Google Translate

sâmbătă, 3 august 2013

Venit mediu lunar in Romania: 22.100 de euro! Este mult? Este prea putin? „Ce e rău şi ce e bine ? Tu te'ntreabă şi socoate”!


Veniturile Regele Mihai provin din chiria proprietăţilor pe care le deţine, din pensie, din  indemnizaţia de fost şef de stat şi din cea de membru al Academiei Române, conform declaraţiilor făcute de Ion Tucă, directorul Casei Regale a României, într-un interviu acordat Forbes Romania.


Venitul total al regelui Mihai s-ar ridica, potrivit calculului realizat de către director, la aproximativ 22.100 de euro pe lună.


Cea mai mare sumă provine de la Castelele Peleş şi Pelişor, închiriate Muzeului Peleş şi Ministerului Culturii pentru 12.000 de euro pe lună. Pe acelaşi domeniu funcţionează Vila Economat, care tocmai a încheiat primul an de funcţionare în regim privat şi aduce un venit de 2.500 de euro/ lună.

Tot de pe Valea Prahovei, Casa Regală încasează chirii în valoare totală de aproximativ 6.000 de euro, de la două hoteluri de la Stăvilar, pensiunea Cuţitul de Argint şi hotelul Bastion.

Toate aceste sume sunt impozabile, iar din ele Casa Regală trebuie să întreţină inclusiv proprietăţile pe care le are în folosinţă, dar nu îi aparţin, precum Palatul Elisabeta din Bucureşti. Numai întreţinerea acestuia costă în jur de 5.000 de euro pe lună, potrivit lui Ion Tucă. O cheltuială importantă pentru Casa Regală este în acest moment şi renovarea Castelului Săvârşin.


Regele Mihai are şi o pensie de 1.000 de lei, o indemnizaţie de fost şef de stat de 4.000 de lei şi una de membru al Academiei Române, în valoare de 2.000 de lei.

Casei Regale a României i-au fost restituite doar proprietăţile care au aparţinut Regelui Mihai, de altfel doar acestea fiind cerute de Majestatea Sa.

Sursa: RTV.NET: http://www.rtv.net/venitul-regelui-mihai-ce-pensie-are-fostul-suveran-si-cat-castiga-lunar-din-inchirierea-pelesului_92020.html#ixzz2ataC6t2Q

 
Regele Mihai I conduce masini inteligente
  14 decembrie 2009

Daca pana in prezent masina oficiala a Casei Regale a Romaniei a fost o limuzina BMW Seria 7, Majestatea Sa, Regele Mihai I va conduce de acum inainte un BMW X5 , modelul cu cel mai inteligent sistem de tractiune integrala din lume.
Colaborarea dintre Automobile Bavaria si Casa Regala dureaza de zece ani, motiv pentru care Regele a conferit companiei de automobile calitatea de Furnizor al Casei Regale.
Din acelasi motiv, in urma cu o luna, Michael Schmidt, Presedintele Automobile Bavaria Group, a fost decorat cu medalia „Regele Mihai I pentru Loialitate”.
=====================================================
In Premiera - Garden Party  
================================

===============================================================
=======================================================================
 
FOTOGRAFIA ZILEI
==========================
„Orbitor. Aripa dreaptă”
 
de Mircea Cărtărescu, Editura Humanitas, condusă de Gabriel Liiceanu
Autorul, a fost  decorat de Băsescu cu Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Mare Ofiţer,
 categoria A "Literatura".
- citam pe repede-nainte -

- “Îmi bag pu… în regina Angliei” (pag. 241).

-“Mă fu… în ea de Casa Albă?” (pag. 241).

- “CIA ce căcat e” (pag. 242).

- “Îi placea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84).

- “Uite cum e cu ţara: cică limbricul iese cu fi-su dintr-un cur plin de căcat, ca să-i arate cum e afară (…). Limbricu-ăla mic se gîndeşte ce se gîndeşte şi dup-aia zice: “Păi, tăticule, dac-aici e atît de frumos, de ce trebuie să trăim noi în gaura aia păroasă?, în duhoarea aia de căcat, în bezna aia groaznică?” Da’ taica-su-i zise răstit: “Fiule, să nu mai vorbeşti aşa! Aia-i Patria!”” (pag. 58).

- “Îi plăcea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84).

- “Dragule… dă-mi-o… te rog, te implor, dă-mi-o şi-n popou…aaaaah! aaaaah!” (pag. 185).

- “Căci sfînt era să lingi cu devoţiune scrotul iubitului tău” (pag. 339).

- “La rîndul ei, femeia primea-n gura caldă, rujată, tumefiată de dorinţă, capul umed al penisului, pe care-l sugea amintindu-şi sfircul matern, din care supsese odată certitudine şi ocrotire” (pag. 339).

- “Vrei să ne fu..em în cur? Mi-am amintit, fulgerător, din bancuri şi din pălăvrageala copiilor. Homosexualii. Poponarii. Curiştii (…). Unii oameni nu şi-o băgau în gaura femeilor, ci în fundul altor bărbaţi. Erau cei mai răi dintre toţi, căci oamenii mari făceau prostii cu nevestele lor ca să aibă copii, dar poponarii şi-o băgau acolo, în caca, pe unde trăgeai pîrţuri, de unde-ţi ieşeau, cîteodată, cînd te mîncă, viermişorii” (pag. 381).

- “Fesele barbatului izbeau acum ritmic, neiertator. Ouale, vizibile prin punga lor de piele, loveau anusul si fesele femeii, care-ncepu sa scoata strigate aspre si indemnuri obscene, spuse brutal” (pag. 341).

- “Am avut milioane de tirfe, in masa lor colcaitoare de tite, cururi si vulve” (pag. 519).

“Am exersat sodomia” (pag. 519).

Cerem scuze cititorilor pentru reproducerea acestor obscenităţi, cu toate că, din respect pentru ei, am pus puncte de suspensie acolo unde textul din carte este explicit. Astfel de pasaje de o vulgaritate extremă se întâlnesc la tot pasul, fără nici o motivaţie estetică, menită să justifice prezenţa lor.

=======================================
===========================================================
======================================================================

12 comentarii:

  1. Din 22.100 de euro lunar ... cati "merg" spre cei saraci, batrani, bolnavi, copii cu dizabilitati? Care sunt operele de binefacere? Sa fiu iertat, dar nu prea am vazut sa se rupa in figuri cu opere de caritate! Dar de cerut, de luat... ohooo.... de numa si numa! Idem si mai noua asa-zia progenitura regala, cu sange de print(arian), care si asta a inceput sa ceara si sa ceara.... mosii, palate etc.etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pensie pentru ce si de la cine primeste bilbiitul ?
    Academia ... cu ce ocazie il plateste pe bilbiit ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai da-i in pula mea de lipitori !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AMIN!!!
      PS. Si sa ne zuga koaili...Alti golani...

      Ștergere
  4. As avea o curiozitate:
    Statul roman plateste "regelui" chirie 12.000 de euro/luna pentru Castelele Peles si Pelisor. Alte cheltuieli ale statului: intretinere + reparatii curente + salarii personal etc. OK! Dar... cati bani scoate STATUL in urma acestor inchirieri??? Sunt rentabile??? Ori ne aflam "fix" intr-o forma mascata, de a face "suveica", de la buget catre "rege" o multime de bani!?!

    RăspundețiȘtergere
  5. ....+o paguba de "milioane" pt stat,tinand cont ca sunt in medie zilnic 20-40 vizitatori(80% dintre ei viziteaza doar parterul)
    aveti tarifele mai jos.daca faceti o socoteala "lejerescu" veti vedea ce gauroi a iesit:):)
    http://peles.ro/planuri-3/

    hai la maxim...50vizitatorix 50leix26zile=65000lei=15400euro(incasari maxime)---minus 12000=3400(bani din care trebo achitate toate angaralele,inclusiv curentul electric,apa materiale de intretinere si caldura +plus cele spuse mai sus.
    Colac peste pupaza:iarna pelesul si pelisorul sunt pustii.

    PS am luat in calcul VALORILE MAXIMALE la vizitatori si tarife....pam,pam

    RăspundețiȘtergere
  6. PS2 ca daca luam pretul uzitat de obicei sub 2olei/per vizitator incasarile pulii scad pe la 5-6000 euro lunar.
    nashpa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii, vai mama lor!
      Sunt şi f***** şi cu banii luaţi!

      Ștergere
  7. Bai Curleonus, bai puleashca unde fusesi? Te-a lasat PMT la comanda, iar tu umbli dreak muci, toata ziua prin Birtolomeu...

    RăspundețiȘtergere
  8. CEZAROIU, CEZAROIU SA IMI PUPI TU PASAROIU!

    RăspundețiȘtergere
  9. Accident la Caracal.

    În urmă cu câteva zile, în oraşul unde s-a răsurnat carul cu ploşti s-a mai întâmplat ceva inedit. Un accident de tot râsul. Cum oltenii sunt repeziţi din fire, s-au ciocnit două biciclete. Impactul a fost atât de tare încât la faţa locului a fost chemat un echipaj SMURD. Profitând de buluceala curioşilor, biciclistul vinovat a fugit de la locul accidentului. În rest, la Caracal e vară, ca în toată ţara, transmite corespondentul special al Bursei Zvonurilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Guvernul, în frunte cu premierul, ... zece zile de concediu. Numai că a lasat în urmă nişte probleme grele, e drept care mai mult afectează poporul decât miniştrii: privatizarea CFR Marfă; cea mai mare inflaţie din UE, 4,5%; şomajul a urcat la 7,5%; investiţiile străine au scăzut cu 35%; programe pe fonduri europene suspendate; strategie pentru cheltuirea banilor europeni 2014-2020 lipsă ... Distracţie plăcută!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri