreaba te rog dumneata memnrii filialelor sibiu, satu mare , piatra neamt, buzau, pitesti, slatina , constanta daca au fost contactati de mine si i-am rugat personal sa desemneze pe cineva sa lucram impreuna la ROF
    3:iata spre exemplu un mail pe care l-am trimis filialelor care trimisesera propuneri de completare a ROF, mail care demeostrteaza ca ceea ce imi reprosezi dumneata nu se justifica. Culmea este ca dumneata cunosti mai bine ca oricine toate eforturile mele de a lucra in colectiv la acest proiect , dar pentru a crea o impresie gresita faci insinuari neadevarate. Esteb tipic unui om ca dumneata, nu ma mira. Eu aduc intotdeauna argumente si diovezi, dumneata cu ce vii domnule Rinciog ? Deci iata mailul si cu asta consider ca s-au lamurit si cei care inca mai apleaca urechea la minciunile dumitale.:


    marin neacsu TO:velna.cotrean@yahoo.com CC:tudosie_stefan@yahoo.com dobragh@yahoo.com asu_pitesti@yahoo.com ng_iulia@yahoo.com Message flagged Wednesday, July 28, 2010 9:13 AMMessage bodyStiimati colegi,
    Am lansat pe pagina de uz intern a SCMD o propunere privin modul in care putem lucra impreuna la intocmirea ROF si modificarea statutului . Deoarece decat Filiala Slatina domnul Comaneci si Domnul Stramb au raspuns propunerilor mele ma adresez acuma in mod direct tuturor celor care au avansat pe propuneri de modificare , in speranta ca tacerea dumneavoastra este cauzata de faptul ca nu ati citit propunerea mea . O reiau aici si va rog sa raspundeti daca sunteti interesati sau nu de propunere , pentru a putea intra in lucru cu cei interesati .Raspunsul dumnevoastra il astept fie aici , fie pe pagina interna , pe "stimati colegi " acolo unde am lansat propunerea . Va multumesc si va doresc numai bine !

    Cu respect,
    col..(r) Neacsu Marin
    Deci Domnul Rinciog, nu eu sunt cel care nu a dorit sa lucreze cu filialele ele nu au gasit oameni dispusi sa lucreze la acest proiect de statut si dumneata cunoasteai acest aspect cand ai scris prostiile astea aici . Nu pot spune decat ca ai apucaturi de sticlete , pentru ca iti bagi singur gatul in lat. Apropo, nu mi-ai raspuns ce facem cu pricipiul acela il aplicam sau nu ? Cel cu "ceea ce nu este interzis expres, este admis " Treci de la una la alta si lasi lucrurile nelaurite. Caracteristic CD al SCMD.
    PS
    Asa cum spunea cineva , nu iti fa iluzii ca ar mai fi 20000 de sindicalisti. Din pacate se vor pierde pe drum cam jumate. In ceea ce priveste teama ca ar cere toti sa vina la Alba Iulia, este o teama nejustificata. Ei nu au vrut nici macar sa raspunda la un mail si sa lucreze la ROF ce te face sa crezi ca vor scoate bani din buzunar sa vina la CNR. Astept un raspuns . NU MAI EVITATI RASPUNSUL PRIN INCERCARI DE GENUL ASTA . nU AVETI ABSOLUT NICI UN MOTIV SI NICI UN DREPT SA IMI INTERZICETI PARTICIPAREA LA CNR CA SIMPLU PARTICIPANT FARA DREPT DE VOT. O SA VEDEM CUM VETI FACE ASTA .

    RăspundețiȘtergere
  56. DOMNULE STRAMB
    Stiu ca cititi acest blog. Mai stiu de asemenea ca sunteti un om corect, de onoarare. V-as ruga sa confirmati sau sa infirmati cele afirmate de mine aici pentru a inchide definitiv subiectul dorintei mele de a lucra cu filialele . Stiu ca in ciuda faptului ca avem unele diferente de opinie sunteti un om de onoare. Astept raspunsul dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  57. Noua ore pina la ,,trozneala''!

    RăspundețiȘtergere
  58. Sa zicem ca se adopta toate propunerile lui neacsu (cunosc pe multi care le sustin si vom participa la votarea lor) . Vom propune chiar si intinerirea conducerii SCMD ... Problema este : cu documente de baza noi , si cu o conducere innoita ... ce trebuie sa facem in continuare ? Ce actiuni sa facem ? Doar nu ne intilnim numai ca sa adoptam niste documente ... dupa care organizatia sa nu mai faca nimic ...

    RăspundețiȘtergere
  59. @"Prietenului" Stelian P.
    La Alba Iulia SCMD nu organizeaza o Mare Adunare Populara, nici macar un Congres. La Alba Iulia se organizeaza un Consiliu National al SCMD. Adica o intalnire de lucru a reprezentantilor SCMD, fara tam-tam, publicitate, televiziuni, etc.
    Pentru ca lucrarile sa fie eficiente si sa nu degenereze in sedinta de asociatie de bloc, unde fiecare se cearta cu fiecare, unde tata Marita se dracuieste cu tata Leana, Tanti Aglaia este pe cale de a se parui cu vecina Floarea, etc, nu vom invita si nu vom accepta participarea la aceasta activitate a nici unui "Napoleon" mai mare sau mai mic din randul rezervistilor militari, sindicalist sau nu.
    Desigur este usor si comod sa stai pe margine, sa nu ai nici o responsabilitate in afara de aceea de a-ti da cu parerea, si sa te uiti ca la teatru la ceea ce fac altii, dorindu-ti chiar un spectacol pe cinste, chiar o paruiala, ca sa te amuzi cat mai bine si sa-ti mangaie vanitatea (hei, daca faceau ce le-am zis eu, nu se intampla asa!...) Dar cand esti in postura organizatorului, cand stii ca reprezinti interesele a mii de oameni si ca nu trebuie sa-i compromiti, atunci se schimba total perspectiva si atitudinea fata de organizarea CNR.
    Din fericire, avem destui oameni respnsabili, echilibrati, organizati, care stiu ce au de facut pentru ca SCMD sa iasa intarit dupa acest CNR, in ciuda mafiei portocalii care ar da orice, inclusiv pensii mai mari si chiar posturi grase, pentru a elimina SCMD-ul din calea ei.

    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  60. Domnule Rinciog
    Raspunsul dumitale se inscrie in linia raspunsurilor fara raspuns cu care ne-ati obisnuit. DumneVoatra nu sunteti obisnuit sa raspundeti unei intrebari decat prin alta intrebare sau pruin invinuiri nefondate, neargumentare , fara acoperirre.
    1."DACA PORNIM DE LA IDEEA CA TOTI SINDICALISTI AU ACELELASI DREPTURI " este o pornire nereusita din partea unui membru fondator. Pentru ca intamplator, in Constitutie, In Legea 54 si pe ici pe colo prin statutul nostru , intamplatopr, TOTI MEMBRII AU ACELEASI DREPTURI. Numai in conceptia dumneavaostra membrii fondatori sunt mai egali decat ceilalti membri si au mai multe drepturi. Vedeti ca ati sesizat unde trebuie umblat ? Poate veti reusi sa strecurati aceste drepturi si in ROF , dar asta nu inseamna ca nu sunt gresite si ca nu vor fi atacate pentru ca contravin legilor europene.si Constitutiei. Cuvantul discriminare va spune ceva ? Daca nu, o sa va spuna .
    2. Sindicatul nu mai are 20000 de membri decat pe hartie. Situatia reala o sa o cunoasteti in 2o12.
    3. Daca un membru al sindicatului indiferent cine ar fi el doreste sa participe la CNR ca simplu spectator, nici un articol de lege sau statut nu il impiedica. Cu atat mai putin dumneavaostra sau CD.
    4. Nu am inteles prea bine ce imi reprosati. Ca nu am contactat filiala Craiova sau alte filiale ? Nu va este rusine sa spuneti acest lucrtu tocmai dumneavaostra , care stiti cate eforturi am facut sa adun un colectiv cu care sa lucram la propunerile ROF si modificare statut. Banuiesc ca va mai amintiti cat am insistat precum si rezultatul ZERO . Nici o filiala nu a dorit putut sa desemneze un om care sa lucreze la cest proiect. Cautati in arhiva -daca mai este - si veti da de oferta mea de colaborare. Va intreb cu mirare, nu va este rusine sa sustineti ca nu am incercat sa cotactez filialele ? Uitati de exemplu ce mail am trimis filialelor care trimisesera propuneri catre SCMD :
    "marin neacsu
    TO:velna.cotrean@yahoo.com CC:tudosie_stefan@yahoo.com dobragh@yahoo.com asu_pitesti@yahoo.com ng_iulia@yahoo.com Message flagged Wednesday, July 28, 2010 9:13 AMMessage body
    Stiimati colegi,
    Am lansat pe pagina de uz intern a SCMD o propunere privin modul in care putem lucra impreuna la intocmirea ROF si modificarea statutului . Deoarece decat Filiala Slatina domnul Comaneci si Domnul Stramb au raspuns propunerilor mele ma adresez acuma in mod direct tuturor celor care au avansat pe propuneri de modificare , in speranta ca tacerea dumneavoastra este cauzata de faptul ca nu ati citit propunerea mea . O reiau aici si va rog sa raspundeti daca sunteti interesati sau nu de propunere , pentru a putea intra in lucru cu cei interesati .Raspunsul dumnevoastra il astept fie aici , fie pe pagina interna , pe "stimati colegi " acolo unde am lansat propunerea . Va multumesc si va doresc numai bine !

    Cu respect,
    col..(r) Neacsu Marin "

    Asta se intampla in iulie 2010. Cam cat credeti ca trebuie sa mai astept raspunsul ?

    Astept insa cu nerabdare sa vad raspunsul CD la proopunerile facute de filialele oltene si ce diferente vor fi intre proiectul afisat acuma si cel de la sfarsitul lunii septembrie, dupa studierea propunerilor filialelor.
    Altceva nu mai comentez, nu merita atentia, sunt magariile obisnuite.
    Neacsu Marin

    RăspundețiȘtergere
  61. Napoleon e numai unul! Si l-ati pus in frunte.
    Bravo Neacsule, Meriti sa-i bagi la instructie pe astia, in calitate de presedinte. Eu te-as vota.
    KUTUZOV DIN MAREA DE AZOV

    RăspundețiȘtergere
  62. Neacsule,presedintele tarii te vreau !
    Cetatean antibasesc dela marea ,,lac rusesc''

    RăspundețiȘtergere
  63. Stelian P.
    @prietenului (fara ghilimele) Rinciog si nu numai
    E bine cind in sfirsit reusiti sa raspundeti chiar si asa. Va multumesc si mai abuzez de amabilitatea dvs. cu o noua intrebare:

    Mai exista PDL-ul ?
    „07.09.2011
    In atentia tuturor cetatenilor Romaniei

    - Joi, 8 septembrie 2011, la orele 08.00, la Tribunalul Bucuresti, incepe batalia pentru reinstaurarea democratiei in Romania regimului de tiranie -

    Maine, 08.09.2011, la Tribunalul Municipiului Bucuresti (TMB) la orele 08.00, se judeca actiunea intentata de Viorel Ringhilescu, presedintele Partidului Democrat Roman, pentru dizolvarea inexistentului, la ora actuala, partid numit PDL....
    Honor et Patria! Vae victis!...”

    Deci, mai exista PDL-ul sau rindurile de mai sus sunt o noua minciuna marca Dogaru ?

    RăspundețiȘtergere
  64. Stelian P.
    PS
    Rindurile pe care le-am citat mai sus sunt semnate de cei din categoria pe care o citez in continuare ?

    "Din fericire, avem destui oameni respnsabili, echilibrati, organizati, care stiu ce au de facut pentru ca SCMD sa iasa intarit dupa acest CNR, in ciuda mafiei portocalii care ar da orice, inclusiv pensii mai mari si chiar posturi grase, pentru a elimina SCMD-ul din calea ei."

    RăspundețiȘtergere
  65. @steclutza cu vitriol(Stelica,nu tzapul)
    Exista in forma inexistenta in care este.Clar?

    RăspundețiȘtergere
  66. @ Neacsu
    Daca filialele nu au percutat si nu isi insusesc propunerile tale, de ce crezi ca ar fi democratic sa le bage ideile tale pe gat, cu forta, Presedintele, CD, fondatorii - oricine- numai sa-i oblige pe nerecunoscatorii presedinti de filiale despre valoarea ideilor tale?

    Te rog sa-mi scuzi aceasta noua "magarie" - vad ca asa-mi cataloghezi tu postarile si, in general, orice idee ce nu concorda cu a ta!...

    RăspundețiȘtergere
  67. Mei, mei ...
    Vrem si noi raspuns de la D-l STRAMB!
    Si de la alti Sefi de Filiale, cu sange in instalatii, viitori participanti la CNR!
    Vrem sa stim acum, cum vad ei problemele!
    Dupa, vom analiza cum a ramas: fie au reusit sa-si impuna p.d.v., fie s-au dus cu ideile lor si au plecat cu ideile ... Sefilor! Aveti curaj!
    Mii de oameni, sunt cu ochii pe voi!
    Mai ales cei 20.000, care vor sta acasa!
    Inclusiv ... diaspora!
    Mei, mei ... nu va fie frica!
    P.S.: De apreciat si salutat intrarea in arena, cu bune si rele, a D-lui Rinciog! ( In rest, pentru ceilalti din "varf": Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! ... Apropo de dialog! ...)

    RăspundețiȘtergere
  68. @ Stelian P.
    PDL mai exista dar ... dura lex, sed lex. Boc si Secretarul General al PDL au o mare problema: sa se dea democrati si mari iubitori ai legii, ceea ce presupune dizolvarea PDL (cu consecinte nefaste pentru ei- inclusiv anularea unor recente alegeri cumparate, adica pierderea unor investitii ...) sau sa-i doara in cur de lege, ca si pana acum, si sa gasesca noi principii de drept, nedescoperite pana acum, cum ar fi cel al "retroactivitatii" legii!
    Evident, presedintele SCMD a facut o metafora.

    RăspundețiȘtergere
  69. Stelian P.
    @Rinciog
    Multumesc, m-am linistit acum. Nu prea ma pricep la metafore asa ca ma abtin. Apropo de principiile de drept (aici am mai citit cite ceva).
    Dvs. sustineti un nou principiu din cite inteleg eu:

    LA MUNCA PUTINA PENSIE MARE !

    Vreti sa ma invatati si pe mine cum justificati faptul ca un militar care a muncit 15 - 20 de ani in armata trebuie musai sa aibe o pensie mai mare sau hai, egala, cu unul care a muncit 25 - 30 de ani pe o functie similara ?

    RăspundețiȘtergere
  70. hanonimus a scris:
    10 Septembrie 2011 la 2:18 pm

    Oricum ar fi, tovarasi sindicalisti, ati cam luat teapa. recent, f multi militari rezervisti i-au trimis scrisori de multumire ministrului ap n pentru cresterea pensiilor. Voi, cu pensiile smecherite veti incepe cat de curand sa dati inapoi diferentele incasate pe sustache. Vivat revizuirea! Vae pensionaris smecheritos!

    RăspundețiȘtergere
  71. Nu sunt arbitru!Elaborarea regulamentului cat mai repede ne-am asumat-o toti la Alba.Unii chiar am inceput discutiile si punctele de vedere referitor la noul R.O.F.Propunerea d-nului Neacsu,in variante diferite de discutie ,din pacate,nu a avut sustinerea necesara.Din partea mea ,pentru ca sustinerile sale erau ,dupa mine, prea radicale si le consideram prea ades tintite clar impotriva structurii care functiona de bine de rau dupa un Statut;nici timpul nu m-a ajutat,nemaivorbind de lipsa de apetit al altor colegi care nu vroiau o colaborare pe niste solutii pe care nu le agreau.Personal cred ca a fost o mare greseala,din partea noastra pentru ca nu s-a lucrat decat sporadic si fara coordonare.Ceea ce vedem acum seamana a graba cu foarte multe tente de a nu respecta-cel putin la prima vedere-Statutul.Pozitiile adverse pe care se situeaza C.D si grupul ce contesta mereu legitimitatea si masurile luate,nu sunt apreciate in teritoriu.Eu cred ca este obligatia C.D de-a explica pana ce toti pricep,masurile intreprise sau preconizate.
    L-as fi invitat pe d-nul Neacsu sa lucreze nemijlocit la eleborare,in colectiv,aparandu-si parerile.Vedeam atunci daca are aceleasi pareri despre democratia pe care o invoca mereu.
    Pe de alta parte a nu accepta nimic din cele spuse de catre altii,inafara capitalei si a grupului de la centru mi se pare la fel o neregula.Daca schimbul acesta de pareri se poarta intre secretariat si membrii de sindicat in acest fel,si cu lipsa de intelegere din ambele parti eu cred ca e pacat.Si apoi adevarurile nu ar trebui sa supere pe nimeni,precum si greselile ar trebui recunoscute implicit de secretariat,pentru ca Bucurestiul dar nici Craiova nu pot arunca piatra.Eu am citit propunerile cu statutul in mana,asa ca stiu bine ce voi spune si ce voi vota.
    Stramb

    RăspundețiȘtergere
  72. 1. Stelian P: şi ce-ai muncit tu mă rog în armată? A fost greu cu păscutul caprelor, porcilor şi căutatul la bumbăreaţă a găinilor de ouă? Uită-te mai bine şi vezi că ai pantalonii lustruiţi şi rupţi în cur de atâta muncă de birou ...
    2. Cezăruşule de la 15:00 păi cum să aibă unii care au condus o unitate operativă, au fost piloţi, scafandri şi alte alea, başca cu venituri mari şi impozite pe măsură, o pensie cît a unuia...să zicem care verifica prolificitatea outoarelor?
    ORACA

    RăspundețiȘtergere
  73. Vrem pe Nea Cshu prezidente, vrem pe Nea Cshu prezidente!!!!!!!!!
    Nenea NeaCashu te iubim!
    Ori învingem ori murim!
    Cotizatia la Dogaru
    Noi dorim sa n-o platim!
    Turturel

    RăspundețiȘtergere
  74. Credibilitatea lui neacsu ...
    Are neacsu niste bloage (ale lui , proprii si personale) unde spune lucruri care te fac sa crezi ca este aproape intreg la minte ... Ca acele bloage au 'rating' (adica 'citibilitate') cu mult sub 'genunchiul broastei' ... asta-i alta poveste ...
    Dar , cind isi aduce aminte de SCMD (si isi aduce aminte mai ales atunci cind SCMD anunta vreo actiune cu impact) ... neacsu ia foc . Toti trebuie sa-l asculte , sa-i dea dreptate , sa-l sustina in detronarea impostorilor care conduc SCMD .
    Prea multa patima ca sa mai fie complet credibil . Ca sa nu mai spunem ca , intotdeauna , patima intuneca mintile !
    Si niciodata nu ne spune ce ar trebui sa faca SCMD pentru a reprezenta interesele membrilor sai (actiuni concrete) ...

    RăspundețiȘtergere
  75. ,, . recent, f multi militari rezervisti i-au trimis scrisori de multumire ministrului ap n pentru cresterea pensiilor. ''Sa mori tu cu gura uscata?

    RăspundețiȘtergere
  76. Baieti, n-ati inteles ce vrea acest ins orgolios si frustrat pe nume Neacsu? Cautati Neacsu pe Google si va veti lumina: individul vrea notorietate cu orice pret. I-a intrat in cap ca este un mare scriitor si mare analist - este "editorialist" pe la niste fituici, colaborator la ziare.ro, cauta sa fie bagat in seama cu orice pret, inclusiv cu cel al tradarii camarazilor sai.
    Se si viseaza in rolul lui Ringhilescu, nume cunoscut acum de catre o intreaga tara datorita procesului cu PDL. Probabil ca se si vede pe copertile ziarelor si invitat la o sumedenie de televiziuni la diverse show-uri cu titlul "Un colonel denunta SCMD", "Col. Neacsu denunta ilegalitatea functionarii SCMD", "Un colonel care iubeste adevarul", "Colonelul Neacsu iubeste adevarul si legea", "Col. Neacsu il invinge pe Dogaru", etc.
    Asemenea specimene, vanitosi, oportunisti,gata sa-si vanda si parintii pentru a parveni, ne face de ras meseria armelor.
    Izolati-l, ca pute deja!...

    RăspundețiȘtergere
  77. Multumim,
    Domnule Stramb!
    Va respectam opinia si punctul de vedere!
    Cine mai are curajul? Este bine sa vada si membrii de rand cine sunt cei pe care i-au ales democratic!Cel putin in Filialele din teritoriu!
    Inca ar mai fi timp pentru TRANSPARENTA si ...
    DEMOCRATIE! Dupa RAZBOI ... prea tarziu!
    ~ un ratacit in democratia originala ~

    RăspundețiȘtergere
  78. Erata: ...ne fac de ras meseria armelor"...
    Scuzati!

    RăspundețiȘtergere
  79. Domnilor colegi,
    Va anunt ca am primit vestita deja scrisoare trimisa de ministrul apararii.
    Continutul il cunoasteti.
    Insa pentru mine constituie o bataie de joc, pentru ca pensia mea a crescut doar cu 25 lei si acest lucru s-a intamplat la a doua publicare pe site-ul M.Ap.N. a situatiei pensiilor. Prima data era perfect egala cu ceea ce am acum. Dar nu am primit nimic oficial. Sunt colegi de ai nostri care au primit decizia cu pensia recalculata prin luna mai si de atunci primesc pensia la noua valoare dar au primit si diferentele din urma. Dupa cum am constatat, acestia nu sunt nici membri ai SCMD si nici nu au participat la vreo actiune impotriva actualei puteri. E adevarat ca eu cunosc doar doi dintre acestia. O fi oare vreo coincidenta???!!!
    Mai este inca un aspect care m-a pus pe ganduri. Plicul in care am primit scrisoarea nu are expeditor si nu are nici stampilele postei cu datele de expeditie si de primire. Intamplarea face ca in ziua in care am primit plicul sa ma intalnesc pe strada cu postarita, care ma cunoaste foarte bine, dar nu mi-a spus ca as avea vreun plic.
    Se pune intrebarea: cine mi-a adus acel plic si l-a pus in cutia postala ?!!!
    S-au pus in miscare membrii UNPR ?? A fost adus de vreun militar de la CMZ ??!
    Si se mai pune o intrebare: pe banii cui se trimit aceste plicuri ??!!
    Pun intrebarea intrucat pe plic era acea stampila ce tine loc de timbru postal ceea ce arata ca era pregatit sa fie trimis prin posta. Cand voi primi talonul de pensie voi vedea daca sunt asemanatoare stampilele.
    Si mai am inca o intrebare pentru acei militari care sunt membrii UNPR si PDL: nu li este sila, scarba de ei, macar atunci cand se uita in oglinda, ca de constiinta nu are rost sa vorbim ??!!

    Sper sa ne dea Dumnezea minte si santate !!!
    Al vostru coleg,

    Vasile Ghimpu

    RăspundețiȘtergere
  80. -------------
    „NOTA SPECIALA. Traian Basescu va fi audiat oficial ca martor in procesul traficantului de arme Viktor Bout, care va incepe in septembrie 2011 la un Tribunal Federal din New York. Conform unor surse de la Palatul Cotroceni, luni dimineata, in jurul orelor 9, Basescu a fost instiintat telefonic de ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, ca in scurt timp autoritatile americane vor face demersuri oficiale pentru citarea sa ca martor in celebrul proces al «traficantului mortii». Convorbirea a durat cca. 3 minute. Rechizitoriul procurorilor americani contine probe si documente care atesta complicitatea unor inalti demnitari romani cu celebrul traficant. De altfel, conform informatiilor noastre, acesta este un prim rezultat al interviurilor discrete luate lui Traian Basescu anul trecut de catre directorul adjunct al FBI, Sean Joyce, care a venit de doua ori in Romania si a stat de vorba cu Chiriasul de la Cotroceni despre complicatul subiect al traficului de armament. Aceleasi surse ne-au mai dezvaluit ca autoritatile americane au informat periodic, incepind cu anul 2005, Ministerul Justitiei din Romania despre investigatiile lor, precum si despre personajele politice romanesti suspectate a avea legaturi cu afacerile cu armament ale lui Viktor Bout. Evident ca toate aceste schimburi de informatii au fost trecute sub tacere si ingropate adinc de catre organele corupte de la Bucuresti, cu atit mai mult cu cit in capul listei de complici este Traian Basescu, considerat de catre americani un ...''

    (Lumea justitiei)

    RăspundețiȘtergere
  81. Vasile Ghimpu, ce "fonctie" ai in SCMD? Esti sigur ca ti-a crescut?
    TATU COOL Traian

    RăspundețiȘtergere
  82. @Hanonimus

    "Oricum ar fi, tovarasi sindicalisti, ati cam luat teapa. recent, f multi militari rezervisti i-au trimis scrisori de multumire ministrului ap n pentru cresterea pensiilor"
    Te referi la Generalul dr.prof univ. (scuze daca am omis si alte titluri)Iliescu, presedintele ANCMRR- desigur. Stim ca trimis nenumarate scrisori de multumire atat ministrului apararii cat si presedintelui de Onoare al ANCMRR, dand expresie adancii multumiri si respectului netarmurit ale rezervistilor militari autentici si nu a celor dogarieni...

    RăspundețiȘtergere
  83. Domnule Rinciog
    Te faci ca nu pricepi ce spun .
    Propunerea mea de colaborare cea la care ma refer in mailul meu si aici si care e probabil undeva in memoria sau arhiva dumitale, se referea nu la acceptarea propunerilor mele , pentru ca pe vremea aceea propunerile despre care vorbeam erau cele votate de filiala Craiova.Iar propunerea mea sereferea vla discutarea propunerilor tuturor filialelor de un grup desemnat de catre filialele ce facusera propuneri si gasirea unei variante comune. DOMNULE STRAMB, DOMNULE bAILESTEANU, DOMNULE DOGARU-(DE LA SLATINA ) DOMNULE COMANECI, VA ROG SA SPUNETI DACA CEEA CE SPUN EU ACUMA MINT. Deci nu am incercat sa impun nimenui nimic, doar sa gasim cale comuna, sa cumulam propunerile de comun acord. Din pacate nici o filiala nu a reusit sa gaseasca un om care sa lucreze cu mine nici macar domnul Stramn si nu pentru ca am incercat sa impun eu un punct de verede ci pentru ca .....sa spuna fiecare ce raspuns a dat. Am dreptate somnule Stramb ?
    Domnule Stramb
    Poate eu sunt un pic mai radical, dar cred ca este normal dupa doi ani de asteptare , in care condicerea de la Bucuresti nu a reusit sa isi tina nici o promisiune. Nici procesul verbal al intalnirii precedente de la Alba Iulia, nici concluziile comisiei de audit, nici un proces castigat de SCMD in instanta , nmici o actiune de strada cu real succes sau paricipare masiva , nici un protocol sau colaborare cu alte sindicate. Doar incercari de apropiere de partide pe care nu le mai comentez aici .
    Am sau aveti verun mortiv de multumire domnule Stramb ?Singura filiala care a dorit si a lucrat cu mine la propunerilew de ROF ale filialelor a fost Vanju mare si a mai cooperat PKM. ATAT , DOI OAMENI DIN 20000. CEILALTI NU AU AVUT TIMP.
    ACESTYA ESTE ADEVARUL SI CINE IL CUNOASTE ALTFEL SA VINA CU PROBE SI MARTORI.

    RăspundețiȘtergere
  84. Nu gasescalta explicatie decat aceea ca exista un impostor care semneaza "Gabriel Oprea".
    http://www.altfel.info/observator/1721-cine-o-fi-gabriel-oprea-asta.html
    IM

    RăspundețiȘtergere
  85. Neacsu, ia-ti pastila!
    Uiti mereu ca pensia pe care o papi acum nu a ramas cea din ianuarie datorita SCMD. Daca SCMD nu organiza nu se implica in procesul de la ICCJ si nu organiza marsul din 24 ianuarie precum si protestele in garnizoanele mai mari, acum toti aveam pensii pe jumatate... si tot nesimtite ramaneau.
    Tu chiar ii consideri trogloditi pe toti cei care trec peste acest blog?

    RăspundețiȘtergere
  86. Q.E.D.
    Vedeti?!
    E o placere sa dialoghez cu prietenul Neacsu. De nu as mai avea si alte obligatii, cred ca as putea dialoga cu el 10-15 ani - zi de vara/toamna/iarna/primavara pana-n seara, numai pe subiectul ROF si tot de unde am plecat am ajunge.
    Marine, eu ma dau batut: recunosc ca nu am o asa putere de munca in zadar precum ai tu.
    Imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar imi exprim speranta/urarea ca vei gasi oameni odihniti cu care sa faci un ROF care sa ramana in istoria universala si sa fie tradus in toate limbile de pe planeta.
    Regret ca te las aici, dar n-am incotro.
    La revedere si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  87. Bei trimeti comentarii scurte, la obiect, nu mai bateti atita cimpii! Cum vreti sa-i facem lui Basescu marele cirmaci, rezumatul discutiilor voastre de aici de pe forum? Ati inteles meei? Da, sau ba? Lasati pomelnicile pentru duminica diminata la biserica!
    S-aude Rinciog, Stelian P, Neacsu, Curleonu?
    Ochiosul$Timpanosul

    RăspundețiȘtergere
  88. Anonim 19.14
    Tu ori esti prost, ori te prefaci.Pe care proces a dat verdictul ICCJ ?Spune tu cu glas tare sa auda tot SCMD.

    RăspundețiȘtergere
  89. Anonime de la 20;01 da-ti dovleacul putin mai spre stinga ca sa pot vedea si eu meciul de categoria "cocosh" dintre Rinciog si Neacsu. Ce dracu...am platit atitia bani pe bilet!
    Tifosul

    RăspundețiȘtergere
  90. Rinciogule, stai jos. Ai furat-o nene. Te batu neacsu cu argumentele tale, ti dovedi ca minti si acuma o dai pe misto iara. Dute frate si impuscate. ai fost ofiter sau tot ca dogaru la apelul bocancilor?

    RăspundețiȘtergere
  91. Slab meci...Speram la un knockout nu la bataile de aripi ale celor 2 cocoshei. Uitati au ajuns in repriza a 3-a si ei se mingiie unul pe celalalt. Slabutz meciul, slabutz. Sa vedem finalul, poate un uppercut al lui Neacsu sau o directa a lui Rinciog ar mai putea salva vigoarea meciului.

    RăspundețiȘtergere
  92. Ce directa a lui Rinciog ? Rinciog doar primeste. I-a mai spart unul nasul acum cateva luni asa ca baiatul e invatat sa primeasca. Sectorul 6 stie de la cine .. si nu numai noi.

    RăspundețiȘtergere
  93. ,, Viziunea PDL asupra pensiilor:
    Oamenii cand imbatransesc dau in mintea copiilor.
    De aceea Boc va face pensia cat alocatia! ''


    Mai multe bancuri: http://www.mioritice.com/bancuri/categorie/basescu-si-boc/#ixzz1Xa4EywZ3

    RăspundețiȘtergere
  94. Pai meciul asta cred ca o sa tina mai multe reprize. Deocamdata Rinciog nu are gloante, iar neacsu nu are chef. Iii da cate una si il lasa sa se ridice. Deocamdata sunt la cabine . Rinciog nu cred ca mai revine , a furato s-a dus sa isi bandajeze ranile si sa se laude cu ceva in fata cui are timp sal asculte. Asa ca hai sa schimbam programul .

    RăspundețiȘtergere
  95. Cine , cine i-a spart nareta lu Rinciog ? Spune si mie, dau o bere.
    Un om curios

    RăspundețiȘtergere
  96. I)
    O batrâna de 83 de ani cu pensie militara de urmas nu a primit nici acum decizia de recalculare. Intr-o scrisoare, sosita zilele acestea, ministrul Apararii o instiinteaza, totusi, ca i-a fost majorata pensia. Dar o anunta ca banii in plus ii va vedea doar din 2012. Desi ministrul nu uita sa precizeze in scrisoare ca "mi-am respectat cuvântul pâna la capat si mi-am dus la bun sfârsit angajamentul".

    Unii pensionari, urmasi ai militarilor, vor trebui sa mai astepte mult si bine pâna ce vor beneficia de banii in plus la pensie, promisi de ministrul Apararii. Daca pensionarii militari au primit decizia de recalculare si pensia marita inca din iarna sau la inceputul primaverii, o parte dintre urmasii celor care au lucrat in armata nu au fost instiintati decât ca vor intra in drepturile cuvenite abia in anul care vine. O asemenea veste, deloc placuta, i-a fost transmisa si unei batrâne in vârsta de 83 de ani din Bacau, al carei sot a fost pensionar militar si a decedat cu mai mult timp in urma. "In ianuarie mi-a mai micsorat pensia, dar dupa aceea am auzit ca se va recalcula si imi va da in plus, inclusiv din urma, ne-a spus Maria T. De luni de zile tot sper sa-mi trimita decizia cu pensia recalculata si diferenta de bani. Zilele acestea am primit un plic si am crezut ca, in sfârsit, este vestea cea buna. Dar n-a fost asa." Când batrâna a deschis plicul si a citit scrisoarea semnata de insusi Gabriel Oprea, ministrul Apararii, a fost neplacut surprinsa de vestea data. La inceput ministrul o instiinteaza: "Am onoarea de a va transmite, in numele marii familii a Armatei Române si in numele intregii societati, vestea buna pe care ati asteptat-o", pentru ca apoi sa o anunte: "In urma procesului de revizuire, pensia dumneavoastra a fost majorata si va intra efectiv in plata incepând cu 1 ianuarie 2012.
    Tot de la aceasta data veti primi retroactiv si drepturile banesti aferente majorarii pensiei pentru fiecare luna a anului 2011". "Sunt batrâna, bolnava, voi mai ajunge, oare, sa ma bucur si eu de banii pe care spun ca mi-i dau in plus?", se intreaba, cu amaraciune, Maria T.

    RăspundețiȘtergere
  97. II)
    "Acestea sunt ordinele!"
    In scrisoare se mai spune ca detalii referitoare la dosarul de pensie si raspunsuri la eventuale intrebari se pot obtine la numarul de telefon 0800 808 880. Am apelat acest numar de la care am fost directionati la serviciul Pensii Militare. Am aflat ca pensia titularei a fost majorata, in urma recalcularii, cu 80 de lei. Am vrut sa stim si de ce plata drepturilor banesti calculate in plus va incepe abia la 1 ianuarie 2012. O voce impersonala ne-a raspuns sec: "Momentan, s-au sistat toate deciziile. Acestea sunt ordinele, mai mult nu am ce sa spun".
    Pe de alta parte, insa, in scrisoare, ministrul sustine ca le-a aparat si le apara interesele pensionarilor militari cu orice pret. Si continua: "Eforturile mele si ale Armatei au dat roade. In urma revizuirii, peste 90 la suta din totalul pensiilor militare au crescut (...) Cresterea pensiilor este un motiv de mândrie si arata ca mi-am respectat cuvântul pâna la capat si mi-am dus la bun sfârsit angajamentul. Astazi, pot sta cu fruntea sus si ii pot privi in ochi pe cei care au avut incredere in Armata, dar si pe cei care s-au indoit de devotamentul meu." Dupa cum se vede, insa, deocamdata, pentru unii pensionari majorarea este doar pe hârtie."
    http://www.desteptarea.ro/bani-in-plus-abia-din-2012-pensii-militare-majorate-doar-pe-hartie.html

    RăspundețiȘtergere
  98. PLAFONAREA LA 3 PUNCTE-vine in pas alergator!! De asta plangea Base-il doare ..fufletul! Tobosarul

    RăspundețiȘtergere
  99. Dar totusi meciul Rinciog-Neacsu cum s-a terminat? Remiza cumva, sau a cistigat unul dintre cocoshei?

    RăspundețiȘtergere
  100. Bei, bei, iar ati baut de nu mai stiti de voi! Hai, scularea/desteptarea ce vreti voi!

    RăspundețiȘtergere
  101. Lasal mei sa isi dea si el cu presupusu. Cand nu are argumente, pune placa Basescu, portocala, vanzare. Proppaganda Dogariana . Invata si ei de la sefu si repeta ca papagalu.Daca altceva nu e in stare, ce vrei sa spuna ?Si asa a facut un efort deosebit sa tina minte in ce ordine sa puna cuvintele. La ultima propozitie era gata sa scrie, "imi vine sa ma degradez cand vad ce vomit" !

    RăspundețiȘtergere
  102. ATENTIE! Aviz amatorilor de trivialitati!
    ===========
    Toate comentariile care vor avea in continut cuvinte triviale, obscene, vor fi STERSE!
    Nu avem nevoie de indivizi care nu stiu sa respecte minime REGULI in comunicare!

    RăspundețiȘtergere
  103. @Anonim, 10 septembrie 2011, 22:08
    Ai dreptate, m-a batut rau de tot Neacsu! La cap!...
    Ca urmare, am cedat. Regret daca v-am dezamagit, dar, dupa cum v-am mai spus, eu inca mai lucrez si mai am si alte responsabilitati.
    Pentru orice intrebari si neclaritati punctuale, va stau la dispozitie.
    Vorba unui coleg de pe aici - nu are sens sa ne lungim cu textele si explicatiile, producem disconfort celor ce au sarcina de a face rezumate si informari pentru anumite institutii...
    O saptamana buna tuturor.
    Marine, daca mai ai nelamuriri, reclamatii, sesizari, etc, ma gasesti pe telefon!

    SCLAVUL DE PE PLANTATIE (Dumitru Rinciog)

    RăspundețiȘtergere
  104. Don Rinciog, chiar te rugam sa ne vizitezi mai des...sa fie asa un echilibru de forte. Unii de desfunda mintile altii ni le infunda! Deocamdata e foarte neclara treaba cu "ce si cum".
    Judge

    RăspundețiȘtergere
  105. Adminule, dupa ce ca esti ticalos mai pui si frana... Ma scarbesti, cu gloata ta de rauvoitori.
    ANTI

    RăspundețiȘtergere
  106. Mei, mei mai bine rauvoitori decit raufacatori ca tine.
    Atentie la buzunare!
    Sectoristul

    RăspundețiȘtergere
  107. mie mie scarba de astia scarbiti
    scar-(mega)bitul

    RăspundețiȘtergere
  108. .....mai si regurgiteaza,ce belea!!

    RăspundețiȘtergere
  109. Dom' profesor, da-ne IP-ul lui ANTI sa-i zicem de bine, la purtator.
    General B. Steleet

    RăspundețiȘtergere
  110. @ANTI
    Incearca si cu lamiie,poate-ti taie greata chiar de dimineata.
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  111. Mei ANTI, mei ce vrei? Uite io-s membru de sindicat; in 2. In cel al lui Dogaru si in cel al lui Jimmy Hoffa, dar place tare la mine acest blog. Cel al SCMD e mort si imbalsamat...
    Sectoristul din Covasna

    RăspundețiȘtergere
  112. hai la mine si punem d'un cartel in 3

    John Gotti ăl de l'omorî pe Hoffa
    Don Corleone ii are pe toti in grija

    RăspundețiȘtergere
  113. Unde dai si unde crapa!
    ======================
    Ministrul Comunicaţiilor dovedeşte că are probleme mari de... comunicare. Vreme a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului şcolar de la Liceul de informatică „Grigore Moisil” din Capitală, unde a dorit să transmită mesajul Guvernul Boc pentru elevi, informează Mediafax.

    Parafrazându-l pe Grigore Moisil, părintele informaticii, care spunea că oamenii se împart în două categorii respectiv persoane vârstnice şi persoane care utilizează calculatorul, Vreme a declarat: „Să facem în aşa fel încât persoanele în vârstă să fie din ce în ce mai puţine şi tot mai mulţi să poată utiliza calculatorul”.

    E posibil ca ministrul, deşi se adresa unui public eminamente tânăr, să fi dorit să afirme că îşi doreşte ca tot mai mulţi vârstinici să se deprindă în tainele informaticii.

    Dar se poate înţelege şi că ministrul îşi doreşte ca vârstnicii să dispară masiv, astfel încât statul român, despovărat de plata pensiilor, să poate învesti în programe de popularizare a informaticii.
    ============================

    RăspundețiȘtergere
  114. ,, Vreme vine,Vreme trece,
    Este totul trecator.
    Anii trec cu grea durere, ''
    Nu si MATELOTUL CHIOR !
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  115. Stelian P.

    Cind incepe batalia ?

    „Ii rugam, prin urmare, pe toti aparatorii democratiei autentice, pe toti cei ce se considera reali reprezentanti ai societatii civile sa fie alaturi de noi, maine, 8 septembrie, la orele 08.00, la TMB, pentru sustinerea morala a domnului Ringhilescu si marcarea declansarii bataliei pentru reinstaurarea democratiei in Romania.”
    07.09.2011

    „Tinand cont de faptul ca un protocol asemanator s-a incheiat intre SCMD si Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR, lansam un apel la alianta catre cea de-a treia armata a natiunii romane, ceferistii, grupati in Alianta Nationala Sindicala Feroviara. De asemenea catre sindicatele metalurgistilor si petrolistilor. Cand si acestia se vor alatura SCMD, batalia pentru restaurarea democratiei constitutionale si pentru recucerirea Romaniei prin romani si pentru toti cetatenii tarii, metru cu metru si piatra cu piatra, va putea incepe!”
    12.09.2011

    Honor et Patria! Bla, bla, bla !

    RăspundețiȘtergere
  116. @ Don Corleone
    Nea Serbanica ce faci ai abandonat infomondo? Plange lumea dupa matale pe acolo. Da tot mai bine e aici, lume buna, anonimi de anonimi, limbaj elevat, maniere alese, exact ce-ti place matale.
    Cand pornise comisarul Burcu blogul asta credeam ca o sa fie top de top. Din pacate parazitii il omoara ca paduchii gainile. Pacat, caci Romania Megaltica e ceva de exceptie in blogosfera romaneasca.
    Radu Luca

    RăspundețiȘtergere
  117. @steclutza cu vitriol(Stelica,nu tzapul)
    Aici avem treaba.Dincolo au zis sa-ti iei zborul.Si nu a mai intrebat nimeni.Bla, bla, bla !
    Juvete

    RăspundețiȘtergere
  118. Steliane bunelule ai putintica rabdare...Bhhei tiutun?

    RăspundețiȘtergere
  119. RADU LUCA
    Mei, mei dar tocmai prin asta-i deosebit acest blog, ca pot toti indiferent de calitatea muncii, culoarea pielii si arborele ginecologic sa-si ezprime punctele de vedere. Unde ai mai intilnit tu un blog asa de select in care Neacsu sa-i arunce minusa lui Rinciog, acesta din urma s-o ridice (desi avea un deget rupt-minusa) si sa se dueleze intr-un final precum cavalerii tristelor figuri?
    Sectoristu din marmida

    RăspundețiȘtergere
  120. Uite ce-am gasit:
    Nu vă mai supăraţi pe francezi!

    Zău nu înţeleg de ce se inflamează toată lumea pentru că, în nu ştiu ce emisiune care insistă că e umoristică, francezii ne-ar fi făcut păduchioşi şi aşa mai departe. E cusută cu aţă albă, parol! Nu vedeţi, bre, că cineva vrea să ne strice cu francezii şi bagă zâzanie? Nu e atât de evident că mizeria aia nu are legătură cu Franţa şi franţujii? Ia uitaţi-vă atenţi la imaginile alea şi o să vă daţi seama.

    - În imagini toţi ăia sunt albi. Ori se ştie bine că francezii sunt tuciurii cu părul creţ.

    - Emisiunea aia a fost difuzată la o oră la care majoritatea franţujilor sunt la moschee, implorându-l pe Allah.

    - Francezii nu au umor. Singurele glume reuşite sunt maşinile franţuzeşti.

    - Nimeni în Franţa nu are timp de caterincă ieftină. Acolo toată lumea munceşte non-stop. Cei mai mulţi sapă la linia Maginot, iar cei rămaşi lucrează la noi modele de pantofi cu toc de 38 cm pentru preşedintele lor.

    - N-ai cum să mai faci bancuri pe seama altora când îl ai preşedinte pe unul ca Sarkozy.

    - Cum să te superi pe o naţie care a făcut zi naţională din ziua evadării în masă dintr-o puşcărie? Lejurdegloaretarive.

    - Teama de păduchi a franţujilor n-ar mai fi o problemă dacă femeile lor s-ar mai epila din când în când. Că veni vorba, la ce foloseau beţişoarele cu care se scărpinau aristocraţii lor pe sub peruci?

    - Parfumurile franţuzeşti sunt renumite în lume, s-au născut dintr-o lungă luptă cu duhoarea. Noi folosim săpunul.

    - Cu francezii te poţi împrieteni foarte uşor dacă le dai o banană şi-i laşi să se legene în copaci.

    - Salutul tradiţional al francezilor, salam aleikum, habibi, ne arată că ei sunt, de fapt, un popor prietenos şi paşnic.

    RăspundețiȘtergere
  121. Adevar grait-ai mei draga! Dar ai uitat sa spui ca de Razbelul Franco-Prusac, halitorii de melci au luat numai suturi in poponeatza de la cei cu care s-au rezboit.
    Corespondentul de rezbel

    RăspundețiȘtergere
  122. Adevar grait-ai
    dar se mai poate adauga ca acum pe majoritatea francezilor ii cheama ...Mohamed. Nu ca ar fi mare diferenta ca si la englezoi e la fel
    De ce nu traduci chestiile in frantzuza si sa le bagi pe net.Cred ca ar fi deliciu pentru mapamond.

    RăspundețiȘtergere
  123. @radu luca
    Daca esti colegul meu Luca zis "dulap" din LM te salut cu bucurie si respect.Doar ca pe el il cheama Doru nu Radu.
    Apropos ce o ardeti aiurea cu Serban ala ca io n-am nici o treaba,da v-am lasat pana acun sa vorbiti prostii.Problema voastra daca puneti botu"
    Ca daca ma chema asa imi schimbam nicku' de mult da abia acu m-am prins ca voi va referiti la mine.Si cand colo e degeaba hi,hi
    Cine-o fi prostu'??

    RăspundețiȘtergere
  124. Mei Corleone, tu ai uitat ca esti francofon inca de pe vremea dacilor? A fost doar suficient ca Nea Nelu Zimbaretu s-o certifice in scris scris.

    RăspundețiȘtergere
  125. Baiii
    Mai lasati sindicatele in pace ca eu v-am oferit
    J.Hoffa+J Gotti si voi umblati cu sindicate moarte si imbalsamate zice;
    "Sectoristul din Covasna
    12 septembrie 2011, 13:31"urmatoarele:
    "Cel al SCMD e mort si imbalsamat..."

    Pai si atunci de ce pute asa de rau?.A fost imbalsamarea ieftina?

    RăspundețiȘtergere
  126. Da da...asa e.
    Pe vremea lu' Zamolxis mai mergeam la o bere cu Asterix si Obelix(intre 2 batalii cu romanii) da nu stiam care e treaba pana nu m-a "lamurit" toarsu iliescu da pan'90 incolo ca cica se lepadase de Moscova hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  127. Măi ia luaţi voi de colea acest joc: http://rudankort.spb.ru/pgforever/PGForever100.zip. Să vă văd tacticienilor, cum o îmbucaţi...Poate doar frac-miu Cezar mai poate fi numit strateg! Restul: operativ, că tactic subţirel...

    RăspundețiȘtergere
  128. Bai ce bine e sa vorbesti cu prostii de anonimi ca anonim.(cel putin cu unii dintre ei)
    Imi iau angajamentul ca la fel de hotarat si cu "onoare" sa postez si eu ca anonim.E foarte relaxant si o sa-i fac de kko.
    Ca doar si ei au "demnitate si onoare" si am sa le raspund cu aceeasi moneda.Sa vezi atunci ce ma mai distrez cu sobolanii.
    Incepem imediat

    RăspundețiȘtergere
  129. A-z,i e o zi f,rumn-osa.Mi(a)ine la fel
    stelili sclipeste sus pi şer tari di tăt
    ileana jurca!?

    RăspundețiȘtergere
  130. Hakordele ce sa incepi omule, cumva o noua sticla de Muscatel? Am auzit ca Babanu nu-ti prieste la matze. Incearca spritz, cu sifon ca metabisulfitul dauneaza grav creierashului.
    Chelnerul

    RăspundețiȘtergere
  131. @don curleoni - Ghini bre, vrai sa papi she rigurjitezu io? Flamanduli! Merji la oprea sa iti deie!
    Atinji-i pisti bushi, Cezare!

    RăspundețiȘtergere
  132. Chelner, una mică-n fund, la domnu'!
    MAJOR DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  133. anominus(-) chelneru pungas 19.25
    Băi ia mai lăsatil voi in pace pă hacordelu ce vaţi prostit ca deabia ajungeţi cu fruntea sub buricu lui şi va mai da şi ţâţă

    RăspundețiȘtergere
  134. Dacă-i bal,bal să fie!
    sefu de sala

    RăspundețiȘtergere
  135. Ce pute a scmd imbalsamat p-aici.
    Pfuiii!!
    S-a luat mirosu' si la navlegii care apara banii lu'daogaru ca rontaie si ei ceva zgarciuri "dupe" cadavru.
    Chelnerul lu dogaru

    RăspundețiȘtergere
  136. E bune si zgirciurile, de ce facem cu tine ca nu mai avem zgirci de Hakordel. Mai sunt doar niste adidasi afumati si aia a lui Czar. Cica erau din piele de groshtei si le-a lasat la bariera TM acu vreo 30 ani...

    RăspundețiȘtergere
  137. Hakordele hai iesi de sub masa...Unde te-ai ascuns/cazut? E ora inchiderii! Vrei sa te dau afara?
    Chenerul

    RăspundețiȘtergere
  138. 13 septembrie – Ziua pompierilor din România!
    La Multi Ani colegilor de ziua lor!
    APV-ul

    RăspundețiȘtergere
  139. DECALOGUL PDL
    =============
    1. El este Domnul Dumnezeul Tău ; să nu ai alţi dumnezei afară de Băsescu.
    2. Să nu-ti faci chip cioplit, nici fotografii cu alţi lideri de partid nici măcar care să semene cu ei nici să te închini lor.
    3. Sa nu iei numele domnului Băsescu în deşert, i se poate face sete şi dacă nu ai whisky este păcat.
    4. Adu-ţi aminte de ziua Votului si o cinsteşte prin absenţă, ca să poată să voteze cine trebuie.
    5. Cinsteşte pe tatăl tău si pe mama ta, dar mai mult pe preşedintele tău, că bine o să trăiască el şi tot neamul lui, în veci sa-i fie si mulţi ani să trăiască bine.
    6. Să nu ucizi. Are grijă guvernul să moară toţi cei care sunt în plus. Există un plan bine pus la punct în acest sens.
    7. Să nu fii desfrânat. Înfrânează-ţi dorinţele, speranţele, idealurile, aspiraţiile,sunt unelte ale diavolului, ispite cărora nu e bine să le dai curs, te vor duce în faţa instanţei.
    8. Să nu furi. Nu mai ai ce. Lasă asta în grija partidului, are specialişti.
    9. Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău. Depune-o la parchet atunci când vei fi solicitat .
    10. Să nu pofteşti nimic din ce este al aproapelui tău. Ce are el vei avea şi tu. Veţi fi la fel de săraci indiferent că tu vei fi profesor, iar el poliţist , funcţionar public, militar, inginer, doctor bugetar sau angajat la privaţii partidului.
    by MARIN NEACSU,Blog

    RăspundețiȘtergere
  140. Does your site have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd
    like to send you an email. I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it develop over time.

    Feel free to surf to my website - bmi calculator for men

    RăspundețiȘtergere
  141. Demand is strong and expected to increase over the coming year.
    I make a copy of every tune I've ever liked on my iphone. It can keep you well organized because it serves as a personal computer with electronic diaries, personal organizers, automatic reminders, and contact lists.

    Look into my blog :: samsung galaxy s4

    RăspundețiȘtergere
  142. The touch screen automatically gets turned off if you do not
    use the device for a specified period. 0 Ice Cream Sandwich is about to be released in Korea and Japan.

    This is not only handy for presenting you with updates all in one place but it also merges with
    all of your contacts and calendars that are stored
    within these accounts.

    Review my blog post samsung galaxy s3

    RăspundețiȘtergere
  143. The first thing that you want to do is try and calibrate your battery.
    But there are useful tips using which you can keep your Mac running fast.
    Currently Apple offers three products which are
    Mac - Book Pro, Mac - Book Air and the standard
    Mac - Book.

    Also visit my web-site; mac pro

    RăspundețiȘtergere
  144. Apple currently offers two sizes of Mac - Book Air notebook, respectively 11.
    The world of telephone communication have improved a lot in
    so many years that it has become difficult to choose the right kind of system.
    Whilst it has potential rivals, Macbook Air MB450 ( Z0FSQ ) still shocks everyone with its
    chic design as well as the rest.

    Also visit my page :: mac air

    RăspundețiȘtergere
  145. In fact, even if you lost the whole partition, data recovery is still able to retrieve
    the lost data for you. Though fascination with this laptop has not died, but some
    gaping negatives have been highlighted. With built-in Adobe
    Flash support and a great browser, my children have complete access to their documents,
    calendars, email, and entertainment.

    Look at my web-site - samsung chromebook

    RăspundețiȘtergere
  146. School-age kids have become the world's youngest i - Phone developers. When the Blu-ray is loaded to Blu-ray Ripper, you can select subtitles and audio track (English, French, German, Spanish) for each chapter. For example, last year the media industry executives said Apple has been considering whether to launch subscription television services.

    Also visit my blog new apple tv

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri