Google Translate

miercuri, 4 septembrie 2013

Justitia la noi nu este OARBA, este TEMBELA. Stiu cei care ACUM 'instrumenteaza" cazul "locuintelor de serviciu" cate asemenea IDENTICE cazuri s-au "consumat" in ultimii 23 de ani??? Eheee... FARA NUMAR, tovarasi magistrati! Fara numar! Pedepse? Masuri? Povesti de presa...


Dobriţoiu şi alţi zece generali şi colonei, trimişi în judecată în dosarul locuinţelor de serviciu.

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu şi alţi zece generali şi colonei au fost trimişi în judecată în dosarul privind cumpărarea unor locuinţe de serviciu în baza unor declaraţii false, informează Mediafax.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari au trimis în judecată în acest dosar 11 persoane care au deţinut funcţii de conducere în Ministerul Apărării Naţionale (MApN) la data faptelor, în legătură cu achiziţionarea, în condiţii nelegale, a unor locuinţe de serviciu la preţ subvenţionat.
   
Generalul maior în rezervă Corneliu Dobriţoiu, în prezent senator, a fost trimis în judecată pentru participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al DNA.
   
General de brigadă în rezervă Traian Pigui, şef al Direcţiei Domenii şi Infrastructuri din MApN la data faptelor, va fi judecat pentru participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi intereselor publice şi participaţie improprie la fals intelectual (opt acte materiale), toate în formă continuată, cu consecinţe deosebit de grave.
   
General maior în rezervă Floarea Şerban, şef al Direcţiei Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN la data faptelor, a fost acuzată de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice ş?i participaţie improprie la fals intelectual (două acte materiale), toate cu consecinţe deosebit de grave
   
General maior în rezervă Francisc Radici a fost acuzat de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice şi contra intereselor persoanelor, precum şi pentru participaţie improprie la fals intelectual (două acte materiale), toate cu consecinţe deosebit de grave.
  
General maior în rezervă Constantin Năstase va fi judecat pentru participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice şi participaţie improprie la fals intelectual (două acte materiale), toate cu consecinţe deosebit de grave.
   
Generalul locotenent în rezervă Sergiu-Tudor Medar şi generalul de brigadă în rezervă Corneliu Duţă, comandant al Garnizoanei Bucureşti la data faptelor, a fost trimişi în judecată pentru participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice şi participaţie improprie la fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave.
   
Alături de aceştia vor fi judecaţi locotenent în rezervă Gheorghe Rotaru, comandor în rezervă Gheorghe Gonciaruc, colonel în rezervă Ionel Vizitiu şi plutonier adjunct în rezervă Mihaela Matei, pentru participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice şi participaţie improprie la fals intelectual.
  
 Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada 1999-2005, Traian Pigui, în calitate de şef al Direcţiei Domenii şi Infrastructuri din Ministerul Apărării Naţionale, s-a implicat în atribuirea, în condiţii nelegale, a unor locuinţe de serviciu, (dintre care unele preluate de la RAPPS), pentru a fi cumpărate la preţ subvenţionat, în baza Legii 562/2004, de către beneficiari - cadre militare cu funcţii de conducere din MApN.
   
Şerban, Dobriţoiu, Radici, Năstase, Medar, Rotaru, Gonciaruc, Vizitiu, Duţă şi Matei au închiriat şi ulterior au cumpărat, în regim subvenţionat, o locuinţă de serviciu de la Ministerul Apărării Naţionale, cu încălcarea prevederilor legale, susţin procurorii.
   
Potrivit legii, cadrele militare sau fostele cadre militare care deţineau, la data apariţiei actului normativ, locuinţe de serviciu aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, le puteau cumpăra, în regim subvenţionat, însă cu anumite condiţii, între care: titularul contractului de închiriere să deţină această calitate de chiriaş în baza unui contract de închiriere valabil încheiat, titularul cererii de cumpărare să nu deţină sau să nu fi deţinut locuinţe proprietate pe teritoriul României şi să nu mai fi cumpărat din fondul de stat o altă locuinţă, în regim subvenţionat.
Sursa:
http://www.antena3.ro/romania/dobritoiu-si-alti-zece-generali-si-colonei-trimisi-in-judecata-in-dosarul-locuintelor-de-serviciu-226620.html
==================================
=================================================
=================================================================
 
Inculpaţii Serban Floarea, Dobriţoiu Corneliu, Radici Francisc, Năstase Constantin, Medar Sergiu Tudor, Rotaru Gheorghe, Gonciaruc Gheorghe, Vizitiu Ionel, Duţă Corneliu şi Matei Mihaela au închiriat şi ulterior au cumpărat, în regim subvenţionat, o locuinţă de serviciu de la Ministerul Apărării Naţionale, cu încălcarea prevederilor legale. Concret, inculpaţii au depus la dosarul de cumpărare acte false şi astfel, i-au determinat pe membrii comisiei de vânzare şi ai comisiei de auditare în vederea vânzării, să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să întocmească documente oficiale false, pe baza cărora, prevalându-se de prevederile Legii 562/2004, şi-au cumpărat locuinţele de serviciu în regim subvenţionat, în conditiile in care detineau sau detinusera, una, doua sau chiar trei alte locuinte proprietate personala. Conform acelei legi, cadrele militare sau fostele cadre militare care deţineau, la data apariţiei legii, locuinţe de serviciu aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, le puteau cumpăra, în regim subvenţionat, însă cu anumite condiţii, între care, titularul contractului de închiriere să deţină această calitate de chiriaş în baza unui contract de închiriere valabil încheiat, titularul cererii de cumpărare să nu deţină sau să nu fi deţinut locuinţe proprietate pe teritoriul României, titularul cererii să nu mai fi cumpărat din fondul de stat o altă locuinţă, în regim subventionat.

Prejudiciul reţinut ăn cauza este în sumă de 1.207.670 lei.
===========================================
======================================================
==================================================================

35 de comentarii:

  1. Uai ce fotografie reusita!!! Nu credeam c-o sa-l vad pe Cezar cautind luminitza de la capatul tunelului din coorul maimucei! Oricum, Muci pe Fata n-ar trebui sa doarma linistit, ca doar s-a laudat c-a fost coleg si mina dreapta a Dobritzescului...

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate colegi "de haina">Colegii?Am fost colegi de clasa in LM si Sc.Mil.,7 ani ani impartit dormitorul si painea si dupa cativa ani EL ajungand mare "boss' a venit in inspectie si m-a "fript' fara nicio ezitare.Pai nu vedeti acuma ,cu pensiile,cu discutiile de pe blog...mai rau decat cainii maidanezi.Pule neamuri si colegi...mai bine cu strainii.iar Cezar ,el a fost coleg cu turma de capre si cu magarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AMURIT REGELE - vIVAT al 3-lea Rex of RRRRROmanes!!

      Ștergere
  4. ..adicalea si cu tine si Dobricescu ! Problema-i care ai fost capra si care..magariu.. asta-i intrebarea ??!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Zice Adminu ,,Justitia la noi nu este OARBA, este TEMBELA. Stiu cei care ACUM 'instrumenteaza" cazul "locuintelor de serviciu" cate asemenea IDENTICE cazuri s-au "consumat" in ultimii 23 de ani??? Eheee... FARA NUMAR, tovarasi magistrati! Fara numar! Pedepse? Masuri? Povesti de presa...
    ====
    Adminu din deformatie profesionala probabil ..joaca tare la 2 capete !
    Sugerez ca-n istanta sa se apere spunand
    Da onor...dar cati au mai furat inaintea mea ?...si alal si ala ...poate va avea succes !
    Pana atunci eu zi: JALNIC!!

    RăspundețiȘtergere
  6. deja din titlul articolului mi-am dat seama:
    cata corectitudine,cata echidistanta,ce cinsteee la adminu:):):)
    adminule nu ne dai si noua o poza cu viloiul tau si cu miile de ora/munca/puscarias facute la viloi?
    ca de materialele de constructie nu te mai intreb.....
    de asta il iubesti pe generalii nastase si dobritoiu? Doar pentru ca esti la fel ca ei?Nu e o acuzatie ci doar o supozitie foaaaarte intemeiata....daca ma gandesc ce grad aveai inainte de '89 si imediat dupa '90 e cam clara treaba.
    Ca doar no-i fi fost mataluta "comisar democratesc" chiar de cand ai terminat scoala "aia" de la Baneasa.Poate ai fost un pic de militian da nu-ti mai aduci aminte.....desigur militian bun si nepatat,desigur toti ati fost "baietii buni" chiar si ca fost plotoner militian de puscarie:):)
    De asta e justitia tembela?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Don Corleone...
      Te-nseli profund!
      Musti gratuit, din placerea sadica a "omului" care nu uita de unde a plecat prin lume. Eu nu am "viloi", nu am facut "suveica" nici macar o "garsoniera" din fondul de stat, nu am folosit la constructia casei mele de locuit niciun detinut, niciun cadru militar sau civil. Totul este facut cu CREDITE BANCARE, la lumina zilei (nu acoperite de imprumuturi fictive pe la neamri, prieteni, cunostinte), credite la care si de aici incolo vreo 14 ani platesc de ma spetesc. Nu cunosc si nu am fost in nicio relatie cu Generalii la care faci trimitere. Imi place doar DREPTATEA si ADEVARUL. Pentru asta am fost ARUNCAT in strada cu facaturi din condei la 50 de ani, calcandu-se totul in picioare (Constitutie, Legi), iar daca as fi facut ILEGALITATI cu zecile de MILIARDE pentru care am dat cu "semnatura" ca ordonator de credite timp de 10 ani, m-ar fi ARESTAT cu DEOSEBITA PLACERE (tam-tam televizat), inca de atunci. Asa ca.... "pretine", inca o data (a nu stiu cata oara), vad ca te "dai" la mine cu multa, foarte multa dusmanie. Mai rau decat un maidanez grav bolnav de turbare. Tu poti apara Justitia din Romania cat vrei, ura otova generali, colonei si alti colegi militari, dar... ia aminte.... incerca sa fi, atat cat poti tu, si drept. In rest... nu uita.... Nu este bine sa lovesti asa, doar de dragul de a lovi! In oameni pe care nici macar nu i-ai vazut, daramite sa-i cunosti! Pacat! De 3* PACAT! P.S.: Aici pun PUNCT oricaror discutii cu tine, deoarece ti-am mai explicat periodic cum stau lucrurile, dar tu nu ai vrut sa retii nimic! Eu sunt un om public, cu nume si prenume, tu un BIET anonim! Spun asta nu pentru a ma LAUDA, nu-mi sta in caracter, ci pentru a scoate in evidenta ca esti SINGURUL care arunci cu laturi, ma improstii cu noroi!

      Ștergere
  7. adminu in instanta ar putea zice:
    "Onorata instanta sunteti niste tembeli"
    Doamne feri!!(cum zice maidanezul PMT)

    RăspundețiȘtergere
  8. S-a rasolit si subiectul asta !
    ..tu-va in gura de mocofani ...nu puteati sa mergeti pe solutia catedrei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Se adevereste inca odata !
    Toti vor adevar si dreptate,cu conditia sa nu-i atinga pe EI !
    Toti vor sa vina Tepes - conditia insa este : sa le-o traga la toti in cur ..mai putin lor si apropiatilor !
    Hei ...nu fiti dezamagiti ...ma refeream la teapa !
    S-a vazut si cu ocazia pensiilor ...totul, legi ,principii..totul se duce pe pula cand ii vorba de buzunarul ..meu !
    Concluzia ? Ii buna democratia ..dar obligatoriu legea sa fie impusa cu PARUL si unde nu se poate chiar cu AKM-47 !

    RăspundețiȘtergere
  10. @admin
    PUPA-I IN CUR PE TOTI!!!


    10 generali şi ofiţeri superiori trimişi în judecată
    Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), a înaintat spre judecare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dosarele a 11 persoane care au deţinut functii de conducere sau răspundere din Ministerul Apararii Nationale (MApN), şi care au achiziţionat, conform DNA, în condiţii nelegale locuinţe de serviciu la preţ subvenţionat.

    Au fost trimişi în judecată:

    1. general de brigadă în rezervă/retragere TRAIAN PIGUI, şef al Direcţiei Domenii şi Infrastructuri din MApN (la data faptelor), în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial şi o infracţiune de participaţie improprie la fals intelectual (8 acte materiale), toate în formă continuată, cu consecinţe deosebit de grave;

    2. general maior în rezervă/retragere ŞERBAN FLOAREA, şef al Direcţiei Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN (la data faptelor), în sarcina căareia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual (două acte materiale), toate cu consecinţe deosebit de grave;

    3. general maior în rezervă/retragere DOBRIŢOIU CORNELIU, cadru al MApN (la data faptelor), actual senator, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave;

    4. general maior în rezervă/retragere RADICI FRANCISC, cadru al MApN (la data faptelor), în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice şi contra intereselor persoanelor, dacă funcţionarul public a obţinut pentru altul un avantaj patrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual (două acte materiale), toate cu consecinţe deosebit de grave;

    5. general maior în rezervă/retragere NASTASE CONSTANTIN, cadru al MApN (la data faptelor), în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual (două acte materiale), toate cu consecinţe deosebit de grave;

    6. general în rezervă/retragere MEDAR SERGIU-TUDOR, cadru al MApN (la data faptelor), în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave;

    RăspundețiȘtergere
  11. .....oare ce-o fi insemnand"consecinte deosebit de grave"??
    adminu zice ca justitia e tembela Dar aia pe care a servit-o el era mai buna?... tovarasu comandant de puscarie

    ....si tot asa!!!
    7. general în rezervă/retragere ROTARU GHEORGHE, cadru al MApN (la data faptelor), în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave;

    8. comandor în rezervă/retragere GONCIARUC GHEORGHE, cadru al MApN (la data faptelor), în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual (două acte materiale), toate cu consecinţe deosebit de grave;

    9. colonel în rezervă/retragere VIZITIU IONEL, cadru al MApN (la data faptelor), în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial (participaţie improprie) şi participaţie improprie la fals intelectual (doua acte materiale), toate cu consecinţe deosebit de grave;

    10. general de brigadă în rezervă/retragere DUŢĂ CORNELIU, comandant al Garnizoanei Bucureşti, (la data faptelor), în sarcina căruia s-au reţinut infracţtiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave;

    RăspundețiȘtergere
  12. 11. plutonier adjutant în rezervă/retragere MATEI MIHAELA, cadru al MApN (la data faptelor), în sarcina căreia s-au reţinut infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial şi participaţie improprie la fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave.

    In rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

    În perioada 1999-2005, inculpatul Traian Pigui, în calitate de şef al Direcţiei Domenii şi Infrastructuri din Ministerul Apărării Naţionale, s-a implicat în atribuirea, în condiţii nelegale, a unor locuinţe de serviciu, (dintre care unele preluate de la RAPPS), pentru a fi cumpărate la preţ subvenţionat, în baza Legii 562/2004, de către beneficiari – cadre militare cu funcţii de conducere din MApN (la data faptelor). Concret, inculpatul Traian Pigui a întocmit, în mod nelegal, adrese de repartiţie a unor locuinţe de serviciu şi a acordat avize de repartizare ce nu erau în concordanţă cu legea, dar prin documentele astfel întocmite, i-a indus în eroare pe membrii comisiilor de auditare formate în vederea vânzării în regim subvenţionat a acestor locuinţe. Prin urmare, membrii comisiilor respective au întocmit, în fals, mai multe documente oficiale, în baza cărora s-au vândut locuinţele în regim subvenţionat, inculpaţilor Şerban Floarea, Radici Francisc, Năstase Constantin, Medar Sergiu Tudor, Rotaru Gheorghe.

    Vânzarea în regim subvenţionat a acestor locuinţe a fost de natură să aducă Ministerului Apărării Naţionale un prejudiciu cumulat de 962.330,37 lei, inculpatul Traian Pigui inlesnind obţinerea de foloase materiale injuste pentru titularii contractelor de cumparare în regim subvenţionat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Inculpaţii Serban Floarea, Dobriţoiu Corneliu, Radici Francisc, Năstase Constantin, Medar Sergiu Tudor, Rotaru Gheorghe, Gonciaruc Gheorghe, Vizitiu Ionel, Duţă Corneliu şi Matei Mihaela au închiriat şi ulterior au cumpărat, în regim subvenţionat, o locuinţă de serviciu de la Ministerul Apărării Naţionale, cu încălcarea prevederilor legale. Concret, inculpaţii au depus la dosarul de cumpărare acte false şi astfel, i-au determinat pe membrii comisiei de vânzare şi ai comisiei de auditare în vederea vânzării, să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să întocmească documente oficiale false, pe baza cărora, prevalându-se de prevederile Legii 562/2004, şi-au cumpărat locuinţele de serviciu în regim subvenţionat, în conditiile in care detineau sau detinusera, una, doua sau chiar trei alte locuinte proprietate personala. Conform acelei legi, cadrele militare sau fostele cadre militare care deţineau, la data apariţiei legii, locuinţe de serviciu aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, le puteau cumpăra, în regim subvenţionat, însă cu anumite condiţii, între care, titularul contractului de închiriere să deţină această calitate de chiriaş în baza unui contract de închiriere valabil încheiat, titularul cererii de cumpărare să nu deţină sau să nu fi deţinut locuinţe proprietate pe teritoriul României, titularul cererii să nu mai fi cumpărat din fondul de stat o altă locuinţă, în regim subventionat.

    Prejudiciul reţinut ăn cauza este în sumă de 1.207.670 lei (compus din 1.095.682,56 lei, care reprezintă prejudiciul suferit de Ministerul Apărării Naţionale ca urmare a vânzării la un preţ diminuat faţă de valoarea de inventar, a fiecărei locuinţe , la care se adaugă suma de 111.988 lei, care reprezintă contravaloarea chiriei platită de Ministerul Apărării Naţionale unei părţi vatamate, începând din luna ianuarie 2005 până la zi). În cauza, Ministerul Apărării Naţionale, se constituie parte civilă cu suma de 1.207.670 lei.

    În vederea recuperării prejudiciului s-a dispus luarea măsurii sechestrului asigurator asupra bunurilor imobile aparţinând inculpaţilor : Şerban Floarea, Radici Francisc, Năstase Constantin, Medar Sergiu Tudor, Rotaru Gheorghe, Matei Mihaela, Vizitiu Ionel, Gonciaruc Gheorghe. Avand în vedere că inculpatul Dobriţoiu Corneliu a consemnat la dispoziţia organului judiciar suma reţinută că prejudiciu în sarcina sa, respectiv, 15.846,7 lei, s-a dispus ridicarea sechestrului asigurator asupra bunurilor imobile, care fusese instituit în cursul urmăririi penale.

    Fata de invinuitii CHELARU MIRCIA, general corp de armată în rezervă şi faţă de colonel JULEA CORNEL, colonel în rezerva, s-a dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor într-o cauză penala distinctă.

    Interesant şi oarecum suspect este faptul că numărul celor trimişi în judecată este mult mai mic decât a celor care Direcţia de Prevenire şi Investigare a Corupţiei şi Fraudelor (DPICF) din MApN a stabilit că au beneficiat fără drept de locuinţe de serviciu. În noiembrie 2007 DPICF a anunţat că din cei 160 de ofiţeri superiori a căror situaţie locativă a fost verificată, 30 au beneficiat făra drept de locuinţe de serviciu, dosarele acestora fiind trimise la DNA.

    RăspundețiȘtergere
  14. PS
    sa-mi bag pula in HTML-u tau ala cu 4000 de caractere:):)

    RăspundețiȘtergere
  15. Io cre' ca justitia nu e tembela ci doar unii care posteaza asemenea articole muuuult "gandite"
    poate le place mai mult administratorilor de blog o justitie de tip somalia(bineinteles "ei" sa fie judecatorii...biensour)...n'asa?

    RăspundețiȘtergere
  16. Unde esti tu visinescule ca sa-i vezi pe-ai tai urmasi neprihaniti:):)

    RăspundețiȘtergere
  17. @D.C.---- te -n pula mea ! Ce tot te dai viteaz ? Ce vrei sa spui ca tu nu ti-ai tras un apartament de serviciu cu 4 camere construit dupa nekerman ? Sau stai tot in colivia aia cu 2 camere (ca mine ) in care ai crescut 2 copii (ca mine ) si pe care ti l-a dat Unitatea dupa deluuuungi deliberari...pentru ca nu bagasei nica la jgheabul sefilor (ca mine)? L-ai cumparat ca baiat amarat cu KK de pret subventionat si apoi baiat super inteligent (ca generalii + coloneii) l-ai vandut cu mii de euroi -ca asa mergea piata ..rezon!!
    Apoi ti-ai tras si tu o vilisoara ca doar aveai bani munciti..din greu..si era la moda ! Tot prostanul sa aibe viloi...da da tu n-ai avut forta de munca (sic) ca generalii...si ai futut banii prostule .....
    Acu te dai lovit in aripa ...ete al dreak....Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  18. Da ba sniper one....eczact ca tine,da eczact!!(mai putin ultima parte)

    RăspundețiȘtergere
  19. Buei, dupa cite postari a pus aciulea si la cite prostii zise, Curleone a inviat ca Lazar din morti. Ete ca-l ataca la lingurica si Cezar Muci pe Fata/Zaiber one. Curleone, azi nu consumasi nica muei aurolacule, ori crescura astia accizele la samagon si n-ai creitzari?

    RăspundețiȘtergere
  20. las ba ca io nu sunt dobritoiu....io beau de "electrozi" ca nu sunt general bagat in politica futu-i in gura pe toti generalii politicieni....NISTE NESIMTITI!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Muei, duceti-va pe bloaga La 2 Maidanej ca se da de pomana! Cica i-a murit sula lui Cezariciu, omul care cinta la briciu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O vinit toarsa plotoner de militie ,,Os di Visinescu" ! Fa naroada uschiala dreak ..ca va baga astia la genocid ..la genitalii!!

      Ștergere
  22. Băi copii, dar ce-i cu capul ăla de mîţă de mai sus? E cumva Viurelu ăl de freaca ceaunelul?

    RăspundețiȘtergere
  23. Baaa pana acu' ie ghini!
    -adminu' nu m-a bagat la spam,deci ori e muci ori e un domn!
    -Pmt nu mai suge pula la maidanezi,deci poate isi ia cele 200 de cotarle sa si le bage in apartament....tuva-n gura de mitici imputiti!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici nimeni nu este bagat la spam, de Admin!
      In alta ordine de idei, nu pot fi "muci", decat doar daca sunt racit cobza, ceea ce ACUM nu este cazul! In rest, alege tu, Don!

      Ștergere
    2. IO-te asaa se alege NEGHINA!!

      Ștergere
  24. Ce-ai supt, ca pute netul!

    RăspundețiȘtergere
  25. Trimit spre cenzurare......

    A INCEPUT NEUTRALIZAREA CENTRULUI DE SPIONAJ AL SECURITATII
    ROMANE DIN NEW YORK.
    OFITERUL CLAUDIU LUCACI RETRAS DIN POSTUL DE CONSUL
    GENERAL LA NEW YORK !
    La New York functioneaza un urias centru de spionaj indreptat impotriva unui aliat ....SUA. Cladirea consulatului are 16 etaje . Se foloseste acoperirea diplomatica si mai mult de o suta de agenti. Statul roman cheltuieste sume incredibile pentru achizitionarea ultimului echipament de ascultare ,filare etc.
    Desi intrata in atentia in atentia autoritatilor americane de multa vreme , cazul
    spioanei Corina Cretu agentura romana a ridicat perdeaua asupra activitatii
    unei agenturi extrem de periculoase. Cazul Cretu Powel a fost o actiune comuna
    a serviciului extern roman si serviciului extern rus.
    De la o posibilă idila la nivel înalt, cazul Colin Powell - Corina Creţu tinde să evolueze, după recentele afirmaţii făcute de Ion Mihai Pacepa, fostul şef al temutei Securităţi a lui Ceauşescu, într-o afacere majoră de spionaj.
    Interceptarile americane ca si filajul zilnic au dus la concluzia unei agenturi care
    contine agenti rusi sau simpatizanti ai Moscovei.
    Seful agenturii a fost numit Claudiu Lucaci care a preluat postul in locul agentului
    acoperit Parjol.
    JURNALISTUL ROBERT HORVATH FACE UN DENUNT LA ADRESA NOULUI
    CONSUL CLAUDIU LUCACI ................
    Studioul meu de film se afla la o distanta de cateva minute de
    sediul ONU si la doi pasi de consulat. Am deschis in calitate de jurnalist de investigatii si cetatean american o ancheta personala.
    In denuntul meu catre Departamentul de Stat si FBI am atras atentia asupra activitatii ofiterului acoperit Claudiu Lucaci in calitatea sa de fost consul la Los Angeles.
    In noua echipa care era pregatita sa vina la New York erau si trei diplomate in civil specializate de infiltrari gen Corina Cretu fapt care i-a alarmat in plus pe americani.
    CLAUDIU LUCACI RETRAS DEPE POSTUL DE CONSUL
    GENERAL LA NEW YORK.
    Ca urmare a interventiei americane , guvernul roman i-a retras acreditarea ofiterului acoperit. Anuntul a fost facut acum cateva ore.
    A fost trimeasa o trimeasa in loculul lui o femeie diplomat cu acelasi grad.

    Robert Horvath Deva
    New York -Tokyo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-auzi ia cum vorbeste un drogat nenorocit


      "A fost trimeasa o trimeasa in loculul lui o femeie diplomat cu acelasi grad."

      Ștergere
  26. Bai pula moarta RH pozitiv(cu scame in sange)
    ...adica intelegem ca tu faci filme porno cu corina +powell(ii dai limbi lu corina si ii sugi pula generalului....asta in timp ce te filmezi cretinule):):)

    RăspundețiȘtergere
  27. indisciplinatu says:
    Septembrie 4, 2013 at 10:42 pm
    S-a gasit justitia, taman acum, dupa atatia ani, sa se miste….macar sa se miste pe bune si sa-i ia la puricat pe TOTI cei implicati!!!!

    Reply
    elis says:
    Septembrie 4, 2013 at 10:59 pm
    Puscarie pana dau coltul. Au vrut sa fie modele pentru militari si s-au carat unii pe altii in functii nu pentru onoarea de militar, ci pentru gainarii. Iar asta, bretonatul, a mai fost si ministru ?! Mi-e si scarba cand ma gandesc.

    Reply
    arti78 says:
    Septembrie 5, 2013 at 6:36 am
    Scarba sau rusine ar trebui sa aiba in primul rand cei care au indeplinit un ordin fara temei legal ! Niciunul dintre cei enumerati nu ar fi putut sa beneficieze de ceva daca cei mai mici, cei care efectiv au intocmit lucrarile, ar fi refuzat ordinele. Dar si aceea s-au multumit cu ceva, o avansare, o premiere, un salariu de merit, o angajare a unei rude samd. Despre ei de ce nu spuneti nimic ?!

    Reply
    Leave a Reply

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 6 comments

      Voicu Ion · Follow · Top Commenter · Universitatea Politehnica din Timisoara
      JEGURILE astea sunt generali de DOUA PARALE facuti pe BANDA RULANTA de BOLSEVICUL RESAPAT, Iliescu, NEVOLNICUL Constantinescu si BASHINICA SUSPENDATU MASA VERDE. Avem atatia generali, ca putem exporta in toate tarile lumii.
      Reply · 2 · Like · Follow Post · 14 hours ago

      G
      Reply · 1 · Like · Follow Post · 21 hours ago

      Dan Jean Dumitrescu · Top Commenter · Fratii Buzesti
      Ce se mai poate intampla.este de domeniul grotescului;acest ex ministru , a tunat luni de zile , ca este nevinovat.dar ziaristii , au aflat adevarul, cum se poate capatuii , un stelar, fara mari calitati, cu o casa subevaluata, ca apio sa o instraineze.ASTEP JUDECATA DREAPTA, CA NE-AJUNGE.
      Reply · 1 · Like · Follow Post · 17

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri