Google Translate

miercuri, 6 august 2014

Klaus Iohannis, implicat in adoptii ilegale? El apare intr-un caz cutremurator, privind adoptia dubioasa a trei copii din Rasinari, judetul Sibiu, despre care nici pana in ziua de azi... nu se mai stie nimic!

 
In urma cu mai multi ani, numele lui Klaus Iohannis, pe atunci inspector scolar, actualmente primar al Sibiului, aparea intr-un caz cutremurator privind adoptia dubioasa a trei copii din Rasinari, despre care nici pana in ziua de azi nu se mai stie nimic.
 
Elena-Maria (7 ani), Vasile (5 ani) si Anca (3 ani) sunt trei copii din Rasinari (judetul Sibiu) care au ramas fara parinti in iunie 1990, ambii disparuti in conditii tragice, dupa ce sotul si-a omorat sotia si apoi s-a sinucis! Maria Iliut, bunica lor, i-a luat in grija, dar gandindu-se la o viata mai buna pentru cei mici, a fost de acord sa-i dea spre adoptie familiei canadiene Lalande, Alain si Arlene.
 
Translator intre canadieni si familia Iliut a fost chiar sotia actualului primar al Sibiului, Carmen, care venea uneori la discutii, in Rasinari, insotita de Klaus Iohannis. Intr-un mod incredibil, ulterior, dupa ce familia Lalande a plecat acasa cu cei trei copii, nimeni din Romania nu a mai stiut nimic de ei!
 
 
Vasile, Anca si Elena Maria, cei trei copii ai familiei Iliut despre care nu se mai stie nimic de 24 de ani. Nici o scrisoare, nici un telefon, nici un semn, nimic! Situatia nu s-a schimbat nici in ziua de azi, la 24 de ani de atunci, bunica Maria Iliut (decedata vara trecuta) declarand mereu, sus si tare, ca primarul Iohannis a fost implicat in "tranzactia" care i-ar fi dus nepotii drept marfa intr-o banca de organe din strainatate: "Cand m-am dus la primarie sa-l intreb ce fac copiii mi-a tras un sut in fund si am plecat plangand!", marturisea suparata batrana.
 
 
Maria Iliut a acuzat toata viata implicarea lui Iohannis in cutremuratorul caz al nepotilor ei. Daca bunica Maria Iliut, dar si alte persoane care au cercetat cazul, sustin implicarea lui Iohannis (pe atunci inspector scolar in Sibiu), actualul posibil candidat la functia suprema in stat a negat si neaga cu vehementa orice legatura cu tragicul caz: "Rolul pe care l-am avut eu si sotia mea a fost unul minor. Am fost contactati de un fost coleg de facultate al sotiei care stie limba engleza daca am fi dispusi sa traducem o discutie".
 
 
Bunica Maria Iliut a murit anul trecut, neconsolata dupa disparitia nepotilor. In anul 2000, Antena 1 a realizat chiar un reportaj in Rasinari despre cazul copiilor disparuti in Canada.
 
Carmen si Klaus Iohannis
 
Familia Lalande,
cea care i-a adoptat pe cei trei copii
sursa foto: justitiarul.ro
 
Sursa + VIDEO : http://www.wowbiz.ro/video-incredibil-numele-lui-klaus-iohannis-apare-intr-o-afacere-tenebroasa--infierea-a-trei-copii-din-rasinari-despre-care-se-banuieste-ca-au-ajuns-in_111448.html

===========================



===========================

===========================

Click here:

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii! Mai trăiesc acei copii?
----------------------------------------------

Alte Detalii, Click here:

Klaus Iohannis

Klaus Johannis Carmen Johannis

Klaus Iohannis,Lalande

Lalande, Alain si Arlene.
-------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri