Google Translate

luni, 21 octombrie 2013

De retinut... si comentat! Antonescu: Nu vreau să fiu un preşedinte al maşinăriei PSD sau al serviciilor secrete. UPGRADE. Angajaţii statului, vacanţă pe banii Chevron: "Neam de neamul meu nu a văzut aşa lux, hotel de ăla"


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu doreşte să ajungă preşedintele maşinăriei PSD, nici al serviciilor secrete şi că acesta „constituie punctul său cel mai tare, dar şi cel mai slab” în campania pentru prezidenţiale.

Liberalul a adăugat că există o mentalitate la nivelul partenerilor de guvernare potrivit căreia apropierea de servicii „ne pune omul la butoane”. Antonescu a subliniat că nu este naiv, dar deşi nu dispreţuieşte influenţa grupurilor internaţionale şi interne, a masoneriei, a băncilor, încearcă să nu ajungă un om al lor.


„Unii pleacă de la premisa că vreau să ajung preşedinte. Unii au spus că sunt omul lui Patriciu. Până de curând se ţipa teoria cu omul lui Voiculescu, nu am de gând să fiu nici omul maşinăriei PSD, nici PNL”, a spus la B1TV Crin Antonescu.

El a precizat că şi-ar dori ca serviciile secrete să fie mai performante în combaterea evaziunii fiscale, nu să-l ajute să ajungă preşedinte.


Antonescu nu a negat că încearcă să atragă de partea sa cât mai mulţi cetăţeni şi că este "interesat de foştii alegători ai lui Traian Băsescu".
 
  
Cristian Andrei este reporter special al ziarului Gândul
 
Sursa:
====================
===============================================
====================================================================

 UPGRADE. Angajaţii statului, vacanţă pe banii Chevron: "Neam de neamul meu nu a văzut aşa lux, hotel de ăla" .


În vacanţă în Polonia, pe banii companiei Chevron. Este vorba de peste 20 de funcţionari din Vaslui, care au fost invitaţi în luna iunie într-o excursie cu scop informativ. Deplasarea s-a transformat însă, într-o vacanţă tipic românească, cu mâncăruri bune, băuturi şi hoteluri de lux. Mai mult, în Polonia au ajuns şi autorităţi de la judeţ, deşi nu erau trecute pe listă, relatează Realitatea TV, care citează Adevărul.ro.

În luna iunie, americanii de la Chevron au invitat 24 de funcţionari din Vaslui într-o deplasare informativă în Polonia, unde compania are şantiere pentru explorarea gazelor de şist. Invitaţia americanilor era pentru liderii de opinie din comunele Pungeşti, Găgeşti şi Băceşti, mai exact primarii, medicii, preoţii şi profesorii din judeţ. Vasluienii şi-au făcut, însă, o listă paralelă cu participanţi. Astfel, în autocarul plătit de Chevron a apărut şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui.

"Am fost acolo pe banii mei, la fel şi Valeriu Caragaţă, administratorul judeţului. Ceilalţi au mers pe cheltuiala Chevron, nu noi. Când m-am întors, a fost o dezbatere publică. Unii oameni s-au lămurit ce-i cu gazele de şist, alţii nu", a declarat DUMITRU BUZATU

În excursia Chevron locul preotului din sat a fost luat de Constantin Chiriac, secretarul Primăriei Pungeşti.

"N-a vrut să vină, doamnă! Şi dacă tot n-a vrut preotul şi a rămas un loc liber, primarul nostru, Mircia Vlase, a zis că să vin eu", a declarat acesta.

Plecat să înţeleagă ce înseamnă explorarea gazelor de şist, secretarul Primăriei Pungeşti s-a întors cu un alt bagaj de cunoştinţe.

"Neam de neamul meu n-a văzut, doamnă, aşa lux, hotel de ăla! Excursia a durat şase zile, iar două nopţi ne-au dus la un hotel de cinci stele din Slovacia, iar în rest am stat într-unul de trei stele din Polonia. Ne-au dat să mâncăm de trei ori pe zi numai delicatese: fructe de mare cu maioneză, peşte, fripturi, prăjituri şi foarte multă îngheţată.", a spus oficialul.

Mai mult, secretarul nu a învăţat nimic despre gazele de şist. Nu a reţinut nici măcar numele oraşelor în care s-a plimbat.

"Nu le am eu cu numele oraşelor din Polonia. Nu mai ştiu... Dar fructele de mare cu maioneză erau bune de te lingeai pe degete. Băuturi alcoolice nu prea primeam. Am băut apă din pânza freatică. Era bună. Totul era verde, adică iarbă multă care înconjura sondele, şi nu mi s-a părut nimic în neregulă", a spus secretarul Primăriei Pungeşti.

Pe 3 octombrie 2013, compania Chevron a obţinut autorizaţia de amplasare în satul Siliştea, din comuna Pungeşti, a primei sonde de explorare a gazelor de şist în România. Săptămna trecută, însă, când americanii trebuiau să aducă utilajele au fost întâmpinaţi de localnici cu proteste. Oficialii companiei au anunţat că suspendă activitatea, dar că se vor întoarce.

SURSA. REALITATEA.NET:
http://www.realitatea.net/angajatii-statului-vacanta-pe-banii-chevron-neam-de-neamul-meu-nu-a-vazut-asa-lux-hotel-de-ala_1297994.html#ixzz2iMylJ05f ===========================
===================================================
====================================================================

14 comentarii:

  1. Buna dimineata! Vodka rece taie greata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi un "Hop, hop, hop", să-i dăm lui Cezar la cioc!

      Ștergere
    2. Inc-odata hop si hop,sa-i dam maimutei la bot.Bissss..

      Ștergere
  2. Pensionarii pun gogonelele. Si lui Gogonel i-o pun.

    RăspundețiȘtergere
  3. hop,toc poc iaca lua foc!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. O,O de M/3 iar ii la freo ,,adunare spirituala'' de parasire de domiciliu. Si aproape l-am rugat sa lase belet cind pleaca la alta mormintare decit a lui. Da mosnegu belit, nu si nu. Ei, las ca vii tu acasa, basina calatoare!

    RăspundețiȘtergere
  5. ..Io furat Garoiul de Hurzicati si fortonasele si pleoasca care-i cat un butoi de varza ! Al dreak ..Garoi ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Muei, ieou cre ca tre sa facem apelul solemn. Prea multe camesoaie libere si prea multe calmante pe stoc. Asti-s infiltrati prin govern!

    RăspundețiȘtergere
  7. fo 5-6 pi la tini prin sura!!...asteapta sa ti ia la .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-s pi la mini-n sura tie vor sa-ti traga-n gura!

      Ștergere
  8. HOP,HOP,HOP..
    UNDE-I PROSTU SA I-O DAU LA
    CIOK,CIOK,CIOK?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezărel gogonel e la cules de cucu ruz, că el ie de la Scorniceşte şi de zor prazu-l beleşte.

      Ștergere
    2. Muei, vezi ca CucuRoz(fost 2 caini fromosi) nu primeste cu colinda. Colea intri numai cu aviz ORNIS belis.

      Ștergere
  9. Muei, ala nu ie Cucurez, ala ie Cufurez.com!!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri