Google Translate

joi, 24 ianuarie 2013

Asa au devenit unii, marii proprietari de azi! Exploziv, cu "fetele din Justiţie"! „Fă actele la Cadastru. Acolo o să-ţi respingă. Ulterior, faci plângere la Judecătorie, iar în apel dosarul ajunge la noi, la fetele mele, care o să te facă proprietar prin hotărâre judecătorească"! Un caz izolat? Deloc! Un banal exemplu!


DEZVĂLUIRI. Stenogramă explozivă cu "fetele din Justiţie". Președintele Tribunalului Iași, către un politician: ”Două colege te vor rezolva!” .
 
Cea mai clară dovadă a corupţiei din instanţe prezentată vreodată în presă: preşedintele Tribunalului Iaşi îi spunea liberalului Ioan Leonte cum două judecătoare subalterne îl vor "rezolva".
 
După izbucnirea scandalului, Radu Tărniceriu a demisionat de la șefia Tribunalului Iași
N-a fost nici bine uns comisar-şef peste Protecţia Consumatorului Iaşi că liberalul Ioan Leonte e la un pas de-a fi trimis în judecată pentru dare de mită. Acest caz de corupţie dinamitează Palatul de Justiţie din Capitala Moldovei, zdruncinat deja de mai multe scandaluri în care judecătorii au intrat în cârdăşie cu mafia afacerilor imobiliare.
 
Cum se negociază o sentinţă
O stenogramă explozivă extrasă din dosarul „Leonte” este cea mai clară dovadă de săvârşire cu reacredinţă a unei sentinţe ju decătoreşti prezentate vreodată în presa din România. Într-o convorbire telefonică, judecătorul Radu Tărniceriu, care la acea dată era preşedintele Tribunalului Iaşi, îi spune lui Ioan Leonte, care voia să pună mâna pe 182 ha de teren:
„Fă actele la Cadastru. Acolo o să-ţi respingă. Ulterior, faci plângere la Judecătoria Răducăneni, iar în apel dosarul ajunge la noi, la fetele mele, care o să te facă proprietar prin hotărâre judecătorească”.

 
Fetele mele” erau judecătoarele Manuela Ciopraga şi Monica Lăcustă, care ascultau ordinele „tăticului” lor, Radu Tărniceriu. Discuţia a avut loc la începutul anului 2010. Atunci, Ioan Leonte era primar în Gorban, om cu avere şi cu relaţii în înalta societate ieşeană. Leonte concesionase 182 ha către SC Pescăruş 2005 SRL Gorban, firmă care în acte aparţinea chiar mamei sale. Următorul pas era trecerea terenului în proprietatea acestei societăţi. Aşa s-a ajuns la judecătorul Radu Tărniceriu, care trebuia să rezolve problema.
 
Traseul unui primar corupt: de la cătuşe la comisar-şef, numit politic
Denunţătorul, fost escroc „sub acoperire”
 
Dosarul a pornit chiar de la un speculant de terenuri. Acesta a fost prins comiţând mai multe ilegalităţi şi a acceptat să colaboreze cu procurorii, fiind „agentul” sub acoperire al acestora. Sursa rămasă secretă a înregistrat mai multe convorbiri telefonice între judecători şi afaceriştii. Tărniceriu stă într- o vilă din cea mai bună zonă a Iaşiului (Aleea Sadoveanu), gard în gard cu Emanuel Osoianu, un cunoscut latifundiar ieşean. Cei doi sunt prieteni la cataramă şi multe tranzacţii cu terenuri s-au făcut pe axa Osoianu - Tărniceriu.
 
Dar viaţa este în continuare generoasă cu cei implicaţI în acest dosar. Tărniceriu, care a demisionat imediat de la şefia Tribunalului Iaşi, este acum judecător militar, iar Ioan Leonte tocmai a fost numit comisar-şef al OPC Iaşi, printr-un concurs suspect, în faţa colegilor săi din PNL.
182 de hectare de teren este suprafaţa pe care voia să pună mâna fostul edil Ioan Leonte, cu ajutorul lui Radu Tărniceanu
 
„În apel, dosarul ajunge la noi, la fetele mele, care o să te facă proprietar prin hotărâre judecătorească” RADU TĂRNICERIU, judecător
 
Presiuni de la vârf
Afacerile imobiliare din zona Iaşiului au ramificaţii până la vârful Justiţiei. Ciprian Cravelos Vasiliu, fiul şefei Inspecţiei Judiciare a CSM, Rica Vasiliu, este pe lista neagră a procurorului DNA Emilian Eva. Cravelos este asociat în firma Promix cu Bogdan Răduc, învinuit de aderare la un grup infracţional organizat. Pe scurt, Promix, firmă de măsurători cadastrale, a realizat documentaţiile pentru mai multe tranzacţii imobiliare suspectate de înşelătorie.
 
Firma avea comenzi de la Emanuel Osoianu. Un detaliu poate pune într-o nouă lumină scandalul de la Iaşi: în iunie 2012, imediat după ce dosarele de urmărire penală împotriva Lotului „Tărniceriu, Osoianu” au devenit publice, CSM a trimis o comisie de anchetă la DNA pentru a verifica dacă interceptările făcute de procurorul Eva, cu sprijinul SRI, au fost realizate în condiţii legale.
 
Partea HIDOASĂ a politicii: un notoriu primar PNL CORUPT devine comisar-şef în OPC exact în ziua când e trimis în judecată. O POVESTE HALUCINANTĂ.

Tentacule: funcţionari, Cadastru, judecători
Mafia imobiliară din Iaşi, acţionează în trei paşi:
 
1. Funcţionari din primării (sau chiar primari, cum este cazul lui Leonte) identifică terenuri din patrimoniul public rămase nerevendicate;
2. Escrocii imobiliari inventează acte, moşte nitori sau martori care să justifice revendicările. În această fază e nevoie de complicitatea angajaţilor de la Oficiul de Cadastru.
3. Titlurile de proprietate sunt obţinute prin sentinţe ju decătoreşti, aici intervenind magistraţii corupţi. Practic, cercul se închide, nu mai există nicio cale de atac şi aşa s-au făcut averi.
 
În cazul fostului primar din Gorban există o înregistrare audio, din decembrie 2009, prin care Radu Tărniceriu şi Emanuel Osoianu vorbesc despre cei 50.000 de euro promişi de Ioan Leonte, dacă i se rezolvă problema cu cele 182 ha de teren. Săptămăna trecută, DNA i-a chemat pe cei învinuiţi în acest dosar pentru a li se prezenta materialul probator, ultima fază înainte de trimiterea în judecată.
Acuzaţiile: Tărniceriu şi Osoianu - luare de mită şi trafic de influenţă, Ciopraga şi Lăcustă - abuz în serviciu şi fals intelectual, Leonte este - trafic de influenţă şi dare de mită.

Sursa: Aşa lucrează mafia politică! Stenogramă explozivă cu "fetele din Justiţie" - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/asa-lucreaza-mafia-politica-stenograma-exploziva-cu-fetele-din-justitie-1020621.html#ixzz2IvMZs0lH
EVZ.ro
============================================
======================================
======================
 
Vasilică Danileț luptă contra revocării.
“Doar plenul CSM decide”
 
Judecătorul Cristi Danileț, încă membru al Consiliului Superior al Magistraturii, luptă cu ultimele puteri contra revocării. În ciuda votului uriaș pentru revocare dat de adunările generale de la peste o sută de Judecătorii din țară, Danileț sugerează votul pentru revocare dat de Judecătorii nu este suficient. El spune că mai este nevoie și de un vot dat de plenul CSM.
 
În CSM, tabăra pe care mizează Danileț, și anume tabăra Hăineală, este majoritară. Danileț scrie pe Facebook: „La un post TV se anunță că am fost sau sunt revocat. Încă nu s-a discutat așa ceva în CSM: doar Plenul CSM decide revocarea, la solicitarea instanțelor. Așa că mâine și în zilele următoare mă duc la serviciu, în mod obișnuit – CSM, Calea Plevnei 141B, București”. Danileț adaugă că și dacă va fi revocat, își pierde doar postul din CSM, nu și funcția de judecător. „Mă voi întoarce la una din Judecătoriile din România. Iar contul de Facebook nu mi-l șterg nici mort”, scrie Dănileț.
 
Concret, se va încerca să se meargă pe o interpretare a legii potrivit căreia numai plenul CSM poate stabili prin vot revocarea membrilor săi. Articolul 52 din legea 317/2004, care reglementează felul în care pot fi revocați membrii aleși ai CSM, este formulat neclar.
 
Primele alineate ale articolului descriu felul în care membrii CSM pot fi revocați de colegii lor din Consiliu: „(1) Revocarea din funcţia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii se propune de preşedintele sau vicepreşedintele Consiliului ori de o treime din membri, în situaţia în care persoana în cauză nu mai îndeplineşte condiţiile legale pentru a fi membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, în cazul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare a atribuţiilor în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii sau în cazul aplicării oricărei sancţiuni disciplinare. (2) Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, la sesizarea formulată potrivit alin. (1), poate dispune revocarea din funcţia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii”.
 
Alineatele (4)-(9) reglementează, pe de altă parte, felul în care un membru CSM este revocat de cei care l-au ales, adică de judecători sau de procurori, scrie A.M. Press. Spicuim: „(4) Membrii aleşi ai Consiliului Superior al Magistraturii sunt revocaţi şi la cererea majorităţii adunărilor generale de la nivelul instanţelor sau parchetelor pe care le reprezintă, în cazul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare a atribuţiilor încredinţate prin alegerea ca membru al Consiliului. În cadrul adunărilor generale, decizia se ia cu votul a două treimi din numărul judecătorilor sau procurorilor (…) (7) Procedura de revocare poate fi declanşată de orice adunare generală de la nivelul instanţelor sau parchetelor pe care le reprezintă membrul Consiliului Superior al Magistraturii a cărui revocare se cere, precum şi de organizaţiile profesionale ale judecătorilor şi procurorilor. (8) Centralizarea rezultatelor votului se realizează de adunarea generală care a iniţiat procedura sau de prima adunare generală sesizată de organizaţiile profesionale ale judecătorilor şi procurorilor. (9) În termen de 15 zile de la înregistrarea sesizării semnate şi motivate de reprezentanţii adunărilor generale prevăzute la alin. (4), Plenul Consiliului Superior al Magistraturii dispune revocarea din funcţie a membrului ales”. Deși aparent posibila strategie a taberei Hăineală este „acoperită” legal, trebuie subliniată o distincție evidentă pe care legea o face între cele două situații. Astfel, în cazul revocării la propunerea președintelui, a vicepreședintelui sau a o treime din membrii CSM, actul normativ stipulează că plenul Consiliului POATE DISPUNE (alin 2 de mai sus), în timp ce în situația revocării la cererea instanțelor, se spune că plenul Consiliului DISPUNE în termen de 15 zile (alin 9 citat).
 
Este așadar o diferență foarte mare: în timp ce prima este o normă permisivă - „Consiliul poate dispune”-, a doar este o normă imperativă- „Consiliul dispune” – cu alte cuvinte nu face decât să ia act, cu atât mai mult cu cât i se dă și un termen pentru acest lucru.
Sursa:
 
 
România Liberă susține că revocarea Alinei Ghica din CSM este ilegală. Se solicită intervenția DNA

România Liberă scrie că revocarea judecătorului Alina Ghica din CSM ar fi ilegală din cauză că lipsesc  motivele care au dus la pedepsirea fostului președinte al Consiliului. Mai departe, ziarul portocaliu susține că Valentin Mitea, preşedintele Curţii de Apel Cluj, instanţă care a declanşat revocarea Alinei Ghica din funcţia de membru al CSM, a transmis un mail altor 15 curţi de apel, din care se poate interpreta că le sugera cum şi în ce documente să pună motivele revocării care lipsesc din dispozitivele hotărarilor.

12 Curți de apel s-au pronunțat ( din cele 16, în care este inclusă şi Curtea Militară de Apel Bucureşti), în adunări generale, pentru revocarea Alinei Ghica din CSM.
România Liberă susține, însă, că niciuna dintre aceste hotărari nu conţine motivele revocării, aşa cum ar impune legea, deci toate sunt nule.

“Întrucat motivele revocării doamnei judecător Alina Ghica din funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii nu se regăsesc în hotărarile adunărilor generale transmise acestei curţi de apel (şi nici în hotărarea noastră, numai în procesul- verbal ), domnul Valentin Mitea, preşedintele Curţii de Apel Cluj, vă roagă să ne transmiteţi fie procesul-verbal, fie doar un extras din acesta, de unde rezultă motivele pentru care a-ţi (SIC!) convocat şi votat revocarea” este mailul care ar fi fost transmis de către Valentin Mitea și potrivit RL este recunoscut și de magistrat.

România Liberă merge mai departe și recomandă chiar declanșarea unei anchete a Inspecției Judiciare, dar și din partea Parchetului.

Parcă o asemenea atitudine am mai întâlnit-o după referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, când DNA s-a autosesizat pentru presupusele fraude.

Articolul din Rl susține că în hotărârile instanţelor se consemnează motivele revocării, în formă detaliată, nu cu exprimări generalizatoare. Spre exemplu exprimările de genul că cel revocat “nu şi-a îndeplinit atribuţiile ” sau ” a dat dovadă de lipsă de transparenţă” nu sunt suficiente fără a se preciza ce atribuţii nu şi-a îndeplinit, cum, unde, când.

Curtea de Apel Cluj, unde preşedinte este Mitea, prima instanţă care a cerut revocarea Alinei Mitea, are obligaţia să centralizeze toate hotărarile celor 16 curţi de apel ( inclusiv cea militară).
Mitea a centralizat aceste hotărari, iar după ce Romania Liberă a atras atenţia că din hotărarile consultate lipsesc motivările, a decis să-şi sfătuiască colegii de la celelalte Curţi de Apel să le înscrise în procesele-verbale, sugerându-le să le refacă, spun surse de la Curtea de Apel Cluj pentru România Liberă.

 România Liberă susține că surse de la mai multe instanţe au spus jurnaliștilor că procesele verbale inițiale au fost ”conservate” de alte instanțe din țară, fără să existe motivațiile hotărârilor .
Cei care vor falsifica procese-verbale pot fi acuzaţi de fals, Valentin Mitea de instigare la fals, iar competenţa ar reveni Direcţiei Naţionale Anticorupţie, dacă este sesizată sau se autosesizează din presă, spune România Liberă.

http://www.dcnews.ro/2013/01/romania-libera-sustine-ca-revocarea-alinei-ghjica-din-csm-este-ilegala/

======================================
=========================

91 de comentarii:

  1. Toata lumea stie cit de ,,oarba'' este justitia in tara lui Dorel. Procurori, judecatori, legisti, notari, grefieri, experti, peste tot gasesti oferte de ,,cooperare'' sau dai peste oamenii partii cu care esti proces.
    Totusi, in tara asta anormala, chiorete ne tot ameninta cu MCV-ul.
    Primul puscariabil a tarii ne da lectii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coruptia, marea coruptie este in INTERIORUL Justitiei!
      Incedibilul CERC VICIOS, fara rezolvare din nefericire, este dat de "hotii care striga hotii"! Magistratii, conform unei Legi tembele si Conjucturi idioate, sunt INAMOVIBILI (deasupra legii, pe intelesul a ce am vazut noi ca au intele ei din Legea asta). Ei au ajuns Dumnezei pe pamant, fac ce vor, cum vor, nu dau nimanui socoteala! Mai mult, au neobrazarea sa ceara ca NIMENI sa nu indrazneasca sa le COMENTEZE deciziile, solutiile, sentintele! Ca sunt gresite, ca sunt "rezultate" ale unor acte de coruptie? Ce conteaza, in Tara lui Dorele! Magistratii sunt Dumnezeii pe Pamant! Situatia este cu atat mai grava, cu cat are si sustinere externa! Este o cardasie, o complicitate care trebuie ANALIZATA!

      Ștergere
    2. Apopo de cardasie, complicitate....!
      Cate exemple cunoasteti de "familii" intregi care "capuseaza" actul de asa zisa "justitie" din fasa??! Intr-o singura famile (iar ca asta cu sutele in Tara lui Dorele), poti gasi "rude si inruditi" din toate "zonele si la toate nivelele" Justitiei: politisti, procurori, judecatori, avocati, grefieri, notari etc.etc. Este o nebunie! Periodic, unii nu au avut treaba (de prin presa) si s-au amestecat in aceasta "ciorba de fete alese", iar ce-a iesit se vede: "aia" au disparut, iar CLANURILE MAFIOTE s-au inmultit, s-au intarit, s-au perfectionat si diversificat in actiune etc. etc.
      Romani, treziti-va!

      Ștergere
  2. Buna dimineata stimati pacientisi dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stati linistiti ca vin curdelonul si tzarushul si rezolva ei toate problemele ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Special ptr.PMT- Off topic
    Pentru ca-i vineri si deci se apropie weekend-ul ,adica veselie,voie buna ,distractie si iubit mult,asadar vorba PMT-ULUI ia s-o punem noi de –o mica, micuta “diversiune subversiva” si sa-i bagam pe cei de la noua si zoo in horror sau sa-i dilim si mai mult decat sunt!
    Minunat,dragul meu PMT-ul ia fa mataluta o h’analiza ortopedica morfolita si sintactica a textelor de mai jos luate cu copy –paste de pe facebook si de pe mh onlain scrise poate de aceeasi persoana!Cum io nu prea cred in coincidente si-n preocupari comune ale acelorasi persoane,poate vrei tu sa ne lamuresti in stilul tau muyosago-fanatico-blablagist!Daca reusesti ,imi schimb sexu’si plecam noi doi in VANUATU,fara cutu ,harca si pernutele de ARIEL lichid ale harcii!Daca vrea cu noi ,adica in trei, sa-si rada naibii mustata!:
    P.S. Daca reusesti , Vanuatu e-al nostru! PMT sau Biliuta,daca ma 'elucidezi' si pe mine cum e cu meseria asta a ta ,mare scriitor de carti ,care mai de care mai de asfalt ca si filozofia ta de viata,atunci, poate nu te-as mai suspecta de falsa identitate!Pun pariu ca n-o sa reusesti,daramite ,sa te straduiesti!Ptr.ca interesul tau ,nu este sa-ti devoalezi identitatea ,ci sa ne duci cu presu' si cu zaharelu' ,sa edulcorezi realitatea asta anosta si prozaica,in care nici tu nu mai stii pe care front al asa zisei realitati esti ::::::PMT sau Batca Ilie?

    RăspundețiȘtergere
  5. PARTEA A 2 -a

    Continuarea....

    CE zici,eote analiza:

    1-

    Ilie Bâtcă facebook
    9 ianuarie


    Rânjet de fiară

    Azi dimineaţă a fost prima dată, după câteva luni, de când se aciuaseră în spatele blocului în care locuiesc, când Sara şi Mara, două căţeluşe simpatice foc, nu m-au mai însoţit pe timpul plimbării cu pitbull-ul meu. Am fost surprins şi eu, dar mai ales Ares, aşa îl cheamă pe câinele meu, că nu apar, să alerge împreună. Explicaţia, una dureroasă de tot, aveam să o aflu de la o vecină. Şi Sara, şi Mara stăteau liniştite, ţepene, sub o maşină. Maşina vecinului despre care unii spun că ar fi cel care le-a otrăvit. Pentru a doua oară. Şi ultima. Prima dată le-am salvat. Acum era prea târziu. Otrava şi gerul de azi noapte au lucrat mână în mână. Şi nu au murit singure. Am mai adunat de lângă ele vreo 15 vrăbii. Se „înfruptaseră” împreună din otrava împrăştiată „cu dărnicie” în jurul blocului de nişte iresponsabili.
    Când scriu aceste rânduri, feciorul meu veghează asupra unui alt câine, ajuns, din întâmplare, în locul şi la momentul nepotrivit. I-a dat să înghită nişte saramură, i-a făcut şi o injecţie, după ce a alergat pe la vreo trei farmacii, neavând reţetă pentru medicamentul respectiv. Speră să-l salveze. Sper şi eu. Dar, pentru cât timp?! Vecinul veghează. Parcă îi văd, dinapoia storurilor trase, rânjetul de om satisfăcut. Un rânjet de fiară...


    Ilie Bâtcă: Mă străduiesc, pentru că mai am şi la un adăpost vreo şase, pentru întreţinerea cărora trebuie să plătesc lună de lună.
    11 ianuarie la 14:25 · Nu-mi mai place · 1



    Iustina :stiu ce inseamna asta ,eu si inca o vecina ne luptam cu ceilalti din jurul bl pentru caini si pisicile maidaneze .noi le dam mancare iar ei cauta sa_i termine .in casa nu putem sa luam toate animalele .fica mea are si la salonul ei unde lucreaza 5_6 caini pe care la fel ii hraneste
    11 ianuarie la 14:34 · Îmi place · 1


    Ilie Bâtcă De asta am intitulat însemnarea "Nu toţi oamenii sunt răi"...
    11 ianuarie la 14:35 · Îmi place · 1


    Nicoleta: Tare frumoasa mai e! mult noroc va doresc! Cum o sa-si gaseasca linistea individul cu atatea suflete pe constiinta,fiara cu chip de om!


    2-

    PMT :8 ianuarie 2013, 16:26

    Buey !
    Plec sa-mi duc catzelul sa se cace, dupe care tre sa duc mancare la catelele care or fatat, ca le-o pregatit baba ceva de pranz, ca sa faca lapte, dupe care tre sa merg sa le duc si apa calduta !

    Activitate buey !
    Iar dupe aia sigur ma trimite in intersectie, aciulea la bloc, ca sa-i duc lu' nea cum pula lui il cheama, care sireacu e fara ambilii picioare, nush ce seacose cu mancare !

    P,S. Mariusica ,esti la botoane? Sa nu ne parasti la tac-tu,ca nu stiu de ce sunt in stare!


    .

    RăspundețiȘtergere
  6. Omule, ai o problema. Eu cred sincer ca esti sarit de pe fix, adica ai probleme cu capuletele. Ca caput nu ai; n-ar avea loc atita boala cita emani. Povestea astea, marea ta descoperire , ca si horoscopul, se potriveste citorva zeci de mii de oameni.
    Nu fi suparat, ia-ti tratamentul la timp si scapi de camesoi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buei Neatza Buna la ZOO + 9! Curleonului si Cezarusului, pace sub caschete voua!
    Buei, tara lui Dorele este tara lui Akord-Curdeleu, ca doar are acelasi prenume...
    Haidi buei PMT, iesi la iveala sa-ti tragem o chelfaneala!

    RăspundețiȘtergere
  8. Muei, bateti talanca! Frezatul, fostul de la meapne, zice ca au fost gasite pensii calculate in baza unor falsuri. Paguba de 500.000. De ieuro!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, uite aciulea:
      "Corneliu Dobritoiu Dle Puiu,
      In primul rand va multumesc pt mesaj. In al doilea rand, la emisiunile Danei Grecu este aprope imposibil sa aduci subiecte noi in dezbatere, in afara agendei acesteia. In al treile rand, nu voi ocoli aceasta tema, ea fiind o prioritate pt mine si in capacitatea parlamentara pe care o detin. In acest sens, am dezbatut pe larg subiectul cu noul ministru al apararii, care a reactionat pozitiv, avand in vedere faptul ca sumele necesare se pot deduce in urma clarificarii procesului oneros de recalculare a pensiilor. Pana acum, AUDITUL a constatat, numai din evaluarea modului de recalculare pt pensionarii din Buc si Jud Ilfov, ca MApN cheltuie in plus peste 500 mii de euro pe luna ca urmare a cresterii multor pensii fara documente justificative, sau ca urmare a unor documente false. Deci, avand in vedere ca suma necesara pt intregire pensiilor diminuate este de 5 mil euro anual, aceasta ar putea fi acoperita din sumele marite in mod oneros, iar evaluarea, dupa cum spuneam acopera o arie geografica restransa, urmand ca Auditul si Curtea de Conturi a Romaniei - care din luna Ianuarie este implicata in proces- sa extinda evaluarea asupra tuturor judetelor, deci se asteapta ca se vor economisi mult mai multi bani. Oricum, de la nivel legislativ, vom accelera procesul de elaborare a noii legi ocupationale, a unei noi legi a statutului cadrelor militare. Deci, nu voi face niciun pas inapoi pt indreptarea acestei mizerii generate de derbedeii care ne-au bagat mana in buzunar banditeste.
      Cu stima,
      Corneliu Dobritoiu

      Sent from my iPad"

      Ștergere
  9. Stai sa vezi ca apar iar jdemii de decizii de revizuire. Ne-a dat groptea(,,fixativ'') de lucru inca un deceniu. Sper ca ce dovediti de fals sa ajunga la bulau pina in primavara .

    RăspundețiȘtergere
  10. Ba puletilor!!iarasi penzii?v-am spus ca io n-am treaba cu cacaturile astea
    vorbiti si voi despre articolul postat de admin,cacatilor anonimi cu ochii doar pe cuponu' de penzie.:):)nehalitilor!
    pai daca s-au gasit nereguli,sa va futa bai, sa va futa pe toti care ati furat(mde grade mari,comandamente,putere de influenta....ce mai niste nenorociti)
    ...... si traficantu' gourkha e mai cinstit decat voi,....anonimi=boc(in limba turca)

    RăspundețiȘtergere
  11. cititi dreak,art de mai sus!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai inviat, ,,marcatule''? Ia da-ne un citat din vasta opera a cecere.

    Si nu ti-o mai linge pe calea ferata, ca vine trenul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Baa, nici bine nu postaram raspunsul lui Dobritoiu aciulea, ca-l si ciordi PulanoX-ul la el pe blog! Buei, ce oameni, buei ce oameni!

    RăspundețiȘtergere
  14. Futuva-n gurita hai sa va fac destepti.De parca as putea:):)

    Test pentru determinarea nivelului de cunoştinţe de engleză


    1. Limba engleză pentru începători (English for beginners):
    Traduceţi în engleză: Trei vrăjitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrăjitoare priveşte care ceas Swatch?
    Şi acum, în engleză: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?


    2. Limba engleza pentru avansaţi (Advanced English):
    Traduceţi în engleză: Trei vrăjitoare transsexuale privesc trei butoane pe ceasuri Swatch. Care vrăjitoare transsexuală priveşte care buton de ceas Swatch?
    Şi acum în engleză: Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?


    3. Engleza pentru experţi (English for experts):
    Traduceţi în engleză: Trei curve vrăjitoare elveţience care doresc să fie curve vrăjitoare transsexuale elveţience, vor să privească trei butoane pe ceasuri elveţiene Swatch. Care curvă vrăjitoare elveţianca – care doreşte să fie curvă vrajitoare transsexuală elveţiancă – vreă să privească care buton de ceas Swatch? :)
    Traducerea în engleză: Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swisswitch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei curleonule, muei, noi nu suntem atit de tari in limba ca tine. Pastreaza-ti competentele limbistice. La capitolul asta cistigi detasat si-ti dam cupa de piele faurita din pielea de pe koaili mele.

      Ștergere
    2. Betivanule, "linge-ti-o", adica inversiunea de la "sa ti-o lingi" !
      La fel cum s-ar spune si "suge-ti-o" sau "musca-ti-o" !
      Alcoolist tampit ! Lasa limba engleza si pune mana pe gramatica limbii romane ! Ori taci din gura si nu mai da tu "indicatii pretioase" !

      "Anonim 24 ianuarie 2013, 22:05

      Tinere, linge-ti-o cum vrei. Daca poti.
      Daca nu poti, linge-o pe a cui o gasesti disponibila.
      Răspundeţi
      Răspunsuri


      Don Corleone 24 ianuarie 2013, 22:58

      sa-mi bag pula,ma enervezi!
      erata: lingeti-o "comandante"
      matispartcuculturavoastradecomandantiegalcacat
      ma-i bi-ne scri-a-i"lin-ge-ti-o""

      Cultura de cacat ai tu in terciul ala din teasta, drojdierule !

      Ștergere
  15. Din folclorul... local:

    Intre sinele din gara,
    Scotind fum gros pe o nara,
    Sta si-si linge viguros
    Parul de pe linga os,
    Sta si-si linge delicat
    Muschiul sfincter de cacat,
    Corleone, om ,,marcat''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. României, Partea I, nr. 433 din 28 iunie 2010.
      12. CURTEA CONSTITUŢIONALĂ În numele legii DECIDE:Respinge, ca neîntemeiată, excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 1-3 din Legea nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor, precum şi a legii în ansamblul său, excepţie ridicată de Flavia Eudochia Leşe în Dosarul nr. 6.772/100/2010 al Tribunalului Maramureş – Secţia I civilă, de Mariana Bărbuţă în Dosarul nr. 58.559/3/2010 al Tribunalului Bucureşti – Secţia a VIII-a conflicte de muncă şi asigurări sociale şi de Aurel Bonciog în Dosarul nr. 45.818/3/2010 al Curţiide Apel Bucureşti – Secţia a IX-a civilă şi pentru cauze privind proprietatea intelectuală, conflicte de muncă şi asigurări sociale.Definitivă şi general obligatorie.Pronunţată în şedinţa publică din data de 5 decembrie 2012.
      13. PREŞEDINTELE CURŢII CONSTITUŢIONALE,AUGUSTIN ZEGREAN Magistrat-asistent,Patricia Marilena Ionea

      Ștergere
  16. Buei, Don Corleone, buei baiatule, buei Dorule/Dorele, de ce nu vrai tu sa fii baiat linistit? De ce nu vrai sa urmezi tratamentul recomandat de stimabilii si onorabilii membri ai Clubului Zoo + 9? Vrai ca buba-n cur pe care o ai sa ti se urce si la cap?

    RăspundețiȘtergere
  17. BINGO!
    Am avut dreptate pe acest Blog.
    Un OM de valoare, un roman care promite!
    -----------------------------
    Prefectul de Covasna, Codrin Munteanu, va fi numit, săptămâna viitoare, în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, potrivit unor surse politice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

    Surse politice au declarat corespondentului MEDIAFAX că prefectul Codrin Munteanu va fi numit, săptămâna viitoare, în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

    Contactat de corespondentul MEDIAFAX, prefectul Codrin Munteanu nu a dorit să comenteze informaţia, spunând doar că "nu are niciun document în acest sens".

    Prefectul Munteanu a fost criticat, în ultimele luni, de mai multe ori de liderii UDMR Covasna, care au spus despre el că "nu a adus în judeţ nici măcar o piuneză sau fonduri pentru administraţiile publice locale din judeţ", însă se ocupă de atacarea simbolurilor şi "sentimentelor secuilor din judeţ".

    Totodată, la iniţiativa UDMR Covasna, în faţa sediului Prefecturii a fost amplasat, în 5 noiembrie 2012, un panou cu inscripţia "SIC - Terra Siculorum", varianta în limba latină a denumirii "Ţinutul Secuiesc". Atunci, preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, declara că această acţiune este îndreptată în primul rând împotriva deciziilor şi comportamentului prefectului de Covasna, Codrin Munteanu.

    Codrin Munteanu a fost învestit în luna mai a anului trecut în funcţia de prefect al judeţului Covasna.
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/prefectul-de-covasna-va-fi-numit-secretar-de-stat-la-ministerul-apararii-surse-291358.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. interesant ! un padurar si un asistent medical, cu studii juridice la scoala de vara, isi vor da cu parerea despre "ce e militarii si ce vrea ei" !

      Ștergere
  18. @admin
    Pe blogul lui Lupus, semnalul pentru interventia lui Dobri pe facebook este dat de Liviu inca de la ora 9,35,
    http://www.plano10.com/2013/01/scmd-arges-dezinformeaza-penibil-usl-ul.html?showComment=1359099342950#c4821431412400943842

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei sefu, lasa-ne cu semnalu tau! Probabil ca ierati in carutza cu tontii, neatenti la volan, iar Czar maimuca a tras semnalul de alarma si de aia v-ati rasturnat. Am inteles ca erati prin apropierea Caracalului...

      Ștergere
    2. Care este problema?
      De ce ne "aia" grija pe noi?
      Noi nu suntem la intrecere cu nimeni!
      Noi suntem NOI, si asta spune totul!
      Zoo-land+Noo si care dreak mai sunt p'aciulea, in plan extern duc o politica de prietenie, conlucrare constructiva cu tot ce misca!Sigur, asta nu inseamna ca daca va fi nevoie, nu vom sti a ne apara! Vrem pace vesnica, dar suntem mereu pregatiti si de APOCALIPSA! Sa spuna Admin, de nu-I asa!

      Ștergere
  19. ,,.
    ce a putut să obţină în numai şase luni o femeie energică, fără cunoştinţe juridice, soţia unei victime a acestei HG criminale şi anume doamna Focşeneanu, putea s-o facă ori ce avocat. Să obţină o hotărâre definitivă şi irevocabilă, privind reîntregirea pensiei militare. Acestă femeie a făcut ce a dorit soţul ei, aflat pe patul spitalului, obţinerea unei hotărâri definitive şi irevocabile. Din fericire Comandorul Focşeneanu Liviu a fost salvat după un infarct care la ţinut peste zece zile în comă...''


    Eu nu am mai gasit referiri la cauza. Gaseste cineva?

    RăspundețiȘtergere
  20. http://adevarul.ro/locale/galati/drama-unui-comandor-marina-militara-barbatul-intrat-coma-urma-luptei-statul-pensia-sa-1_50ad54687c42d5a663931558/index.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Jumătate din luna decembrie şi-a petrecut-o încercând să obţină tot felul de adeverinţe din care să reiasă vechimea şi experienţa sa."

      Pai omul a aflat abia luna trecuta ca ii trebuie adeverinte ?

      Ștergere
    2. Stirea din zir este din 22 ianuarie 2011, 12:20 .
      Probabil sotia acestuia a obtinut sentinta anul acesta. Dar nu am gasit incanimic.
      Corleone, baga hotarirea, ca tu esti jurizdul bloagei.
      Si nu mai scoate fum pe nara!

      Ștergere
  21. Inca un VIRAL de rasu-plansu:
    Când vor fi comemoraţi, pensionarii seceraţi?
    -----------------------------------
    Nimeni nu mai aminteşte astăzi, de victimile secerate acum doi ani de o HG, din rândul pensionarilor militari, ca urmare a infarcturilor făcute de aceştia, la data primiri pensiilor diminuate nejustificat. Guvernarea Boc-Oprea-Băsescu a tras fără milă în nişte pensionari militari nevinovaţi. Numărul celor seceraţi de HG 735/2010, la nivel naţional, este semnificativ. La vremea respectivă, aceste drame au fost mediatizate pe toate posturile de televiziune şi de întreaga presă internă şi externă. Nimeni nu mai aminteşte acum, de numărul infarcturilor făcute, de numărul deceselor ce s-au întâmplat, în urma infarcturilor produse la data primiri pensiilor. Foştii militari, nu au căzut în teatrele de operaţiuni, în schimb au fost seceraţi de o lege criminală.

    Nimeni, nici o Asociaţie a cadrelor în rezervă şi retragere, sau vre-o filială a Sindicatului, nu au depus o coroană de flori pe mormântul unei victime. Dimpotrivă, unii au intervenit vizavi de materialul prezentat anterior de către mine, să-i las în pace şi pe cei seceraţi de guvernul Boc-Oprea-Băsescu, cât şi pe cei deveniţi peste noapte profitorii sacului spart. Cei care au făcut comentarii şi îl au permanent pe naşul comun în suflet, nu s-au referit la materialul publicat, ci s-au limitat să-şi înfingă colţii, de mi-au rupt pantalonii în părţile dorsale. Fuga de realitate, este la fel ca şi plonjonul în rahat.

    Întreb şi eu pentru că nu ştiu. Poate că trebuia să moară câteva sute de rezervişti, ca să se poată facă o ceremonie de comemorare. Poate Asociaţia cadrelor în rezervă şi retragere de la nivel central, ne poate da un răspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poziţia mea luată împotriva celor care ar fi trebuit să facă ceva concret şi accentuiez ceva concret, pentru rezolvarea situaţiei legate de pensionarii afectaţi, a stârnit un val de nemulţumiri, de unde credeţi? Tocmai din rândul celor, care nu au ridicat un pai în sprijinul lor. A ne face, că am făcut, este un gest care rămâne întodeauna fără rezultat. Şi astăzi aici suntem. În faţa niciunu-i rezultat. De vorbe toată lumea e sătulă, iar mascarada în justiţie, mână în mână cu malaxorul avocăţesc, storc în continuare bani de la pensionarii militari, care au dorit să-şi caute dreptatea acolo. Fenomenul se cunoaşte şi este recunoscut de toţi cei, de pe listele avocaţilor, că interesul lor este de a întârzia în obţinerea unei decizii definitive. Numai în felul acesta, bani pot curge pentru ei, în fiecare etapă, cât de la mai mulţi. Aceştia nu au nici un interes în soluţionarea cazurilor. Ce se întâmplă acum este o mascaradă avocăţească. Şi spun asta, pentru că ce a putut să obţină în numai şase luni o femeie energică, fără cunoştinţe juridice, soţia unei victime a acestei HG criminale şi anume doamna Focşeneanu, putea s-o facă ori ce avocat. Să obţină o hotărâre definitivă şi irevocabilă, privind reîntregirea pensiei militare. Acestă femeie a făcut ce a dorit soţul ei, aflat pe patul spitalului, obţinerea unei hotărâri definitive şi irevocabile. Din fericire Comandorul Focşeneanu Liviu a fost salvat după un infarct care la ţinut peste zece zile în comă. Oricum este un om rănit, rămas cu un handicap, iar lovitura cauzatoare de moarte a fost dată de guvernul Boc-Oprea-Băsescu. Am acuzat faptul, că nu s-a înteprins nici o negociere, cu vre-un guvern şi nu s-a semnat un act de reperaţie pentru pensionarii afectaţi. Că s-au obţinut doar promisiuni verbale. Astea se aud o dată şi după aceea, nici ecoul nu se mai loveşte de nimic. Reacţia domnilor de la Asociaţia naţională a cadrelor în rezervă şi retragere, după publicarea articolelor, unde arătam lipsa unei măsuri concrete, s-a rezumat în a întreba,”cine-i ăla şi ce vrea băi colonelul ăla” ca şi cum ăla, colonelul, ar fi crescut în grădina mami lor. După mine lucrurile sunt simple. Nu se doreşte rezolvarea. Iar cei care se dau apărătorii pensionarilor militari, nu sunt personaje libere, curajoase, devotate cauzei pentru care sunt acolo. Eu nu am cerut să se lege cu lanţurile de porţile dreptăţii. Trăim însă, într-o eră cosmică, în care putem protesta în diferite moduri, cu ajutorul sateliţilor, mai ales ca reprezentanţi oficiali. Numai în cazul, când sunt înregimentaţi, oameni nu pot face ce le dictează conştiinţa. Ei ştiu că nu pot face pasul acesta, pentru că ştiu, că în clipa următoare li se arată cu degetul arătător, uşa de la ieşire. Poate am exagerat când i-am cerut domnului Dragnea, să fi încercat o grevă a foamei. Eu cred şi acum, că numai anunţul grevei, dacă îl făcea, lucrurile se schimbau, iar Domnia Sa devenea erou naţional. De ce n-a făcut-o? E simplu. Nimeni acolo nu e de capul lui. Şi o spun pentru că atunci, când am atăcat sistemul, acesta a reacţionat. Imediat am fost atăcat virulent şi atacul a venit de la cei, de la care nici nu mă aşteptam. Şi iar e simplu de explicat, de ce? Pentru că au primit sarcini.

      Ștergere
    2. Am scris acum câteva săptămâni două editoriale, în care explicam că nu putem face pasul spre vest, dacă nu vom spăla instituţiile de forţă ale statului, de jegul fostei securităţi. Iar în celălalt, am scris că este necesar, ca punctul 8 din “Proclamaţia de la Timişoara”, trebuie extins, mergându-se până la un proces al celor care au făcut poliţie politică, şi că un fel de poliţie politică, se mai practică si astăzi. Numai proşti cred, că au dispărut uneltele, pe care le-a avut la îndemână securitatea. De unde credeţi că a apărut reacţia? De la un Preşedinte de asociaţie a pensionarilor în rezervă şi retragere din Vaslui pe nume Petru Doboşeru, un fost coleg de promoţie şi de unitate. A simţit să iasă în roamy 230, de parcă am lovit în el, atunci când l-am criticat pe naşul din sufletul lui. Şi nu a fost numai el, fincă aşa ies ăştia, în formaţie. În opinia mea s-au desconspirat. Fostele reţele nu rămân orfane niciodată, le preia un tată vitreg deîndată. Iată ce spunea Domnia Sa „Nişte aiureli „contrabăsiste” legate tardiv de „securitate” care mai mişcă şi de cinica proclamaţie”, chipurile, vezi Doamne într-o ironie ieftină, ne dă de înţeles că securitatea a murit, chestiune exprimată mai jos de altul din formaţie. Este discursul perfect de fidelitate, luat în apărarea naşului comun din sufletele lor.

      Ce să mai creadă tineretul de astăzi, care nu ştie ce a însemnat poliţia politică, citind intervenţia domnului Doboşeru în publicaţia respectivă, că securitatea a murit?

      Domnule Gogoşeru, gogoşarii în piaţă se vând. Poziţia ocupată de dumneavoastră vă impune o ţinută.

      Col.(r) Nour Constantin
      http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/cnd-vor-fi-comemorai--pensionarii-secerai.html

      Ștergere
    3. Buey Dobitocilor,
      Cu scrieri din astea de doua parale si vai mama lor,
      o sa ne sparga "populatia" capuletele cu pietre!
      Boborul nu poate fi tradus cu lacrimogene de colonei tampiti!
      Buey, daca aveti si va da afara talentu' din casa, viniti dreaku aici, scribalaiti ce va trece prin capatana, dar nu mai iesiti la drumu mare precum sarpele! Buey, ati inteles ceva?

      Ștergere
  22. Muei, fiti scurti. Cine are rabdare, intre doua scatoalce, sa citeasca ,,Fratii Jderi''?

    RăspundețiȘtergere

  23. Col.(r) Nour Constantin OFITER - FINANCIAR in SPITALUL MILITAR GALATI !!
    INCA UNUL CARE A MUNCIT PE RUPTE IN ARMATA...SI CARE SE PRICEPE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai pulea, tu chiar n-ai treaba?

      Ștergere
    2. @13:54
      Give me a sweet kiss in ass!

      Ștergere
    3. Buey si cum arata aista?
      Eu m-il vad pe bivol cu cap de Mare Vita si creier...doar kk-at!
      Buey si ce se mai lauda cu scrisul nenicule! VITA scrie ... editoriale! 2 pe saptamana! Buey, ce natie plina de talente!

      Ștergere
    4. Faina treaba, Don Corleone. D'apoi, matele ne pacalesti cu porodici?

      Ștergere
    5. Muey,CapDeLeu,prazarul nu stie ce sunt „porodicile”, asta stie numa ce ii BlodyMary.Da-l dreak de bostanar, s-a maritat si el in Occident.

      Ștergere
    6. Buey, sa recapitulam si tinere de minte:
      Noul nost paciente lyonlyon57, a fost botezat si-l cheama
      CapDeLeu !!! Una si buna, la mana!
      Doi, avem o intrebare si nelamurire pentru CapDeLeu:
      Ce sunt porodicii nenicule? PS: Omu' cat traieste, invata!

      Ștergere
    7. Porodici = Rosii .
      Aha! Multzam!
      Bagam la capulete, prinde bine!

      Ștergere
    8. Multam de porecla. O accept. Sper sa nu va fac sa credeti ca e de... lemn

      Ștergere
  24. Si oricum, citisem chestia in liniste, fara casca ,masca si vesta anti..., pe alt blog, unde nu-i stare de alerta.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa-mi bag!,parc-ar fi "tanar si nelinistit"(ca nu stiu cum se zice in englezeasca) episodul 8346.s-o citeasca cine poate ca io n-am reusit sa trec de juma'(ma enervara greselile grosolane de ortopedica)uaiii ce mi s-a uscat gatu'!Ma duc sa beau o tzuica de electrozi,sau ceva tras prin pufoaica...hac!
    PS Si cand ma gandesc ce pe cdt meu de companie din LM il chema tot Nour....hac mai beau o suta...hac.....da ala nu putea fi asa idiot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Betivanule, "linge-ti-o", adica inversiunea de la "sa ti-o lingi" !
      La fel cum s-ar spune si "suge-ti-o" sau "musca-ti-o" !
      Alcoolist tampit ! Lasa limba engleza si pune mana pe gramatica limbii romane ! Ori taci din gura si nu mai da tu "indicatii pretioase" !

      "Anonim 24 ianuarie 2013, 22:05

      Tinere, linge-ti-o cum vrei. Daca poti.
      Daca nu poti, linge-o pe a cui o gasesti disponibila.
      Răspundeţi
      Răspunsuri


      Don Corleone 24 ianuarie 2013, 22:58

      sa-mi bag pula,ma enervezi!
      erata: lingeti-o "comandante"
      matispartcuculturavoastradecomandantiegalcacat
      ma-i bi-ne scri-a-i"lin-ge-ti-o""

      Cultura de cacat ai tu in terciul ala din teasta, drojdierule !

      Răspundeţi

      Ștergere
  26. Din pacate sunt ..FRATI (pe bune!)

    RăspundețiȘtergere
  27. Război fratricid/idiot în PNL.
    Taricene, taricicene ale cui jocuri, faci matale nene?
    Tăriceanu vrea alegeri pentru desemnarea prezidenţiabilului.
    ==============================
    Analistul Bogdan Chirieac a declarat, referitor la declarațiile fostului premier că: “desemnarea candidatului de membrii de jos ai partidului este o chestiune de mare manipulare ș de mare fraudă și de mari contestații”. Bogdan Chirieac a mai afirmat că “nu crede că domnul Tăriceanu are vreo înțelegere cu domnul Băsescu, chiar dacă propunerile domniei sale îi vin mănușă domnului Băsescu. Într-un moment în care domnul Băsescu e pe cale să piardă din mână Justiția, există o șansă mică ca ea să devină independentă. Domnul Tăriceanu, acum, la această conferință de presă, sparge cu ranga geamurile PNL”.

    Țin să-i reamintesc domnului Tăriceanu că trei congrese l-au desemnat pe Crin Antonescu candidat la prezidențiale, a declarat, vineri, pentru NewsIn, europarlamentarul Norica Nicolai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tariceanu a ramas cu sechele de cind, scuterist fiind a fost lovit de-o masina. Sigur trebuie sa-si obtina categoria AM de permis de conducere!

      Ștergere
    2. Taricelu asta eu crek ca o cata, pan-o gaseste!
      E cativa pe pe la pnl-ei, mai bine AFARA, decat INAUNTRU!
      E vorba de astia, cu capu mare, de vita 'ncaltata, ce nu vad unde a ajuns azi PNL si cu cine la carma! Niste betivani, adormiti sau plini de ei, de "autosuficienta cremenala"!Asa ca... ciocu mic, pretini de nimic! Iar de nu si nu, poteca...

      Ștergere
  28. Muey,ia luati pozitie de „drapti” si salutati cu onor aparitia in ZooLand a Lyonul beiușan.Buei, ăsta nu e CURdeleu, e CAPdeleu.Toată stima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, il vazuram noi pe Lyonel, da' acu il supunem monotorizarii di reevaluarii. Pina nu ia AM-ul nu poate intra aciulea.
      -------------------------------
      Uai ce mi-e dor de rapandula de PMT! Hai la baietu PMT ca sa te servesc c-o mu-ie!

      Ștergere
    2. Muey, monitorizare si muyonitizare -DA, insa reevaluare, NU!

      Ștergere
  29. Stelian P. says:
    Ianuarie 25, 2013 at 3:58 pm

    Cite pensii militare au fost scazute ? Iata ce scria acum o ora primul-ministru:

    raspuns (Vineri, 25 ianuarie 2013, 13:42)

    Victor Ponta [hotnews.ro] i-a raspuns lui standby01
    Prin recalcularea pensiilor militare, 90% din pensionarii militari au avut de castigat. Pentru cei circa 15.000 care au de pierdut am discutat si discutam in continuare o solutie care sa nu ii afecteze pe ei 90%.

    RăspundețiȘtergere


  30. rotaru adrian spunea...
    Aveti foarte multe probleme acum si multe din ele sunt, probabil, mai importante decat problema mea si a inca vreo 15-20 de mii de oameni in varsta .

    Desi am o retinere in a va aborda prin intermediul unui site ce este condus de persoane care nu au o atitudine prietenoasa fata de dv.(ba dimpotriva!), insist in demersul meu pentru ca desi m-am adresat dv. cu aceasta problema in repetate randuri nu am primit niciodaata nici un raspuns.

    Cand veti fi in masura sa indreptati nedreptatea care ni s-a facut de fosta guvernare si care este termenul de care aveti nevoie pentru a va respecta promisiunea facuta in acest sens cu luni in urma ?

    Suntem siliti sa batem drumul instantelor de judecata unde suntem plimbati cu lunile si cu anii plus ca mai si cheltuim pentru asta.

    Am o parere foarte personala fata de persoanele care nu-si respecta angajamentele.

    Sa auzim numai de bine!
    trimite
    Stelideampulea n-a zis nic!

    ,,raspuns (Vineri, 25 ianuarie 2013, 13:42)

    Victor Ponta [hotnews.ro] i-a raspuns lui standby01
    Prin recalcularea pensiilor militare, 90% din pensionarii militari au avut de castigat. Pentru cei circa 15.000 care au de pierdut am discutat si discutam in continuare o solutie care sa nu ii afecteze pe ei 90%.
    ''

    RăspundețiȘtergere
  31. Stelideampulea n-a zis nic!

    ,,raspuns (Vineri, 25 ianuarie 2013, 13:42)

    Victor Ponta [hotnews.ro] i-a raspuns lui standby01
    Prin recalcularea pensiilor militare, 90% din pensionarii militari au avut de castigat. Pentru cei circa 15.000 care au de pierdut am discutat si discutam in continuare o solutie care sa nu ii afecteze pe ei 90%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Limbrikul asta fitilist de Stelika Puta mika, numai cu fitile umbla, iar postasul maimuca sa imi pupe buca!

      Ștergere
  32. SEFUL SIE THEODOR MELESCANU VA FI EXTRADAT CATRE SUA .....CONFORM LEGISLATIEI AMERICANE ESTE ELIGIBIL PENTRU SCAUNUL ELECTRIC !

    UN URIAS SCANDAL AL QUEDA ROMANIA !
    SERVICIILE ROMANESTI ELIBEREAZA UNA DIN CELE MAI PERICULOASE CELULE TERORISTE .
    SUTE SAU CHIAR MII DE COMPANII ROMANESTI FAC PARTE DIN GRUPARI TERORISTE.
    JURNALISTUL ROBERT HORVATH ARE O AUDIENTA LA CONSULARUL FRANTEI LA NEW YORK CU UN REPREZENTANT AL
    SERVICIULUI secret FRANCEZ !
    Consulat Général de France à New York Philippe Lalliot Consul général Excelenta
    Ma numesc Robert Horvath. Sunt ziarist de investigatii in SUA.
    Specialitatea mea Terorismul International si Contrabanda de Armament.
    Va rog sa-mi acordati urgent o audienta. Subiectul este activitatea organizatiei teroriste AL Queda in Romania si pericolul pe care al reprezinta pentru Franta si aliatii sai. Informatiile sunt confidentiale . Sper ca la intalnire sa participe un agent Direction Générale de la Sécurité Extérieure, or DGSE. Va trimit in advans DOSARUL DE TERORISM THEDOR MELESCANU sef al Serviciului.
    ARTICOL COMPLET ...ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buhuhuuuuu.....
      A vinit/scapat iarasi, nebunuuuu....!
      Chemati urgenta! Sa vina EchipaDeUrgenta!
      Sa nu uite de camesoaie! Poate trebe si 2-3 pulane!
      La asta nu tine cu Flit, ca e nebun cu acte!

      Ștergere
    2. RoBort, hai, hai plimba ursu! Du-te pe bloaga lui PulanoX si varsa-ti prostiile acolea!

      Ștergere
    3. Robert, du-te si canta la alta masa ca de aici nu te alegi cu nimic decat cu injuraturi.

      Ștergere
  33. Nici la parastas nu-i asa liniste.

    Ce, ati inceput s-o ,,beliti'' si voi? Rabdare, recomandatele-s pe drum.
    huoOprea,sa-ti stea in git!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, meri de sparie pe altii!
      Maimucles+Noo si care dreak mai sunt p'aciulea, nu pune botu la tine!

      Ștergere
    2. Eu vorbesc cit se poate de serios.
      Nu stiu care este algoritmul dupa care se rerevizuiesc deciziile, dar daca pe linga decizia cu pensia dupa minim si cea cu calcul dupa venituri inca nu ati primit o a doua dupa venituri fiti prevazatori si tineti doctoriile la indemina.
      Macar o aspirina.

      Ștergere
  34. Mai, dar pula belita asta de ungur americanizat nu are pi de rusine!!! In loc sa stea cu curu' intr-o teapa la sanatoriul de nebuni trimite depese in stanga si dreapta prin lumea larga si impute aerul pe unde baleste... auzi acolo: mii de firme romanesti!
    Ungure: du-te mai pin pizda matii si nu mai fa umbra pamantului!!! Executarea, potaie si coada de topor ce esti!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Pe unde America mamii ei de treaba umbla comentariile astea de apar in retea abia dupa 15 - 20 minute?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimucles, stai bland!
      La tine, tu lipsit, nu ai fost la Lectia cu ... fusele orare!
      Buey, d'acolo vine diferenta! Hamerica ie mare, e pe mai multe fuse! Vezi ca ai si pe aici niste ezemple cu hora ezacta pi glob!

      Ștergere
  36. Nu de fuse ii vorba, ci de fusalai!

    RăspundețiȘtergere
  37. PMT hai buei c-avem treaba, las-o dracului de laba! Lasa laba lui MaiMuca care sparge nuci cu buca.

    RăspundețiȘtergere
  38. Muei, care-i treaba in seara asta? Am vislit la zapada de mi-a trecut foamea.
    Hai cu raportu' repejor, pina n-apuc s-adorm.

    RăspundețiȘtergere
  39. Cezare, i-auzi baa: Neamurile tale, orangitanii de la un ZOO din America comunica intre ei si cu ingrijitorii cu ajutorul tabletelor! A dreq maimucele astea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Buey, lucru dracu...
      Am vazut si io stirea....
      Se uita maimuca, doar la site-uri.... porno!
      Buey si radea, si cum radea.... A dreaku maimuca!

      Ștergere
  40. Mai traiti mai amarastenilor?Sunt vreo doua luni de cand nu v-am accesat,altfel se vede viata din Alpi,mi-am regasit iernile copilariei mele.Sunteti cu totii?Don Corleone ce mai zice ,ce mai face?Tigri 2.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei motanele si noi care credeam ca esti la suedej volvo-ul ala al tau...Da, cu dragostea cum stai? Nu-l vizitezi pe prietenul tau Cezar maimucul? Stii tu..."prima dragoste nu se uita niciodata".

      Ștergere
    2. Baa Tigri2, tot la ciordeala, tot la ciordeala? Sa'ntelegem c'ai pus ochii si tu pe vre'un Kikaso?

      Ștergere
    3. La PUS NEVASTA IN FORMOL SI L_A LUAT CU EA IN MUNTII ALPI! A DRACULUI ORATANIE!!

      Ștergere
  41. Lasa muei, ca si cimpanzeul de bOc isi luase tableta. Nu cred ca stia s-o foloseasca altfel decit bagindu-si-o sub cur, sa para mai inalt.

    RăspundețiȘtergere
  42. @Tigri2
    Muei parosule, toti is bine, sanatosi, ceea ce iti dorm si tie. Si pretenul tau RH@Deva-i viu, da' n-a-ntrebat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  43. Tot ai dreacu ati ramas,tot de manuta cu mamaele ,la produs.Ce sa faci ,tot cu muzica lui :Casai,adica ;c-asa-i romanul,moare de grija altuia,si ravneste la capra vecinului.Vai de putza voastra ca habar nu aveti cate prune aveti in straitza.Cat despre Volvo sincer va spun,parca eram la razmut cu elicopterul.Aici,in Austria ,sa stiti ca ma intretin tot cu romance de-ale noastre.Daca strigi in viena ceva in romaneste ,o juma de strada iti raspunde.la fel in Insbruk sau in Gratz sai Linz.Va las cu bine muistilor.Maine plecam la sanius.

    RăspundețiȘtergere
  44. Pe crucea mea ,va spun,abia aici iti dai seama de prapastia uriasa care desparte viata social-politica si economica din Romania si Austria.Totul este deosebit,simti ca traiesti,din toate punctele de vedere.Am fost la un control medical si i-am multumit unei asistente care a fost draguta(la superlativ) si s-a mirat ca de ce ii multumesc ca doar si-a facut datoria si-i pare rau ca nu a putut mai mult.nu va spun la magazine sau servicii...iar motorina costa 1,38 euro pe litru si numai super(fara apa sau alte romanisme).Va zic ,vai de pulicica nostru.Pa copii...tigri2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, vezi sa nu puna gabja pe tine aia de la ZOO din Viana! Hai sa ai succesuri si sa nu ne faci de ris!
      PS.1 Ai fost zici si la Linz, orasul natal al lui Adolf? Esti tare! Hai s-auzim de bine!
      PS.2 Ce sa-i transmitem din partea ta, Curleonului din Birtolomeu? O mooiuta, ceva?

      Ștergere
  45. IL plimba nevasta in BORCANUL CU FORMOL ! Prin HURZISENI!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. Aista-i dus . Ii dus cu vulva la reparat, ca-n HUrziceni nu stiu manelistii cum se completeaza uleiul la motor. Ca trebuieste cam o damigeana pe saptamina.
    Pula mea, eu straita am, da prune oha. Cind am nevoie fac comanda in Austria si vin aia cu pruna la usa. Cu frunza!

    RăspundețiȘtergere
  47. Mooey, buna dimineata!
    Constat ca bucurie ca a aparut evadatul,adica Tigris-ember.
    Cica s-a dus „ sa-si traga” muierea cu sania.Pai decat „sa traga ” precum betivanul din Bartolomeu, mai bine „s-o traga” pe doamna lui.Oricum, ce facea si acasa?„O belea” in fata monitorului ?

    RăspundețiȘtergere
  48. Muey, InimaDeLeu!
    Ai intrat in aceasta lume nebuna-nebuna datorita promisiunii tale ca „tii la tavaleala”.Sper sa nu faci de ras zona si la primul muyosag sa fugi.

    P.S. E zapada la Stana?Or fi locuri libere la „Capriorul”?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri