Google Translate

duminică, 19 aprilie 2015

PNL,rusine! Iata cine va sunt si cum gandesc parlamentarii vostri! Intr-o tara sleita de atatea furaciuni, unii/unele... isi ETALEAZA 'saptamanal'... nesimtirea! Senatoarea Steliana Miron, doar un exemplu!


Senatoarea Steliana Miron (PNL): Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor .

Senatoarea PNL Steliana Miron a declarat pentru Evenimentul Zilei ca salariul de parlamentar nu ii ajunge "nici pentru coafor" si ca are noroc cu sotul sau si cu parintii ei care o sustin financiar. Declaratia vine in contextul discutiilor despre pensiile speciale ale parlamentarilor, care se extind si in domeniul salariilor, si in conditiile in care indemnizatia de parlamentar se ridica la circa 1000 de euro pe luna. Potrivit declaratiei de avere depuse in 2014, senatoarea Vasilica Steliana Miron a incasat in anul anterior 60.410 RON din indemnizatia de parlamentar.
"Prefer hainele si pantofii de la producatorii locali. Am si discount-uri foarte mari", a declarat Miron pentru EVZ, precizand ca o tinuta o costa in jur de 600 de lei. "Niciodata nu m-am imbracat de doua ori la fel. Prefer tinute mai ieftine". Ea a recunoscut ca nu isi achizitioneaza hainele din indemnizatia de parlamentar. "Noroc cu sotul meu si cu parintii mei ca ma sustin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor",
a mai spus ea.

"Tinutele de la Senat sunt, in mare parte, realizate la o fabrica din Suceava. In fiecare joi ma duc la fabrica si, impreuna cu doamnele de acolo, imi creez tinutele pentru saptamana urmatoare. Vineri ma duc la proba, iar sambata am tinutele acasa",
a declarat Steliana Miron. Ea a precizat ca si majoritatea pantofilor din garderoba sunt facuti la comanda, tot in Suceava.
 
--------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 comentarii:

  1. Parlamentarii noștri, din care peste 90% nu au ce căuta în clădirea parlamentului decât ca vizitatori, sunt aleși de către români, deci avem ceea ce votăm.

    RăspundețiȘtergere
  2. O japiţă şi asta. Şi-a plimbat curul pe la nu ştiu cîte partide. Măcar de-ar fi ceva de capu" ei, dar să fii şi urîtă şi proastă...Ah, desigur e nesimţită, singura calitate pe care o poate avea. Şi din păcate, 99% din "aleşii neamului" sunt aşa ca asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ohanesian, jurnalistul rapit in Irak in 2005, la DNA:
    Dezvaluiri despre dosarul care "va zgudui Romania din temelii".
    ------------------------------
    Jurnalistul Ovidiu Ohanesian, unul dintre cei trei ziaristi romani rapiti in Irak in 2005, a fost audiat luni dimineata la DNA, in dosarul referitor la sechestrarea reporterilor, precum si in dosarul Armamentul.

    La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Ohanesian a declarat ca nu stie de ce a fost chemat la audieri, insa a vorbit succint despre cele doua dosare, arata B1 TV.

    "Au secretizat cele doua dosare si o sa le fie foarte greu sa gaseasca ceea ce ii intereseaza", a precizat jurnalistul.

    In ceea ce priveste dosarul Armamentului, Ovidiu Ohanesian a declarat ca ancheta va "zgudui Romania din temelii".

    "Ancheta care va zgudui Romania din temelii se afla in dosarul Armamentul. Acolo veti gasi si trafic de influenta, terorism, trafic cu armament si cu tigari", a continuat ziaristul.

    http://www.ziare.com/stiri/dna/ohanesian-jurnalistul-rapit-in-irak-in-2005-la-dna-dezvaluiri-despre-dosarul-care-va-zgudui-romania-din-temelii-1359144

    RăspundețiȘtergere
  4. Executorul lui Dinu Patriciu RISCĂ PUȘCĂRIA.
    Dorina Gonț este SUSPECTATĂ că l-a ajutat pe miliardar să își pună AVEREA LA ADĂPOST. Sechestru pe bunuri și conturi!
    ----------------------------
    Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) fac percheziţii în două județe și în Capitală, într-un caz în care Dorina Gonț, șefa Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe Lângă Curtea de Apel București, este cercetată pe motiv că at fi „măsluit” executarea silită a lui Dinu Patriciu, au dezvăluit, pentru „Evenimentul zilei”, surse judiciare. Cu ajutorul ei, fostul miliardar, decedat în august 2014, și-ar fi pus la adăpost colecția de tablouri în valoare de două milioane de euro.

    Update ora 16.30 Pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii şi procurorii au pus sechestru pe cinci imobile şi pe mai multe conturi ale unor firme ale executorului judecătoresc Dirina Gonţ în dosarul în care este cercetată activitatea infracţională a lucrătorilor unui birou de executor judecătoresc şi a reprezentanţilor a 10 societăţi comerciale, bănuiţi de evaziune fiscală cu un prejudiciu de trei milioane de euro. Anchetatorii au precizat , pentru EVZ, că este este vorba despre locuinţe de lux, din Bucureşti şi localităţile Afumaţi, Popeşti Leordeni şi Corbeanca.

    Potrivit unor surse judiciare, trei societăţi comerciale foloseau servicii fictive ale unor firme din domeniul IT, consultanţă şi marketing, iar banii erau transferaţi prin intermediul a şapte societăţi fantomă în Cipru, ulterior banii întorcându-se în ţară în conturile societăţilor menţionate.

    http://www.evz.ro/perchezitii-soc-executorul-lui-dinu-patriciu-risca-puscaria-dorina-gont-este-suspectata-ca-l-a-ajutat-pe-miliardar-sa-isi-pune-averea-la-adapost.html#ziarecom

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha,ha,ha... 'Este o problema de "siguranţă naţională",
    ca un parlamentar să fie bine îmbrăcat'!!!
    ---------------------------
    Un senator vrea SALARIU de 3.500 de euro:
    Trebuie să-mi schimb cămăşile în fiecare zi.
    ------------------------------
    Senatorul PP-DD Ionel Agrigoroaie vrea salariu 3.500 de euro.

    Într-un interviu pentru ziarul Gandul.info, acesta le cere românilor să îl înţeleagă că nu poate să meargă la întâlniri în trening şi că are nevoie de bani pentru a-şi schimba cămăşile zilnic.

    Este o problema de "siguranţă naţională", ca un parlamentar să fie bine îmbrăcat, explică Agrigoroaie.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri