Google Translate

joi, 18 septembrie 2014

Complexul militaro-industrial... in plina ofensiva! Se cauta cu orice pret... noi piete de desfacere! Riscul extinderii conflictelor de razboi, cresc gradual, de la o zi la alta! Cine pierde? Cine castiga? Pe teritoriul "cui"... va ploua cu bombe?


SUA intenţionează să acorde Republicii Moldova, Ucrainei şi Georgiei statutul special de aliaţi non-NATO.

Comisia pentru Relaţii Externe a Senatului american analizează un proiect de lege care prevede sancţiuni extinse contra Rusiei şi aliaţilor acesteia, precum şi acordarea statutului special de aliaţi non-NATO Ucrainei, Republicii Moldova şi Georgiei.

Comisia pentru Relaţii Externe a Senatului SUA examinează joi "Legea pentru susţinerea libertăţii Ucrainei 2014", care prevede sancţiuni împotriva Rusiei şi aliaţilor acesteia din Comunitatea Statelor Independente şi chiar împotriva Siriei, potrivit Radio Free Europe/Radio Liberty şi agenţiei RIA Novosti.

 Proiectul de lege autorizează acordarea a 350 de milioane de dolari (271 milioane euro) Administraţiei prooccidentale de la Kiev, precum şi furnizarea de echipamente militare şi muniţie armatei ucrainene.

 În plus, conform RIA Novosti, Statele Unite ar urma să confere Ucrainei, Republicii Moldova şi Georgiei statutul de "aliat major non-NATO", situaţie care ar facilita transferul de armament american acestor ţări. RIA Novosti susţine că acest statut ar permite chiar transferul de muniţii cu uraniu sărăcit.

 Proiectul legislativ a fost elaborat de senatorii Robert Menendez (democrat) şi Bob Corker (republican), iar votul programat joi coincide cu vizita în Statele Unite a preşedintelui Ucrainei, Petro Poroşenko.

 Proiectul îi cere preşedintelui Barack Obama să impună sancţiuni împotriva companiilor ruse din domeniul industriei militare şi chiar împotriva Gazprom, dacă grupul energetic rus ar limita livrările de gaze spre Ucraina, R.Moldova, Georgia sau ţări membre NATO.

Sursa:
http://adevarul.ro/international/statele-unite/sua-intentioneaza-acorde-republicii-moldova-ucrainei-georgiei-statutul-special-aliati-non-nato-1_541ae9a00d133766a83c179f/index.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOTA:
====================
De la Razboiul din Vietnam,
SUA au declansat numeroase alte conflicte militare, razboaie in toata regula!
Au nenorocit pe secole... popoare, teritorii de-a lungul si latul... pamantului!
Nu cunosc insa, indiferent de ce-au declarat americanii "Ab initio"/ca "intentii/motivatii" ... sa fi existat macar un cat de cat... castig/rezultat POZITIV, pentru cei care au FOST MACELARITI.
In urma conflictelor, doar zeci de mii/sute de mii de morti, daramaturi in loc de orase/case, saracie lucie si boli cu nemiluita! Amercani, ne-am saturat de BINELE facut... cu forta bombelor!
Puneti punct! Lasati popoarele, sa-si decida soarta!
Valabil, pentru orice alti agresori!
Admin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri