Google Translate

duminică, 9 februarie 2014

E de ras... ori de plans?!? George Soros, BĂTUT de o fostă iubită. Miliardarului i-a sărit aparatul auditiv din urechi


Omul de afaceri George Soros a fost atacat şi lovit în zona capului de o fostă iubită, actriţa braziliană Adriana Ferreyr, în timpul audierilor care au avut loc marţi, la un proces pe care aceasta i l-a intentat miliardarului.

Conform avocatului lui George Soros, Martin Singer, care a depus deja plângere în legătură cu faptele de agresiune, Adriana Ferreyr s-a înfuriat în timpul audierilor de marţi, deoarece nu i-a fost permis să înregistreze video depoziţia lui George Soros, informează dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

George Soros, în vârstă de 83 de ani, a fost dat în judecată în 2011 de fosta lui iubită, în vârstă de 30 de ani, care îl acuză de vătămare corporală şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Actriţa braziliană de telenovele Adriana Ferreyr a spus că Soros a pălmuit-o şi a încercat să o sugrume în timpul unei altercaţii privind un apartament în valoare de 1,9 milioane de dolari, situat în Manhattan, New York.

Potrivit Adrianei Ferreyr, George Soros nu şi-a respectat promisiunea de a-i dărui respectivul apartament din Manhattan. Actriţa cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari pentru că omul de afaceri i-a "provocat intenţionat traume emoţionale", în timpul conflictului declanşat după ce miliardarul i-a comunicat că îi va oferi acel apartament actualei sale soţii, Tamiko Bolton, cu care s-a căsătorit în 2013.

Conform plângerii depuse vineri în instanţă de avocatul lui George Soros, Martin Singer, Adriana Ferreyr a început să strige în timpul audierilor de marţi că Soros este "un ticălos nenorocit". Apoi, Adriana Ferreyr s-a năpustit asupra lui George Soros şi l-a lovit în zona capului atât de puternic, încât acestuia i-au sărit din urechi căştile de amplificare a sunetului pe care le purta.

În clipa în care avocatul Martin Singer a încercat să o calmeze, actriţa braziliană s-a întors şi l-a pălmuit pe acesta, lovindu-i ochelarii, care ulterior au căzut pe podea. Un alt bărbat care a sărit în ajutor, Jose Santos, a fost de asemenea pălmuit de către Adriana Ferreyr şi lovit în zona tibiei, conform declaraţiilor lui Martin Singer.

În cele din urmă, Adriana Ferreyr a lovit şi braţul propriului său avocat, William Beslow, şi a părăsit în grabă sala de judecată.

Conform New York Daily News, Martin Singer şi avocatul lui Ferreyr, William Beslow, au convenit ca depoziţia lui George Soros să nu fie filmată. Incidentul a fost declanşat în momentul în care Adrianei Ferreyr i-ar fi fost comunicat faptul că nu are voie să filmeze depoziţia lui Soros. După ce Ferreyr a încercat să filmeze depoziţia cu propriul telefon mobil, audierile au fost întrerupte, avocaţii căzând de acord să ia o pauză de masă.

George Soros şi Adriana Ferreyr au avut o relaţie de cinci ani şi s-au despărţit în 2011.

Soros a devenit bogat şi celebru în 1992, în urma unei tranzacţii istorice, prin care a făcut un profit de 1,8 miliarde de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autorităţile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene. În 1993, George Soros a înfiinţat Fundaţia pentru o Societate Deschisă, numită şi Fundaţia Soros.

Sursa:
http://www.antena3.ro/externe/george-soros-batut-de-o-fosta-iubita-miliardarului-i-a-sarit-aparatul-auditiv-din-urechi-243206.html
========================
========================================
================================================================

42 de comentarii:

  1. Buey,ce m-am distrat!
    Apriga muiere! A batut de-a capiat, tot ce i-a iesit in cale!
    Asa da,muieri! Bravos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuia sa-i dea una sa-l treaca pe lumea ailalta!
    Oricum, felicitari braziliencei!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. CEZARICIU, HOP, HOP, HOP
    SA-MI SUJI TAICA KRICIU
    SI S-O IEI LA CIOC, CIOC, CIOC!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey, acusica va scriu din Сочи
    Sa ma trageti toti de флочи !

    Ce, doreste frun apevistul pulei sa-i traduc ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buey, am citit nush pe unde ca jiuma de Erdeely ii ca si vandut !
    Uai, ce ghini imi pare, ca nu mai au bozgorii ce sa ne fure ! N-au decat sa fure Ardealu si Transylvenia de la noii propretari ! Sa-l fure cu tot cu palincarosu' , care-mi suge mie osu'!
    Ma doare in koispe de slaninarii jumaristi, cu mintile gripate de la atata palinca, de nici neuronul central nu le mai fonctioneaza !
    Pe mine, aciulea la mitici, in sectorul care este, nu ma fura nimenea ! Poa sa-l vanda Vanghele Revelion 100 la 100 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-n PL Miu! Credeam ca-i ramas la Soci, jumulit si fara ..rimă! P.

      Ștergere
    2. PS- M-am prostit si eu de tot...deh, leat cu cezar. Erata: C-AI rămas! Tocmai ce ascultam Pusca si cureaua lata, m-a luat valul..!

      Ștergere
  6. Buey, Giorgica-bozgorika ista o loat-o peste mestecatoare, de la gagica aia ?
    Pfai...pai te pui cu brazilistele ? Asta gioca samba-rumba pe tine, cat ai zice...mue !
    Uai, daci rusine, uai !
    Bag sama ca toti or loat-o, care or fo prin preajma !

    RăspundețiȘtergere
  7. Preloare de pe saitu SCMDemoralizate:
    ===============================
    duminică, 9 februarie 2014
    DOAMNA MINISTRU MARIANA CAMPEANU NE COMUNICA STADIUL ELABORARII LEGII PENSIILOR MILITARE:
    Sursa: ROMANIA TV, emisiunea EDITIE SPECIALA cu Denisa Popescu din 08.02.2014,ora 20:00

    Sambata, 08.02.2014, ora 20:00, la ROMANIA TV, in emisiunea EDITIE SPECIALA cu Denisa Popescu, dl.Mircea Dogaru a intrebat-o pe d-na ministru Mariana Campeanu, daca in luna martie se va dezbate in parlament Legea pensiilor militare, la pachet cu celelalte acte normative specifice militarilor, asa cum s-a angajat USL in campania electorala.

    Iata dialogul intre participantii la emisiune:
    D-na ministru Campeanu: In legatura cu o legislatie care sa separe din nou sistemele, sau o lege la care va referiti, odata trebuie sa hotarasca Parlamentul si sistemul militarizat din care faceti parte, iar pe de cealalta parte societatea trebuie sa hotatarasca: dam pensii speciale sau nu. Aici lucrurile trebuie rezolvate de societate nu de ministru.
    Dl.Dogaru: Trebuie referendum pentru a reveni la normalitate, in situatia cand a doua zi dupa ce ati venit la putere ati spus ca abrogam legea criminala a Robertei Anastase. Imi pare rau!.
    D-na Stanca Constantinescu, reprezentanta pensionarilor din Cluj,aflata in platou prin telefon: Trebuie legi unitare la pensii, nu speciale. Legi unitare……..
    In continuare dl. Dogaru explica de ce este fireasca o lege speciala pentru pensionarii din sistemul de siguranta nationala.

    In concluzie mai trebuie sa asteptam………….. DREPTATEA PANA LA CAPAT promisa de actuala putere.

    (Transcript realizat dupa emisiunea EDITIE SPECIALA cu Denisa Popescu ora 20:00, de la minutul 19, secunda 02 in continuare)."
    ===================================

    Deci, ciocu mic si pregatiti-va sa mergeti la alegeri, ca sa poata face astia, alde neo-cripto-comunistii liberalizati, dreptate pana la capat !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: activii, hai viteza la dat lopata cu zapada ! Vorba lu doamna de la Cluj, ca de aia suntetii unitari, ce dreaca !
      Si, pregatiti-va temeinic si de inundatii, tot ca niste unitari ce sunteti ! Pac-pac, din calcaie si, la executare ! Unii cu distractia- adica firmele de-or incasat milioane de euro ca sa se ocupe de deszapeziri, iar armata cu futaiul ! Ca de aia-i armata tip NATO-OTAN !
      S-au dus vremurile Tratatului de la Varsovia, cand militarul ierea militar si muci, in sant !
      Acusica a ajuns sluga politicului, insa ii falfaie pe catarg si steagul OTAN ! Doar atat, ii falfaie !

      Ștergere
    2. Pese: doamne feri, ce dreaca am vrut sa scriu ?
      Ca nu mi-o iesit mai nika ! Se vede ca m-am deprofesionalizat, in pauza asta scurta !
      Ioi !

      Ștergere
  8. Secvenţial. Serviciul de Ţepuit Statul: De ce ne pune STS pe toţi la plată
    Statul român va plăti în următorii cinci ani 11,2 milioane de euro, adică peste 50 de milioane de lei, pentru că STS a uitat să facă recurs într-un proces.
    Zurza: http://www.antena3.ro/romania/secvential-serviciul-de-tepuit-statul-de-ce-ne-pune-sts-pe-toti-la-plata-243255.html
    orivezilablogroll
    =======================
    Evident, nimenea nu-i vinovat, iar banii vor fi platiti din cheta publica !
    Din cate imi aduc aminte, parca n-am vazut niciun Setesist de asta cu lopata in carca, la deszapeziri !
    Ori astia nu e militari de armata ! Ori, ati vaqzut fro unul de pe la directiile alea generale de contrainformatii, care trag cu ochiul si dau pe goarna ?
    Nuuuu...feri doamne ! Astia n-are timp, ca ie in ture, la filaj !
    Lasa ca merg puletii, care freaca la falcele si dau lustru la ghiulele !

    RăspundețiȘtergere
  9. Uai, ce olimpeada alba, uai !
    Ai di capuletili meu daci sarituri la trambolina !
    Buey, da al nost cand sare ? Ca parche avem si noi unul, de-l cheama Boc, ala de-o sarit direct in cap, la emisiunea aia de teve, fara schiuri !
    Uai, ce saritor, sa dea dreaca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ori ala, uai, de-o sarit de la balconul Sparlamentulu, drept in muie, ca Icar ! Sobescu, ori cum dreaca il cheama !
      Uai, ce echipa buna ar hi facut cu boc (boc=cacat in limba turca) la sarituri ! Lu pitecantropu ista mic nici nu-i treboiau doage ca sa sara, ca are pantofii aia de cocalar, cu varfurile rasucite in sus, inca de pe timpul guvernarii nr 1 !

      Ștergere
  10. MPT ai fost la Soci, ca sa ne mingai la floci?

    RăspundețiȘtergere
  11. Un grup de rebeli islamiști din Irak a ucis șase polițiști. Înainte să fie executați, reprezentanții forțelor de ordine au fost obligați să spună o rugăciune pentru a stabili dacă sunt șiiți sau sunniți.

    Anunțul a fost făcut de unul dintre polițiști care a reușit să le povestească medicilor cele întâmplate. Reprezentanții forțelor de ordine s-au dat drept suniți, pentru a supraviețui, dar rebelii i-au obligati să spună o rugăciune.
    Întrucât ceremoniile religioase ale suniților și șiiților diferă, a devenit clar că polițiștii aparțin ramurii șiite ale islamului și au fost împușcați.
    ==================================

    Ce fain, ce simplu !
    Ce procese, uai, ce recursuri, ce Cedo, ce puscarie pe banul public ! Scurt: pac -pac si-n sant cu ei, la cioare !
    Ar treboi sa luam si noi aminte, ca, de idioti ce suntem, nici sa ne sinucidem nu suntem in stare !
    Cateva echipe de shukariti din astia si sa vezi cum ne rezolva problemele p-aciulea !
    Intrebari simple: ia spune-ne, cum ai reusit sa faci averea asta, dintr-un salariu de bugetar ?
    Paiii...eo am si muncit... Fals si pac-pac !
    Pfai di capuletili meu, cred ca intr-un sezon de vanatoare s-ar depopula Romanistanul !

    RăspundețiȘtergere
  12. In zvarsit, Spitalul Militar Universitar de Urgenta Clinic Central Dr Carol Davilla are un comandant care nu pute a fecale si a scandal, alde Ranettis vs Sarbul !
    Ori, mai bine spus, o comandanta !
    Buna babaciunea, chear de are muianul proaspat anvelopat cu fro 3 straturi de mascara !

    Asea uai Diusa, mue, tu-i in gura de nehaliti, ca nu mai putea lumea scapa de mafiotii alde tarcagiul Sarbul !

    ============================
    http://www.scumc.ro/despre-noi/conducere/
    ============================
    Moaaamaaa, i-am citit siviul...
    Cred ca ori ma cer in aodienta, ori ma internez ear !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si AMGul, ori AISMul, sau Unapul, cum ii zice acusica, are sef nou !
      Pacat ca nu l-or mai lasat pe maresalul Muresan, inche fro 2-3 ani, ca ii scotea asta pe toti doctori in stiinte militare si securitate mondiala !
      Cica avea un targhet ca, in fro doua trei sesiuni, sa-i scoata doctori in stiinte chear si pe astia mai tinerei, din rezerva, care erau incadrati la mob pe functii de la maior in sus !

      Ștergere
    2. Pese: aciulea a venit tipul de la cablu, ce-o fo sef la DRESMARA !
      Te cotremora gandul numa cand cutezi a ceti numele acestor structuri, alde Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Aparare !
      Ai di pula me, armata-i rupta-n cur de sireaca ce este, insa la departamente de astea de studiat managementul resurselor n-o intrece nici armata amerlocilor !

      Cred ca numa "Curs de belit pula la urs" nu organizeaza Unapul asta, ca in rest te apuca somnul citind planul de cursuri !
      Eote, bre:
      ====================
      http://www.unap.ro/ro/oferta_edu/plan%20scolarizare%20cursuri.pdf
      ====================

      Pai nu trebo sa manance si pulicica lor o paine ?
      Ce, mai ie ca pe vremea bolsevicilor cand, cine reusea sa faca un curs de batalioane, ierea cel mai tare din parcare ? Ori, ca sa te inscrii la examenul pentru gradul de colonel-cel mai greu din toata cariera militara, treboia sa ai sange in pula ?
      Ai di pula me, sa fii venit inapoi la regiment, de la examenul de maiur, cu media supt 8 ! Ce futai mancai, sora cu sarba olteneasca !

      Ștergere
    3. Pese: acusica ia, dache te intalnesti pe la fro sindrofie de asta militara, cu frun apevistul pulei imbracat tobosar, te si sperii dreaca, de-ti sare inima din chept, cate insigne si insemne are agatate pe veston ! Ai di pula me, si pe revere, si pe capacele de la buzunare, si spanzurate de nasturi, si cu surub, si pe maneca,,,cu cat mai multe, cu atata esti mai valabil !
      Da bre, inainte aveam numa insigna aia minuscula, albineata, de academie. Atat. Iar aviatorii de zburau, nu ca acuma, de fac aeromodelism cu machetele, aveau cioroiul ala argintat !

      Ștergere
  13. Ai di pula me, ear e luni !
    Uai, daci ploo...

    RăspundețiȘtergere
  14. Uai comunistilor, sa nu uitati dreaca de Valantain Dei si sa va neglijati nevestele, ori amantilii, ori pe ambilii, in functie de ce are fiecare !
    Eo cred c-am sa-i daruesc hoscaitei un vibrator roto-percutant, de la Bosh, cu maner lateral reglabil !
    Ioi, cata dragoste si emotie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei, expiratule, nu i se mai spune vibrator! I se spune VLAD TEPES!

      Ștergere
  15. boc=cacat in limba turca, cel mai proaspat membru al Miscarii Poponare de Integrare in Absolut !
    Parche, pana mai ieri-alaltaieri ierea pedelic pana la moarte !
    Pe pariu ca fuge piticantropul si de la poponari ? Pe pariu ca se uskeste si stoarfa aia, de n-o apucat sa suga la ceolan ?
    Ce, te jioci cu retardul politicienilor romanesti ?
    Haidi uai....

    RăspundețiȘtergere
  16. Uai, ce soare uai !
    Ia-n sa ma afirm oleaca, cu potaia, la caca-pisu ! Si, cu ocazea asta, sa ma basescu si eo oleaca in natura, ca-s balonat ca un somalez !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca beui aseara niste lapte proaspat, de la de la Oke, cu termen de valabilitate 6 luni, la o temperatura constanta in galantar de 4 grade ! Asta, dupe ce mancai niste oo, cu varza murata tocata !
      Ioi, pute de zici ca-s gaze de sist sulfuroase, ca alea de la Izvorul nr.9 de la Olanesti-Bai !

      Ștergere
  17. Tulai Doamne,ca tare bun/nebun mai esti!!! Azi chiar ai spart "gura targului".Nu spui cine ca stiti toti.
    apropo: ioi !!
    apropo bis: io cre' ca se scrie "флоч" :):)

    RăspundețiȘtergere
  18. Buey Curleone tata, noi stim ca esti samintza de ukranian si mai stim ca ukraniana nu bate mereu cu rusa, ase che, credem ca PMT beshinica are dreptate...pina la capat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Navigand eo, asea in dorul pulei, uopaaaa...numa ce ma lovi o stire peste muie:
    ==============
    STIRI CALDE
    12:41 ANUNŢ BOMBĂ DE LA RATB!
    ===============

    Si, fiind vorba de Regia Autonoma de Tarat Bucuresteni, normal ca ma intereseaza, asea ca am accesat postul, prin clic de doua ori !
    Cica:
    ====================
    Pensionarii din Bucureşti nu vor mai călători în RATB cu legitimaţia şi talonul de pensie. Ce se schimbă
    ====================
    Deci e clar, nu vom mai calatori "in RATB" cu legitimatia (?). Da, care-i BOMBA ?
    Pai, bomba din capul handicapatului, de-o copiat ce s-o scremut sa scrie alt lovit de Sindromul Daun, este ca Reatebeul o sa emita un card. De ce ? Pai ca sa mai castige unii niste bani, de la bugetul statului, de astia cu firma cu sediul intr-o garsonela, la mansarda !
    Uai, ce bomba !
    Plus ca, idiotii de-or scris tampenia, habar n-au ca, la actuala ora, penzionarii circula pe baza de BI/CI si talon ! Nu exista nicio legitimate !
    Intamplator am dat si peste muianul aluia de a scremut BOMBA. Zau de nu zici ca l-a lovit Boala Laim, in timp ce se trata de Sindromul Daun !
    Ng, ng !

    Oameni buni de munca, de dat la lopata cate 10 ore pe zi, imput virtualul ! Da, de fapt, unde sa munceasca si el sireacu, ca la italeni s-au ocupat toate posturile de spalat mosnegii la cur !

    RăspundețiȘtergere
  20. Uai, la voi se aude asea ca un duduit ? Ca pe mine m-o'nebunit de cap, de parca s-o mutat Zona 51 aciulea, in Dealul Tacaliei !
    Oare sa hie economia, care incepe sa duduie, odata cu venirea lu Iohanis ? Ori ce dreaca duduie asea !
    Doamne feri, doar nu fac astia fro statie de metrou pe la suptsolu bloculu, ca o cam agiuns cu sapatul prin zona !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uăi PMT-ule, duduie ieconomia supterană! Tu n-ai auzit asarâ ci-o behăit Băşinescu la Kolojvar? Câ cicâ iel şî cu limbricea de Bouculeţ au ţînut ţara în cîrcâ pi timpu crizei. Vez, kiorilâ ari iel o dragosti aşea mari la dus în cîrcâ. Parcâ amu vro 3-4 ani zîce chiorpecu di privaţî cari-i duc în schinari pi bugetarii cii graş...

      Ștergere
  21. Se putea sa faca si Useleul asta un lucru ca lumea ? Macar unul, ceva simplu si bun ! Nuuuu, fratelo ! Complicatii peste complicatii, trebuie modificat statul de organizare, trebuie date legi, aprobari de la NANI, de la Comisea de la Venetea ! Discutii, parlamentari, contre, negocieri, ambitii idioate !
    Ce sa te astepti de la romanistani ! Niste cretini care se fut pe ce vrea pulimea populara, adica sa mearga treaba normal si fara fel de fel de scandaluri, interminabile !
    N-or gasit domle pe cineva care sa ocupe postul ala de ministru, scurt pe doi !
    Ti-ai gasit-o !
    Baremi, piticantropul ala de boc (boc=cacat in limba turca) stia una si buna: cum si ce sa mai taie ! Si a fost consecvent pe taieri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In capul Plagiatorului, guvernarea e stabila !
      Da, da, stabila, insa lipseste cu desavarsire ! Prin spitale urla saracia, ca lupii la luna, cand se-aduna haita; invatamantul isi consolideaza ultimul loc din mUE la numarul de analfabetici si la rata abandonului scolar, concomitent cu consolidarea primului loc la spagaraie si furaciuni; economia lipseste cu desavarsire, investitori canci, etc !

      Da, da, las ca stiu: mostenirea guvernelor boc 1-6 (boc=cacat in limba turca), a guvernarilor dezastruoase ale feseneului si uteceului, ale kingului Mihai care s-a tirat ca un las din tara, dupa ce l-o vandut pe Maresal, ca sa-l puste bolsevicii, aq reformelor lui Cuza de la 866 si ale idealurilor pasoptiste, inchegate inca de prin anii 821 !

      Ștergere
  22. Sparlamentul Romanistanului tras de pula de catre Denea !
    Foarte bineeee, ca de aia am votat ca un buhai, ca sa coabitez cu un gaozar, sa ma guverneze un sef de mafie perswonala si sa ma ia procurorii la pula, cu sfanta biblie supt brat !
    Foarte bineeee !
    Traiasca si infloreasca seteseurile, deneaurile, sepepeurile, sereiurile, ceiurile si alte securitati de astea, pentru care ati crepat de pomana in 89, ca sa le desfiintati !
    Haos,haos, dar organizat si controlat ! Nu asea cum vrea muskii orisicui !

    RăspundețiȘtergere
  23. Incepe marea grohaiala de partid, pentru aqlegerile euromuiste ! Vom face, vom acteona, vom infaptui, vom realiza, vom da, vom si vom !
    Da, da ! Si eo imediat cred ! Primul o sa hiu la urna ! Pardon, al coilea, c-o las pe zbarcita inainte, ca-s gentalmen !
    Uite acu, tu-va-n gura de mincinosi imputiti !
    Sa va voteze kiorpecul, cu care coabitati ! Si mafiotul sef, cu care guvernati ! Si aia 1 milion de tineri carora le-ati creat noi locuri de munca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si procuristii militari, de si-or tras legi speciale de organizare, de functionare si penzionare !
      Asea, ca sa fie dreptate pana la cap !

      Ștergere
  24. Alte milioane de euro din banul public aruncate pe fereastra, pentru achizitionarea nush ce cacat de pachet informatic necesar alegerilor !
    In timp ce spitalele urla de saracie si mizerie !
    Ne trebo softuri de milioane, ca sa alegem niste imbuibati ce-o sa ne spurce tara pe la Briucsel, alde popa Steokes, ori capra aia de Macavei, ori buzata aia handicapata, etc !
    In 70 la 100 din scolile patriei copchiii inca se mai caca printr-o borta facuta in podele, laq 50 de m in dosul scolii, iar voua va trebo softuri de milioane, ca sa-i imbogatiti pe aia de va sponsorizeaza !

    RăspundețiȘtergere
  25. Uai, oare Fundatia Soros asta, no hi buna ca fundatie si la gardul meu ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Uăi PMT şî doarâ ţ-au zîs odatâ băieţî sâ-ţ faci gardu pi capri. Ci dracu uăi, nu-nţălegi româneşti? Parc-ai fi Cezar cel mucos şî în faţâ şî în dos.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ja, ja, capre. Din celi mai tineri!

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna-i dimineata, stimate pacient!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri