Google Translate

marți, 6 ianuarie 2015

Saracul Presedinte Basescu sau cat de bogat poate ajunge un inalt functionar de stat in Romania

 
Fostul presedinte Traian Basescu s-a pensionat in 4 noiembrie 2014, se arata in ultima declaratie de avere a acestuia postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale.


Potrivit documentului, fostul sef al statului a incasat pe lunile noiembrie si decembrie o pensie cumulata de 5.166 lei.

In declaratia de avere a lui Traian Basescu se mai arata ca la finalul mandatului de presedinte el detine un apartament in Bucuresti cumparat in 2003 impreuna cu sotia sa, Maria Basescu, si altul in Constanta mostenit in 2011 de la parintii sai.

Basescu a plecat de la Cotroceni: Condus de simpatizati si opozanti

Totodata, fostul sef al statului mai detine si doua masini: o Dacia Duster fabricata in 2010 si un Ford BMax fabricat in 2012. La aceasta din urma este specificat faptul ca a fost dobandita prin contract de vanzare-cumparare (cu OP din 25 iunie 2012 - platitor Ioana Basescu).

Klaus Iohannis e noul presedinte al Romaniei. Traian Basescu si-a luat la revedere

Traian Basescu mai are si bijuterii in valoare de 25.000 de euro, dobandite in perioada 1975-2014, ceasuri de 47.000 de euro dobandite in aceeasi perioada si tablouri in valoare de 19.000 de euro dobandite intre anii 1989-2014.

Fostul presedinte are un cont deschis in 2002 la ING de 2.068 dolari, altul la Unicredit Tiriac Bank deschis in 2014 de 49 de dolari si un depozit deschis la aceeasi banca in 2001 de 46.437 dolari. Mai detine si un card la BCR pe care are 35.067 lei.

Basescu: N-am fost un presedinte genial, am fost unul onest. Sunt doar un presedinte

Pe anul 2014, Traian Basescu a primit de la Administratia Prezidentiala un salariu de 69.957 lei. Fostul sef al statului a incasat anul trecut si indemnizatii pentru deplasari in valoare de 4.900 euro si 900 dolari.
Sursa: http://www.ziare.com/basescu/presedinte/traian-basescu-a-incasat-prima-pensie-cat-primeste-fostul-presedinte-1341706
----------------------------------
---------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

5 comentarii:

  1. Mai oameni buni,toata campania electorala s-a vorbit numai de base,parca el ar fi candidat,apoi din trei vorbe una de base,acuma numai de base,dupa ce-o fi pitit tot de base,dar mai dati-l...de nenorocit ca destul ne-a facut viatza amara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei, la noi a nins.Base e vinovat! Azi e ger.Base e de vina! Peste trei ani va fi la fel! Traiasca mister Burcu si ura lui impotriva lui Base, pentru ca tine flacara aprinsa, sa-i sugeti sosetele toti cei care ganditi la fel! Un prieten sincer.

      Ștergere
    2. Burcu nu a urat pe nimeni,niciodata!
      Numai prostii urasc!
      Eu... nu sufar de aceasta boala!
      Iar despre basescu... numai de bine!
      Despre el au scris, scriu si vor scrie... altii...!
      Aici,in acest site... este doar "revista presei", a unor subiecte din mass-media!
      La Multi Ani, de Sfantul Ioan!

      Ștergere
  2. SI HOP, HOP, HOP, BASHINESC-O EA LA CEOK!

    RăspundețiȘtergere
  3. HAIDE PMT, BAAA SCOALA, IAR AI ADORMIT PE OALA?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri