Google Translate

joi, 19 februarie 2015

Traian Băsescu, atac incalificabil! Qui prodest?


<< "Premierul de la Grivco" reuşeşte să nominalizeze pentru şefia SRI un om al lui Voiculescu. Şocant !!! >> dixit Traian Băsescu




Sursa: https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu

----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comentarii:

  1. Zi decisivă pentru Dan Diaconescu | Va merge domnul “Senzațional” la pușcărie?
    SENZAȚIONAL - Dan Diaconescu riscă ani grei de pușcărie.
    ---------------
    Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, și-ar putea petrece ultimele ore de libertate, pentru că astăzi va afla dacă merge sau nu la pușcărie.

    În primă instanţă, Dan Diaconescu a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru şantaj. În ultimul cuvânt de astăzi, fostul candidat la preşedinţie le-a spus judecătorilor că nu avea de ce să şantajeze nicio persoană pentru că nu ducea lipsă de bani. Procurorii au cerut însă majorarea pedepsei în dosarul în care este acuzat de şantajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

    Procesul se afla in faza de apel, dupa ce pe 18 decembrie 2013 Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat pe Dan Diaconescu la trei de ani de inchisoare cu executarea pedepsei pentru savarsirea infractiunii de santaj.

    Prin aceeasi decizie, lui Dan Diaconescu i s-au interzis mai multe drepturi, printre care si acela de a fi ales intr-o functie publica timp de trei ani dupa executarea pedepsei principale cu inchisoarea.

    In 21 octombrie 2010, patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Parv si Mitrus Ghezea au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru santajarea lui Ion Mot, atunci primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

    sursa stiripesurse.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Rețeta lui Iohannis pentru a umple puşcăriile cu politicieni.
    ---------------
    Progresele României în domeniul luptei anticorupţie sunt apreciate şi în străinătate. Reţeta DNA ar putea să fie preluată şi de vecinii de la sud ai României. Vineri, la Palatul Cotroceni, preşedintele Iohannis a primit prima vizită oficială a unui şef de stat din mandatul său - cea a preşedintelui Bulgariei, Rosen Plevneliev.

    La finalul discuţiilor dintre cei doi şefi de stat, Iohannis şi Plevneliev au susţinut o declaraţie comună de presă. Jurnaliştii bulgari l-au întrebat pe preşedintele Plevneliev de ce România poate umple puşcăriile cu politicieni, iar în Bulgaria acest lucru nu este posibil. Plevneviev a felicitat România pentru lupta anticorupţie şi a explicat că în Bulgaria sunt sute de condamnări în prima instanţă, dar a recunoscut că există tergiversări. Preşedintele Bulgariei şi-a exprimat dorinţa ca ţara sa să beneficieze de asistenţa României, pentru a prelua reţeta succesului de la DNA.

    La rândul său, preşedintele Iohannis a declarat că lupta anticorupţie este o dorinţă a populaţiei din România. "Eu m-am exprimat clar şi hotărât pentru lupta împtriva corupţiei. Dezvoltarea este posibilă când terminăm cu marea corupţie. Procurorii şi judecătorii au înţeles asta. Oamenii, prin vot, au arătat că vor altceva în clasa politică. Românii aşteaptă justiţie şi, mai mult, dreptate socială. Trebuie justiţie înfăptuită şi nu prin seminarii. Noi nu facem lupta anticorupţie pentru raportul MCV, ci pentru noi şi pentru progresul ţării noastre" a declarat Iohannis.

    http://www.stiripesurse.ro/reteta-lui-iohannis-pentru-a-umple-puscariile-cu-politicieni_947854.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri