Google Translate

marți, 28 august 2012

Traian Basescu a revenit la Palatul Cotroceni . Punct şi de la capăt. UPGRADE.

 
Dupa 52 de zile de suspendare prin decizia Parlamentului, din 6 iulie, si dupa ce referendumul de demitere a sa din 29 iulie a fost invalidat, presedintele Traian Basescu a revenit, marti, la Palatul Cotroceni.
 
Presedintele, aflat intr-o masina escortata de vehicule ale SPP si Politie, a intrat in Palatul Cotroceni prin poarta principala, relateaza Mediafax. Basescu nu are un program public anuntat pentru azi, insa este asteptata o declaratie a acestuia in cursul zilei, in conditiile in care nu a mai avut nicio declaratie programata de mai bine de doua saptamani.

Hotararea Curtii Constitutionale privind referendumul din 29 iulie a fost publicata luni seara in Monitorul Oficial, la trei ore dupa citirea sa in Parlament, moment de la care presedintele Traian Basescu se putea intoarce la Palatul Cotroceni, pentru reluarea mandatului.

In hotararea adoptata in 21 august, CCR a constatat ca procedura de organizare a referendumului din 29 iulie a fost respectata, dar nu s-a intrunit conditia de cvorum pentru ca scrutinul sa fie valabil, astfel ca la data publicarii deciziei in Monitorul Oficial Traian Basescu isi va putea relua atributiile de presedinte.
 
 
Presedintele Traian Basescu a revenit marti dimineata, in jurul orei 10:35, la Palatul Cotroceni, dupa ce Parlamentul a luat act luni de decizia Curtii Constitutionale privind invalidarea referendumului de demitere, decizie care a fost publicata in Monitorul Oficial in cursul serii de ieri.

Iata mai jos cronologia evenimentelor care au condus la referendumul de destituire a presedintelui roman Traian Basescu si la criticile Comisiei Europene impotriva majoritatii de centru-stanga, realizata de AFP.

APRILIE
  • 27: caderea guvernului de centru-dreapta in urma unei motiuni de cenzura a opozitiei de centru-stanga care regrupeaza: social-democratii (PSD), liberalii (PNL) si micul Partid Conservator fondat de fostul colaborator al Securitatii Dan Voiculescu.
  • Traian Basescu il desemneaza pe liderul PSD Victor Ponta drept prim ministru.
MAI
  • 7: guvernul lui Ponta obtine votul de incredere al Parlamentului.
IUNIE
  • 12: Parlamentul il mandateaza pe Victor Ponta, la cererea sa, sa reprezinte Romania la summiturile Uniunii Europene, marcand inceputul bataliei cu Traian Basescu.
  • 27: Curtea Constitutionala afirma ca presedintele Basescu, in calitate de sef de stat, trebuie sa-si reprezinte tara la Consiliul European dar Ponta pleaca la Bruxelles in ciuda avizului Curtii.
IULIE
  • 3: USL revoca presedintii celor doua camere ale Parlamentului si avocatul poporului, in cadrul unei sesiuni extraordinare a legislativului.
  • Curtea Constitutionala denunta atacuri "virulente si fara precedent" din partea guvernului. Critici ale Comisiei Europene si a Statelor Unite.
  • 4: guvernul adopta o ordonanta de urgenta care reduce prerogativele Curtii Constitutionale.
  • 6: Parlamentul voteaza cu o larga majoritate pentru destituirea presedintelui.
  • 9: Curtea Constitutionala valideaza suspendarea lui Basescu si il numeste pe Crin Antonescu presedinte interimar.
  • 12: UE il someaza pe Victor Ponta sa reinstaureze puterile curtii Constitutionale, ceea ce USL consimte sa faca.
  • 18: UE acuza Romania ca i-a zguduit increderea si anunta o supraveghere intarita pana la finele anului in domeniul justitie si statului de drept.
  • 29: Referendumul de destituire a presedintelui suspendat Traian Basescu.

Dupa referendum, Curtea Constitutionala a solicitat Guvernului listele actualizate in baza carora s-a desfasurat scrutinul, iar executivul a declansat o actiune de 'curatare' a acestor liste de persoanele care aveau buletinul expirat, se aflau in strainatate sau decedasera. In cele din urma, la sfarsitul lunii august, Curtea Constitutionala a decis ca referendumul este invalid, deoarece nu s-a atins pragul de prezenta de 50%+1.

Astfel, Curtea Constitutionala a constatat, in hotararea adoptata in 21 august, ca procedura de organizare a referendumului din 29 iulie a fost respectata, ca nu s-a intrunit conditia de cvorum pentru ca scrutinul sa fie valabil si a mentionat ca la data publicarii deciziei in Monitorul Oficial Traian Basescu isi reia atributiile.

Parlamentul a luat act, luni, de hotararea Curtii Constitutionale
privind invalidarea referendumului pentru demiterea presedintelui organizat pe 29 iulie.
 
===============================
UPGRADE
=================
 
 
PDL lansează alianţa antiUSL cu manifestul "Români, sus inima! România are viitor"
 
Alianţa electorală antiUSL face, miercuri, primul pas către oficializare prin semnarea de către PDL, PNŢCD, Iniţiativa Civică, Noua Republică şi Fundaţia Creştin Democrată a unui manifest intitulat „Români, sus inima! România are viitor”.
 
Inima este sigla PPE şi a fost luată în calcul de PDL şi la momentul în care s-a pus problema constituirii Mişcării Populare.
 
Documentul va fi parafat de liderii celor cinci formaţiuni Vasile Blaga, Aurelian Pavelesscu, Mihai Răzvan Ungureanu, Mihail Neamţu şi Adrian Papahagi.
 
În textul documentului, semnatarii propun "o platformă politică articulată în jurul valorilor de centru-dreapta" al cărei obiectiv este câştigarea alegerilor paarlamentare.
 
„Am ascultat glasul societăţii, am înţeles nemulţumirile şi năzuinţele cetăţenilor români, am luat notă de exigenţele partenerilor noştri occidentali, şi suntem gata să ne asumăm imperativul acestui moment istoric. Propunem societăţii româneşti o platformă politică articulată în jurul valorilor de centru-dreapta. Vom coagula energiile reformatoare, vom reclădi încrederea în domnia legii şi în democraţie, vom reda speranţa în viitorul României europene. Suntem animaţi de orientările doctrinare ale dreptei populare europene, în pluralitatea sa de opţiuni
creştin-democrate, conservatoare şi liberale.
În centrul platformei se află o alianţă electorală între partide.",
se arată în textul manifestului, citat pe Facebook de Adrian Papahagi.
==============================
===================

94 de comentarii:

  1. Auleu, Domn' Administrator, nu poţi neata să scoţ din postari pozîli kiorpecului? Cî cînd îl văd mă apucâ străchia!

    RăspundețiȘtergere
  2. HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SNIPER ONE

    RăspundețiȘtergere
  3. Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, şi liderul grupului popular din Parlamentul European, Joseph Daul, salută întoarcerea în funcţie a preşedintelui Traian Băsescu în urma implementării deciziei Curţii Constituţionale privitoare la referendumul din 29 iulie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostovanului de la 28.08 17.14 (maiag) : vezi ca "cacarau" cum iti place tie sa-l musti de cur pe ... vine de la "cîcîrî" , adica iubitii tai limbocuristi de la C.C.R. Sinteti asa de dobitoci curolimbistii astia ai porcotaliilor , incit nici nu stiti sa va aparati jigodiile care va sustin la putere ...

      Ștergere
  4. Mai hahalerelor,ati pierdut si gata,acuma ce mai vreti?Iar plange a lu'kakarau ca vrea tronul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca eu sunt dobitoc,atunci pentru tine,in ce dictionar gasim un nume care sa te reprezinte?

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreti sa ma bag si eo nitelus ?
    Numa asa de fro suta de comenturi, nu mai mult !
    Sau sa stau dreaq acasa !

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa de simplu este explicat in capul temei incat nici nu mai e nevoie sa ne balacarim ! PUNCT SI DE LA CAPAT ! In vreo 2-3 zile tre s-o punem, musai, de-un scandal in tara lu' Dorele, ca nu se poa altfel !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca intotdeauna, concis si la obiect!
      Iti Multumesc, PMT!
      Tie si tuturor comentatorilor!
      ===========================
      Indeosebi prin faptul ca eu sunt mai putin prezent,
      avand ceva probleme de sanatate! Dar ... or trece ele!

      Ștergere
  8. Daca bozgorii tradeaza, treaba se impute ! Vara de cacat, toamna si mai imputita ! Ce vrei in tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  9. Băsescu somează USL: “Tura viitoare vreau să fiu suspendat iarna, că am chef de schi”

    Abia reinstaurat în funcţie, preşedintele Traian Băsescu şi-a reluat apucăturile dictatoriale. Într-o conferinţă de presă convocată la palatul Cotroceni, Băsescu a cerut partidelor de la putere un program şi o strategie clare în privinţa următoarei suspendări.

    “M-am săturat să fiu suspendat vara, să mă tot duc în concediu la mare. Sunt sătul de mare, jumătate din viaţă am petrecut-o pe mare. Tura viitoare când mă suspendaţi să aveţi grijă să fie iarna, să mă duc şi eu la munte, la schi”, a declarat preşedintele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa-l ajute Dumnezeu! Sa skieze kioru pina i s-or inmuia betzele!

      Ștergere
  10. Spre vesnica pomenire de la marea nesimtire !

    ,,tigri2 spunea...
    28 august 2012, 17:11
    @Cezar
    Vad ca ataci pe toata lumea care nu-ti graieste graiul idiot,dar pana la urma cine esti tu,ce-ai facut la viatza ta ,decat sa dai din clanta si sa-ti urmaresti colegii casa ai ce "ciripi" CIstului sau altora?Cu ce drept te iei de avocati[Elena},cineasti si oameni de cultura mondiala{RH]piloti ai armatei Romane[eu]rachetisti,RL[Don C]si altii,de cand isi permite un "coate -goale" ca tine sa-si dea cu presupusul si sa jigneasca oameni adevarati,care au facut ceva la viatza lor?Sa-ti fie rusine ,mai, om de nimic !''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, unde dreaq se intampla treburile astea si eo nu stiu ? Pe ce blog ?

      Ștergere
  11. Unde,unde? Intre craci,unde-ai voie sa te
    ...ex...
    primi?!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ati prins si voi glas,mai gainatzilor?

    RăspundețiȘtergere
  13. Am auzit un muget,ori nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. De 20 de ani la rand aud acelasi text : scolile nepregatite pentru noul an de invatamant, sau ce ma rog se face acolo, ca scoala pula! Dar in fiecare an !
    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai stiu sigur daca ne mai trebo scoli, dupa cum a demarat proba bacului de toamna !

      Ștergere
  15. Muei,la hUrziceni totul ii pregarit.
    Viorel Profu de Aur ii gata.Are spuma la bot cit sa stingi toate incendiile de padure,ba chiar si patima violatoarei Tx-Dx.

    RăspundețiȘtergere
  16. Uitati-va pecomunicatul SCMD,kufurau II[Furerul]face spume pe el ,se injura de unul singur,ca nu-l asculta nimeni,el cu Vadim ,doi nebuni cu pretentii si ifose de istorici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-l ca si asea ne-a bagat in fecale pana la cavitatea bucala !

      Ștergere
  17. Mei, vă rog să nu vă luaţi de Viorel că-ndată mă kiş pe el!

    RăspundețiȘtergere
  18. HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! BaSeu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tigri2 spunea...
      11 martie 2012, 19:47
      Mai mosule ;
      1.Am intervenit in apararea prietenului Cezar deoarece/fiindca l-ai facut prost;
      2.intre noi a fost o raca mai veche datorata arogantei tale;
      3.Am sters doar cuvintele injurioase si nelalocul lor adresate unor"niste";
      4.Parerile mele sunt cam aceleasi de prin 2006 de cand tot scriu pe 'bloage'pot fi usor accesate si nu sunt sub anonimat;
      5.Daca avem aceleasi pareri[sau coincid] eu nu ma dezic de ele chiar daca in particular ne contram -unde ai dreptate doar n-o sa fac precum Antena 3 cu PDLul,vorba aia "ce-i al tau este pus de-o lature si invelit cu brusture"
      ^.Cu tine prefer sa nu ma cert fiindca esti baiat 'citit'si "dus la biserica"mai degraba ma cert cu fostul meu coleg de generatie care se da anonim [deoarece ii este rusine de inculura ce-o emana]si care "musca"si el de unde poate si arunca cu cuvinte dezlanate ca altceva nu are in gamalie.
      O zi buna la toata lumea si te contrasalut.Cand spui corect ma inclin in fata spuselor tale nu in fata ta
      --------------------------------------------------
      tigri210 august 2012, 14:15
      Vad ca seCURISTUL de cEZAR a patruns si pe acest blog,bineinteles sub anonimat ,precum a "muncit "toata viatza,cum a auzit de USL ,hop si matze fripte,dobi,credea ca-i USLA,structura din care a facut parte
      ------------------------------------------------

      HA, HA, HA! KKCIOSUL PAROSU MOTANOSU crede ca si-a ingroapat porcariile debitate de-a lungul timpului. Niet, totul de la tontul este bine arhivat la FiSeBe, he, he, he.
      Auzi la el: rapirea din serai a Helodiei...

      Ștergere
  19. yorik spunea... PENTRU TAMPITUL DE SCHIZOID MOTANELUL KKAKACIOS(alias Tigri 2 analfabetul)

    Un escroc chior cu slugile lui toti platiti de noi , un orb cu pensie de h.andicapat de gradul 2 de sute de milioane dar care,culmea,"munceste"in continuare ,presedinte la CCR, si un Parlament majoritar antiromanesc dar cu toti cetateni romani(!)si autodeclarati patrioti au decis soarta acestui popor nu dupa Constitutia Romaniei ci la alba-neagra ca la talcioc ! Au castigat Merkel,Barosso,Obama si nu in ultimul rand Victor Orban premierul Ungariei care acum isi asteapta tainul(care o fi acela oare autonomia Ardealului ?). Sa iti fie de "bine" popor roman,tu ai ramas ca intotdeauna la urma !Tie nu ti s-a promis sa traiesti bine ci jmechereste ai fost salutat cu cashcheta pe o parte:"sa traiti bine !" Nu suntem un popor de oameni responsabili si nu avem mandrie dupa asemanarea conducatorilor pe care ni i-am ales.Vom sfarsi cand vom fi aruncati afara din casele noastre cand ni se vor lua si hainele de pe noi pentru ca restul a fost furat sau distrus ! Cine pleaca capul nu si-l va salva ci il va pleca din ce in ce mai mult pana la mocirla ! Nu suntem uniti ca alte popoare care ies in strada cu sutele de mii doar daca aud ca este posibil in viitor sa le fie incalcate drepturile, nu suntem uniti nici macar cum sunt uniti tiganii !Oare polonezii cum ar fi actionat intr-o astfel de situatie ?!Ma indoiesc ca si-ar fi plans de mila.Pentru ce s-a intamplat si pentru halul in care a ajuns Romania noua trebuie sa ne fie rusine pentru ca ticalosii oricum nu au asa ceva !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate intru-tontul Maimukles, doar e prietenul tau nu-i asa?

      Ștergere
    2. Lupuș spunea...
      28 august 2012, 20:29
      @Kiş (aliasTigri2 analfabetul)
      Hotărăşte-te odată şi nu mai comenta.Vrei să-ti arăt de cîte ori ai mai zis-o?
      Eşti chiar atît de instabil psihic de nu mai ţii minte ce spui şi ce faci.
      Ia-te de mînă cu conaţionalul internaţionalist de peste Ocean.
      Numai internaţionaliştilor le pute naşionalismul!
      Adio!

      Ștergere
    3. Ce credeti cava face KKakaciosul?! Sniper one

      Ștergere
  20. Muei shYorik,
    da tu din ce neam te tragi,ca nu-mi pari din sat?

    RăspundețiȘtergere
  21. Peste 20 de ani, România va fi o Elveţie
    La Repubblica: Deocamdată, românii pierd bani în fața activităților coloniale

    Sub titlul “Farsă şi tragedie la Bucureşti“ ziarul italian La Repubblica publică un articol semnat de eseistul Adriano Sofri, potrivit presseurop.eu.
    Articolul începe cu o comparaţie între România şi Italia. “La fel ca Italia, România e plină de bănci şi biserici. Spre deosebire de Italia însă, tara e plină şi de farmacii şi de case de amanet".
    Prezenţa farmaciilor pare că nu e un semn bun, deoarece durata medie de viata in Romania e cu opt ani mai scăzută decât în Italia.“ Cât despre casele de amanet, reprezintă una dintre instituţiile de bază ale unei ţări foarte sărace. Unele case de amanet afişează chiar mesajul ”deschis 24 de ore din 24”. ”Oamenii ar putea avea nevoie să îşi amaneteze credinţa la trei dimineaţa pentru a merge la farmacie… ”
    După ce vorbeşte despre problemele societăţii, despre problemele politice, eseistul incheie insa pe un ton optimist.
    ”Peste 20 de ani, România va fi o Elveţie, are tineri inteligenti, pregatiti si dispune de resurse pe care va invata sa le exploadeze. Deocamdata insa resursele sunt in mainile austricilor, rusilor, francezilor si americanilor, in timp ce romanii pierd bani in fata activitatilor coloniale”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar peste 50 de ani va fi o tara de tigani ! In cativa ani, mama europa ne va trimite cohortele de boratani inapoi, ca sa ne spalam definitiv pe cap cu ei ! Granitele se vor inchide definitiv, mai rau ca pe timpul comunismului ! Cine are inspiratia s-o uskiasca acu din tara lu' Dorele, va avea urmasi fericiti !
      Astia se fut non-stop de la 14 ani, pana cand raman fara sperma in instalatie ! Toarna boraci cu duiumul ! O sa fim ca una dintre cele mai sarace provincii ale Indiei !

      Ștergere
    2. Urmasii dacilor imbarligati cu romanii cuceritori, vor fi amintiri !

      Ștergere
    3. Buei Tibică, printre cei din Tribul Picioarelor Negre se numără şi Pană de Corb, Tigrul negru din Urziceni. N-auzit-ai că-n vara asta fuse la Viana? Cică să vază pe unde în Viana se află cele mai grase lebede, iar la iarnă să le opereze...

      Ștergere
  22. In zone in care notiunea de tigan era ca si inexistenta acu 15-20 de ani, colcaie boratii de toate varstele ! Toti se ocupa cu furatul si amenintatul ! Jalnic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti sa faci un pas fara sa te lovesti de acesti borati ! Pietele colcaie de tigani oportunisti, in timp ce taranii isi vand marfa pe nimic ! Intersectiile colcaie de boraturile boratilor care spala parbrize si fura portofele ! Garile colcaie de boratani care umbla numa dupa ciordeala ! Fura tot, inclusiv gratarele de sters pe picioare din fata blocurilor, in ziua mare ! Colcaie bulevardele de boratani buni de munca care vand borsete si pixuri printre coloanele de masini ! Colcaie tara de manelisti borati si cocalari inculti care sfideaza tot ce are valoare !
      Cand or fi expulzati si aia de-au imputit toata europa, sa te tii nineaca...

      Ștergere
    2. Mai pizda ma-ti ,de nespalat,de ce ma faci pe mine kkcios cand voi cu gasca lui Cezar&Lupus sunteti slugoi ai ideilor kakaraului.Macar pe acest blog apare totce scrii ,pe cand la kakareaza de Lupus apare selectiv ,se vede ca au supt su sug la Antena 3-i-au adoptat stilul mincinos si tendentios.
      Gata , OUT cu alde kakarau si voi puteti merge sa-l pupati pe "chelie"[pardon -chelios].

      Ștergere
    3. A fost un domn, Antonescu parca se intitula, care i-a trimis la dracu-n bug, da ei tot n-au crapat frate ! Iar noi, tara lu' Dorele si atunci, ca si acuma, l-am impuscat pentru inalta tradare !
      Doamne feri da prosti gramada mai suntem !

      Ștergere
  23. Eote bre...aici e farmecul blogaritului ! Fiecare cu pizda lui, in functie de dispozitia de moment ! Unul clampane de motani cacaciosi, altul o tine cu copiatul de prin ziare, vreo 2 si-o dau reciproc pe tema lor, nerezolvata inca de acusica 28 de ani, altii e fascisti, altii iredentisti...ce epiderma mea, nu te poti plictisi !

    RăspundețiȘtergere
  24. Sa o futem pe muma-ta intre dinti ca sa nu mai spuna dobitocul de fi-sau tot felul de idiotenii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Si mai vreau sa subliniez un mic amanunt, dupa care am terminat-o cu balacareala cu tiganii imputiti de rromi criminali si hoti!
    Ca sa-l citez pe belitul ala in cap de Steker, sau Smeker de la Antena 3, daca presedintele meu o face pe tiganca ca fiind imputita, eo, ca simplu cetatean needucat, ce pot sa zic ? Ca astia nu-s imputiti ? Ca nu mi-au mancat existenta de cand traiesc in aceasta imputita capitala, cu un imputit de primar tigan ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce poti sa faci tu? Puei, par exemple sa-i tragi Pirandei sub coada daca-i buna si-i curatzica! Asta daca si Piranda sta si-si ridica coada...Ca uite, motanelu kkios a stat cu greu cind Maimukles i-a tras-o. Sa vezi a 2-a zi ce dungi pe fatza avea maimuca...Hi, hi, hi!

      Ștergere
    2. Domnu, eo am intrebat ce pot sa zic, mai sus, nu ca ce pot sa fac ! Ce pot sa fac sau nu, stiu eo ! Nu ma indemna la prostii, sau la prosteala, ca ma face iar ala fascist

      Ștergere
  26. Uai..buey...vibreaza inima in mine ! RoBortu n-a crapat, nu s-a exilat, ci el doar comenteaza la greuceanu pe alte jurnale de succesuri, buey ! L-au fugarit toti administratorii, da el tot a gasit un blog unde sa-si faca Kiortosu !
    Simpatic omu, la max ! Si acolo toti e cu veceul in fundul gradinii si needucati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' aia cu ce se sterge la cur? Cumva cu frunze de brusture, ori cu deshtu ca Czar al nostru?

      Ștergere
  27. "Dinu Patriciu a fost achitat de judecătorii Tribunalului Bucureşti, în dosarul Rompetrol. Sentinţa nu este definitivă, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie putând să o atace cu recurs.
    În dosarul Rompetrol mai sunt acuzate alte 11 persoane, între care Sorin Roşca Stănescu, Sorin Pantiş şi Gabriela Anghelache. Şi acestea au fost achitate de Tribunalul Bucureşti.

    La ultimul termen de judecată, Parchetul instanţei supreme a cerut judecătorilor Tribunalului Bucureşti condamnarea lui Dinu Patriciu şi a lui Alexandru Bucşă la pedeapsa maximă pentru infracţiunile de care sunt acuzaţi în dosarul Rompetrol, respectiv 20 de ani de închisoare.
    În cazul celorlalte persoane acuzate în acest dosar, procurorul a cerut instanţei orientarea către minimum pedepsei, cu executare, ceea ce ar însemna zece ani de închisoare..."
    _________________
    Tara de kkt, cu justitie de kkt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te grabi sa-i tot dai cu kkt-ul ala de cacat ! Etapa asta cu justetea a trecut, iar stirea asta o fo data acu 6 ore !
      Zice ceva cu cuvintilii lu matalii, fara sa copiezi !

      Ștergere
  28. Ba, motanelu kkcios a incurcat-o. Nu-l mai lasa sa miaune PulanoX/Lupus pe bloaga.

    RăspundețiȘtergere
  29. pai cu cacarau la putere au si inceput nup-urile si achitarile.are dreptate base,speranta lor e justitia ,care saii scape de dosare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cacarau a zis cica sa ne bagam matzul in kiurul tau

      Ștergere
  30. Tu-va-n gura de monosilabici, de unde falusul lu Cezarus ati aparut ?

    RăspundețiȘtergere
  31. care monosilabici apucam-ai de carici....ăăăăăăăăăă!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, am auzit ca tu si kkciosu din Urziceni sunteti rude cu Medelin, sufla-ne-ati caisele sa ne racorim putin.

      Ștergere
  32. tigri2 spunea...
    25 august 2012, 22:04

    "Lupus
    Stiu ca si tu esti de-al kakaraului ,iar "boz-gor"inseamna om fara tara,apoi sa stii si tu ca tara mea si a lui Maiag este Romania,in ea ne-am nascut ,pe ea am iubit-o si am slujit-o si ne este teama sa nu incapa pe mana kakarailor si a celor ce-i sterg la cur cu limba pe kakarai.Am inteles ca alde kakarau si cu USLAsii vroiau sa ne deaafara din tara iar pe cei plecati sa-i lipseasca de dreptul sfant de a vota ,doar-doar or ramane ei singuri in tara sa fure ce-a mai ramas dupa termitele de PDListi.Nu tin cu DD ci sunt de acord cu principiile emise de ei,macar au zis cavor face ceva ,astia ce au zis si ce au facut..??Poate cate un kakarau,kakamic ,kaka pe dansii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, dar mari prostovaneli spunea ...
      Stai si te minunezi unde a putut duce si ce a putut naste propaganda portocaliilor! Bey, ma mir cum de-au gasit atatia care sa-i si creada! Prosti cu carul de Caracal, pe drumul ala ... Bun ca o p..a!

      Ștergere
  33. ,,ADIO
    TIRTANE!''

    Aa,cum suna? Ca mesaj pe tricou.

    RăspundețiȘtergere
  34. PNL și PC au acceptat alianța PSD-UNPR în structura USL.
    =============
    Surse din conducerea USL au confirmat pentru DeCe News că, în weekend, liderii formațiunii au încheiat un acord electoral și de guvernare cu liderii UNPR. Astfel, UNPR va deveni cel de-al patrulea partid al USL, odată ce PNL și PC au acceptat să ratifice la tribunal alianța dintre PSD și progresiști. Parafarea actelor va avea loc în prima săptămână din septembrie.

    UNPR semnase, în luna iulie, o alianță cu PSD, partid din care provin cei mai mulți lideri ai Uniunii. Din punct de vedere formal, procesul s-a încheiat pe 9 august, la Tribunalul București, odată cu înregistrarea Alianței de Centru-Stânga.

    Acordul partenerilor din USL era necesar, conform protocolului. USL funcționează, acum, ca o uniune între două blocuri ideologice: PSD-UNPR, respectiv Alianța de Centru-Stânga și Alianța de Centru-Dreapta, PNL-PC.

    USL va merge la alegerile generale în noua formulă, ca un bloc opus structurii construite în jurul PDL, dar mai importantă este activitatea parlamentară a Uniunii. Confruntați cu un vot popular negativ fără precedent, PDL și Traian Băsescu ar putea să forțeze preluarea guvernării, pentru a organiza scrutinul din decembrie. UDMR a schimbat, deja, tabăra, iar fără voturile UNPR guvernul Ponta poate pierde majoritatea în Parlament. În prezent, USL are doar două voturi în plus, în condițiile în care un mare număr de parlamentari au plecat în administrația locală. Deputații minorităților naționale, altele decât cea maghiară, nu au un acord cu USL. Oricum, ei votează în funcție de conjunctură. După ce Parchetul a intervenit partizan, la referendum, se așteaptă ca unii senatori și deputați să fie hărțuiți penal, ceea ce ar fragiliza și mai mult coaliția de guvernare.
    =======================
    Daca PDL se face frate si cu dracu pentru a forta "guvernarea", de ce sa nu o faca si USL?
    Bravo, sa fie intr-un ceas bun!
    Noiembrie, sa fie al vostru!
    Neatza la ZOO-land si Noo!

    RăspundețiȘtergere
  35. Este bine de stiut: Foștii consilieri ai lui Băsescu revin la Cotroceni.
    ==========================
    Președintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele de numire în funcţii pentru toţi consilierii prezidenţiali pe care i-a avut la Cotroceni până la suspendarea din luna iulie. Pe lista consilierilor, Băsescu l-a adăugat și pe Dorel Onaca pentru sprijinul dat de acesta în campania de la prezidențialele din 2009 și de la referendumul din 29 iulie.

    Revenit, marți, după 52 de zile de la suspendarea de către Parlament, președintele Traian Băsescu a semnat decretele prin care redă calitatea de consilier prezidenţial pentru întreaga echipă care l-a însoţit în acest an.

    Decretele semnate marţi îi privesc pe consilierii prezidenţiali: Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Virgil Păunescu, Bogdan Mănoiu, Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Bogdan Drăgoi şi Iulian Fota.

    De asemenea, Băsescu a semnat numirea în funcţie a consilierilor de stat: Delia Dinu, Claudiu Constantin Dinu, Cristian Pişcociu, Daniel Andrei Moldoveanu, Eugen Tomac, Dorel Onaca, Cristian Hriţuc şi Raluca Boboc.

    În funcția de purtător de cuvânt al Administrației prezidențiale a revenit Bogdan Oprea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Onaca nu-i ala de la garaj, care tot ii deschidea portile lu loganu prezidential cand venea atarnatul si-l dirija la mersul cu spatele?

      Ștergere
  36. Vremea Monstrului.
    ================
    Campania de demitere a dezvăluit sistemul pe care președintele Traian Băsescu l-a creat în ultimii opt ani: Monstrul. Mașinăria infernală – compusă din Parchet și o parte dintre judecători, servicii secrete, Curte Constituțională și CSM – a intrat direct și deschis în lupta politică. Fără să aibă nimic comun cu un stat de drept, abuzurile s-au revărsat în cascadă.

    Campania pentru Referendum a început prin difuzarea unor stenograme din convorbiri telefonice înregistrate de Parchet cu Victor Ponta, pe atunci lider al Opoziției. Pentru a-l decredibiliza pe actualul premier, Parchetul nu s-a sfiit să recunoască astfel, oficial, că este implicat în acțiuni de poliție politică. Același Parchet nu a avut nici o ezitare să difuzeze stenograme cu doi miniștri al Cabinetului, Rus și Dobre, primul dintre ei fiind membru cu drepturi depline al CSAT. Atât stenogramele cu Ponta, cât și cele cu Dobre și Rus au devenit imediat argumente în discursul președintelui suspendat.

    Au urmat abuzurile incredibile din timpul desfășurării campaniei electorale: arestarea listelor de alegători ale BEC, pe 30 iulie, sau hăituirea prin sate a oamenilor simpli, în ziua de Sfântă Mărie, doar fiindcă au îndrăznit să participe la vot.

    La rândul său, CSM a refuzat timp de trei săptămâni să ia act de o demisie, împiedicând astfel numirea unui ministru al Justiției. În privința Curții Constituționale, dezvăluirile presei în legătură cu personaje precum Augustin Zegrean sau Aspazia Cojocaru au revoltat o țară întreagă.

    Mașinăria infernală descrisă mai sus a putut să zdrobească votul a 8,4 milioane de români, dintre care 7,5 s-au pronunțat pentru demiterea președintelui Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  37. Vremea Monstrului. 2.
    ================
    Nu interesează acum dezamăgirea provocată de liderii PSD sau de cedările dlui Ponta. (De altfel, premierul e un asset prețios al acestei politici vindicative; dacă n-ar fi existat, imaginația malefică a președintelui l-ar fi inventat). Important este Monstrul. Strâns legat de creatorul său, Traian Băsescu, Monstrul va lupta cu toate resursele – care sunt resursele Statului – pentru a-și servi Stăpânul. El cronțăne bani oferiți din belșug de la Buget, banii oamenilor, victimele sale. Zdrobirea voinței cetățenilor este menită să alimenteze teroarea, suspiciunea genralizată – premizele fundamentale pentru rămânerea la putere a lui Traian Băsescu.

    Monstrul se teme de un singur lucru: dispariția Stapânului. De aceea, îl și slujește orbește pe dl Băsescu. Pentru președintele revenit la Cotroceni, asmuțirea Monstrului asupra opozanților politici este pur și simplu o chestiune de supraviețuire politică. În 2014, un scenariu de tip Putin, prin care Băsescu să rămână mai departe la putere, eventual ca premier este exclus. Germania și America, care l-au reașezat în funcție astăzi, împotriva poporului roman, se vor opune oricărui sistem prin care Băsescu să se mai mențină puterea. De aceea, eliminarea Opoziției lui Băsescu este esențială.

    Să nu fi aflat atât de bine informatul Occident de existența

    Monstrului, această Nouă Securitate? Firește că a aflat, dar nu are timp de finețuri în legătură cu România.

    Monstrul a înghițit nu doar USL-iști, ci și câtiva PDL-ști mai puțin importanți. Occidentul și-a zis că poate închide ochii. Imaginea externă a Monstrului nu este chiar negativă. Când creatorul său i-a cerut, Monstrul a prestat servicii și pentru stăpânii lui Băsescu din Occident.

    Monstrul este concentrat acum asupra celui mai important opozant consecvent, eficient al lui Traian Băsescu: Antena 3, singurul actor redutabil de pe scena politică românească.

    Ceea ce a împiedicat Monstrul să atace direct postul de televiziune – adică să-l demoleze cu tancul – este frica de o reacție populară, față de care cea din cazul Arafat ar fi o joacă de copii.

    În perioada următoare, Monstrul va găsi măsuri mai subtile împotriva postului afiliat CNN: dezbinarea, decredibilizarea, defăimarea, șantajul. Slăbiciunea, puterea si salvarea în fața Monstrului a celor de la Antena 3 este că lucrează public, cu “armele” (a se citi: informațiile) pe masă și cu un rating care dă fiori până și mașinăriei infernale care este Noua Securitate.
    Vremea Monstrului Stiri DC News De ce se intampla Ziar online - Bogdan Chirieac / 28 Aug 2012

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogdan Chirieac, exclus din rindul ziaristilor pentru santaj, e cel mai indicat sa-i reprezinte pe uselisti.

      Ștergere
  38. buna dimineata monstruletzilor!

    Deja au aparut ciupercile nebune si bogdan chirieac fiul lu' tacsu al ,penalului chirieac a si halit.Rezultatele sunt grave si vizibile mai sus.Halucineaza rau copilu'!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cirpeac asta, nu-i ala care vorbea frumos la telefon cu alt scolit de seama, cand i-au dat astia la teve convorbirea interceptata de Serviciul Securitatii Statului, Directia a Cincea- Sectia Ascultaci ?

      Ștergere
    2. Pai ce texte avea acest ziaristic de Chirpeac, eo sun un fel de soim al patriei, ceva mai mic ca micimanul, nici de revista Arici Pogonici nu sunt demn !

      Ștergere
  39. MOTANELUL KKacios ii in ..bezna !Plano nu-l mai primeste la clampanit !
    Unde isi mai prezinta el ineptiile??

    RăspundețiȘtergere
  40. Dogaru schimba foaia !
    Ofticat pana la limita de a face spume, intemeietorul, intaiul-nascator de sindicat, acest Gimi Hofa al zilelor noastre s-a vazut brusc fara obectul muncii, adica sa tipe in goarna la Leu ca sa-l vada lumea, cam fro saptamana la rand, asea cum i-a aprobat primaria !
    Cica l-a tradat USL, care a fost la sedinta iar acusica a dat pricaz ca toate filialele sa cheme partidele cu care au semnat hartzoage, la raport !
    Sa raporteze ele frumusel ce nu s-a indeplinit din contractul social !
    Eo, ca sindicalist batran, dar nu initiator, deja ma vad in fecale pana deasupra cavitatii bucale !
    Ia, ia, ca dau si un scurt fragment de pe prima pagina a secemede:

    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

    "Astazi, 28.08.2012, Presedintele SCMD a convocat Presedintii si B.O. ale filialelor din Bucuresti si Ilfov, pentru a analiza situatia nou creata in urma cedarii neasteptate de catre USL in problema demiterii Presedintelui suspendat.
    In acest sens, s-a stabilit ca fiecare filiala din Bucuresti si din terirtoriu, care a incheiat Acorduri de colaborare cu USL sau cu unul din partidele membre USL (PSD, PNL, PC), sa solicite, in regim de urgenta, pana la 04.09.2012, convocarea unei Sedinte Comune a conducerilor organizatiilor semnatare, in care sa se analizeze modul in care fiecare parte si-a indeplinit, pana la aceasta data, obligatiile asumate in acord."

    RăspundețiȘtergere
  41. Mester mare pesedeul asta la cautat de presedinti de tara: ori desemneaza presedinti de-o noapte, ori sustine presedinti de-o luna ! Urmatorul va sta la cotroceni un trimestru !

    RăspundețiȘtergere
  42. O fi Dogaru tembel dar si membrii care-i fac sindicatul -genTPM -PMT- il intrec!! Macar Dogaru a papat niste firfirei de la prosti si s-a facut si el cunoscut!! Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc pe toate posturile daca vrei, ca ai dreptate ! Am mai zis-o de jde ori ca nu pot sa ma autoexclud, pentru ca am platit ca fraieresteanul cotizatia pe tot anul ! Ca sa fiu eo primul, in fata !

      Ștergere
  43. Răspunsuri
    1. Suna bine ca mesaj pe tricou, da-i prea sec ! Ar mai trebui ceva de genul: "Ia un Alupigus si taci, la pulano intre craci" sau "La maimucles pe statuie, tu ai dreptul doar la muye" sau "In gara la Bartolomeu, ti-o trage DonCurdeleu" sau "Lu'palincarosu, sa-i belesti tot osu'"
      Si mai sunt si alte indemnuri

      Ștergere
    2. Gata maniPULAtorul lui BaSecu a si intrat in functiune ! Sa te fut in gat !!

      Ștergere
    3. Buna ziua domnu...si pentru dumneavoastra o zi buna ! Sa traiti !

      Ștergere
    4. Sa-ti trag o muie...manipulatorule ! Si sa sti ca nu-i ViCtoria ci Vitoria Lipan !
      Giurginca ar fi zis ...stai jos 2 ! Slinder

      Ștergere
    5. Stiu ce-ar fi zis Girginca, si JeBELESCA !
      Ultimele descoperiri istoriobotanice zice ca, asea de muci erea Lipan cand s-o dus s-o declare pe fii-sa la registrul de stare civila, incat nu mai putea vorbi, iar scribalaul al care inregistra, de muci ce era, a scris si el cum a putut, adica Vitoria, in loc de victoria ! Si, iaca asa, betivanca asta de munteanca, a ajuns sa futa existenta a sute si sute de mii de oameni, cu cacatul ei de poveste ! Jos..nota 2 !

      Ștergere
  44. Care vor fi efectele revenirii lui Băsescu la Cotroceni.
    =============================
    Analistul politic, Bogdan Teodorescu consideră că revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni va provoca un sentiment de frustrare în rândul populaţiei. Acestă frustrare, dacă va exista un moment de explozie, se va manifesta prin ieşiri în stradă. Teodorescu nu exclude nici varianta în care oamenii s-au săturat şi vor alege absenteismul în masă la alegerile parlamentare. El consideră că în această situaţie Traian Băsescu şi PDL sunt avantajaţi.

    "Bănuiesc că Băsescu va face tot ce e posibil ca să dărâme guvernul Ponta și să impună un guvern Boc – șapte sau șase? – care să organizeze alegerile și care să îi aducă voturi, după mai vechea metodă pariziană, brevetată de domnul Teodor Baconschi. În realitate însă, abia acum, prin revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni, criza revine în forță în societatea românească. Asta pentru că, prin tertipuri democratice și prin presiuni externe, voința pe care românii au exprimat-o la urne a fost eludată. Este posibil ca acest fapt să se transforme într-o furie anti-PDL, la alegerile parlamentare. Sau, se poate transforma în proteste și mișcări de stradă. Totodată, pericolul este ca această furie să ducă la absenteism, fiindcă oamenii pot crede că mijloacele democratice, inclusiv exprimarea votului, nu-i mai ajută la nimic. Din contră, în România, votul îi poate transforma în infractori. În condițiile unui absenteism, Traian Băsescu și PDL vor fi principalii beneficiari”, a declarat Bogdan Teodorescu pentru Inpolitics.

    ”În ceea ce privește revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni, avem de-a face cu două niveluri de interpretare, mai cu seamă că președintele suspendat a preferat tăcerea, după decizia CCR. În primul rând, este posibil ca el să invoce în continuare teza unei lovituri de stat care nu există, să decidă prigonirea puciștilor și să demareze o luptă împotriva a 7, 4 milioane de români pe care îi poate transforma în infractori. În al doilea rând, Traian Băsescu poate încerca, cel puțin la nivel declarativ, o coabitare cu USL dar, în acest sens, ar fi vorba doar despre niște jocuri și proceduri instituționale, nimic mai mult. Personal nu cred că se va ajunge aici”, a mai spus analistul politic.

    RăspundețiȘtergere
  45. Perle de la Bac: de ce a plecat Vitoria Lipan de acasă.
    ==================
    Nicio sesiune a Bacalaureatului nu trece fără ca elevii să dea naştere unor perle memorabile. Excepţie nu face nici sesiunea de toamnă din acest an. Personaje precum Vitoria Lipan sau Ilie Moromete le-au dat mari bătăi de cap elevilor. O abordare amuzantă este a unui elev care a încercat să explice care este rolul cratimei într-o poezie de Eminescu: ,,N-avea niciun motiv să pună cratimă, dar i-a fost lene să scrie corect.”

    “Părerea mea este că Ilie Moromete lua la mişto pe toţi pentru că se credea superior din naştere. N-a avut nevoie de multă şcoală şi de aceea e idolul meu”, a comentat un absolvent de liceu.

    Dacă nu ştiţi de ce a plecat Vitoria Lipan de acasă, aflaţi dintr-o lucrare de la Bac: ,,pentru că nu primea iubire şi mângâieri de la calul Bator.”

    Un alt candidat ne spune ce este baltagul. ,,Un fel de topor folosit şi în zilele noastre pentru comiterea crimelor. După acest topor a plecat VICTORIA Lipan. Probabil că avea nevoie de el pentru muncile câmpului sau ca să taie lemne”, a adăugat elevul.

    ,,Eu din ce a zis Blaga n-am înţeles nimic”, scrie un alt absolvent în lucrarea sa. Ca să nu dea totuşi foaia goală a găsit repede şi soluţia: ,,O să mai scriu o bucată de comentariu din Moromeţii în loc”.

    ,,Cele patru elemente de structură de la Moromeţii sunt cele patru volume. E un roman-fluviu şi n-a încăput într-o singură carte”, este opinia unui elev care nu pare să fi citit romanul în cauză.

    La una dintre probe, candidaţilor li s-a cerut să scrie un eseu de minimum 600 de cuvinte. ,,N-am stat să număr cuvintele, că mai am puţin timp”, a scris unul dintre ei, ,,dar am înmulţit cuvintele dintr-un rând cu rândurile şi mi-a dat 640″.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand ca n-o cheama Vitoria, ci ViCtoria, adica cu C de la victorie ! Asta, Victoria, semana leit cu tac-su ! O betivanca de munteanca, de-si baga concrasmenii pe sub mese de cat putea sa duca !
      De fapt, si scriitorul Mihail Kogalnicescu care a scris aceasta capodopera universitar-planetara, reliefeaza, foarte subtil, esenta acestui neam de betivi ucigaso-etnobotanici, hoti de meserie inca de pe vremea mioritei laie si baltagisti neinfricati in crapatul capetelor vecinului !

      Ștergere
    2. Iar ca umilirea sa fie completa, scoala romaneasca de scos handicapati pe banda, tot o fute si cu morometii astia de taranoi imbacsiti, de i-a scos din minti pe asti tineri, care de ani buni stau de gat cu calculatoarele, telefoanele mobile, leptopurile, aipodurile, tabletele, icspadurile, aifoanele si toata tehnologia lumii, iar cativa cacati tot vor sa le bage pe gat niste rahaturi la care nu mai pune nimenea botul! Gata buey cu Burebista neinfricatul pulii si cu Mihai mercenarul, gata cu baltagul si cu morometii pulii de sarantocii neamului ! Traim in secolul lu' engheigi !

      Ștergere
  46. PMT-ule,
    Ce mai conteaza cateva luni pana la sfarsitu' anului!Dar ai posibilitatea ca de la anu' sa nu mai fi fraieresteanul number one!N-o mai arzi in plati de la inceputul anului si gata cu secemedeul!Hai ca-i buna solutia,totul e sa vrei,sa poti.....stii tu cum e!!!!!
    Hai ,pa ura si la gara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, n-ai inteles ! Eo nu mai am treabo cu sindicatul de ceva vreme, insa, vreau nu vreau, pentru ca am platit ca boul cotizatia pe tot anul, astia ma considera membru activ ! Stai sa vezi, la anul, can or ramane fara cotizanti si fara firfirei de la fraieri, ce scandal o sa fie la centru, ca nu mai au salarii, prime, masini, telefoane, megafoane si spritzane nesfarsite, la gara Obor !

      Ștergere
    2. Si sa vezi cand or fi in pragul destructurarii, ce scandaluri pe patrimoniul sindicatului s-or isca ! Atunci avem ce comenta !

      Ștergere
    3. lasa PMT-ule ca face dogy reducere ca la hainele sh de pana la 70% doar -doar or mai ramane ceva fraieri
      pasul 1a-stoc nou de marfa
      pasul 1b-reducere 30%
      pasul 1c-reducere 50%
      pasul 2a-reducere 70%
      pasul...-orice produs 5 lei
      pasul...-orice produs 3 lei si tot asa in pula mea pana praful se va alege(a)
      Nu v-am zis io ca e SCMD-SRL??

      Ștergere
    4. Uai, sa-mi trag pulea pi supt mini, da bou is ! Acusica imi zici ? La spargatoare ?

      Ștergere
    5. Ca cica daca tot am perdut la curtea de apel, amu tre sa duc iar hartii si bani pentru CEDO ! Sa duc ?

      Ștergere
    6. Ca eo tembel cum sunt, fascist imputit, duc daca nu ma OPREA nimeni !

      Ștergere
    7. Du ma ,du cat mai multi fi baiat de gashca!! Slinder

      Ștergere
  47. Ioan Rus, despre Crin Antonescu: M-a dezamăgit prin felul în care s-a comportat ca preşedinte interimar

    Într-un interviu acordat Transilvania Live, fostul Ministru de Interne, Ioan Rus s-a declarat dezamăgit de modul în care Crin Antonescu s-a comportat în funcţia de preşedinte interimar. Rus a adăugat că, înainte de referendum avea o părere bună despre liderul PNL.
    Fistul ministru de Interne, Ioan Rus, a fost audiat la Parchetul General. Foto Vlad Stănescu

    "În loc să-mi dea un telefon să mă întrebe, pe telefonul ala, cu care e legat de ministrul de Interne, să mă întrebe cum e cu astea.. În loc să mă întrebe, a ales să meargă la TV şi să se certe cu mine prin televiziuni, că am ceva de ascuns, că mint, că ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bilă neagră. Nu-l şterg de pe listă, dar o perioadă nici nu l-aş mai număra, pentru mine a fost o deziluzie", a spus fostul ministru de interne.

    Despre Radu Stroe: Mi s-a părut un şmecheraş


    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ziua lu' domnu' cu Giurginca, va mai astept !
    Nu va luati dupe mine, ca eo am facut romaneasca cu altcineva, sunt manipulatorist basist !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri