Google Translate

vineri, 8 mai 2015

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie? PACE! Oculta mondiala, vrea RAZBOI. Idiotilor, nu impingeti tara, într-un război apocaliptic! Lasati orgoliile de neam prost si muschii umflati, deoparte! Beliti ochii, vedeti ce a rămas în urma ‘interventiilor’ “de bine”/razboinice… ale… indiferent cui!


Blindatele Stryker ale Regimentului 2 Cavalerie US Army au plecat spre Cincu de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu

De la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, Batalionul 2 al Regimentului 2 Cavalerie US Army a pornit spre Cincu la un amplu exerciţiu întrunit NATO (1000 de militari din 21 de ţări). Militarii au încărcat pe trenuri vehiculele blindate şi echipamentul urmând să ajungă în Baza Cincu unde va avea loc un amplu exerciţiu comun NATO din cadrul Operation Atlantic Resolve. În lumina evenimentelor din Ucraina, la începutul lunii martie 2015,  era făcut anunţul potrivit căruia un convoi de blindate al Regimentului 2 Cavalerie US Army, inclusiv Strykers (blindate multioperaţionale cu armament multiplu-mitraliere M2 cal. .50 şi M240 cal. 7,62 plus aruncător de grenade şi tun de 30mm, cost: 4,9 milioane USD/bucată), după manevre în Polonia, Estonia şi Lituania, se va întoarce pe şosea în Garnizoana din Vilseck, Germania.
 
Acesta a fost practic debutul Atlantic Resolve, o amplă demonstraţie a permanentului sprijin al SUA în ceea ce priveşte securitatea colectivă a statelor membre NATO în asigurarea stabilităţii în Europa de Est. Atlantic Resolve îşi propune să întărească interoperabilitatea multinaţională a forţelor NATO precum şi întărirea relaţiilor între forţele multinaţionale NATO. Parteneriatul strategic SUA-Europa este clădit pe fundaţia valorilor, experienţelor şi intereselor împărtăşite de cele două părţi, aspecte ce trebuie să ducă la o Europă stabilă şi prosperă. Pentru acestea e nevoie de o securitate globală şi regională, partenerii SUA trebuind să fie puternici şi capabili de a răspunde oricărei provăcări.
 
 
 
În România, Atlantic Resolve South a debutat deja în Poligonul Smârdan, unde 200 de paraşutişi americani de la Brigada 173 Aeropurtată cu baza la Vicenza Italia., au participat la un amplu exerciţiu de pregătire alături de militari români, sub denumirea generică de Saber Junction.
 “Acesta este debutul Atlantic Resolve South, răspunsul SUA şi al NATO vizavi de provocările şi declaraţiile Rusiei. Vom avea o prezenţă continuă în zona strategică a Mării Negre”,
a spus Lt. Gen. Ben Hodges, comandantul U.S. Army Europe. La Smârdan, alături de paraşutişti au participat şi militari din Regimentul 2 Cavalerie US Army, exerciţiul constând într-o simulare de capturare a unui aeroport de către paraşutişti, baza aeriană fiind apărată de blindate (soldaţii din Regimentul de Cavalerie).
 
 
În cadrul eforturilor de a asigura aliaţii NATO de sprijinul SUA în faţa intenţiilor expansioniste ale Rusiei, legat de Atlantic Resolve, au fost dislocate de la Baza Hunter Army Air Field, Georgia, militari şi elicoptere Black Hawk de la Brigada 3 luptă aeriană, Regimentul 3 Aviaţie, Batalionul 4. Unitatea va rămâne în Europa timp de nouă luni. De asemenea, în Operation Atlantic Resolve au fost dislocate trupe de la Fort Stewart, Georgia, din cadrul Brigăzii operaţionale de luptă Blindate, Divizia 3 Infanterie. Nu în ultimul rând, la operaţiuni participă şi în jur de 100 de militari ai Diviziei 4 Infanterie, de la Fort Carson, Colorado, conduşi de generalul de brigadă Randy George. În total, la Atlantic Resolve participă peste 2000 de militari ai statelor NATO.
 
Revenind la exerciţiile din România, după Saber Junction de la Smârdan, paraşutiştii de la Brigada 173 Aeropurtată US Army au traversat Marea Neagră cu feriboat-ul spre Georgia pentru a participa la un exerciţiu cu pretendenta NATO, Georgia, în timp ce Batalionul 2 al Regimentului 2 Cavalerie US Army după ce a continuat exerciţiul s-a întors în baza temporară de la Mihail Kogălniceanu, de unde apoi a plecat spre Cincu. Interesant este faptul că la Cincu se anunţă un exerciţiu deosebit de amplu, având în vedere faptul că amiralul Mark Ferguson, şeful Comandamentului NATO de la Napoli, a anunţat că însuşi Comandamentul de forţe întrunite NATO de la Napoli va fi dislocat pentru o lună în poligonul militar de la Cincu.
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------
Cititi si aici:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Costuri enorme!
Cine plateste? Cui serveste?
Cine este atat de IDIOT incat sa creada ca intr-un EVENTUAL razboi... ROMANIA castiga?
De ceva vreme, spre bucuria complexului economic strain  militaro-industrial, am luat-o razna!
Facem cheltuieli ENORME de la BUGET, incitam 'orgolii' printr-o media iresponsabila!
Aloo, treziti-va! Nu bagati tara, poporul, intr-un razboi apocalyptic! Nu vrem sa fim... carne de tun!
Admin, Romania Megalitica
-------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri