Google Translate

duminică, 10 mai 2015

Tăierile abuzive de păduri. Au fost proteste... în toată țara. Iata si un 'punct de vedere'... din indepartata Canada


 
Revolutionari de Facebook.
 
Se anuntara in presa romaneasca, mari proteste in toata tara, impotriva taierii padurilor. Care paduri ? Padurile au fost taiate demult, muntii defrisati !  
Acum la spartul targului, s-au trezit si romanii : mintea romanului de pe urma ...




Chestia asta pute de la distanta a execrcitiu national de mobilizare  ( pe langa alte interese straine ) : toata presa din Romania a pus linkuri catre grupurile de Facebook responsabile cu propaganda si mobilizarea.


Masinaria de propaganda a inceput sa rostogoleasca bulgarele pe Facebook si sa indemne oamenii sa perpetueze propaganda. Gratis, of course, ca intotdeauna prostimea se alege cu praful de pe toba. 

Lasda-te si tu manipulat de mass-media si da mai departe pe Facebook indemnul sa veniti sambata la proteste. Agata-ti si o tablita de gat pe care sa iti scrii doleantele, ca un adevarat revolutionar. Cat dureaza sa-ti faci o poza si sa o postezi pe Facebook, sa arati tuturo cat esti tu de revolutionar ? Ca trebuie sa aiba si ei de cine sa rada ...

Unde erau revolutionarii astia de Facebook, atunci cand in Romania se taiau padurile ? Atunci nu mai voiau sa se bucure de padurea lor ?



Daca ti-ai facut poza de identificare , da si un link la petitie si hai sa facem revolutie ... pe Facebook !


Si a inceput pe blogurile de fatatoare, o propaganda d'aia ordinara, de cea mai joasa speta, care ne minte in fata si ne insulta inteligenta. Avand in vedere ca targetul sunt femeile cu plozi, textul e in ton cu audienta, ca lucreaza cu materialul clientului. 
Cum e scaul, asa e si peticul, iar noi stim deja ca muierile sunt cele mai proaste animale de pe planeta, proaste cu crengi uscate ( execeptiile sunt ...exceptii care confirma regula ).

Propagandistul de serviciu se screme sa se exprime ca un puradel de 8 ani, mult prea intelept pentru varsta lui. Bate saua, sa priceapa iapa ! Pardon, ma'sa ...



Mami, mami, nu mai vreau sa dorm in patut, ca e facut din lemn din padurea fermecata !  Mai bine dorm in semn de protest , direct pe parchet, ca e facut tot din lemn ! Ups !
Si mai bine sa duci patutul inapoi in padure, ca pot trai si fara mobila. De fapt, as putea trai si intr-un bordei sapat n pamant, asa cum traiau copiii stramosilor nostri , aia  intelepti !


Mami, mami, du-te si roafa-i frumos pe cei care fura padurile romanesti sa inceteze, pentru ca sa pot eu sa ma joc cu Chip si Dale in padure ! O sa li se umple coorul de lacrimi de emotie, cand o sa te auda !

Mami, mami, sub care piatra ai trait pana acum de nu ai observat ca astia au defrisat toti muntii Romaniei ? Sau ai vazut, da' nu ti-a pasat de Chip si Dale ?  Of, of, mami ! Bataita la fundulet !


Cum ziceam, se vede de la distanta ca e un protest artificial, manevrat si ca nu are nici o legatura cu padurile ( poate mai degraba cu bataia pe ciolan a hotilor de paduri, cine pune mana pe "dreptul" de a le traia in continuare )


Cine e scos la inaintare ca ar fi  organizat protestul ?  Mass media mainstream ne arunca praf in ochi cum ca niste unii de pe Padurearezista. Si ca au sustinerea Greenpeace Romania si Uniti Salvam. 

Mda, si marmota invelea ciocolata in staniol, in Gradina Maicii Domnului !



Da' cel mai simplu si fara bataie de cap aflam cine sta in spatele protestului si il finanteaza ... direct de la Veronica din Canada !  Daca nu stiti, este cel mai patriot roman din Canada, care trimite scrisori publice si parfumate UNOR politicieni romani,  pe care ii trage de urechi prin ziarele romanesti. 
     Am scris de vreo 2-3 ori desrpre Lady Veronica, pe aici pe blog : e intotdeauna la post, roman de nadejde, poarta costum popular romanesc pe aici prin Canada, treburi d'astea patriotice. 

Veronica din Canada a fost in prima linie a propagandei, cand cu manipularea romanilor sa il voteze pe Johannnis, iar noi stim foarte bine cine e in spatele lui Johannis. No question. 
Socoteala e simpla : la cat patriotism a demonstrat Veronica pana acum, ar fi trebuit sa manifesteze ( cu sau fara costum popular ) impotriva taierii padurilor romanesti. Ca deh, codru' e frate cu  romanu' .
 Daca Veronica din Canada tace chitic, inseamna ca in spatele protestelor se afla aripa concurenta celor care l-au plantat pe Ponta la presedintie, adica tot aia care au finantat si protestul Rosia Montana. Ati vazut ca a sarit camasa de pe Veronica din Canada, de durerea Rosiei Montane, cand cu Rosia Montana ? Nici eu .

Pe blogul Veronicai din Canada e liniste si pace, mancam fursecuri.


Propaganda merge mai departe si da sfaturi clare cum trebuie organizat protestul si agatat fraieri sa iasa in strada pentru interesele ascunse ale unora :


Zic baietiia stia multe cu politica, insa pe mine ma intereseaza un singur lucru : de taierea padurilor l-au legat pe Johannis ca favorizeaza nu's ce firma germana and shit. Awww !  Coincidenta  : Veronica din Canada face fursecuri ...


                               Indrumari propagandistice, pentru cine are curiozitatea :



Da, l-au legat pe Johannis de defrisarea padurilor si vor sa ii puna piciorul in usa, folosindu-se de un protest fabricat. E cum ziceam : bataia pe ciolan, iar romanii cad din nou de fraieri si Veronica din Canada face fursecuri. Yammmy !


In Torontesti s-au strans patriotii : 5 la numar ! Initial au dat adunare ain parc, asteptand sa vina romanii la protest.




Daca au vazut ca nu a venit nimeni, organizatorii protestului s-au dus sa pazeasca usa cladirii in care functioneaza Consulatului Roman. M-am uitat pe pagina lor de Facebook, insa nu au pomenit ca i-ar fi bagat cineva in seama ...


                                      La fel de ametiti si romanii din Copenhaga :


In Spania e comunitate foarte mare de romani, insa la protest au iesit 10 oameni. E clar ca nu mai sunt banuti, protestul e prost finantat.


                                                La Paris, diaspora e la fel de penibila :


La Kosovo s-a trezit patritismul intr-o singura muiere, pe care a pucat=o sa strige in drum sa nu ii taiem padurile. La fel de bine putea sa protesteze cand isi facea dus, ca avea acelasi succes.


           La Cluj s-au strans in Piata Unirii o mana de oameni. Astia nu's mii, ci cateva sute .


                               La Galati, nici macar 100 de oameni nu s-au adunat :


         Pe Vranceni ii doare la basca de padurile Vrancioaiei si au venit vreo 30 de revolutionari.


                La Alba Iulia s-au strans in jur de 150 de oameni, dupa estimarile presei.



Nici Bucurestiul nu sta mai bine : sa tot fie 1.000 -2.000 de persoane. Paio nu au iesit romanii in strada cand le-au taiat salariile, si o sa iasa pentru ca le-au taiat padurile ? N-ai sa vezi ! 


Pana si la fotbal se duc mai multi romani la arena, decat la protestul asta de 2.000 -3.000 de oameni, dupa estimarile presei.



In total, in intreaga tara au participat 12.000 de oameni, dupa estimarile presei. S=a speriat mapamondul de revolutia romanilor ... de pe Facebook !



Da' stiti ce ? Decat sa ii adune pe ametitii astia ca sa ii plimbe degeava pe strazi, mai bine le pune ao sap[a in mana si ii scotea la impadurit. Vrei padurea inapoi ? Pune mana si planteaza un pom, in loc sa plantezi ca prostu' floricele in asfalt !


Tipic romanesc : baitul asta s-a gandit sa puna si el de un protest . Da' eu cred ca doar avea chef sa isi dea importanta si sa-si vada mutra la ziar ! 
S-a apucat sa planteze flori in asfalt, ca sa arate guvernantilor ca soselele sunt praf ! Mda, de parca ei n-ar fi stiut asta !



Si apoi sta si plange in pumni ca prostu', ca si-a stricat masina in gropile din asfalt !  
Sa-i spuna cineva lu' baiatu' asta ca a gresit protestu' : trebuia sa se adune cu ceilalti oameni care si-au stricat masinile in gropi si sa p[una de un proces colectiv impotriva primariei ca nu a reparat soselele si astfel a cauzat distrugeri ale bunurilor cetatenilor. 

In loc sa isi caute dreptatea, baiatul asta planteaza flori in sosea, ca o attention whore ce este.


Pai asia's romanii, nu-i intereseaza decat circul. Asta e imagine apoporlui romana, din pacate : s-au imbulzit ca vitele la iesele, ca sa vada mortu', in ciuda faptului ca se anuntase public ca e inmormantare privata, iar publicul nu are acces. Who cares ?


                 Si apoi se mira de ce occidentalii ii trateaza ca pe maimute : uite d'asta !


Astia's romani, adulti in toata firea, care au daramat portile cimitirului unde le-a fost interzis sa intre si s-au batut cu politia, pana cand a trebuit sa dea in ei cu gaze lacrimogene si sa cheme alte echipaje pentru intariri.


S-a adunat gloata de romani, fara sa-i cheme nimeni la " protest " . sute de romani veniti sa faca circ si sa protesteze de ce au indraznit sa faca inmormantarea privata.  S-au impins ca vitele, ca sa darame gardul cimitirului, crezand ca asa o sa forteze mana jandarmilor sa-i lase la inmormantare.




Notiunea de proprietate privata, de viata privata e fix pix pentru romani. Ei vor circ public si televizat.
Astia trebuiau intampinati cu gard electric si cu arma in mana : care se apropie, trag, ca e proprietate privata. Poate asa vor invata vitele incaltate sa se comporte ca oamenii civilizati.

Uitati-va bine la ei : astia's generatia parintilor nostri ! Sau bunicii care va "educa" nepotii lasati in grija lor. Asta e imaginea Romaniei profunde, e reprezentativ pentru categoria de varsta : astia vor circ si ii doare la basca de cei din jur . Iar tinerii fac revolutie pe Facebook : viitor de aur, tara noastre are !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri