Google Translate

vineri, 6 februarie 2015

Deutsche Welle, face o analiză remarcabila, a SCANDALULUI în care este implicată Elena Udrea. UPDATE. Biografia neromantata a Elenei Udrea



Scandalul în care este implicată Elena Udrea este cel mai mare de după Revoluție în care apare un politician român. Numele implicate, acuzațiile aduse la funcționari de rang înalt, oameni de afaceri, politicieni, șefi de servicii secrete, toate acestea fac din Udrea Gate un dosar răsunător.

         Deutsche Welle face o analiză a cazului în care vorbește despre lipsa de reacție a președintelui Traian Băsescu și despre semnificațiile scandalului.

***********************************

Percepţia publică în momentul de faţă e că autoritatea statului exercitată prin instituţiile fundamentale e praf şi pulbere. Tăvălugul DNA pare că rulează implacabil, funcţionînd după principiul bulgărelui de zăpadă rostogolit din vîrful unei pante.

O pantă locuită de politicieni de rang înalt, afacerişti mafioţi, directori de companii de stat, magistraţi, poliţişti, preşedinţi de Consilii judeţene (altfel spus, arendaşi de judeţe, aşa-numiţii "baroni locali"), primari, consilieri.

Bulgărele de zăpadă s-a pornit odată cu precampania electorală pentru prezidenţiale, ducînd la arestarea unui prim lot, preponderent din rîndul PSD, dar nu numai, în afacerea retrocedărilor ilegale de pădure, cu un prejudiciu de sute de milioane de euro – Hrebenciuc-tatăl, care şi-a tras după el în puşcărie şi fiul, deputatul avocat Ioan Adam, judecători apropiaţi puterii oculte a partidului-stat.

Traian Băsescu era încă şeful statului, Victor Ponta se vedea deja şi era văzut de toate sondajele şi majoritatea analiştilor la Cotroceni, iar Klaus Iohannis era cotat fără nici o şansă de a ajunge preşedinte.

În plină campanie electorală, DNA deschide dosarul "Microsoft" şi declanşează procedurile pentru urmărirea penală a 9 foşti miniştri pentru fapte de corupţie vizînd mai multe contracte de licenţe Microsoft pentru şcoli, în valoare de sute de milioane de euro. Conform procurorilor DNA, demnitarii anchetaţi dar şi alte persoane implicate, printre care şi fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş, ar fi pretins drept mită 20 de milioane de dolari, din cele 54 de milioane plătite de Ministerul Educaţiei de-a lungul timpului, în cadrul contractului.

În ultimele zile ale campaniei electorale pentru Cotroceni, un blog pseudo-anonim publică imagini cu Elena Udrea, candidat la prezidenţiale, şi Alina Bica, procurorul şef al DIICOT, într-o escapadă la Paris. Imaginile sînt preluate şi îndelung discutate de toată presa, chiar şi de aceea favorabilă candidatului prezidenţial pentru Cotroceni.

Udrea confirmă prietenia sa cu şefa DIICOT, iar aceasta din urmă este arestată şi ulterior trimisă în judecată în dosarul privind retrocedările ilegale aprobate de ANRP, instituţie din care a făcut parte, prejudiciul fiind evaluat de procurori la peste 60 de milioane de euro. În acelaşi dosar a fost arestat şi Dorin Cocoş, care, ca şi Hrebenciuc, şi-a tras după el fiul în puşcărie.

După episodul Udrea-Bica la Paris, Traian Băsescu cere conducerii SRI o anchetă în urma căreia să i se prezinte un raport despre cine a spionat şi imortalizat escapada în capitala franceză a celor două personaje, aparent din lumi atît de diferite. Băsescu a declarat totodată că serviciile s-au implicat în campania electorală: "Este clar că serviciile s-au implicat, este clar că au fost lucruri în neregulă (...) Cîţiva oameni au sărit calul", a spus preşedintele.

La ultima conferinţă de presă susţinută la Cotroceni pe 20 decembrie 2014, cu o zi înaintea predării mandatului, preşedintele Băsescu a precizat că a primit raportul SRI despre filajul Elenei Udrea şi al Alinei Bica la Paris, dar că acesta a fost secretizat, astfel că noi, muritorii de rînd, nu vom şti adevărul. De fapt e un fel de-a spune. Mai exact spus e că nu vom şti oficial, ca informaţie publică adevărul. Ca şi în cazul "Ponta, ofiţer acoperit", informaţie certă dar neverificabilă, protejată de Legea SRI, şi în cazul "filajul Udrea-Bica la Paris" toată lumea ştie că SRI a fost fotograful profesionist. Dar legea secretului de stat protejează, şi aici, o informaţie evidentă, dar ascunsă într-un document clasificat.

În acest raport al SRI despre SRI la Paris cred că se află cheia alunecării pe tobogan, ameţitoare prin rapiditatea ei, a Elenei Udrea către arestul poliţiei şi mai departe în sălile de judecată, pînă la sentinţa finală. De fapt pînă la sentinţele finale, pentru că procurorii DNA o cercetează, deocamdată, în două dosare: "Gala Bute" şi "Microsoft". Dare de mită şi spălare de bani scrie pe cătuşele arestului preventiv, pentru care conducerea DNA a solicitat Camerei Deputaţilor, cu o operativitate nemţească, o dublă încuviinţare.

Toată lumea se întreabă de ce tace Traian Băsescu. Fostul preşedinte e în stare să răspundă că nu are timp de sărit în apărarea nimănui, nici măcar a Elenei Udrea, mai exact a Elenei, pentru că îşi plimbă nepotul, pe Răducu. Traian Băsescu poate să fie cinic pînă la limitele umanului.

Tăcerea lui Traian Băsescu în ce o priveşte pe Elena Udrea cred că trebuie pusă pe seama raportului solicitat şi primit de la SRI. Ce l-ar fi determinat pe fostul preşedinte să clasifice raportul dacă nu informaţii incriminatoare de o gravitate deosebită la adresa Elenei Udrea? Şi dacă firul acestor informaţii strîngea laţul şi în jurul preşedintelui? E de aşteptat, e de văzut, deocamdată protejata preşedintelui a fost părăsită nu doar de toţi colaboratorii, ci şi de discipolul său. Pentru că, să fim serioşi, nu cine a făcut pozele l-a speriat pe Băsescu (şi ar fi bine să ţinem seama că fostul preşedinte nu se sperie cu una cu două, a dovedit-o în zece ani de mandat), ci informaţiile care însoţesc aceste imagini. Şi care probabil, unele, îl vizează şi pe fostul şef al statului. Pe "numitul Băsescu Traian", s-ar putea să auzim într-o bună zi.

Alunecarea pe toboganul justiţiei a Elenei Udrea e legată de serviciile secrete, concret de conflictul din SRI. La vîrful serviciului s-au dat, şi probabil se dau încă, lupte grele. S-a spus de multe ori şi de mulţi cunoscători că SRI în realitate e condus de generalul Florian Coldea, fost adjunctul lui Maior, acum director interimar al serviciului.

E copilăreşte să credem că George Maior a fost demis (oficial, şi-a dat demisia) în urma declaraţiilor dintr-un interviu acordat lui Dan Andronic, din care se subînţelegea că în presă sînt ofiţeri acoperiţi ai SRI, asta pe de-o parte. Pe de altă parte, referindu-se la respingerea de către Curtea Constituţională a aşa-numitei legi Big Brother, Maior a declarat în acelaşi interviu: "Eu sper că nu se opune SRI-ului Curtea Constituţională, ci a considerat că există anumite elemente de neconstituţionalitate în această lege." Şi a continuat, printr-o exprimare nefericită, e-adevărat: "La momentul cînd se va întîmpla o catastrofă, voi şti spre cine să arăt cu degetul. E datoria mea să spun că cineva se joacă cu lucruri pe care nu le înţelege sau din rea credinţă le abordează în acest fel."

George Maior nu a mai apucat să arate cu degetul, dar nici nu putem accepta că declaraţiile fostului director al SRI au generat un conflict instituţional între SRI şi CCR, cum a speculat cea mai mare parte a presei.

După debarcarea lui Maior, Elena Udrea a făcut un denunţ penal împotriva generalului Coldea, în care îl acuză că i-ar fi cerut fostului soţ Dorin Cocoş 500.000 de euro pentru Sebastian Ghiţă, cînd acesta a preluat RTV-ul. Banii i-ar fi dus la destinaţie băiatul lui Cocoş, Alin. Sursa informaţiei din denunţ: Dorin Cocoş. Informaţia: neprobată. "Întrebaţi-l pe Dorin Cocoş", spune Udrea ziariştilor.

Alina Bica a făcut şi ea o declaraţie din arest la adresa directorului interimar al SRI: "Coldea mi-a cerut să intervin pentru Tender. I-am spus domnului Coldea că e exclusă achitarea."

Pe de altă parte, părăsită "aproape de toţi" ("Am văzut cum marii bărbaţi politici ai ţării s-au ascuns pe sub mese", spune Udrea), chiar şi de televiziunea de suflet B1, chiar şi de fostul discipol Băsescu, Elena Udrea declară senin că a plătit politicieni şi ziarişti, dînd şi cîteva nume. Sînt convins că e aşa, doar că mă tem că nu are probe, şi în plus îşi fabrică singură noi dosare penale, pe de o parte de calomnie, pe de alta de dare de mită.

De la un nume ca oricare altul, Elena Udrea, subiectul comentariului de faţă a ajuns demnitarul Udrea, persoana cu cea mai mare putere de influenţă în politica dîmboviţeană după şi pe lîngă Traian Băsescu. Odată identificată în postura de călcîiul lui Ahile al preşedintelui, care din preşedintele jucător a devenit un simplu dansator, i s-a spus Elena. Sau Leana. Sau Leanţa. Pradă sigură pentru popor. Iar mai nou, inculpat (suspect, după noul Cod penal) în două dosare răsunătoare instrumentate de DNA.

Sursa: http://www.dw.de/elena-udrea-udrea-elena/a-18236519
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Biografia neromantata a Elenei Udrea:
Ascensiunea si decaderea lui „Marilyn Monroe” de Romania


Elena Gabriela Udrea s-a nascut intr-o familie modesta.Tatal, Dumitru (Gheorghe) Udrea, angajat ca sofer de autobuz la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, iar mama sa, Maria Veliceasa a fost femeie de serviciu la Dispensarul din localitatea Malini din Suceava.
 
Elena Udrea este bruneta, atat la ten cat si la par, Madalin Voicu, fiind invitat prin 2011 la o emisiune cu Mihai Morar a afirmat:

Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rromă.
 
4-elena-udrea
 
Elena Gabriela Udrea a copilarit in Plescoi, apoi la Buzau. A absolvit liceul in 1992. In aceasta perioada l-a cunoscut pe Catalin Predoiu, ai carui bunici erau consateni cu ea. Mai mare cu aproape 6 ani decît ea, Catalin Predoiu i-a devenit bun prieten. Prin anturajul de la Bucuresti a lui Predoiu, Elena Udrea ajunge in Bucuresti unde o cunoaste pe „Tanti Petrtuta”, o cunoscuta matroana a anilor 1990, apoi pe Ion Raget, alias Printisorul, unul dintre proxenetii Capitalei. In aceasta perioada Elena Udrea si Beatrice Comaneanu , prin Ion Raget, fac cunostinta cu mai multi studenti arabi si investitori turci. Centrul operatiunilor legate de cea mai veche meserie din lume a fost restaurantul cumnatului parlamentarei PSD Rodica Nassar. Tot in aceasta perioada, Elena Udrea, mai cunoscuta atunci cu pronumele (de scena) Gabriela intra in atentia SRI, prin relationalul intim cu cetateni arabi, suspecatati de activitati ce pot atinge siguranta nationala. Tot pe atunci il cunoaste si pe Dorin Cocos, de etnie rroma, bisnitar cu blugi si cafea, via Turcia.
 
elena-udrea-miss-17-ani
Partea cea mai spectaculoasa din biografia neromantata a Elenei Udrea este prietenia cu vrajitoarea Cati din Maracineni, specialista in farmece si legaturi. “Dispeceratul” reţelei de prostituţie pe care o patrona, în Bucureşti, Ion Răget, se afla pe Str. Ştefan Furtună nr. 9, la etajul 2 al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar şi aproape de Gara de Nord. Printre clientii acelor vremuri se aflau si importanti oameni politici si de afaceri.
 
Ascensiunea in politica a divei de Plescoi i se datoreaza lui Gariel Oprea (generalul interesului national). Fosta vampa de la Gara de Nord isi obtine apoi o diploma in drept la Universitatea Dimitrie Cantemir. Ulterior, in calitate de director la Colegiul National de Aparare, Oprea o trece pe protejata lui Cocos prin niste examene formale si in 2001 ii acorda licenta pe tema intereselor NATO in zona Marii Negre si Cacucaz. (Ciudat, cu o asemenea pregatire geopolitica, Udrea sa comita gafa cu presedintele Norvegiei…)
 
Gabriel Oprea a fost partener de afaceri ci Dorin cu Cocoş, dar pentru că trebuia să devină prefectul capitalei (intre 2002-2003) a trebuit sa renunte la actiuni. In politica a impins-o Virgil Asztalos Măgureanu fost director SRI, care a dirijat-o catre PSD. Apoi, a fost teleghidata catre PNL, prin Varujan Vosganian. In 2002 a intrat în Partidul Naţional Liberal, iar în iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL. Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se înscrie în PD – si incepe ascensiunea fulminantă, sub atenta obladuire a lui Traian Basescu .
 
1309620717udrea_si_cocos_nu_divortam_434x326_25736400
Folosindu-se de „talentele” dezvoltate in perioada in care lucra pentru Printisor, Elena Udrea devine o sursa de informatii pentru Magureanu, reusind, spun cativa fosti ofiteri, acum pensionari  sa-i „instrumenteze” pe: Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, S.O. Vântu, C.P. Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan.
 
Pana in octombrie 2005, a fost  şef al Cancelariei prezidenţiale, dupa care, a demisionat invocand atacurile “profund nedrepte” îndreptate asupra sa şi a altor persoane care susţin lupta anticorupţie, precum şi faptul ca nu doreşte ca prin insinuările la adresa sa să devină “o vulnerabilitate a demersurilor preşedintelui”. In 13 aprilie 2005 apare în Academia Caţavencu un interviu în care Elena Udrea este intrebată daca este iubita lui Traian Basescu. Raspunsul ei a fost:Stiti de cand aştept intrebarea asta? La intrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?”.
 
In 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat, in 2014 ajunge presedintele PMP si candideaza la cea mai inalta functie in stat.

 In 2015 este trimisa in judecata pentru trafic de influenta, spalare de bani, luare si dare de mita, abuz in serviciu, calomnie si insulta. Este cercetata penal in dosarele MICROSOFT, GALA BUTE, BICA si va fi urmarita in alte 4 mari dosare de coruptie, subminarea economiei nationale, atentat la adresa sigurantei nationale.

Sursa: codulluioreste

---------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28 de comentarii:

  1. Confiscati,arestati si impuscati ,dar mai repede !

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect, corect! Ţac-pac şi mafioţii "cade".

    RăspundețiȘtergere
  3. off topic:

    Au intrat in vigoare de azi modificarile la codul rutier.Bani bani si iar bani!!
    MAAAARE ATENTIE!!!
    DC
    PS. si spaga va creste proportional cu noua valoare a amenzilor
    PS2 vb la tel,amenda 1600 lei(spaga 500-1000 functie de sofer marca si tipul masinii).....si de aici tot cresc

    RăspundețiȘtergere
  4. N-are bani ponta birlic la buget,n-are bani:):)
    DC

    RăspundețiȘtergere
  5. Ehe,he,la noi politistii e corecti,fiind foarte multe masini cu numere deoacheate[de bulgaria] si cu soferi colorati,care nu stie multe ,nimeni nu are curajul sa faca pe 'durul'asa ca ne strecuram si noi printre ei.la noi nu exista nicio regula decat regula claxonului si a injuraturilor printre dinti.Fiecare parcheaza unde-l taie capu',iar daca vreo piranda are treaba la vre-un magazin la sosea ,pana coboara pirandela se va opri circulatia ,fara frica si fara suparare.

    RăspundețiȘtergere
  6. In carute colorate trec tiganii, iar metisii in Vulvauri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Taci prostovane ,nu ti-ar mai da maica-ta si sor'ta pizda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VIURELE, HOP, HOP, HOP, SA TI-O DAU MAMA LA CEOK!
      FII CUMINTE, IA-TI PASTEAUA CA ALTFELI O IAI LA DINTE! DE CE NU VRAI TU SA TE INTEGREZI IN INALTA SOCIETATE DE LA ZOO/9? DORESTI SA RAMAI ASA FLACAU BATRIN PINA LA DEAD END? MOTANE, FII BLIND, RESPECTUOS, INTELEGATOR SI BUN SAMARITEAN SI N-O S-O MAI IEI LA BOOCI PE UNDE APUCI. CAPISCI?

      Ștergere
    2. Si tu mai prostovane,mai bine tine gura inchisa ca de cate ori o deschizi spui cate o prostie."CAPISCI ?"Si cum fiecare blog trebuia sa aiba un prost ,tre-ai oferit tu,ba te repezi si la comentarii precum gaina la muci verzi si consistenti.

      Ștergere
  8. Nașul de cununie al Elenei Băsescu,
    turnat la DNA în dosarul Udrea.
    ------------------
    Numele fostului deputat PDL de Focşani şi fost ministru al Comunicaţiilor în Guvernul MRU, Răzvan Mustea Şerban, apare în referatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul Elenei Udrea , scrie Ziarul de Vrancea. Potrivit procurorilor DNA, Mustea Şerban ar fi făcut presiuni în favoarea Elenei Udrea.
    DNA a explicat că, pe 7 ianuarie 2015, a făcut denunţ Marin Gabriel care l-a menţionat pe Mustea Şerban. “Acesta susţine că, în anul 2011, pe fondul presiunilor exercitate de Cocoş Dorin a virat într-un cont din Dubai suma de 1.000.000 de euro pretinsă de Cocoş Dorin pentru deblocarea plăţilor aferente contractului e-România. Tot din denunţul formulat de Marin Gabriel rezultă că astfel de presiuni au fost exercitate şi de Andrei Săvulescu – manager de proiect, Vreme Valerian – ministru MCSI şi Mustea Răzvan”, după cum se arată în referatul DNA. Răzvan Mustea a fost ministru al Comunicaţiilor, pentru câteva luni, în 2012, preluând mandatul de la Valerian Vreme, şi el implicat în dosarul Udrea. Răzvan Mustea Şerban este naşul de cununie al Elenei Băsescu, cu care, se pare, n-ar mai fi în relaţii de prietenie. Mustea Şerban a fost şi preşedinte al organizaţiei de tineret a PDL, mai scrie ZV.

    RăspundețiȘtergere
  9. Conducerea Camerei Deputatilor a luat in discutie alte doua cereri trimise de DNA, referitoare la Elena Udrea, una privind incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si o alta de retinere si arestare preventiva.
    -----------------------
    Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, vineri, ca si in cazul cererilor anterioare, sa le trimita Comisiei Juridice, pentru raport.

    ”Am avut doua cereri, una din partea Procurorului General pentru un nou dosar, o noua ridicare de imunitate pentru deputatul Elena Udrea intr-o cauza strict legata de activitatea domniei sale de ministru al Dezvoltarii regionale; in cea de-a doua, ministrul Justitiei cere ridicarea imunitatii, retinerea si arestarea preventiva in dosarul «Gala Bute»”, a spus presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, dupa sedinta Biroului Permanent.

    El a specificat faptul ca cele doua dosare, respectiv ”Microsoft” si ”Gala Bute” , in care DNA a trimis diferite solicitari Camerei Deputatilor in legatura de Elena Udrea, si care sunt deja in lucru la Comisia juridica, au si doua cereri de retinere si arestare preventiva.

    Zgonea a spus ca in cazul cererii de retinere si arestare preventiva, termenul pentru raport dat Comisiei juridice este de trei zile, respectiv pana luni inclusiv, in timp ce raportul pentru ridicarea de imunitate nu are un termen strict, dar se va incerca si ca acest raport sa fie elaborat ”de indata”.

    Presedintele Camerei Deputatilor a spus ca in plenul de luni este posibil sa fie supuse votului trei dintre cererile DNA, doua privind incuviintarea ridicarii imunitatii in dosarele ”Gala Bute” si ”Microsoft” si una de incuviintare a arestarii preventive.

    ”Luni, in plen, vom avea sustinerea din partea doamnei deputat, daca este cazul, a punctului sau de vedere si votul cu bile. Asta ne aduce in situatia in care, daca incepem la 17.30 sedinta, probabil ca pe la ora 21,00 vom incheia, pentru ca se va vota fiecare cerere in parte prin vot secret, cu bile”, a spus Zgonea.

    Deputatii din Comisia juridica se vor intalni "in regim de urgenta", duminica, la ora 16,30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului Elena Udrea, a spus, joi, pentru MEDIAFAX presedintele Comisiei, Bogdan Ciuca.

    El a mai spus ca, din cate a inteles de la Biroul Permanent, una dintre cererile DNA privind-o pe Udrea se refera "la inceperea urmaririi penale, iar alta la arestare".

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/dosarul-microsoft-elena-udrea-a-mers-din-nou-la-sectia-2-politie-ce-a-declarat-despre-presupusa-mita-primita-de-la-pescariu.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Eh...se ingroasa gluma si trebo musai sa incepem deratizarea pentru a putea primi noii locatari cat mai curand.Asadar, sa incercam sa repartizam noile „ membre” in spatii comune cu vechii locatari, tinand cont de sex,varsta,pregatire, afinitati,cultura, preferinte seuxuale,gastronomice,politice..etc.Prin urmare, pe Bica as plasa-o in camera cu Danila, ca tot le are el pe alea cu caprili si cu siguranta o sa reuseasca s-o puna si pe Bica in patru labe.Pe Leana propun s-o gazam impreuna cu DC, nu ca ar avea madama vicii bahice, ci doar de dragul lui DC care doarme cu poza ei sub caramida de sub cap. Pe viitoarea chiriasa, cea care se spune ca urmeaza a sosi in viitorul apropiat, adica Monica Macovei, o vom caza impreuna cu PMT ca tot au nostalgii comune paukeristo-staliniste, si, oricum, el e obisnuit cu „ paroasa”, „ flescaita” si „ babornita”.Lulutei ii gasim loc in camera cu Viurel, pe usa scriem doar KK.Plagiatore sper sa fie primit de Admin , ca tot este maree admirator al acestuia, iar pe Iliescu sa-l imbalsamam pentru a se putea inchina cei doi la sarcofagul lui.Am uitat pe careva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi, doamne feri !
      Buey, da macar sa mai schinbam atelierele, ca la instructea tragerii...

      Ștergere
  11. Da mai ,ai uitat-o pe muma-ta mai jagardea,nu stii ca a fost in grupul de prostituate de lux,era pe post de codosa.Cu ea trebuie sa bagam in celula un magar ca stiu ca avea un pizdoc cat Groapa Marianelor,de la buric pana la cur era toata o despicatura.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bseara, gospodari !
    Buey, fusei la festivitatea de stingere a luminitelor de sarbatori, alea de le-a aprins Oprescu in mod festiv, la Creciun, inainte de nasterea barossanului, si uitai dreaca sa mai vin acasa !
    Da vad ca n-am perdut nica: cu Nutzi Spaima Putzii de Plescoi am plecat si, tot cu ea pe ecran, faimoasa Leantza da cu clantza, m-am si intors la domiciliul conjiugal !
    Ma rog, mai mult domiciliu, decat conjiugal...

    RăspundețiȘtergere
  13. VIUREL CARICATURA, MA-TA TE-A FATAT PE GURA? SA NE SUGI PE TOTI DE ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Buey, cica vine codu in noaptea asta ! Da-l vazui pe izmanar cum se spargea in figuri, in fata natiunii, ca are el pregatiti 1600 de jandari si militeni, care sa intervina la lopatat nametii !
    Asea ca pot sta linistit, numa sa nu-l salte si pe asta mascatii, de la o ara la alta !
    Ca, dupe cum evolueaza veata aciulea, in Romanistan, in fiecare dimineata, cand dai drumul la radeo, ai surprize placute !
    Doamne ajiuta, zeii fie cu noi !
    Nu va fie frica, Feseneul pica ! Ceva, Nea Nelu, mineriada, rascolutie...parke zicea ceva la radeo...

    RăspundețiȘtergere
  15. Buei, cred ca astia de la Politia Gugal me-au facut de jea analizele, ca nu ma mai pun sa descifrez niste covinte idioate, ca sa demonstrez, vezi doamne, ca nu sunt robot !
    Acusica sea imi apare Veul ala verde, de "bun de tipar", din prima !
    Ce kestie dom'le !

    RăspundețiȘtergere
  16. Buei, cu regulile astea noi de circulatie, am futat-o'n fericire, ca nu mai pot merge cu potaea pe zcaunul din fata ! Am incercat sa fac schimb intre babornita si potae, da nu vrea lighioana sa stea in spate ! Si nici hoscaita asta a me nu vrea sa stea cu el in spate, ca cica pute si o umple de par !
    Pula calulu, acusica sea tre sa ma apuc de training, sa invat jeavra sa stea singura in zpate !
    Tuva-n gura de militeni si cap de creta ce sunteti, pe cocalarii de fac drifturi pe bulevard nu-i vedeti ! Ori pe borataniile de te asalteaza la semafoare cu fel de fel de furaciuni, de vanzare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băăă rapăn bătrîn, ori îveţi potaia să conducă, ori îl rogi pe Viurel să meargă cu tine, da" pe scaunul din spate. Să vezi ce dragoste o să fie între potaie şi mîţ...

      Ștergere
  17. Marishicoooo,fugi ca vine barbatu tau si ne prinde...

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, e clar. Din documentarul postat de Nea Basileus, rezultă clar că Nuţica ot Pleşcoaie, Medelin şi Motănelul nostru căcăcios sunt rude. Punct. Quod erat demonstrandum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plecat-am noua din Vaslui / Si cu-a ta muma zece /Si ne era dor tuturor/Ca ma-ta sa ne-o frece !

      Ștergere
  19. baaaa!!! ala de-ntrebasi de toate muierile pulei; Ai futat-o (uitat-o) pe roborta sau o tii pe huiduma doar pen' sufletelu' tau?
    DC

    RăspundețiȘtergere
  20. Viurel e ora 3 de pupaza sa ma iei!

    RăspundețiȘtergere
  21. Si tu pe la 5 capul pulii sa mi-l linji.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri