Google Translate

marți, 23 octombrie 2012

PDL, Comisia de Integritate, Monica Macovei ... Elena Udrea si Roberta Anastase, au trecut de evaluarea acestei Comisii!

 
Pusă cu surle și tobe în fruntea unei chestii numite, ironic,
Comisie de Integritate, Monica Macovei
 
 
a făcut exact ce mă așteptam: un mare fâs. Dar, deh, metehnele vechi dispar greu. Tocmai de aceea PDL-ul zici că e un alcoolic ratat, care cică s-a lăsat de băut, dar umblă, la vedere, cu mai multe sticle de tărie mai mici, poate i-or mai prosti pe fraieri din nou.
 
 
Faptul că Elena Udrea și Roberta Anastase au trecut de evaluarea acestei Comisii arată cât de laxe au fost criteriile de evaluare și, de fapt, care era obiectivul acestei șandramale. Nu-i lăsăm pe câțiva guzgani, cum ar fi ex-primarul Devei Miricia Muntean, să candideze, dar le strecurăm, pe ușa din dos, pe două dintre cele mai controversate persoane din vremea în care PDL-ul era pe cai mari, adicătelea Udrea și Anastase. Să arătăm că suntem curați, monșer, păi se poate?
 
Marii strategi ai acestei așa-zise alianțe de Dreapta s-or fi gândit, probabil, că atâta timp cât toată lumea să hăhăie pe seama becalizării PNL-ului ori la adresa lui Dottore Ponta totul e OK și nimeni nu se mai uită în ograda lor. Bă, băieți și fete, până când n-o să-nțelegeți că alde Udrea și Miss „fără număr” Roberta, alături de întreaga șleahtă de corupți de-ai voștri, vă trag în jos vă meritați locul. Oricum, nu vă șade deloc rău în opoziție.
 
Sursa:
Ce înțelege PDL-ul din integritate Elena Udrea și Roberta Anastase  Academia Catavencu
 
 
=================================
=========================
============

 
 STIRE:
PDL a pregătit pentru debutul campaniei electorale o lansare a candidaţilor care să contrasteze cu cea a USL. Dacă Victor Ponta şi Crin Antonescu au mers pe Arena Naţională pentru prezentarea oficială a candidaţilor, democrat-liberalii împreună cu aliaţii "de dreapta" au ales Opera Română şi Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti, informeaza rtv.net.
 
24 oct 2012
STIRE DE STIRE:
 
In curand, NEWS de NEWS: MM, varianta "CIRC",
a lansarii candidaţilor  PDL!
============
=======================
 
 25 oct 2012
Monica Macovei erotic show
 
Înainte de toate trebuie să precizez că titlul de mai sus este, cu urechismul specific presei de azi, greşit. Nu este vorba de un show erotic, ci de showul etic.ro al d-nei Macovei, inventat chiar de distinsa europarlamentară.
E adevărat că o paralelă cu dansul la bară nu e exclusă. Ce face o domnişoară care şerpuieşte, roteşte şoldurile, scutură sânii, se aşază capră, scoate limba şi dă ochii peste cap? Ea oferă în varii moduri iluzia iubirii pe deşelate, promisiuni erotice mai frumoase decât împlinirile, sublimează actul sexual într-o coregrafie care poate duce şi la orgasm.
Zeci de bărbaţi – la rigoare, şi femei – pot s-o posede din ochi, simultan, democratic.
Amor colectiv fără sex.
Aşa şi d-na Macovei: ne oferă o demonstraţie de etică românească fără morală. D-sa execută, în cadrul Comisiei de Etică a PDL, pe care a născut-o şi o prezidează, un balet tematic care promite severitate, obiectivitate, necruţare, sugerează prin toţi porii un act moral intens. Ca şi în cazul dansului la bară, nu se întâmplă nimic, nicio penetrare în sistem, pe listele electorale ale ARD intră cu onor tot cine trebuie, adică Udrea, Igaş, Wiliam Brânză, vărul lui Videanu, căluşarul Edmond Tălmăcean, asistenta sexy şi toţi ceilalţi, iar eroina PDL se întoarce la Bruxelles cu sentimentul datoriei împlinite şi presimţirea războiului civil atenuată.
D-na Macovei mai face un pictorial. Un pictorial moral.
Cristian Tudor Popescu este senior editor al ziarului Gândul
=========================
============
=====
24 oct 2012
Pana apare CIRCUL,
va invit la avanpremiera ... muzicala
a actiunii
macovisto-pdl-iste!
=============================
 

 
======================================
=================

86 de comentarii:

  1. Ati inteles de ce Becali tine cap de afis la TV?
    Sa nu vedem, auzim ca "penalele" astea (si multe/i altii), cauta IMUNITATEA parlamentara, cauta sa amane, sa scpae eventual de urmarile propriilor fapte, multe de natura unor infractiuni deosebit de grave! Eheee... nu e prosti astia degeaba! Stiu ei ce stiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. PMT, da-l dreak de InterCraci/Sa i-o tragi- vaz ca-mi folositi din plin „productiile”,-io zic sa i-o dam lui Curlandez-ce-inspira-prenadez pe Frau M.Vezi ce bine se aseamana?Aceleasi meclosoane de sugaci cu vechime, aceeasi frunte ingusta,aceiasi ochii boului.Parca ar fi gemeni!Poate se „inspira” reciproc, doamne feri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bey,
    Ma uit, minunez si zic:
    Bey, Roberta merita! Uitati-va si voi! Uauuu...
    Fara numar, fara numar ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey don adminu', stiu ca esti bun la poze foto, de pe megalitica aia sau de pe calator pe net ! Da de unde putza mica a lu' tibica ai scos-o si pe asta a lu' Udreasca, cu chelea aia de pe fata de zici ca-i curul chel al cainelui meu care are 16 ani ?
    Pai buey, eo la varsta mea de luptator cu spada am mai faina chelea de pe muyan decat curva aia de plescani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa bey PMT,
      Ca ne-a dat-o cum se cuvine pe miss....
      Uauuuu... Fara numar, fara numar ...

      Ștergere
    2. @PMT cu dragoste la muie!!
      photoshop se numeste fraiere,,,,photoshop "omul cavernelor ce esti"

      Ștergere
    3. Buey, ma lesi cu cacaturile astea englezistice ? Am lucrat si eu cu programul asta de editat poze, ba chiar mi-am modificat si muia odata de i s-a facut babei instant de-un futai, cand i-am aratat ce bine arat si cat de mare mi-am facut-o !
      Las=o asea cum le denumesc eu, ca suna mai cul decat fotosopul tau !

      Ștergere
  5. Oailei! Mi-am distrus viitorul,s-a dus dracului saptamina,luna si trimestrul.Aia beata din josul paginii ii oaia aia de PH?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, Nu-i beata!
      E-n extaz, nana!
      Fara numar, fara numar ....

      Ștergere
  6. Buey, pai ce pula'n cur sa comentez aciulea !
    Ma cac pe comisia lor de integritate ! De fapt si in drept, in tara lui Dorele, nu te poti caca fara o comisie ! Cum trage unul o basina, hop si-o comisie ! Cum vrea unul la oala cu smantana, hop o comisie ! Cum fura unul cateva milioane de euro de la stat, sau cum se fura in direct la teve votul pe o lege, da-o'n pula de comisie, ca nu mai trebo !
    Cum se urca unul pe un stalp si zbiara ca vrea butelie, hop o comisie parlamentara si plenipotentiara! Cum se sterg unii la cur cu 7,4 milioane de voturi, asa brusc, da-o'n pula de comisie, ca iar nu mai trebo !
    Practic, comisia aia de integritate este, exclusiv, uriba aia de mocavei ! Restul e poezie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu va mai udati la izmene ca scapetii pentru poza aia cu RoBORTA! Va asigur eu ca-i o bahalda prastinoasa cu curul cat un cazan de rufe ! De cate ori am vazut-o trecand prin palat, a trebuit sa ma tin de-un calorifer, ceva, ca se zguduia structura ! Mai buna-i baba mea de 10 ori, chit ca nu mai are toti dintii acasa, ceea ce ii confera un aspect mai secsy cand i-o trag pe la sale !

      Ștergere
    2. Bey PMT,
      Tu poti ca si oricare altu (daca vre si poa),
      Sa comentui ce vrei, de unde vrei, cum vrei!
      Noi estem cu tine, ca intelegem ce comentuiesti!

      Ștergere
  7. Buey tovarasi, puteti sa mi-o dati voi la muie cat vreti, da' eu nu ma pot abtine sa nu revin la sindicatul nostru militaresco-dogarian !

    Uai tovarasi, daca la capitala inca mai exista o factiune a sindicatului care o fo de doua ori trimisa in exil, cu pagina de pe net suspendata si telefoanele blocate, daca la Craiova s-au razvratit oltenii si i-au dat muie vesnica intaiului nascator de sindicat militar si daca la la Slatina era cat p'aciulea sa explodeasca mamaliciki, iata ca, la Pitesti, in fieful lu' Curdeleo des Triviales ot Brasov von Bartolomeu se egsista o puternica gasca pur comunista !
    De la lucrarile celui de-al paispelea congres, niciodata de atunci si pana in prezent emotiile nu mi-au mai fost asa de zdruncinate, decat de proaspata postare a domnului colonel de rezerva Popesco, postata pe cea mai importanta si principala pagina a sindicatului !

    Buey fratzicilor, care vreti sa cititi minunea neocomunista, cu iz de mosneag sclerozat, n-aveti decat sa va minunati acolea !
    Eu va dau doar niste franturi, ca sa vedeti ca la 9ua e un fel de Chembrigi fata de Filiala Pitesti, uai !

    Iaca:

    -RIPOSTA pe care trebuie sa o dea SINDICATUL MILITARILOR ,progeniturilor jurnalistice (...) si unor clevetitori din sindicat ,care isi dau cu parerea despre ce ar vrea ei sa se intample in sindicat ,denigrand aceasta Institutie fara nici-o jena ,TREBUIE sa fie una HOTARATA !

    Comentariu: chestia asta cu riposta hotarata si cu lupta intregului popor impotriva dusmanului de clasa si a cotropistilor imperialisti am invatat-o zeci de ani ! In opinia martafoiului asta de la Pitesti, daca unul din sindicat indrazneste sa-si dea cu parerea, omul trebuie infierat fara nicio retinere !

    -Daca ceva s-a intamplat ,in legatura cu ''subtierea'' evidentei membrilor de sindicat si implicit a filialelor ,dincolo de necrutatoarea boala ,a lipsei respectului unor cadre militare ,fata de sine si valorile fundamentale ale Natiunii Romane si implicit ale Institutiei Militare ,cu siguranta ,DENIGRAREA Sindicatului in media ,a avut rolul sau distructiv .

    Comentariu: pe scurt, buey pulifrici, iti spun ca nu s-a intamplat nimic cu subtierea sindicatului, ci pur si simplu oamenii si-au bagat picioarele in politica voastra si au plecat, pentru ca aceasta structura cu apucaturi tiranice nu-i mai reprezinta !

    In rest cititi voi si o sa vedeti ce manifest pur comunist a avortat scapetele ala de presedinte !
    Doamne feri !

    Nu ca n-as fi de acord cu lupta de clasa a domnului respectiv, dar parca altele erau obiectivele pe termen imediat ale sindicatului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar punctul 7 al manifestului este zdruncinator !
      Iaca:

      "7.ASUMAREA RASPUNDERII pentru nereusite sau neindeplinirea OBIECTIVELOR stabilite anterior in cadrul sedintelor CNR /CD ,sau a celor aparute ca urmare a unor schimbari de strategie ,impuse de evolutia evenimentelor de natura politica ,sociala ,economica ,etc."

      Sa va vad eu cum o sa va asumati raspunderea pentru miliardele cheltuite de-a'n pulea pe salarii imense, prime, indemnizatii si deconturi demne de o societate multinationala cu beneficii anuale de milioane de euro !

      Sa va vad eu cum va puneti cenusa pe chelie, ca la sedintele beobe in care ne prezentam "raportul de activitate", pentru contractele paguboase si fara nicio finalitate incheiate cu casele de avocatura !

      Sa va vad eu domnilor de ce va fute grija mai mult de "societatea civila" si nush ce pilonul pulii de sindicate civile, decat de problemele reale ale rezervistilor militari, atatia cati au mai ramas ei !

      Hai, hai !

      Ștergere

  8. Unii sunt mai idioti decat idiotii!!
    Daca-i public...e public(inclusiv cretinismul este public)
    PS colonelu' pulii!!!

    FILIALA 1 PITESTI

    PUBLIC/184/23.10 2012 .

    Doamnelor si domnilor colegi din SCMD ,

    RIPOSTA pe care trebuie sa o dea SINDICATUL MILITARILOR ,progeniturilor jurnalistice ,cu nume predestinat ,lingusitori fideli ai administratiei Basescu si unor clevetitori din sindicat ,care isi dau cu parerea despre ce ar vrea ei sa se intample in sindicat ,denigrand aceasta Institutie fara nici-o jena ,TREBUIE sa fie una HOTARATA ! Este una din temele de strategie media/comunicare ,pe termen lung ,pe care Conducerea Centrala a Sindicatului in colaborare cu Televiziunea Romana ,trebuie sa o puna in practica urgent ,pana nu este prea tarziu !
    Daca ceva s-a intamplat ,in legatura cu ''subtierea''evidentei membrilor de sindicat si implicit a filialelor ,dincolo de necrutatoarea boala ,a lipsei respectului unor cadre militare ,fata de sine si valorile fundamentale ale Natiunii Romane si implicit ale Institutiei Militare ,cu siguranta ,DENIGRAREA Sindicatului in media ,a avut rolul sau distructiv .
    MERITUL CONDUCERII CENTRALE ,nu poate fi pus la indoiala ,dar pe masura trecerii timpului , constatam ,ca suntem din ce in ce mai putin perceputi si VIZIBILI in plan central si local ,actiunile incepute parca nu au finalitate si in locul principiului consacrat al unitatii de actiune in lupta noastra comuna ,UNII ,intentionat sau nu ,au pus dezbinarea ,incoerenta si indiferenta .Cred ca toti presedintii de filiala ,la sedinta acestui Consiliu ,vor explica pe scurt ,preocuparile si rezultatele muncii lor .
    Filiala 1 Pitesti ,considera ca aceasta actiune strategica in plan national -CNR-,trebuie sa vizeze si TINTE strategice ,EXPLICITE ,de atins si sa identifice principalele VULNERABILITATI ,care pot destructura organizatia .
    In acesti termeni ,vedem o dezbatere simplificata si NU una complicata .Vedem o dezbatere de Fond si cu ingaduinta domniilor voastre ,sugeram cateva titluri :
    1.Principalele directii de REFORMA ale Sindicatului (denumire ,organizare ,strategie);Consideram ca Sindicatul trebuie sa aiba un CD si un DEPARTAMENT JURIDIC foarte puternice ,care sa se implice permanent ,in actiunile centrale si la nivel teritorial ;
    2. Partenerii de dialog : UN PATRONAT PUTERNIC in interior si PARTENERI CREDIBILI ,VALOROSI in exterior (identificare ,obiective de indeplinit ,unitatea intereselor );
    3.UNITATEA DE ACTIUNE a Sindicatului ,in jurul VALORILOR FUNDAMENTALE ale Natiunii Romane ;
    4.INTARIREA AUTORITATII FUNCTIONALE A FILIALELOR ,responsabilizarea ,stimularea muncii Birourilor Operative si marirea potentialului financiar al acestora ;
    5.Marirea IMPACTULUI DE IMAGINE a Sindicatului ,in plan central si local, prin folosirea intregului potential uman valoros ,in relatia cu toti partenerii de dialog , Societatea Civila ,institutiile de stat si private de media /comunicare ,centrale si locale ;
    6.Cultivarea RESPECTULUI RECIPROC ,a unei atitudini si conduite demne ,care sa refaca starea de normalitate ,spiritul de corp ,de ordine si ONOARE al cadrelor militare -membrii ai Sindicatului ;
    7.ASUMAREA RASPUNDERII pentru nereusite sau neindeplinirea OBIECTIVELOR stabilite anterior in cadrul sedintelor CNR /CD ,sau a celor aparute ca urmare a unor schimbari de strategie ,impuse de evolutia evenimentelor de natura politica ,sociala ,economica ,etc.

    ''Sa avem de partea noastra adevarul ; iata secretul elocintei si al virtutii ,iata autoritatea morala.E cea mai inalta maxima a artei si a vietii .'' (H.F.Amiel )

    Cu sincera pretuire si onoare !

    HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !

    Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD
    Colonel Victor POPESCU

    RăspundețiȘtergere
  9. Catindata la colegiul tiganiei din Neamt ne arata in poza:
    a- cit de lunga
    b- cit de groasa o are T

    Intrebare: - De ce cei de la Skol nu fac bere cu lamaie?
    Raspuns: - Pentru ca ar fi chiar ciudat ca un barbat sa se duca la bar
    si sa spuna: "O Skol cu lamaie!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion și Măria la maternitate:
      - No, Mărie, ce avem?
      - Băiat.
      - No… și cu cine seamănă?
      - …degeaba-ți spun, că nu-l cunoști.

      Ștergere
  10. Lavinia Sandru a declarat marti, la Realitatea TV, ca refuza sa candideze in Arad, afirmand ca i se repartizase un "colegiu eligibil" pentru PDL si nu accepta ca UNPR sa fie tratat ca "ruda saraca" in cadrul USL.

    "Am renuntat la candidatura la Arad. Personal sunt nemultumita de colegiu. Era vorba initial de 30 de colegii eligibile pentru USL. Acel colegiu pe care eram eu era eligibil pentru PDL, nu pentru USL", a spus Sandru, intrebata daca va mai candida in Arad.

    Ea a precizat ca UNPR a sustinut guvernul Victor Ponta cu 28 de voturi si nu poate accepta acum sa fie "tratat ca ruda cea saraca si sa fim asezati pe un scaun langa usa".

    "Nu e o declaratie de razboi, nu sunt suparata pe nimeni, sunt nemultumita si nu accept un asemenea tratament pentru mine si pentru colegii mei", a precizat ea, adaugand ca nu isi doreste sa-i "incaiere" pe Gabriel Oprea (presedintele UNPR, fost membru PSD si ministru in cabinetul Adrian Nastase) cu actualul lider al social-democratilor, premierul Victor Ponta.

    Intrebata daca nu va mai candida deloc la alegerile parlamentare din decembrie, Lavinia Sandru a precizat: "Nu am zis ca renunt la orice candidatura, renunt la candidatura la Arad".

    In Arad, Lavinia Sandru ar fi urmat sa candideze impotriva lui Mihail Neamtu, potrivit unor surse din USL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce scaun langa usa buey stravezito ! Un sut in cur si afara cu voi! Ciocu' mic! Dupa ce ca penalul ala de izmanar a reusit pe deplin sa ne invrajbeasca pe toti rezervistii, de am ajuns pe punctul de a ne crapa capetele unul altuia daca n-am fi supravegheati atent de babe, mai ai si ifose-n cur ! Te dreacu de dintoasa cu uniunea ta de tradatori profitori!

      Ștergere
    2. INCREDIBIL,PAI DACA ITI ESTE FRICA DE BAIATU CU USTUROI SI CU COSURI NEAMTU,PAI ATUNCI DU-TE ACASA,TA55RFA IEFTINA.
      SA SPERAM CA USL II VA PUNE PE IZMANARI SA SE LUPTE CU WOOODREA,ANASTASE,BLAGA,NEAMTU,MRU.

      Ștergere
    3. Muei,nu mai zbiera la noi ca un animal.Vorbeste normal,ca inca auzim .Cu intelesul poate avem probleme, dar cu galosii inca suntem bine.

      Ștergere
  11. Mihail Neamtu ii ala cu usturoiul,nu? Hai ca se asorta botoasa de Lavinia cu cacareaza aia de Neamtu.Un fis pe centura politicii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Uai, s-a deschis un nou cenaclu literar pe blogul lu' domn Nea Casu ! Poezii, catrene, critici literare, laude, slaviri si multumiri de genul "saru' mana boierule" ! Ce mai, pe deplin miscator si profund ! Zau buey !

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.alinagorghiu.ro/2012/10/23/solutie-pentru-pensiile-militare/

    "Solutie pentru pensiile militare

    Cunoscand foarte bine fenomenul revizuirii pensiilor militare din ultimii ani, salut pozitia premierului Victor Ponta, care a declarat luni că ”Trebuie să putem să găsim o soluţie pentru pensiile militare, atât cele din sistemul MApN, cât şi cele din celelalte sisteme, sistemul de securitate naţională şi MAI. Dacă reuşim şi acest lucru înseamnă, practic, că am reuşit în aceste şase luni de guvernare să îndreptăm cea mai mare parte din lucrurile nedrepte făcute de către preşedintele Băsescu şi guvernele sale”.
    V. Ponta facea referire la acele pensii militare al caror cuantum a scazut in urma proceselor de recalculare si cred ca e dator sa transforme acest proiect in realitate, pentru ca stiu ca ministrul C. Dobritoiu a facut toate diligentele.
    Si, intr-adevar, este o datorie a noastra, a tuturor factorilor politici, realizarea cat mai grabnica a cestui proiect care, in ultima instanta, inseamna normalitate, demnitate si, MAI ALES, intrarea in legalitate.
    Pensiile al caror cuantum a crescut in urma recalcularii nu vor fi afectate. Se va respecta ceea ce noi am sustinut in toate interventiile - de la simple declaratii politice, pana la exceptiile de neconstitutionalitate promovate – PRINCIPIULUI DREPTULUI CASTIGAT."
    ------------------------------------------------------------
    Si, printre comentatori, pe cine gasim?
    "Lupus says:
    October 23, 2012 at 4:41 pm

    Intrebarea este dacă vor fi readuse la cuantumul din 2010 și pensiile care erau exagerat de mari față de stagiile pe care beneficiarii acelor pensii le-au prestat în armată..
    O asemenea reglementare poate să mulțumească 10-15% dintre pensionarii din structurile militarizate, dacă se adoptă o o lege care să prevadă aplicarea cuantumului mai avantajos după recalcularea/revizuirea prin L 119/2010 și OUG nr.1/2011, sau poate nemulțumi 85-90% dintre pensionarii militari dacă se revine la o reglementare asemănătoare Legii 164/2001, cu baza de calcul a pensiei-solda de pe ultima lună de activitate.
    Doar 10-15% dintre militari au avut solde mari în ultima lună. Nu au putut fi toți cu funcții sau piloși."

    RăspundețiȘtergere
  14. IAR A APARUT ASTA PE AICI SI PE ALTE BLOGURI...E CA BUBA DULCE , NU SE LASA DELOC CU PROSTIILE LUI SI CU INFORMARILE LUI DE DOI BANI....MULTI NEBUNI PE LUMEA ASTA DAR RHul ASTA II INTRECE PE TOTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, in primul rand saluta civilizat cand te bagi aciulea, atat pe cei de la ZOO, cat si pe sarmanii de la NOO, cam asea: 'Neatza buna la ZOO+9 ! Iar noi o sa-ti raspundem civilizat: ii buna o pula-doby !

      Ștergere
    2. In al doilea rand: da-l dreaq, ca are si el loc sub soare ! De ce-ti futi existenta de la prima ora, fara niciun motiv serios?

      Ștergere
    3. 'Neatza buna la ZOO+9 !

      Ștergere
    4. Eote bre ! Vezi ce inseamna un salut civilizat si plin de condescendenta ?
      Mintenas s-or adunat toate lighioanele ! De parca-ar fi apelul solemn, ala de-l tineam o data pe an, pe la nush ce ora de dupa program ! Musai, ca asea zicea la resei si nu se putea incalca regulamentul, adica sa-l tinem si noi ca oamenii normali la cap, in timpul programului "normal" de lucru !
      Are cineva un alupigus ? Ca simtesc ca recidiveaza !

      Ștergere
  15. Neatza buna la ZOO + 9! Cezare, maimuco impreuna cu kkarel de Urziceni nu uitati de limbile pe oua; amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ca fapt divers.
    Numa ce molfaiam ieri la un rahat cu secemedeul nostru dogarian si ziceam ca a ramas in curul gol, adica e pe punctul de a ramane atat fara membrake cotizanti, cat si fara membrake de aia simpatici!

    Tovarasi, ca sa vedeti cat de nashpa este situatia, pe pagina principala veti gasi o somatie a Filialei 1 Sector 1, catre enoriasii sai, de a-si plati urgent restantele.
    Situatia este data nominal, sub forma de tabel.

    De retinut:
    -563 (!) de sindicalisti figureaza ca restantieri la plata cotizatiei, adica aaaaproape intreaga filiala, avand in vedere ca la Sectorul 1 mai functioneaza si Filiala 2 !
    -majoritatea n-au platit un sfantz pe 2012 !
    -sunt inca o gramazimea de restantieri si pe 2011 !

    Numarati 'mneavoastra cam cum e cu plata cotizatiei !
    De aia se pregateste intaiul nascator de sindicat, Gimi Hofa din Poligrafiei nr.4 sa devina doar "Un model" pentru sindicate !

    Asta numai daca va reusi sa raspunda la cateva intrebari, care tot umbla din gura in gura tot mai insistent, legate de sumele uriase cheltuite pe salarii, indemnizatii, prime, deconturi, protocoale, chiolhane, excursii, plimbari, contracte paguboase, case cu avocati, bla-bla !
    Zice lumea, nu eu, doamne feri ! Ca eu, de bou ce sunt, inca mai figurez ca sindicalist de frunte, ca ma manca in cur sa platesc integral cotizatia pe 2012, iar acum tre sa astept 2013 ca sa ma autoexclud !
    Ce sa-i fac, vreau-nu vreau, tre sa respect disciplina de sindicat !

    Asta ca fapt divers.
    Si cred ca la fel de divers e pe la toate filialele din capitala. La sate si orase se sta mai bine, doar fro 60% sunt restantieri !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, ca tot e vb aici de comisia aia de integritate a lu' frau Monika !
      De ce nu fac si astia de la CD o comisie de integritate, acum inainte de Consiliul National al Reprezentantilor (moaaama, mai tare ca la Congresele lu'Ceasca !), sa vada cine mai e intreg la dibla pe acolea ?

      Garantez eo ca cei ramasi pe langa, au locuri asigurate la 9ua ! Doar sa ia legatura cu mine si le asigur locatii de lux, doar cu un rand de gratii la geamuri !

      Ștergere
  18. Gratiile sunt pe afara ,ori la pacient?

    RăspundețiȘtergere
  19. Învăţătoarea care a făcut greva foamei,
    candidată la parlamentare pe lista USL
    24 oct 2012, 12:22 | RTV.net
    ============================
    Învăţătoarea Cristiana Anghel şi academicianul Dinu Giurescu vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Social Liberale pe locurile rezervate Partidului Conservator, a confirmat, pentru AGERPRES, preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

    Istoricul Dinu Giurescu va candida pentru un post de deputat în Colegiul 19 din sectorul 4 al Capitalei. VEZI ÎMPOTRIVA CUI VA CANDIDA

    Tot din partea USL va candida şi învăţătoarea Cristiana Anghel, cea care s-a aflat în greva foamei timp de 70 de zile pentru respectarea unui principiu democratic fundamental - aplicarea unei legi în vigoare. Aceasta va candida pentru colegiul de senator de Dolj rezervat PC.

    "Vă confirm candidatura celor două personalităţi pe care le-am susţinut, pentru că am convingerea că România are acută nevoie de modele autentice. Academicianul Giurescu va da substanţă, va oferi profunzime, va asigura viziune legislativă. Iar o persoană cu forţa morală şi responsabilitatea civică a doamnei învăţătoare Cristiana Anghel va oferi o necesară lecţie de responsabilitate şi va demonstra că băncile Parlamentului sunt pentru muncit, pentru construit, pentru gândit, nu pentru dormit", a declarat preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dueluri mari, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, în Bucureşti. În multe dintre colegii, USL şi ARD aruncă în luptă nume cunoscute, printre cele mai tari confruntări numărându-se Ecaterina Andronescu-Cristian Rădulescu în sectorul 6, Călin Popescu Tăriceanu-Vasile Gherasim în sectorul 1 şi George Becali-Gheorghe Udrişte, de asemenea în sectorul 6. În schimb, în provincie există puţine competiţii între politicieni de marcă. Grei ai partidelor care au preferat să candideze în colegii din ţară nu au aproape deloc emoţii în ceea ce priveşte câştigarea unui mandat.

      La Bucureşti, în sectorul 1, cea mai puternică înfruntare se anunţă între fostul primar al sectorului, Vasile Gherasim (ARD) şi ministrul de Externe, Titus Corlăţean (PSD), în colegiul 1 pentru Senat.

      În schimb, Călin Popescu-Tăriceanu (PNL), candidat în colegiul 2 senatorial, nu pare să aibă probleme cu Augustin Ofiţeru, lider al Noii Republici, ce candidează din partea ARD.

      Tot în sectorul 1, dar pentru Cameră, se înfruntă fostul deputat Anca Constantinescu (PDL) cu deputatul PNL Diana Tuşa, iar Costică Canacheu (PDL) cu Dan Tudorache, preşedinte al PSD sector 1.

      În colegiul 9 pentru Camera Deputaţilor din sectorul 2,se înfruntă fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu (PDL) cu fostul premier Victor Ciorbea, care s-a înscris în PNL pentru a putea candida. La Senat, în acelaşi colegiu vor candida fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu şi fostul comentator sportiv Dumitru Pelican (PC).

      În colegiul 11 pentru Camera Deputaţilor, competiţia se anunţă foarte strânsă între liderul PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu şi fostul ministru al Mediului şi Muncii, deputatul PDL Sulfina Barbu.

      Un alt duel foarte important are loc în colegiul senatorial 6 din sectorul 3, unde liderul de grup al PDL din Senat, Cristian Rădulescu o va înfrunta pe Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei. Deocamdată, ARD nu a desemnat un contracandidat pentru colegiul de senator din sectorul 3 unde candidează Crin Antonescu, preşedintele PNL.

      În sectorul 4, colegiul 19 de deputat, istoricul Dinu Giurescu (PC) va concura cu fostul viceprimar al Capitalei, democrat-liberalul Mircea Raicu (PDL).

      Nou intrat în rândurile PNL pentru a obţine un mandat de deputat, George Becali candideazăîn sectorul 6, acolo unde fostul director de la Metrorex, Gheorghe Udrişte, apropiat al lui Adriean Videanu.

      Ștergere
    2. Greii care candidează în provincie, fără emoţii.
      =====================
      În provincie, doi preşedinţi de partid se bat pentru un post de deputat, într-un colegiu din Piteşti.Este vorba de liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu ce se va înfrunta cu omologul său de la PC, Daniel Constantin.

      La Iaşi, colegiul 4 senatorial Copou va fi disputat de doi foşti colegi de partid, fiind vorba de senatorul PNL Mihaela Popa, fost vicepreşedinte PDL, şi Teodor Baconschi, fost ministru de Externe.

      În rest, figuri proeminente ale partidelor au adversari cu notorietate apreciabil mai mică.

      Preşedintele PDL, Vasile Blaga, candidează pentru un post de senator la Timiş, în colegiul de Sînnicolaul Mare, unde se bate cu mult mai puţin cunoscutul Marcel Suciu (USL).

      În judeţul învecinat, Arad, fief al dreptei, s-au înghesuit să candideze preşedinţii Forţei Civice şi ai Noii Republici, Mihai-Răzvan Ungureanu, respectiv Mihail Neamţu.

      Ungureanu nu poate fi totuşi cert de colegiul 1 Senat, unde îl are drept adversar pe cel care a câştigat colegiul la alegerile precedente, fostul pedelist Ovidiu Marian (PNL). Neamţu candidează în colegiul 1 Camera Deputaţilor împotriva lui Flavius Măduţă (PSD).

      Tot în Arad se anunţă o competiţie destuil de strânsă între fostul ministru al Muncii Claudia Boghicevici (PDL) şi Lia Ardelean (PC), fost deputat în perioada 2004-2008 şi candidat la primăria Arad în iunie 2012.

      La Suceava, este notabilă competiţia pentru un colegiu la Cameră dintre senatorul Orest Onofrei (PDL), fost prefect al judeţului, şi senatorul Gavril Mîrza (PNL), fost preşedinte al Consiliului Judeţean în 2004-2008.

      Premierul Victor Ponta candidează tot în colegiul din Gorj, având la PDL drept contracandidat pe Nicolae Raviţoiu.

      La Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean (PDL) are şanse mari să obţină al şaptelea mandat de deputat în faţa cântăreţului de muzică populară Alexandru Pugna (PSD).

      Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase (PDL) pare a avea o misiune uşoară în faţa liberalului Paul Dumbrăveanu, în colegiul 11 din Prahova.

      Elena Udrea are şi ea un adversar cu notorietate redusă, liberalul Liviu Brătescu. Cei doi concurează în colegiul 4 pentru Cameră din Roman.

      Ștergere
    3. Domnu sef, baga si sursa de unde le copiesti, ca sa stim unde sa ne ducem sa citim articolele integral, ca sa ne lamurim.
      Eote bre, de exemplu:
      "Istoricul Dinu Giurescu va candida pentru un post de deputat în Colegiul 19 din sectorul 4 al Capitalei. VEZI ÎMPOTRIVA CUI VA CANDIDA"

      Unde pula mea sa "VEZI", ca tot dau clic pe vezi de mi-a intrat destu-n maus !

      Acu nu c m-ar interesa in mod deosebit impotriva cui va candida basinosul ala, da asea sunt eo carcotas !

      Ștergere
  20. LA MULTI ANI ARMATEI ROMANIEI !

    LA MULTI ANI MILITARILOR ROMANI, IN ACTIVITATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE pentru ziua de 25 octombrie !
    Zi care gaseste Armata Romaniei mai saraca, cocosata, rupta-n cur si dezbinata ca niciodata !

    Generali cu solde mai mici decat salariul unui sofer de la Hidroelectrica ! Aviatori fara avioane, vapoare fara tunuri si tehnica terestra inscriptionata in limba rusa ! Cazarmi darapanate, osteni cu nadragii rupti in cur si cu pantofii scalciati, depozite pline de vechituri si mii de tone de munitii nefolosibila ! Armata de rezerva facuta tandari, impartita in asociatii, sindicate, cluburi si alte congregatii, gata de gatuiala reciproca, iar cea activa -vai mama noastra, dupa cum bate vantul politichiei !

    Solde de mizerie, salarii de tot rasul. Bataie pentru a prinde o misiune externa, in speranta acoperirii datoriilor din banci. Cine are norocul si este pregatit! Cine nu, strange din bucile curului si-si asteapta randul la ceare !

    Inca o data LA MULTI ANI, pentru ca, peste vreo ora, militarii vor trece la "sigilare", fiind liberi maine ! Si poimaine, de sfantul Dumitru ! Norocul lor, 4 zile libere legate, cu exceptia celor care trebuie sa fie prezenti prin cazarmi, "in caz ca apare ceva" ! Adica sa impinga aerul cu pieptul, ca asa-i la noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: ca nu vorbesc prostii, mi-o confirma si oficiosul armatei-Obositorul Militarilor, de unde aflu ca diurna pe zi de misiune este de 13 lei ! Adica fro cateva cutii nenorocite de bere de o calitate medie, sau un big cisburgher !
      Eu as alege berea, in cristosii mamii ei, pen ca, cel putin, m-as alege c-o matoleala si as uita, o perioada, de necazuri! Sau o etnobotanica, dupa gustul fiecaruia !
      Auzi, 13 lei ! Culmea e ca nici pe aia nu ti-i da la timp, din "lipsa de fonduri" !

      Ștergere
    2. Ca tot am scris despre rahatul ala de diurna, despre care am aflat din ultimul numar al OM.
      Imi aduc aminte de prima mea misiune, ca tanar locotenent, pe care am executat-o in alta garnizoana ! Pai de cand m-a anuntat comandantul de companie ca trebuie sa plec in misiune si pana la data plecarii, cand a trebuit sa ma prezint la raport la comandantul unitatii, pentru verificarea suprema, am tot mancat la pregatire de m-au vazut dracii !
      Daca stiu ce am de facut si cum, daca am mai fost in garnizoana aia, daca stiu pe unde se urca in vagonul de tren, daca sforai noaptea, daca ma basesc sau nu, daca fumez, etc. Dupa care m-a chemat o babornita de la financiar sa completez o cerere ca sa-mi dea bani si sa ma futa la icre cum si pana cand trebuie sa-i justific ! Dupa care m-a chemat la front sa-mi dea ordinul de serviciu si sa ma instruiasca nush ce ceist ca nu cumva sa beau ca porcul sau sa iau legatura cu nush ce legionari. Dupa care m-a chemat plotoneru de companie sa-mi dea izmene curate la cur, ca sa nu fac unitatea de ras ! Dupa care m-am echipat la cizma si diagonala si m-a prezentat comandantul de companie la colonelul comandant care:
      -m-a controlat la portofel sa vada daca am bani suficienti;
      -m-a verificat daca sunt tuns;
      -m-a chestionat despre toate detaliile misiunii, inclusiv biletul de tren, cazare, masa, etc.;
      -l-a futut, indirect, pe plotonerul de companie, ca nu a avut grija de pachetul cu hrana rece si a dat ordin pe loc, la popota sa-mi pregateasca crapelnitza;
      -a dat un telefon, pe loc, unitatii unde trebuia sa-mi fac misiunea, anuntand despre data si ora sosirii mele la gara, necesitatea asigurarii unui mijloc de transport, cazare, masa, etc.

      Cand am ajuns dincolo, am fost luat din nou in primire, de la gara !
      Unitatea avea un colonel comandant vechi ca tabla de pe casa si, in afara de faptul ca doar nu ma legana noaptea ca sa adorm, in rest mi-a asigurat, in exces, tot confortul !
      Basca ca, la plecare, a dat ordin sa primesc un pachet consistent cu branza proaspata si niste carne de porc de la gheazeul lor, pe care am dat fro 6,30 lei fix, cu bon si rest la bani, din care am halit, burlac fiind, o juma de luna cu colegii locotenenti burlaci !

      Acusica, ca sa mergi intr-o misiune tre sa te imprumuti sau sa rupi de la gura familiei !
      Bine, asta depinde si de gradul or functia pe care le detii !

      Ștergere
  21. Baaa ce mishto era cand mergeam in URSS la trageri cu 29ruble/diurna/zi(si rubla era echivalata cu $ moamaaaa ce-si mai aduceau coloneii frigidere ZIL si tv color rubin si temp(??) mamaaa ce se mai vindeau "trelingurile de sylon"(120ruble/bucata) si coniacul "tzarancutza"30 ruble sticla
    moamaaa si cumparam icre negre de pe Volga in cutii (echivalent cutie crema ghete Guban)cu 3 ruble .....moamaaaaa!!!!!
    moamaaaaaa 5 copeici biletul la metrou(si ce metrou!!!) 50 de copeici pachetul de tigari BT sau Opal moaaaamaaaa sa tot fumezi in draci!,moamaaaa 2ruble chilu de cafea boabe originale Arabica....baaaa n-aveau astia valize pt atatia bani de cumparat marfa
    Moamaaaa si mergeai de la gum la tzum cu taxi volga(am mers in draci cu taxi luat de la hotel Rossia) ,m-a asteptat 2 ore sa fac cumparaturi si cand mi-a zis ca ma face de 2 ruble,i-am dat 5 ruble.....moamaaaa era sa faca taximetristul infarct!!Si culmea culmilor in metrou una buna,dar bunaaaaa nu gluma,s-a ridicat de pe scaun sa imi ofere locul....Auzi tocmai mie care eram si barbat si locotinent.Bai frate nici acum nu-mi vine sa cred!
    Sau la coada la cafea in centrum moscovei(ca aparusera si la ei cozile)....stau si stau si stau si vine un mosulica batran,batran in civil si cu baston(avea cred 2 kile de decoratii pe sacou)ma ia de mana si ma duce fix in nasul vanzatoarei.A comentat cineva?Nexam erau toti super cuminti si mie mi-era rusineeeee

    RăspundețiȘtergere
  22. @PMT
    fix acusica am vazut postarea ta,ca eu eram ocupat intre timp sa scriu minciunile mele.
    Sa mor io! ,ai spus adevarul.(mi s-a intamplat fix la fel)Oaii ce tanar eram!

    RăspundețiȘtergere
  23. BRAVO uai!
    Lumea stie sa se distreze, fara complexe !
    La noi, in tara lu' Dorele, ar fi asociati cu colegii mei de la 9ua si catalogati ca fiind scapati de la ZOO, in cautare de alupigus !

    In opinia mea, cel mai tare e mosul in uniforma militara, care seamana perfect cu securistul Iliescu, seful de la ANCMRR ! Daca nu cumva o fi chiar el, sub acoperire !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: Pentru cei care n-au observat filmuletul postat de admin mai sus, la el ma refeream.

      Ștergere
  24. Uai adminu', daca nu sunt prea bagacios, da di ci mai tii matali lincul ala reciproc cu PKM ? Ca ala de fro 9luni e mukles, ciocu mic !
    Doamne feri, doar nu "in memoriam"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tin la prieteni!
      Imi place sa cred ca totul este OK,
      chiar daca a abandonat (baiat destept), ... bloggereala!
      Eheeee.... de cate ori nu mi-au venit si mie dracii!
      Dar... trebuie sa vrei, sa poti sa scapi de vrajeala "asta"!

      Ștergere
  25. Pregatiti-va sa dati iama la Centrele Militare ca sa initiati demersurile necesare pentru a intra in posesia Legitimatiilor Militare de Rezervisti !
    Primii 100 de mosnegi vor beneficia, timp de 1 an, de scutire de impozit la pensie, iar urmatoarea 100 va beneficia, gratuit, de un sejur la Techirghiol, in luna ianuarie, de boboteaza, pentru a face bai de namol la coaie !

    Legitimatiile arata bestial, ceva similar cu fostele carnete de partid, insa mult mai butucanoase/grosolane.

    ATENTIE: informati-va din timp despre ce trebuie sa contina "Dosarul de candidat" pentru obtinerea legitimatiei, intrucat aveti nevoie de o sumedenie de acte, atat in fotocopii, cat si in original !

    Iar isi freaca palmele dughenele stradale care au copiatoare !

    Eu m-am inscris, am deja bonul de ordine cu numarul 786 si o sa ma anunte de acolea, telefonic, cand sa ma prezint cu dosarul de inscriere .

    Mai nashpa e pentru cei care nu au avut niciodata sau nu mai au livrete militare, din diferite motive motive: or s-au sters la cur cu ele, ori le-au zmangalit nepotii cu carioca, ori le-au depus la em 100 in semn de protest, ori le-au pierdut, ori le-au vandut la targul de vechituri la colectionarii de chilipiruri !
    Cica fara livret, pula vezi legitimatie. Daca n-ai avut, te ia la intrebari plotoneru de ce n-ai avut si te pune sa faci alta cerere ca sa ai !
    Daca ai avut si nu mai ai, te fute plotoneru ca de ce nu mai ai si te pune sa dai declaratii ca ce-ai facut cu livretu' si de ce n-ai declarat ca te-ai sters cu el la cur din greseala. Dupa care se declara nul si faci alta cerere la cerere ca sa ai iara, ca sa poti sa ai si tu, in sfarsit, ca omul legitimatie !

    Atentie iara, pentru ca livretul ala se xeroxeaza obligatoriu pe toate paginile completate, deci inclusiv acele pagini pe care unii rezervisti, nervosi fiind ca-au fost fututi la pensii, si-au scris cu mana personala, la rubrica "Observatii" ca ei nu mai fac parte din rezerva armatei, pen ca Oprea izmanaru' le-a futut onoarea si demnitatea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: de retinut ca legitimatiile sunt elaborate pe culori, cea mai barosana fiind a ofiterilor din rezerva, iar cea mai cacacioasa fiind a fostilor tablagii.
      Asta pentru a se face o diferentiere clara intre fostii militari, ca de exemplu: te duci la policlinica militara (cine are asa ceva), unde e aglomeratie mare. Iese doctorul, care tocmai si-a baut cafelele si si-a fumat juma de pachet, se uita atent si, din senin, in loc sa intrebe cine-i primul, zice: haideti domnu'Labarescu, dupa care intra domnul Cacanarescu. Dupa ce pleaca pilosii, iese iara si zice: legitimatiile la control ! Se scormonesc rapid toti prin buzunare, iar cine n-are, se da de-o parte. Apoi ii sorteaza: generalii primii, ca nu mai au coaie, ofiterii mai superiori sunt urmatorii, dar si astia la randul lor pe importanta esaloanelor unde au lucrat, apoi inferiorii, la gramada, ceva maestrii militari, hunterofitiran la coada, iar daca mai e loc si timp, si cei fara legitimatii !

      Ștergere
    2. PeSe la PeSe: la fel se va proceda si in cazul cazarii in caminele militare, acolo unde mai sunt locuri libere, pentru ca sunt ticsite de militari fara locuinte, cu familii sau nu !

      De remarcat utilitatea deosebita a acestui document. Doar cand circuli cu mijloacele de transport in comun nu te ajuta, pentru ca, mai mult ca sigur, controlorul se va caca in direct pe cartonul tau ! El vrea dom'le coponul de penzie si boletinul ! La fel cer toate institutiile care opereaza cu bani si acte !

      In rest e foarte utila, chiar de nepretuit.
      Ca sa vezi pe ce s-au cheltuit banii + timp futut cu completarea, distribuirea si evidenta lor !

      Tara lu Dorele !
      Inca un amanunt: o sa va trebuiasca portofel special, pentru ca in astea normale nu incape, sau incape doar pe trei sferturi.

      M-am razgandit, decat s-o pierd si sa ma futa iar plotoneru, mai bine ma lipsesc. Imi ajunge coponul de penzie !

      Ștergere
  26. Uai, cred ca s-or bagat spionii rusi pe platforma Blogar, de s-o blocat bloaga lu' don'Vasile !
    Robertino, ai fro ideie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este clar!
      RH a fost marcat ca spam!
      Ar fi bine sa renunte la ideile lui putine si fixe, pe care mereu le vantura pe blogurile militarilor! Sa vina daca vrea cu altceva, ca USA ii ofera vaste posibilitati!

      Ștergere
    2. Eote frate, deci se dusera si stupizeniile mele de comenturi, odata cu ale lu' pozitivu' !
      Precum vad eo, omu asta ia muye sistematic, da' nu se lasa ! Numa cu fro ora in urma o luase si de la Lupus !
      Da mie mi-e simpatic. Posteaza sireacul peste tot si pana il gasesc unii administratori, ca sa-l muiotenizeze, am timp sa-l citesc !

      Ștergere
  27. Stimata administratie
    Se pare ca va simtiti cu musca pe caciula. Nu vad alta explicatie.
    Cu ce deranjeaza mesajul meu civilizat printre injuraturi si bancuri cazone.
    Mai bine idei putine si fixe proprii decat comandate de altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa mori tu?
      Bey, ce distept te-a facut mamitica ta!
      Bey, cum ne-ai prinsara cu muscoiul pi caciula!!
      Bey si ce ne facem noi acuma?
      Uauuu... ne-a deconspiratara RH!

      Ștergere
  28. Stimate domnule RoBorta,
    Ca un simplu cetatean ce sunt imi permit sa-ti raspund, cu respect, ca nu ma deranjeaza mesajele tale civilizate, insa ma sperie si-mi produc o angoasa febrila ! Pentru alde astia ca mine, de la spitalul 9, nu-i indicat sa insisti, pen' ca nush ce-ar putea sa ne treaca prin si asea bolnavele minti !
    Intelegi, nu, cum e cu ideile astea fixe, reluate la nesfarsit.
    Cat despre musca, da-o'n pulilii noastre de gaza !
    Cu simpatie debordanta, PMT .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: este parerea mea. Nush parerea administratiei, care e ocupata cu spamurile !

      Ștergere
    2. PMT, am oarece treaba pe megaltica, dar trag cu ochiul si p'aici! Subscriu la cele spuse de tine! RH ar putea fi un bun prieten cu noi toti, daca ar intelege ca nu ne pasioneaza povestile lui cu spioni, rusi etc.etc. Brrr......

      Ștergere
  29. Stimata administratie
    In cazul in care apar atacuri la persoana mea ar trebui sa-mi acordati....dreptul
    la replica. Revenind la Plano credeti ca activeaza voluntar. Voi dovedi in curand contrariul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai prietene, tre sa fii inconstient ca sa ceri dreptul la replica aciulea ! Tu-ti dai seama ce vrei ?
      Uai baieti, uai !
      Pi foale, ca apa-i mica !
      Simpaticule !

      Ștergere
  30. @ Nu am declarat niciodata ca sunt normal. Nebunii schimba lumea si
    societatea. Sub comunistii dizidentii au fost declarati nebuni.
    Cei normali stau cuminti si nu schimba nimic....in cazul dumitale nici
    sosetele. Informatia cu sosetele....din surse sigure demne de incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH,te salut!
      Plano10, citeste acest blog.
      Sa intelegem ca doresti sa beneficiezi de o platforma pentru un drept la replica??? Sigur, se poate, cu respectarea regulilor unanim acceptate! Poate iti va raspunde si Plano10, tot aici! Aceasta pentru.... coerenta mesajelor!

      Ștergere
    2. Uai baieti, uai !
      Daca ai scoate unele cuvinte si expresii din text, ca de ex. "comunistii dizidentii", "dumitale" si puncte-puncte, mai ca ai putea sa mergi o perioada pe langa noi, ca sa prinzi ceva scoarta...
      Asta numa daca te lasa administratia si te inhami serios la un program de blogareala intensiv

      Ștergere
    3. @roHorty
      ,,Nebunii schimba lumea si
      societatea.''
      Da muei,dar tu vrei brusc,precum trenul care-l urmarea pe ala care se caca pe sine! Deci esti nebun la max.

      Ștergere
  31. @ Am lichidat blogul Bibliotecaru .....blog terorist care a aplaudat uciderea
    ambasadorul american in Libia ....
    Nu credeti cititi cu atentie si deosebita consideratie .
    29 September 2012
    Atacuri Banditeşti ale Anti-românilor pe Blogurile Bibliotecarului
    Din cauza atacurilor cele mai de prost-gust şi mai lipsite de bun simţ de când sunt eu pe net, în frunte cu neobositul Robert Horvath (pe care l-am "avansat" pe lista blamului în cadrul românilor de toată jena). Sunt nevoit să întrerup, pe termen nedefinit, acest blog, poate pentru totdeauna......
    http://bibliotecarul.blogspot.com/
    Voi face si cu blogul planorist acelasi lucru. Este evidenta infiltrarea in randurile armatei.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH, minti baiatule de ingheti apele net-ului!
      ==================
      .................
      Bibliotecaru însă va continua să existe, nesimţiţii şi cretinii activi în viaţa publică românească, fie că sunt ei fugiţi din patrie fie că sunt cârtiţe în patrie, pseudo-intelectuali aserviţii unui pupincurinsm politic... să nu răsufle uşuraţi... nu scapă de mine, doar vor fi combătuţi pe un altfel de plan, mai general, mai didactic. Cetăţenii au început să înţeleagă că nu trebuie să fie sclavii celor care se auto-cocoaţă în fruntea ţării.
      .........................
      29 September 2012
      Atacuri Banditeşti ale Anti-românilor pe Blogurile Bibliotecarului .
      http://bibliotecarul.blogspot.ro/2012_09_01_archive.html
      =======================
      RH,
      Tu chiar ne crezi tampiti???

      Ștergere
    2. Uai omule, m-ai convins, eo sunt sanatos tun la mansarda !
      Uite acusica merg la directorul Spitalului 9 "Prof.Dr. Alexandru Obregia" din Sos. Berceni, nr 10-12 si fac cerere de externare definitiva !
      Sunt altii mai suferinzi decat mine, iar eu ocup acolo, ca un nesimtit, un loc caldut si bun !
      Zau hombre, acusica inteleg de ce te haituiesc toti administratorii de bloage !

      Ștergere
  32. Stimata administratie
    Se pare ca singurul lucru care va intereseaza este pensia care creste si scade in acelasi timp. Un fel de coloana a infinitului. Nu cred ca aceasta
    sa fie singurul scop in viata. Mai raman ....datoria...patriotismul etc.
    Ce se va intampla cu acest blog daca problema pensiilor va fi clarificata ?
    Astept cu incredere raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se intampla nimic. Ne mutam cu tontii pe Megalitica si studiem Pila lui Karpen, care se afla intr-un borcan la Muzeul National Tehnic, sau pe O noua atitudine, unde vom studia Pula lui Terente, care se afla tot intr-un borcan, dar la IML Bucuresti.
      Ce mare filozofie.
      Asta numa daca nu se nashparleste adminu si inchide lumina de la sigurante !

      Ștergere
  33. @Este evident dupa stil ca este postarea
    lui lupus. A inceput sa fie monitorizat de SRI cel pe care l-a amenintat
    intr-o postare anterioara "Mona Pivniceru pune lesa pe SRI! "
    Sa vedem care pe care.....pune lesa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, indica dreaq care-i postarea lu lupulus ala, ca sa ne prindem si noi !

      Ștergere
  34. @RH pozitiv
    ce faci "prietene" aparusi??
    Iar vrei sa ti-o trag?fugi si i-ati vaselina mascaltzone!!
    PS Imi mai sugi pipa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Corleone,
      Pai bine HOMBRE, si cu matale duce RH lupte?
      Pana acusica ne spunea ca vrea sa i-o traga, lui Plano10!
      Ca vrea drept la replica, iar Plano se face ca ploua pe la el, si ca nu merita deranjul! I s-a oferit sprijin umanitar, aici!

      Ștergere
  35. @ Onanismul de care suferi trebuie interzis prin regulamentul militar.
    In caz contrariu a-i faci sa sufere pe altii.

    RăspundețiȘtergere
  36. @ BLONDEL.
    TRIMITE DICTIONARUL ROMAN-ROM DE URGENTA ! VA FACE COMUNICAREA INTRE NOI POSIBILA......
    SI NU UITA INTREBUINTAREA HARTIEI IGENICE ONOREAZA !

    RăspundețiȘtergere
  37. Uai, eo scriu ca un scapete toata ziua si nu ma baga nimenea in seama, iar cand apare BLONDEL asta de erhash pozitronic, toti va dati cu briantina pe chelie !
    Apropo, nea Roby, daca nu devin prea curios, ce-ai vrut neatale sa zici cu "In caz contrariu a-i faci sa sufere pe altii" ?

    RăspundețiȘtergere
  38. Intelectualii ARMATEI ? Voi maa!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da cine a zis ca suntem noi intelectualii armatei ! Si apoi, din cate stiu eu, armata nu prea a avut intelectuali. Majoritatea dintre noi, cei de aciulea, am plecat la armata, fie ca am fost orfani, fie ca parintii erau saraci si au vrut ca sa scape de noi ca sa le ramana bani mai multi pentru beutura, fie ca am fost prosti gramada, de nivel sub mediu spre satisfacator !
      Ei, si ? Nu putem trai si noi, in pula mea, sub soarele mh -onlainului ?

      Ștergere
    2. PeSe: mai bine spune-ne si tu un LA MULTI ANI, pentru ziua de maine ! Ce, nu meritam ?

      Ștergere
    3. Anonim24 octombrie 2012, 20:31=kkt
      bine maa!?? ca ati fost voi spuma pulii mele in scolile profesionale si liceele civile....du-te si te-mpusca(sigur vei sti cum sa tii o arma)
      PS cand apesi pe tragaci sa privesti cu atentie in teava,vei vedea armata o sutime de secunda

      Ștergere
  39. Bey, Megalitica a luat foc!
    ONLINE, 20-25 din UN!
    RH, acolo trafic de USA, nu aici taticule!
    Cu tine, o sa iesim la pepeni!

    RăspundețiȘtergere
  40. ,,- Mi-as dori sa ajung miliardar, sa am o curva buna careia sa-i daruiesc o multime de haine scumpe si bijuterii, sa o iau in vacante si sa o port in jurul lumii cu avionul meu privat, pe care o sa-l cumpar special pentru ea, apoi sa fac sex cu ea de 5 ori pe zi pe propria noastra insula exotica din mijlocul oceanului...
    Socata si neavand nici o idee ce sa-i raspunda lui Gigel, profesoara se indrepta spre urmatorul elev, complet bulversata:
    - Bine... Hmmm..., si tu, Alinuta? Ce-ai vrea sa ajungi cand vei fi mare?
    - Curva lu’ Gigel..., raspunse Alinuta dintr-o suflare. ''

    RăspundețiȘtergere
  41. despre care alina e vorba??

    RăspundețiȘtergere
  42. @ Blondel
    Intrebuintarea haeriei igenice se face din copilarie. Acum este mult prea tarziu. Te rog sa-mi
    scuzi maniera directa.....dar adevarul trebuie insfarsit rostit. Cu orice risc.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri