Google Translate

marți, 12 noiembrie 2013

Vin ai nostri, pleaca ai nostri/Noi ramanem tot ca prostii ... Magarii la nivel inalt! Aia hoti , Astia hoti ... Mama lor la toti !

 
Între două reprize de plantat copaci şi vopsit leagăne ori plimbat cu bicicleta, primarul Emil Boc s-a înroşit la faţă mai ceva ca apele de la Roşia Montană când a citit articolul
 
Primarul Boc de atunci tună şi fulgeră că nimic nu e adevărat, că sunt doar aberaţii. Chit că datele prezentate sunt date oficiale, ale instituţiilor statului român. Boc l-a luat pe NU în braţe şi cu asta basta. Dar nu ne miră.

La fel a făcut şi primarul din Băişoara, Minodora Luca, fost membru PD, în prezent PSD. Nici ea nu ştie nimic. Deşi chiar cu mânuţa sa a semnat în 2009 actul constitutiv al Asociaţiei Proprietarilor de Teren Silva – Iara – Băişoara, ca vicepreşedinte al Asociaţiei şi ca membru fondator reprezentant al comunei Băişoara! Şi acelaşi primar uită că pe uşa primăriei onor condusă de domnia sa trona acum un an şi ceva un afiş prin care ROM AUR SRL angaja muncitori! Dar amnezia se pare că face ravagii printre primari.

Aşa că, să recapitulăm.

1. Băişoara, ca de altfel aproape întreg arealul Apusenilor, e cunoscut ca fiind un imens zăcământ auro-argintifer. La Băişoara au existat asemenea exploatări de sute de ani.

2. Primăria Cluj-Napoca deţine din data de 26.09.2006 în comuna Băişoara un teren de 1037,2 hectare.

3. Primăria Cluj-Napoca prin HCL 452/30.11.2010 a Consiliului Local Cluj a aderat la Asociaţia Proprietarilor de Teren Silva – Iara – Băişoara cu terenul în suprafaţă de 1.037,2 hectare.

4. Cererea de asociere trimisă către Primăria Cluj-Napoca de Asociaţia Proprietarilor de Teren Silva – Iara – Băişoara a fost semnată şi datată 25.10.2010, dar la Primăria Cluj ea a fost înregistrată în 15.07.2010!

5. Rom Aur SRL Roşia Montană, J01 /881 /2005, firmă deţinută 100% de Gabriel Resources BV Nederland, deţine licenţe de explorare pentru două perimetre de zăcăminte auro-argintifere din Băişoara.

6. Una dintre problemele de la Roşia Montană este cea legată de exproprieri. Nefiind vorba de un proiect declarat de interes naţional, exproprierile nu se pot face decât cu acordul proprietarilor persoane fizice. Or, în zona Băişoara, în cazul începerii exploatării, multe terenuri nu ar mai fi deţinute de proprietari persoane fizice, ci de proprietari Asociaţii / Composesorate / Primării.

7. Gurile de mină din Băişoara au fost curăţate recent de angajaţi ai Rom Aur SRL. Operaţia s-a efectuat, potrivit localnicilor, cu zilieri din zonă, mai ales cu ajutorul muncitorilor de la cariera de piatră din zonă, de pe raza comunei Valea Ierii, unde licenţa de exploatare e deţinută de Napocamin. Coincidenţă sau nu, Napocamin este o firmă legată ombilical de Ioan Rus, acţionari fiind Panpetrol Com SRL şi Bene Ioan. Bene Ioan este nimeni altul decât cel care deţine companiile Ben&Ben şi Panpetrol, fiind totodată şi personajul care a cumpărat de curând hotelul Continental din Cluj-Napoca, contra sumei de 5 milioane de euro. Aceeaşi Napocamin este una dintre firmele ce deţin compania RIA Meridian, care a preluat un alt hotel, Meridian, de la Ioan Morar, fostul şef al Direcţiei Silvice Cluj, membru de bază al PDL Cluj-Napoca, personaj sub oblăduirea căruia a avut loc masacrarea codrilor Apusenilor şi artizanul defrişărilor, creatorul reţelei de cotizaţii ale pădurarilor. Mai mult, celălalt acţionar în RIA Meridian este Romproduct Serv, care îi are ca acţionari pe copiii fostului ministru de Interne Ioan Rus, Puşcaş Ioana şi Rus Ioan Alexandru, fiica (căsătorită Puşcaş), respectiv fiul lui Ioan Rus.

8. Dacă e vorba de PRECIZĂRI proprii, Primăria Cluj-Napoca le poate trimite în 24 de ore, dacă e vorba de LĂMURIRI solicitate de presă, acestea aşteaptă mai mult de o lună şi sosesc doar când e nevoie de PRECIZĂRILE primăriei şi, oricum, aşa, doar de dragul de a umple o coală de hârtie.

Ne cerem mii de scuze, domnule preşedinte premier primar, că am îndrăznit a prezenta pe lângă isprăvile dvs. gospodăreşti (pe care le găsiţi aproape zilnic pe Foaia Transilvană) şi situaţia de la Băişoara, cuibuşorul minier al Gabriel Resources din judeţul Cluj. Promitem că… se va repeta şi vom prezenta şi alte isprăvi pe lângă cele gospodăreşti!

Sursa:
http://www.cotidianul.ro/boc-s-a-inrosit-la-fata-mai-ceva-ca-apele-de-la-rosia-montana-226170/
====================================================================
====================================================
======================================

★★ Aia hoti , Astia hoti ... Mama lor la toti !  ★★
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
=================================================
======================================================================

9 comentarii:

  1. Uai, mneata-greata ! Pana nu se ridica ceata !

    Uai, Nana Nenea Bozea, ai nemerit-o cu titlul, drept pe felie: vin ai nostru, pleaca-ai nostru, iara am votat ca prostu !

    RESTUL E TACERE, CUM ZICEA NAE CARANFIL !

    RăspundețiȘtergere
  2. Uai, LA MULTI ANI tutulor apevistilor puley din arma Cercetatori Militari !

    Si LA MULTI ANI si tutulor apeveilor puley din specialitatea militara "Semeghe" !

    Uai, si la MULTI ANI si topografilor militari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: bine ca inca nu i-a cacat mintea la frun apeveu de asta ganditoro-impingator de aer cu cheptu pe holurilii lu em 100, sa inventeze si Ziua Departamentului pentru Politica de Aparare, ori a Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, ori a Cresterii Calitatii Vietei, ca zile de mare sarbatoare ostaseasca !
      Eventual, sa le suprapuna peste fro ziua tanchistilor, ori a aviatorilor, ca si asea nu mai avem !

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. ceva care ..da pielea inapoi.....!!!

      Ștergere
    2. Maimutoiul tot maimuta, plin de muci din cap in puta.

      Ștergere
    3. De fapt ..o da si inainte si ..inapoi..

      Ștergere
  4. CEZARIKA GOGONEA,NE KISSAM PE MUIA TA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nea Bazileus, te rog io,schimba subiectul ca nu are priza la public. Poate doar lu' Curleunu sa-i mai placa ca sa-si mai aduca aminte de Boc. Noi, vorba lui PMT, am tras demult apa dupa el...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri