Google Translate

marți, 30 octombrie 2012

New! PDL are convingerea ca il ARDe cu tunurile din OTV pe Victor Ponta, la alegerile parlamentare în colegiul 6 Târgu Jiu


Dan Diaconescu a anunţat, marţi seara, într-o conferinţă de presă, organizată la sediul OTV, că va candida la alegerile parlamentare împotriva lui Victor Ponta, în colegiul 6 Târgu Jiu.
"Vreau să vă anunţ că, începând de azi, doi noi membri ai PPDD: eu şi colegul meu Tudor Barbu. Tot astăzi, ni s-au alăturat o mulţime de alte somităţi precum doctorul Firică, membru al mai multor academii din străinătate, precum şi academicianul Mircea Ifrim", a anunţat Dan Diaconescu.

Totodată, Diaconescu a anunţat oficial că va intra în cursa pentru câştigarea colegiului 6 Camera Deputaţilor din Târgu Jiu, concurându-l pe preşedintele PSD, Victor Ponta. În acest scop, Diaconescu îşi va muta domiciliul în oraşul gorjean pentru următoarele 30 de zile.

"Candidez pentru că România trebuie să scape de prim-ministrul care a înrăutăţit vieţile românilor şi a scăzut nivelul de trai. Aţi văzut cu toţii în ultimele zile cum megaciocoii fug de înfruntare, aţi văzut un blat ordinar între ARD şi USL, ARD desemnându-şi candidaţi de mucava acolo unde candidează lideri ai USL şi viceversa. Noi am ales colegiul în care candidează Victor Ponta, colegiu care va deveni cel mai important din România. Candidez pentru a convinge oamenii din Târgu Jiu că revoluţia votului trebuie să înceapă acolo", a declarat Diaconescu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul OTV.

Liderul PPDD s-a arătat încrezător că îl va scoate pe Victor Ponta din Parlament. "Ziua de 9 decembrie va fi ultima zi în care Victor Ponta va fi prim-ministru în România. Cred că el ar trebui să demisioneze de acum, nu să folosească un între guvern împotriva mea. Îi va fi greu să renunţe la maşina cu girofar şi la elicopter, dar fără ele îi va fi foarte greu să mă poată învinge", a apreciat Diaconescu.

Acesta a explicat şi de ce a ales să candideze împotriva lui Ponta şi nu în Teleorman, contra lui Antonescu. "Fiica mea l-a preferat pe Victor Ponta pentru că se distrează teribil când îl vede la televizor pe Ponta pe care îl compară cu Mickey Mouse", a mai spus Diaconescu.

El a precizat că pentru Senat va candida Tudor Barbu, colegul său de la OTV.

Răspunzând unei întrebări, el a spus că cei care vor candida din partea partidului la parlamentare semnează un "document" care prevede că dacă aceştia pleacă din partid când vor fi în Parlament vor plăti despăgubiri de două milioane de euro.

Diaconescu a precizat că despăgubirile nu vor fi plătite dacă persoana părăseşte şi Parlamentul.

Liderul USL Victor Ponta şi-a depus marţi candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie, alături de ceilalţi şapte candidaţi din partea USL Gorj. Victor Ponta va candida în Colegiul 6, Târgu Jiu, pentru un post de deputat.

Întrebat de jurnalişti dacă se teme de contracandidaţii lui, Victor Ponta a răspuns: "N-am contracandidaţi în Târgu Jiu. Eu n-am contracandidaţi aici. Singura problemă este să-i conving pe oameni cum i-a convins şi domnul primar Cârciumaru, şi domnul Călinoiu, să mă ţină în echipă. Aici e important ca oamenii să aibă în continuare încredere în noi".

Întrebat dacă are emoţii, Victor Ponta a răspuns: "Am emoţii şi pentru 2016, mai ales că acum.... or să mă voteze oamenii, dar în 2016 vreau să văd dacă va fi la fel."

Ulterior, liderul PSD a declarat că "este posibil" ca USL să obţină toate cele opt colegii din Gorj cu peste peste 50 la sută din voturi.

"Eu consider că este un obiectiv rezonabil şi posibil ca USL să câştige cu peste 50 la sută toate cele opt colegii din Gorj. De altfel, în 2008, când eram separaţi de PNL, noi am avut patru colegii cu peste 50 la sută şi celelalte în apropiere, acum, împreună cu colegii liberali da, cred că vom câştiga toate cele opt colegii", a spus Ponta, după depunerea candidaturii la BEJ Gorj, potrivit Mediafax.

Referitor la posibila candidatură a lui Dan Diaconescu în Gorj, Ponta a mai spus, răspunzând unei întrebări, că "toată lumea e binevenită" în acest judeţ, dar că
"mulţi au venit şi au plecat".

"Aveţi dumneavoastră, presa, o obsesie. Nu ştim dacă vine şi mulţi au venit şi au plecat. Toată lumea e binevenită la Gorj. Cum e vorba, lung e drumul Gorjului. Dar nu asta e problema, problema e că Gorjul e un judeţ dezavantajat de ceea ce s-a întâmplat în România după 1990. Încet-încet am început să reconstruim această zonă şi să dăm oamenilor o speranţă de a trăi aici, de a trăi o viaţă mai bună", a afirmat Ponta.
 
=================================
=======================

 
La Gorj vor fi alegeri cu mult, foarte mult cantec!
OTV-istul DDD, in mod "senzational", la porunca "stapanilor" din umbra,
va face si va da tonul la cea mai abjecta si murdara campanie electorala de pana acum!
Arma "secreta" a PDL,  DDD, se vrea a fi si una eficienta, cu efect nimicitor asupra lui Victor Ponta si candidatilor USL! De vazut (cine rezista), veninul si abjectiile ce vor fi turnate la OTV,
24 din 24 ore!
Garantat insa, campania va fi una extrem, extrem de murdara!
Sa inceapa ... muzica!
=================
 


=======================================
====================
 
 
Chemati-va rudele, vecinii si prietenii ...
 In direct si SENZATIONAL, PMT!
=============================
===================
 
 
Se retine, pentru Marele Premiu!
 
Alegerile parlamentare din 9 decembrie au fost programate exact cum nu se poate mai prost !
Asa se intampla cand ai consilieri de doi bani, care se pierd in amanunte si scapa esentialul !
De ce ?
Pai de aia, pentru ca, exact cu o zi inainte,
se implinesc fix 3 ANI de la NASTEREA ONLAINULUI de MEHEDINTI !
Mai exact, de cand s-a "difuzat" prima postare !

Ia de colo un remembar:

"marți, 8 decembrie 2009

Blestemul din Decembre!
NICU ALIFANTIS-DECEMBRE

Te uita cum ninge decembre...
Spre geamuri, iubito, priveste --

Te uita cum ninge decembre...
Nu râde... citeste inainte.

E ziua si ce intuneric...

Eu nu mă mai duc azi acasa...
Potop e-napoi si nainte,
Te uita cum ninge decembre,
Nu râde... citeste inainte.

Decembre,Bacovia
_______________________
Dumnezeu să te ajute să faci bine,
popor român!

Publicat de Admin, Romania Megalitica la 01:06 0 comentarii


============================
=======================
Potrivit celor mai renumiti analisti internationali in blogareala, aniversarea, pe 8 decembrie, a 3 ani de la nasterea mehashului, va produce un delir total in lumea onlaina : jumate din populatia cu drept de vot se va mucifica asa de tare, incat nu se va putea prezenta la urne, jumate se vor trzi din betie dupa inchiderea sectiilor de votare, iar cealalta jumatate isi va baga pula in el de vot si va chefui 3 zile la rand !

PeSe: nu sunt carcotas, dar se poate observa foarte usor ca, inca de la nastere, Burcu avea apucaturile astea de a "emite" numai pe la orele cele mai potrivite din noapte !
Ca huhurezul !
Asa a aflat el ca elementul surpriza poate fi devastator, daca te trezesti dimineata, bei o gura de cafea, dai drumul la scula si cand intri....paf te loveste vreo moaca de-a lu Kioru, Macovei sau Daniletz cu paru cret, de-ti sare cafeaua pe nas, cu tot cu mucii acumulati de la sforaiturile noptii !
=====================================
============================================

90 de comentarii:

  1. Apai care mai de care mai prost!

    RăspundețiȘtergere
  2. PAI POATE PONTA TERMINA SI PE 3 IAR DD PE 1,CA LA REDISTRIBUIRE,DIN COLEGIUL LUI PONTA,TOT PONTA IESE.
    ASTA INSEAMNA UNINOMINAL HIBRID.
    MORI DE CANCER TU SI COPII TAI DON CORLEONE.

    RăspundețiȘtergere
  3. TRAIASCA DOMN DANUT DIACONESCU! JOS TONTA TROTINETA SI CELALALT REPETENTUL

    RăspundețiȘtergere
  4. Gelu Vișan, membru PP-DD.
    ======================
    Partidul fondat de Dan Diaconescu, PP-DD, s-a îmbogățit cu încă un membru, fost democrat-liberal. Deputatul Gelu Vişan a declarat, marţi seara, la România TV, că a decis să plece din PDL din cauza nedreptăţii pe care i-a făcut-o fostul partid refuzându-i candidatura, iar partidul pe care l-a ales este PP-DD, motivat fiind și de curajul lui Dan Diaconescu de a candida împotriva premierului Victor Ponta.

    Gelu Vişan își acuză fostul partid – PDL – că l-a îndepărtat fără vină din colegiul pe care l-a reprezentat în 2008-2012 în favoarea lui Ştefan Stoica, a cărui candidatură a primit aviz negativ de la comisia de etică a ARD.

    Fostul democrat-liberal a susținut că a avut mai multe motive pentru a trece la PP-DD: “Printre altele, m-a convins gestul lui Dan Diaconescu de a candida împotriva lui Victor Ponta. Acelaşi curaj ar fi trebuit să-l aibă şi Vasile Blaga, nu să se ducă în Timiş”, a spus Gelu Vişan.

    Un alt motiv pentru care Vișan a optat pentru partidul lui Dan Diaconescu, a fost și opțiunea prietenului său, fostul primar al Craiovei – Antonie Solomon – de a se înscrie în PP-DD. Gelu Vişan spune că Solomon a fost îndepărtat pentru că nu s-a conformat dorinţelor partidului de a da curs unor afaceri ilegale.

    “Sunt prieteni, printre care şi Antonie Solomon, înscrişi la PPDD. Printre altele, este prietenul meu şi pentru că a făcut marea greşeală de a nu cupla la ceea ce i se cerea şi atunci a avut necazurile pe care le-a avut. Dacă vreţi, este acel sentiment al dreptăţii între olteni. Eu şi acum cred că Aurică Solomon a fost un mare nedreptăţit. O mare parte din membrii PDL daţi afară de la Dolj se regăsesc în PPDD”, a explicat Gelu Vişan.

    Organizaţia judeţeană a PP-DD Dolj a depus, marţi, la Biroul Electoral Judeţean, lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare, printre aceştia aflându-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi Neţoiu şi Gelu Vişan, fost membru PDL.

    Candidaţii PP-DD Dolj pentru Senat sunt: Antonie Solomon în Colegiul 1, Gheorghe Preotu – Colegiul 2, Ioniţoiu Grigorie – Colegiul 3, Maria Schutz -Colegiul 4 şi Adrian Stoica – Colegiul 5.

    Pentru Camera Deputaţilor, pe lista PP-DD se regăsesc: Gheorghe Neţoiu – Colegiul 1, Mihai Cilibiu, preşedintele filialei doljene – Colegiul 2, Ionel Pană – Colegiul 3, Adrian Ursu – Colegiul 4, Ion Dumbravă – Colegiul 5, Laurenţiu Oprescu – Colegiul 6, Constantin Iancu – Colegiul 7, Gelu Vişan, fost membru PDL – Colegiul 8, Costinel Purcărin – Colegiul 9 şi Marian Lepădat – Colegiul 10.

    RăspundețiȘtergere
  5. PP-DD a stabilit contracandidatul lui Gigi Becali.
    =================================
    Fondatorul PP-DD Dan Diaconescu a anunțat marți seară că generalul în rezervă Mircea Chelaru este contracandidatul din partea partidului său pentru Gigi Becali, în colegiul 25, Camera Deputaţilor.

    Din partea ARD, în același colegiu candidează Gheorghe Udrişte.

    Mircea Chelaru a fost șef al Marelui Stat Major al Armatei Române (15 februarie – 31 octombrie 2000).

    Mircea Chelaru s-a înscris în anul 2002, în Partidul Unității Națiunii Române (PUNR), iar în mai 2002 devine președintele partidului. În urma fuziunii prin absorbție a PUNR cu Partidul Conservator, ce a avut loc la data de 19 ianuarie 2006, Mircea Chelaru devine vicepreședinte al PC. În aprilie 2007, a fost exclus din partid, alături de Codrin Ștefănescu, Dan Voiculescu considerându-i vinovați de încercarea de destabilizare a formațiunii.

    În septembrie 2007, Mircea Chelaru s-a alăturat Mişcării Reformatoare, formaţiune anunţată de Codrin Ştefănescu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Blaga: “Carnavalul de la Târgu Jiu”, o înțelegere între Ponta și DD.
    ==================================
    Candidatura lui Dan Diaconescu în același colegiu din Târgu Jiu cu Victor Ponta este doar “un carnaval”, o înțelegere între premier și fondatorul PP-DD, menit a distrage atenția românilor de la situația disperată din țară, a declarat, marți la TVR, liderul democrat-liberalilor Vasile Blaga.

    Întrebat ce părere are de candidatura lui Dan Diaconescu în acelaşi colegiu cu Victor Ponta, Vasile Blaga a afirmat că ,,este o continuare a telenovelei de la Oltchim pusă în scenă de cei doi, cu Ponta regizor şi cu Diaconescu actor principal”.

    Totodată, întrebat dacă prin această candidatură a lui Diaconescu în colegiul în care candidează prim-ministrul există o înţelegere cu PDL, Blaga a respins o asemenea ipoteză, considerând-o o ,,absurditate”.

    ,,Este o absurditate. Este o înţelegere între Ponta şi Diaconescu pentru a atrage atenţia românilor de la ceea ce se întâmplă în ţară, că ţara este într-o situaţie disperată. Ce a adus guvernarea Ponta? Preţuri mărite peste tot (…). Şi atunci le mai trebuie încă un carnaval. Îl avem laTârgu Jiu”, a susţinut Blaga, potrivit NewsIn.

    ,,Spre deosebire de domnul Ponta care dialoghează cu mare plăcere cu domnul Diaconescu, eu nu o să mă prezint niciodată la televiziunea domnului Diaconescu. Nu avem nicio înţelegere cu domnia sa, aşa cum a avut-o în toată această perioadă Ponta cu Diaconescu”, a întărit preşedintele PDL.

    Referitor la plecările din PDL la PP-DD, Blaga i-a identificat ca fiind ,,oameni care nu şi-au găsit locul pe listele PDL, fie pentru că au avut probleme de integritate, probleme de justiţie, fie că, pe de altă parte, nu şi-au găsit loc în organizaţii, că au dispărut patru ani din colegiile respective”.

    Fiind întrebat care a fost motivul pentru care demisionarii din PDL au ales să plece la PP-DD, şi nu la alt partid, Blaga a precizat că ,,aceşti oameni” şi-au găsit locul cum îşi găsesc foarte mulţi uselişti pe listele lui Dan Diaconescu. ,,Nu avem nicio colaborare nici în campanie, nici după ( cu PP-DD n.r.). Aceşti oameni şi-au găsit locul cum îşi găsesc foarte mulţi uselişti pe listele lui Dan Diaconescu (…). Puteţi să arătaţi pleiada de uselişti care sunt pe listele lui Dan Diaconescu, a PP-DD”, a conchis Vasile Blaga.
    =============
    Ce aiureala!
    Cat tupeu pot avea!
    Fara margini, fara margini!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dimineata la Zoo si 9, curdeleu sa ne pupe pe oua.

    RăspundețiȘtergere
  8. No, buna dimineata,spor la treaba!
    Muza sa va inspire clantza!

    RăspundețiȘtergere
  9. BUNA DIMINEATA ! Chestia cu greata, stiti voi !

    Pentru cei curiosi sa ma cunoasca, ii anunt ca mi s-a "publicat" fotografia pe pagina SCMD Curtea de Arges !

    Curiosii imi vor gasi poza acolo, imediat dupa prima postare, pe care nu are rost s-o cititi ca tot e perdere de timp !

    Poate se indura onor administratia si, fara supararea celor de la C. de A. , o preia si pe blogul de mh !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: S-ar putea intitula : Salutul lui Tibica catre vecinul Costica !

      Ștergere
    2. Bai TMP - ce mai (se) rade vecinul in geam !!! Oare de ce ???

      Ștergere
  10. Ce rusine pentru ARMATA!
    SA RECAPITULAM
    2 fosti capi ai armatei- puscariabili cu ani grei (in suspendare)
    1 (Chelaru) care se vrea un intelectual - in partidul lui Deaconescu !
    Oare ce va mai urma !!?? Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care Armata uai, ce noi mai avem asa ceva ?
      Poate aia care a ajuns sa defileze prin moluri !

      Mai avem niste labagii cu scaunele lipite de cur si ciocul mic !

      PeSe: am auzit ca nu prea se mai inghesuie galonatii de prin minister la cursuri si stagii de pregatire, ca inainte cand erau 5 pe un loc, insa pana la urma le facea la toti locuri !

      Cica ca pe timp de cursuri si alte cacaturi care impun detasarea, scade contributivitatea semnificativ, si ii atinge la pensie !

      Doar fro cativa spekeri fac ei cursurile "cu indeplinirea atributiilor", adica nu sunt nici la clasa, nici la serviciu ! Sunt cu masina armatii sa-si duca soacra la doctor, iar leafa curge normal !

      Uite asea au loc la cursuri si stagii, pularaii astia micii, care n-au ei niciun text cu pensia ! Inca !

      Ștergere
  11. Alegerile parlamentare din 9 decembrie au fost programate exact cum nu se poate mai prost !
    Asa se intampla cand ai consilieri de doi bani, care se pierd in amanunte si scapa esentialul !
    De ce ?
    Pai de aia, pentru ca, exact cu o zi inainte, se implinesc fix 3 ANI de la NASTEREA ONLAINULUI de MEHEDINTI !
    Mai exact, de cand s-a "difuzat" prima postare !

    Ia de colo un remembar:

    "marți, 8 decembrie 2009

    Blestemul din Decembre!
    NICU ALIFANTIS-DECEMBRE

    Te uita cum ninge decembre...
    Spre geamuri, iubito, priveste --

    Te uita cum ninge decembre...
    Nu râde... citeste inainte.

    E ziua si ce intuneric...

    Eu nu mă mai duc azi acasa...
    Potop e-napoi si nainte,
    Te uita cum ninge decembre,
    Nu râde... citeste inainte.

    Decembre,Bacovia
    _______________________
    Dumnezeu să te ajute să faci bine,
    popor român!

    Publicat de Admin, Romania Megalitica la 01:06 0 comentarii

    ============================
    Potrivit celor mai renumiti analisti internationali in blogareala, aniversarea, pe 8 decembrie, a 3 ani de la nasterea mehashului, va produce un delir total in lumea onlaina : jumate din populatia cu drept de vot se va mucifica asa de tare, incat nu se va putea prezenta la urne, jumate se vor trzi din betie dupa inchiderea sectiilor de votare, iar cealalta jumatate isi va baga pula in el de vot si va chefui 3 zile la rand !

    PeSe: nu sunt carcotas, dar se poate observa foarte usor ca, inca de la nastere, Burcu avea apucaturile astea de a "emite" numai pe la orele cele mai potrivite din noapte !
    Ca huhurezul !
    Asa a aflat el ca elementul surpriza poate fi devastator, daca te trezesti dimineata, bei o gura de cafea, dai drumul la scula si cand intri....paf te loveste vreo moaca de-a lu Kioru, Macovei sau Daniletz cu paru cret, de-ti sare cafeaua pe nas, cu tot cu mucii acumulati de la sforaiturile noptii !

    RăspundețiȘtergere
  12. Neatza buna la Zoo + 9! Cezare/Snipere sa ne lustruiesti cucu noua!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mei, aduceti-va aminte de FSN. FSN = PSD + PNL + PNTCD + PD...draq sa-i ie. Ce-au facut astia in 22 ani? Un kkt! Au furat si-au distrus tot! Deci, pina la urma, io cu cine votez?
    Curlionu turmentat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, in principiu, nu te contrazic!
      Eu stiu insa, una si buna: cu PDL in niciun caz nu o mai ARD, deoarece deja nenorocitii astia m-au prajit prea mult! Totodata, nu pot sa nu subliniez AROGANTA cu care ne-au tratat in toti anii acestia, faptul ca au refuzat permanent orice DIALOG, iar cand a fost supus ceva VOTULUI, au FURAT pe fata, fara numar, cum NICIODATA nu s-a mai vazut/permis asta! Concluzia? Voi VOTA USL, in speranta ca vom avea macar cu cine dialoga, iar in limita posibilitatilor, CERT va fi mai bine pentru cei multi si saraci!

      Ștergere
    2. Desigur mergeti la DDDDDDDDD daca pana si CHELARU...!!

      Ștergere
    3. Baaa Cezare, baaa labare, macar ala e gheneral, nu ca tine o sula de cal!

      Ștergere
    4. Tocmai asta-i tragic :un gheneral la ..sula lui DDDDDD ! Rezulta ca el a aprobat si chestia cu Oltchimul !!
      Vai de pula noastra ..de la cine asteapta lumea izbavirea- Chelaru ,Popescu - Badalan -Sniper one!!

      Ștergere
  14. Ce frumos stateau ei pe scaunele cind era vorba de motiuni. Singurul guvern din lume cu sustinere ZERO si restul parlamentului impotriva.
    Si nUtii, nUtii a lu cuCos! Ce posete, ce culori, ce decolteuri, ce mulaje, ... Ce muie am luat sub PDL+UNPR+UDMR!
    ARDe-i-ar focul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar iti vene sa tragi o ..laba dupa ce defila pe holuri!!

      Ștergere
    2. ,,Ministrul Dobritoiu

      Domnule TATU, desi nu v-am cunoscut in scurta mea cariera in care nu mi-am castigat gradele la ruleta politica, servind doar in cadrul MApN, imi recunosc si-mi respect camarazii mei de arme, fapt ce ma determina sa ma bat pt drepturile drepturile noastre (inclusiv ale mele, cu pensia redusa cu 75%, in prima etapa si inghetata la minus 25% actualmente). In ceea ce ma priveste, domnul meu, fiind deplin constient de uriasa nedreptate a amputarii veniturilor castigate dupa o viata de munca de catre guvernarea anterioara ostila acestei tari, eu voi continua lupta pt intregirea veniturilor noastre. De asemenea, tot constient fiind de nevoile camarazilor mei, eu imi asum sa fiu unica tinta a celor nemultumiti (pt ca altii nici macar nu isi asuma riscul sa discute cu membrii sindicatului) si nu numai atat, am prezentat in sedintele de guvern actele normative pt curmarea acestei nedreptati, dar din nefericire, MFP nu a agreat promovarea acestora datorita lipsei resurselor pt acoperirea datoriei de 200 mil lei a Ministerului de''
      Oare nu realizeaza in ce eroare se afla ???Sau.....???!!si atunci ii grav..!!!

      Ștergere
  15. Sa-i trag o laba peste ochi. Maxilar de iapa si un cur cit al Noricai. Mare greseala sa-ti incurci viata cu ,,mi-s curva''. Mai este si tuguiata de PH. Alta parasuta care doreste ,,pacea in lume''.

    Cind electoratul este labagiu parlamentul arata ca un bordel.

    RăspundețiȘtergere
  16. Uai, acu vad si eu ca mi-a "publicat" adminu poza mai sus, cum am sa-l salut eu pe vecinul Costica dupa ce "intra" ordonanta !

    Pana atunci, stau ascuns, ca ma sparge la mestecatoare ala, daca ma prinde !

    Toata ziua-mi tipa "Ciocul mic", ca acuma el e la putere !

    Este, mi-s pula, pot sa mai zic ceva ? Da-l prind eu la cotitura, martea viitoare, dupa ce "intra" ordonanta !

    Cezarilaaaa...la tine se observa poza ?
    E bun ritmul salutului, sau trebo sa-l mai animez o tzara ?

    Tre s-o sterg, ca iar ma suspecteaza baba ca am intrat pe blog !
    Tot striga babornita ca ce fac la birou, cat dureaza sa sterg praful pe o masa....

    RăspundețiȘtergere
  17. Ala-i de fapt VECINUL care te saluta ! Nu mai induce poporul in eroare !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce aflam noi de la SCMD central ?

      Pai noi aflam urmatoarele:

      "31.10.2012
      Negocieri
      In atentia tuturor membrilor SCMD

      Sunt trei saptamani de cand domnul Prim ministru Ponta a promis, public, rezolvarea problemei salariilor, pensiilor, indemnizatiilor, alocatiilor, etc, abuziv micsorate de Guvernul Boc.

      In ceea ce ne priveste, sunt doua saptamani de cand exista si aprobarile si avizele pentru ordonanta de urgenta privind revenirea cuantumului la nivelul din decembrie 2010, si mai mult de o luna de cand s-a promis ca abrogarea Cap. IV din Legea 329/2009 nu este o problema.

      Rectificarea de buget s-a facut si orice obiectii ale FMI privind o noua rectificare peste rectificare au cazut sambata, 28.10.2012, cand s-a propus si acceptat transferul de fonduri de la MApN la MAI.

      In aceasta situatie, neintelegand de ce emiterea ordonantelor solicitate treneaza, am solicitat astazi, 31.10.2012, orele 11.25, ca in cursul zilei de maine, o delegatie a SCMD sa fie primita de dl. Ponta pentru clarificari.

      Urmeaza ca dl. consilier Remus Cernea sa ne comunice ora si numarul delegatilor. Speram sa se raspunda pozitiv la toate punctele, intrucat s-a comunicat déjà dorinta filialelor din teritoriu de a veni la negocieri la Guvern.

      Honor et Patria! Vae victis!

      PRESEDINTELE SCMD
      Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

      ==================================
      Si acuma ceva comentarii, ca nu-i frumos sa lasi cacatul in farfurie !

      Sunt abia cateva zile de cand Intaiul nascator de sindicat militar ne asigura ca "Punerea pe tapet a Ordonantei de Urgenta privind revenirea in cuantum la valoarea din decembrie 2010 a pensiilor militare micsorate, va avea loc vineri, 26 octombrie a.c., din ratiuni financiare, odata cu rectificarea bugetara."

      S-au dus in pula, si sedinta cu rectificarea si sedinta de ieri !

      Acum vine Gimi Hofa din Poligrafiei 4 sa ne anunte ca, maine, va fi deranj mare la Guvern ! De fapt nu chiar la guvern, ci la dl Ponta in persoana, deoarece nu-i musai sa fie exact la biroul din Victoriei!

      Nu ni se precizeaza care-i seful delegatiei, insa se subintelege clar ca-i Dobritoiu, adica sindicalistul cu cea mai bashtana functie publica la ora actuala, inregimentat la SCMD !

      Horor et Paria, Hae Sictiris !

      Voi urmari pas cu pas traseul delegatiei ! Poate aflu cate ceva, de la fata locului !

      Ștergere
    2. PeSe: Practic, pe mine ma doare la bashcheti de ordonanta asta, ca oricum mi-a crescut semnificativ si nesperat pe contributivitate, insa ma gandesc la colegii mai mici, cu ele futute la max si dati afara de la stat !
      La ei ma gandesc eu, si la Cezarila ejectatu' !

      Ștergere
    3. hai nu mai manca kk...!

      Ștergere
  18. @PMT..Muie..muie ..muie iti da VECINUL!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Handicapatule, altceva mai stii ? Ca de cateva zile tot cu vecinul o tii !

      Ștergere
    2. @PMT..Muie..muie ..muie iti da VECINUL!!

      Ștergere
  19. sa-mi bag!! propunerea aia cu MARELE PREMIU pe care il merita PMT este chiar OK,mi se pare "cea mai cea" propunere si de la mine o muye bonus la incasarea premiului care va fi,.....o pulaa??(premiul biensur)parca seamana cu pupati-ma'n ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da de poza mea ce zici ? Ca eu tin cont de parerile tale si, niciodata, nu ti-am iesit din cuvant !
      Cuvantul tau= lege de lege pentru mine !

      Ștergere
    2. E Vcinul si-t da ..MUIE!!

      Ștergere
    3. PMT
      Hai nu ma mai gratula la mishto ca acum am treaba la bartolomeu ...beau si eu...de un leu pe borderou(ca patroana s-a modernizat,nu-i mai zice caiet ca iari si-a luat jipan si acum este "aristocrata"Cand am intrebat-o de ce mi-a spus.Bai pula ,bai armata tu stii ca asta consuma 29 litri/100km n-ai tu penzie sa bagi benzina(ca e pe benzina pe bune)Zicea putoarea ca merge azi sa puna cauciucuri de iarna la pret de 600lei schimbul cu echilibrare si alea alea(pai la jentile pa care le are mi se pare cam ieftin)
      Io acu ma gandesc sa nu-i mai platesc datoriile "pa borderou" si sa-i dau tzeapa,da parca mai bine i-as da o pula,ca tare buna-i roscata.Poate imi sterge datoriile mai stii??
      Apropos!!prostanacul ala care scrie cu majuscule o fi murit de cancer,ca cam pute.PADUCHEI PEDELACI

      Ștergere
    4. ERATA
      a se citi:ca cam a cacat pute

      Ștergere
  20. Baa, poza aia arata ca PMT, ca si Curdeleu', Maimuca si Motanelu' kkcios aveti ceva la mansarda, adicatelea buba la cap. Si Czar maimuca are ce are cu deshtu, numa' ca iel si-l foloseste in coprocultura.
    Baaa, propuneti Ad menestrelului sa supuna la vot cupa de pele! Si apoi, mai sunt si premii ca de ezemplu "Cine este cel mai fraiere"-pe care-l cistiga sigur maimuca, "Cine este cel mai natarau"-pe care-l ia sigur motanelu' kkcios, precum si cine-i ce-l mai "Zmeu"-pe care-l ia Curdeleu din Bartolomeu...

    RăspundețiȘtergere
  21. PMT
    scuzee am uitat esentialul POZA!
    excelenta daca-i a ta:):) dar eu stiind ca orice gaura cu par se fute,trebuie sa recunosc ca-mi place botul tau imblanit(parca simt deja o usoara mancarime prin scula)

    RăspundețiȘtergere
  22. Intrucat nu pot fi acuzat de publicitate pro alte bloguri, deoarece Pulano 10 intercraci si asa se indreapta spre 5 milioane, va recomand sa cititi acolea ( ca de comentat nu se poate), toate vorbele dobritoiului catre nush ce Tatu !

    Duios frate ! Tipic romanesc !

    Doar acusica cateva luni-ca doar nu's ani de-atunci, ii zburau caramizile-n cheptu-i de alarma, ca la King Kong cand s-a catarat pe zgarie norul ala de la niu iorc, si ne asigura la sigur ca situatia rezervistilor fututi e ca si rezolvata !
    Amintiti-va ce cacat se manca :
    Sunt bani cacalauuuu...sunt fonduri in prostie...
    Noi, uslasii, vom si vom...
    Numai daca 1 la 100 din banii pe care ii fura pedeleul ii alocam la pensiile lu' bosho militari, reparam tot ce misca...
    Numai noi suntem salvarea...
    Va vom arata noi cum se face...
    Imediat vom repara, imediat vom anula...
    Va vom da pana o sa va vina greata, de o sa incepeti sa aduceti surplusul inapoi, ca sa va saturati...

    Ce mai, am avut un soc total !

    Acusica, de parca a stat 22 de ani in Australia si a aterizat aciulea in luna mai, cand au fugit bocii lui merehash, zghiara ca un scapete ca militia e de vina ca n-are el bani de ordonanta, apoi ca MFP e nashpa ca nu se emite un cacat de act normativ, care oricum nu ar avea legatura cu bugetul de pe 2012, ci cu ala promis de dottore pe 2013, apoi ca, de fapt, din cauza lui Burebista, care a gestionat prost fondurile, a trebuit sa secularizeze Cuza averile manastiresti si, de aici, armata de rezerva are de suferit...

    Na, zic si eu !

    Mincinosule !

    RăspundețiȘtergere
  23. Shpeker dobritzeanu asta de la aparare !
    5 luni a fost mukles, cu ciocul mic-mic !
    De cateva zile insa, ca tot se apropie campania de minciunit poporul, le bea cafelele la toti abonatii aia de posturi comerciale de teve !

    Sa vedeti indata, ca tot e la Antena 3, de ce e de vina Dromihete pentru dezastrul actual al meapeneului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: daca nu va pomeni de principalii vinovati- Dromihete si Decebal, care au falimentat sistemul actual de pensii militare si care sunt, in exclusivitate, singurii raspunzatori de starea actuala a aviatorilor romani, detasati in corpore la Clubul Scolar nr 5 de Aeromodele Cobadin, pentru a instrui viitoarea generatie de pilotisti, atunci sa nu-mi spuneti mie: bai Tibica-chiar e mica !

      Ștergere
  24. "Am 170 de ani de liberalism (familia sa - n.r.), n-am voie să-mi dau demisia din aşa ceva, dar cu cei de azi nu am nicio legătură. Un partid liberal care fuzionează cu rămăşiţele lui Voiculescu, pe urmă îl primeşte şi pe Becali, asta nu mai e Partidul Liberal", a declarat Neagu Djuvara.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am 234 de ani de mishtokareala mitocana !
      S-a trezit si cacanarul asta de istoriceanu, ca s-ar mai putea pune botul la ceva euroi!
      Chiar daca el nu stie ca deja e mort si pute a decedat !

      Tara lu' Dorele !
      Incepe marea labageala nationala, pe tema "Eo-s mai tare prin parcare, ia umbrela si da-mi votul" !

      In timp ce militienii isi freaca palmele si abia asteapta luna noiembrie, ca sa le sune postasul la usa, ca sa le dea diferentele !

      Asigurate din bugetul frezonatului !
      Banii de la meapene, se duc la militie !

      Cine are o alta parere, sa mi-o traga acum, sau sa taca !

      Daca era oprea, ipoteristic vorbind, ala zghera cu demisia si cu hushkeala de la pedele, pana-i sareau ochii din cap !
      Nu degeaba il apreciaza cateva jde 8 zeci de mii de pensionari militari, care nu visau ei in viata lor la pensii de pensii !


      Ștergere
    2. Cine pula mea poate crede ca gabuta zbiera si ameninta si bla,bla,bla... Voi pareti oameni mari. Ati ramas ca la teatru de papusi ,cind aparea Zmaul Zmailor. La cite porcarii are gabuta fara puta pe raboj il sal;tau pe 29 de zile cu inchisoare la canalII.

      Ștergere
  25. Uaiiii...
    Atentie ca vb dobritzeanu de valorile democratice la care tine labagiul ala constipat de Mircea Diaconu, care se crede un fel de Rembo romanesc ! Nici actor, nici director de teatru, nici parlamentar !

    Cine pula lu falus de cezarus l-a scos pe asta pe sticla ?
    Buey, Oprea nu avea timp de cacaturi de astea, el treboia sa fie la o ora ca asta pe la un shmen, ceva, pe la o desfiintare de pensii militare-ca sa moara dusmanii de necaz !

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu mai este hOOOprea sa dea cu capul ..pu..mnul in masa lu Chiorete sa-i joace dinti i in mandibulaaaa....!!

    RăspundețiȘtergere
  27. PMT,18:13.
    La cat de ticalos esti in aceasta postare, nici nu meriti raspuns.
    Ma duc sa beau o palinca, sa-mi spal greata.Poate pana maine imi trece.
    Hai, s-auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  28. Eheee....
    Asa aveti unii obiceiul...
    Stiti vorba aceea.... gura bate....
    Asta doar pentru a va aminti ca nu aveti rabdare,
    ca mereu vreti sa iesiti in piata publica si cand ar fi bine sa stati dreak in banca voastra! Gugumanul de Doby, ati uitat cand flutura pe la tv-uri cu alti zaltati cupoane de pensii de 'jdedemilioane, din care Boc taiase 3-4!?!Acum, vreti sa repetati greseala! Vreti sa fortati mana ministrului sa strige el in piata publica ce/cand si cat vor fi pensiile! Apropo!!! Ati vazut vreunul din mass-media sau asa zisii "analisti" care toaca la noi pensionarii militari sa-si FLUTURE public salariul pe care il ia de la mogul ori cuponul de pensie la care sa adauge ce primeste din mogul in mogul? Va spun eu, NICIODATA! De ce? Simplu! Asia "e destepti", destupati la minte! Asa ca.... si lupta si dai, si dai si lupta! Nu uitati de luptele fratricide! Jos militienii! etc.etc... vai mama noastra! vai de capul unora!

    RăspundețiȘtergere
  29. baba asta a mea s-a angajat cu CIM femeie de serviciu la gradi.....bai frate nici de-a dreak nu vrea sa spuna ce salariu are.io cre ca de-o vodca tot ajunge,da las ca o fentez si poate ii vad fluturasu intercraci,ca de bani,nici vorba bre

    RăspundețiȘtergere
  30. na ca uit-ai! eu tot cu gandul la intercraci(nu ma refer la pulano(xxx) da nenea asta melitianu chiar are dreptate in ce a zis/scris....si v-am repetat si eu de jde mii de ori.
    politicos vorbind:
    Bai pulelor,bai nenorocitilor,cacati in ploaie si idioti ce sunteti,sclerozatii dreak,senili,basinosi,imputiti si nespalati,creiere de vierme,cadavre ambulante,etc,etc,etc...ca mi-am pierdut respiratia.UNDE PULA MEA ATI MAI VAZUT VOI ATATA TAM TAM cu pensiile si sal militarilor ca in ultimii doi ani,de cand va stiti voi pe lume??

    Si pt cacatul asta puteti sa-i "multumiti"inclusiv lu pulano(xxx)+mos alecu,daaaar sa nu va uitati nici pe voi cat sunteti de boi!!
    Si acum repede cu cuponu de pensie la TV
    Fugaaaa Mars!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ptiu drace!!
    Luati-l si pe idiotul Dogy ca el e flocul din calea pulii si face rivulutia pulii.Cat rau ne-a facut doby o sa vedeti voi mai tarziu un pic.
    Idiotu' dracului cu sindicatu lui de cacat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii care este cel mai mare NECAZ Don?
      prietenuFaptul ca pe "aici", mereu si mereu am atras atentia la bagarea mintilor in cap, securizarea conform legii a veniturilor, tinerea clantei inchisa (vorba lui PMT), dar .... de pomana!!!!! Niste IDIOTI mereu scoteau "izemenele c_c_te" (ar zice prietenu' PMT), in piata publica! Iar de aici....se inflamau analistii, mass-media lu'peste prajit, sindicalistii pretinari ai lu'Dogy, etc.etc. Asta e, Don! Nu-i cap, vai de picioare!

      Ștergere
  32. Comentul nu-i nici dulce nici sarat nici amar .Sunt curios daca-l publica
    fraza din ghilimele ii apartine lui lupula lupus ce merge taras


    @lupus
    aici nu vorbim de base.Egata mort si ingropat dpdv politic.aici oamenii vorbesc de bretonatul&co si mai ales de promisiunile lor.
    Care e marea inteligenta in fraza urmatoare??
    Pai despre asta era vorba sau bati campii
    "Ai speranțe să se întîmple după alegeri și dacă ministru va fi cineva din tabăra lui Băsescu?"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scrie el cu diacritice?scrie! deci e destept ca o pula(ă)(î)(â)

      Ștergere
  33. @ PMT - vezi ca ai o..dedicatie pe Armya!!

    RăspundețiȘtergere

  34. Șeful interimar al PPDD Bistrița, arestat pentru luare de mită
    Iordachescu Ionut / 31 Oct 2012 19:17
    Sa fie KK von Hurzicenmi??!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FUTUTI MUIA MA-TI DE DOBITOC CACARAU CE ESTI CEZARE!

      Ștergere
    2. FUTU_TI ....dobitoc analfabet!!

      Ștergere
    3. SA-I SUGI FLOCII BABEI LEANA FEMEIA DE SERVICIU DE LA VECEU PUBLIC DIN CENTRUL TM CEZARE

      Ștergere
  35. Seful guvernului RRRomanesc liber pentru nenumarate hotii,minciuni si plagiat........

    RăspundețiȘtergere
  36. @Anonim 20.24
    Sa ma pupati in pula si tu si curva de ma-ta fiindca a fatat un dobitoc.Te-am bagat cumva in seama mai jegule,ti-am permis sa mi te adresezi mai nespalatule?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, tu si daca la armata cu cai ai fi facut serviciu, tot ai fi reusit sa vorbesti un pic mai cu ... 2-3 clase! dar...nu si nu ..
      Asta e, atata e, Domnu nu cere!

      Ștergere
    2. Sa ne sugi ciorapi dupa ce venim de pi centura1!!

      Ștergere
  37. @Anonim 20.48
    Mai crucea si mortii ma-ti de retardat,eu nu am mai scris pe acest tomberon de blog,de vreo 10 zile ,si vine avortonul asta sa-mi pomeneasca numele?Da,ma fut in ratul vostru si sa va iau neamurile in pula,vorbiti-va vorba ,analfabetilor!Singurul loc unde as vrea sa citesc despre voi este pe piatra voastra din tzintirim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALA DE LA DOUAZECI SI PATRUZECISIOPT SA SUGA PULA LA MORT. SA O SUGA PE CENTURA FUTE-L-AM NITZEL ON GURA!

      Ștergere
  38. Da injurati-va intre voi ,sugeti-va pula precum cainii si nu va mai legati de oameni ,leprosii dracului,produceti numai scarba si dizgratie ,semanati cu niste scuipati de tuberculosi,spurcaciunilor ce sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  39. In Urziceni sunt doar o kk?!

    ...Cum pote la voi se vorbeşte aşe? Voi ce fel de rumuni eşti? Cel mai greu limbe este rumuneşte....
    În rumuneşte se scri CABANA VALEA MUREŞULUI, dar se citeşti „Keskemet domokos polvon”...


    RăspundețiȘtergere
  40. ,,Mai crucea si mortii ma-ti de retardat,eu nu am mai scris pe acest tomberon de blog,de vreo 10 zile ,si vine avortonul asta sa-mi pomeneasca numele?''

    Iordachescu Ionut / 31 Oct 2012 19:17
    Sa fie KK von Hurzicenmi??!!

    Care zici ca-ti este numele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ni suji tampoanele cand is pi rosu ba KK von Hurziceni ! Cel mai prost dintre pamanteni ! Sa ti vedem cu bielciug in nas baaa!

      Ștergere
  41. Va rog frumos!.Va rog sa purtati si un dialog,daca se poate....ce pula mea ca am cultura!!

    RăspundețiȘtergere
  42. bai frate adminu asta iar bate suta de comment pe zi...si nu da nimic de baut in p...cultura mea,hac,hac

    RăspundețiȘtergere
  43. uite bre ca s-a gasit necazul pe "fecebook" scrie unul cu cultura mai multa ca mine
    vai de el si pula lui de analfabet

    http://www.plano10.com/2012/10/ministrul-dobritoiu-explica-pe-fecebook.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba rapanule, mai lasa-ne cu kk-turile tale. cum deschizi haznaua aia de gura, cum debitezi numai prostii. hai mai pune un banc de ala fisiit de-al tau, luat din bodega din Bartolomeu!

      Ștergere
    2. Da du-te-n Dumnezeii ma-ti de rahat cu ochi ca mi-e scarba sa vorbesc cu javre ca tine,asa ca vezi-ti de prostii tai si nu ma mai pomeni pe aici.Scarnavie ce esti.

      Ștergere
  44. @lupus la ora 22.05
    Ce magar esti lupus.Doar l-am scris aici si acum te faci ca nu pricepi?
    singura fraza indecenta!? dar adevarata este ca esti un mare magar politruc

    RăspundețiȘtergere
  45. Lupuș spunea...
    31 octombrie 2012, 20:41
    @Cezar
    Unde a scris Don Corleone acel comentariu nereproductibil? Trimite-mi un link să mă conving!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haida de Nu stii unde am scris.vrei link-ul?
      linkul e pe blogul tau mincinosule!!
      ce nesimtit poti fi!!!

      http://www.plano10.com/2012/10/ministrul-dobritoiu-explica-pe-fecebook.html?showComment=1351709945890#comment-c7030115595529951207

      Ștergere
  46. CEZAR spunea...
    31 octombrie 2012, 20:47
    Pe Mh - merita sa-l publici ! Reflecta adevarul adevarat!!

    RăspundețiȘtergere
  47. si pula de lupus raspunde

    Lupuș spunea...
    31 octombrie 2012, 20:59
    Sa-l publice el, dar într-o forma decentă!
    PS
    politrucul asta nenorocit crede ca e singura sursa de informatie??Ce papagal!!

    RăspundețiȘtergere
  48. ...si asta este comentariul meu INDECENT dupa cum zice politrucul lupus

    Don Corleone spunea...
    31 octombrie 2012, 20:18
    @lupus
    aici nu vorbim de base.Egata mort si ingropat dpdv politic.aici oamenii vorbesc de bretonatul&co si mai ales de promisiunile lor.
    Care e marea inteligenta in fraza urmatoare??
    Pai despre asta era vorba sau bati campii
    "Ai speranțe să se întîmple după alegeri și dacă ministru va fi cineva din tabăra lui Băsescu?"

    RăspundețiȘtergere
  49. CAM ASTA II REZULTATU INVENTARII DE PADUCHEI PDLACI SI CHIORU BETIV A CONTRIBUTIVITATII(MILITARII SI CEI DIN MAI NU AU CONTRIBUIT NICIODATA CU NIMICA LA PENSII),DE FAPT,SEITAN(SATANA) CHIAR ASA A SI SPUS,CA EL VREA SA FACA CA SI CUM AR FII CONTRIBUIT MILITARII LA SISTEMUL DE PENSII CHIAR DACA NU AU CONTRIBUIT/
    PUTEAU SA SCHIMBE FARA PROBLEME SISTEMUL DE PENSII AL CELOR CARE VOR IESII LA PENSIE,NU A CELOR CARE AU IESIT,NOI CE SANSE MAI AVEM SA INTRAM INAPOI IN SISTEM SA NE CONTINUAM ASA ZISA CONTRIBUTIVITATE?
    CATI IESEAU LA PENSIE DACA STIAU CE II ASTEAPTA CU REVIZUIREA?
    SINGURA SOLUTIE II CA PENTRU CEI 26500 A CAROR PENSII AU SCAZUT(DOAR CEI 26500) SA SE GASEASCA O SOLUTIE SA FIE BAGATI IN SISTEMUL DE PENSII AL MAGISTRATIILOR(EXACT CA CEL DIN 2001/164).
    IAR PENTRU RESTU(A CAROR PENSII AU CRESCUT SI CEI CARE VOR IESII LA PENSIE(ACTIVII) SA RAMANA PE SISTEMUL DE PENSII AL IZMANARULUI,CU O MICA RECTIFICARE,SA SE IMPARTA LA 30 DE ANI SI NU LA 20 DE ANI CUM II ACUMA.
    IN ACEL MOMENT STATUL AR FACE ECONOMII URIASE,IARPENSIONARII MILITARI A CAROR PENSII AU CRESCUT VOR FII MULTUMITI(EI SPUNAND CA II BUN SISTEMUL ACESTA),IAR CEI ACTIVI,TINAND CONT DE LIPSA DE REACTIE LA INVENTIILE IZMANARULUI CU CONTRIBUTIA,MERITA SA AIBA PENSIE CIVILA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALOOOOO!!!!I-ATI PASTEAUA/DUBLEAZA DOZA!!!

      Ștergere
    2. CURLEON PDLAC IA TU PASTEAUA DE RUDOTEL CA VAD CA TE CERTI DE UNUL SINGUR PE ACILEA

      Ștergere
    3. paduchei si pdlaci(hi,hi)

      Ștergere
  50. @lupus
    lupus si adevarul=baba si mitraliera

    RăspundețiȘtergere
  51. NOTA:Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati.Folosirea de cuvinte obscene,atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului,afisarea de anunturi publicitare,precum si jigniri,trivialitati,injurii se vor sanctiona prin stergerea integrala a comentariului. http://mhblogonline.blogspot.com/ ,nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii,responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. P.S.: Comenteaza inteligent si vei primi multumirile noastre! Admin.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri