Google Translate

miercuri, 8 iulie 2015

Victor Ponta, a revenit! Spre disperarea 'scenaristilor'! De maine insa... cred ca vom intra... intr-o noua etapa!

Ponta,bărbierește-te!
Evita sa oferi gratuit... subiecte enervante/care demoleaza imaginea, nu construiesc!
--------------------------------------------------------------------
"Multumesc tuturor celor care in aceste saptamani dificile au fost cu inima alaturi de mine!
Multumesc echipei medicale extraordinare de la Medipol care a dovedit nu doar profesionalism ci si multa atentie si simpatie!" - Victor Ponta  - FaceBook



Sursa: https://www.facebook.com/victor.ponta?fref=photo

Mai multe, aici:
======================


victor ponta a revenit
--------------------------
---------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------

20 de comentarii:

  1. Intre alte... clarificari/prioritati de grad 'zero'...:
    ---------------------
    Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la Reghin, că speră ca în curând relaţiile din coaliţia guvernamentală să fie clarificate şi că prin întoarcerea liderului formaţiunii în ţară, Victor Ponta, social-democraţii sunt în echipa completă pentru a putea discuta acest aspect.

    "Este o discuţie care nu este finalizată (cu UNPR, n.r.) şi sperăm să o clarificăm cât de curând. Să se clarifice inclusiv relaţiile din coaliţie care nu sunt foarte tensionate, numai că trebuie să fie clarificate. Am înţeles că s-a întors şi Victor Ponta în ţară, deci am putea să fim în echipa completă să discutăm (...) În ceea ce priveşte revenirea premierului în ţară, nu pot decât să îi spun, cu drag, bun venit. Nu am ştiut că vine, am văzut şi eu la televizor dar este un lucru foarte bun. Şi dacă de mâine se întoarce la guvern, iar este foarte bine", a spus Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

    Acesta a arătat că în timpul turneului său în ţară, unde a luat contact cu membrii Comitetelor Executive ale organizaţiilor judeţene a constatat că 'partidul este supărat din cauza votului din Parlament', pentru directorul Serviciului de Informaţii Externe.

    RăspundețiȘtergere
  2. PSD-ul... are nevoie de o schimbare radicala!
    ===► Pentru cine are... 'urechi de auzit'/'ochi de vazut':
    -------------------
    ”În partid este nevoie să se construiască un nou proiect politic: o nouă abordare doctrinară, o nouă abordare a marilor proiecte de ţară, abordare strategică, leadership. PSD trebuie să ţină cont şi de evoluţia societăţii. Nu numai PSD, toate partidele. Ca să nu rămâi în urmă trebuie să fii ancorat în realitate şi cred că un nou proiect politic pentru PSD că să-l prezinte oamenilor într-o perioadă rezonabilă este foarte important. De aceea, alegerile interne din partid trebuie să se finalizeze.”, a spus... Liviu Dragnea

    RăspundețiȘtergere
  3. Un dus rece... unor înfierbântati!
    --------------------
    Președintele Iohannis a semnat decretul prin care Ponta își reia atribuțiile de premier.

    Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind încetarea interimatului lui Gabriel Oprea în fruntea Guvernului și reluarea exercitării atribuțiilor de premier de către Victor Ponta.

    "La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează interimatul domnului Gabriel Oprea în exercitarea funcției de prim-ministru al Guvernului României. La aceeași dată, domnul Victor-Viorel Ponta își reia exercitarea atribuțiilor constituționale și legale de prim-ministru al Guvernului României", se arată în decret.

    AGERPRES/(AS — autor: Florentina Peia, editor: Georgiana Tănăsescu)

    RăspundețiȘtergere
  4. Uai, La Molti Ani si Serbatori Fericite !
    Am aozit ca v-ati distrat pe veata sipe moarte, cand ati serbetorit milionu' !
    Ioi, doamne feri

    RăspundețiȘtergere
  5. Da cam pustiu p-aciulea....

    RăspundețiȘtergere
  6. Uai, eo ma asteptam sa-l gasesc pe Gabutzu la incubator si, cand colea, el e prim ministru !
    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca noutate de ultima secunda ! Numa ce m-am intalnit cu doamna Lupul, pela Cemese, la vizat legitimatiile, si m-o informat informal ca, incepand cu luna asta, me-o baga intreaga, pe noua baza de calcul, cu 80 % + 15%+ 20% si inca ceva cu contributia la fond...
    Da eu nu cred, asa ca fac raport ca sa optez pentru contributivitate !

    RăspundețiȘtergere
  8. Uai, da ce cacat se-ntampla, ca-i tot dau Enter la comentarii, ear tot primesc mue...Ioi, doar n-o hi vandut dom derector Zburcu, ori cedat fara plata, blogul pe la frun scapete...
    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  9. Vanghelie în sala de judecată: Sunt natural ca brânza de oaie
    ======================
    Pfoai ! Da sa vezi cum pute baragladina, tot natural, ca branza de oaie !
    In sfarsit, scaparam de tiganoiu asta natural, ca branza de oaie, de la primaria sectorulu' 5 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, bine ai revenit!
      Este o surpriza placuta, nu ma asteptam!
      Te-am crezut... definitiv... pierdut! Fi bine venit!
      Si sa nu mai pleci... asa... apucat de streche/fara sa lasi... macar un semn!

      Ștergere
  10. Uai, da ce mi-o marit-o vicele pe probleme de paza si aparare ! Acusica sea de-am reosit sa citesc si eu adoptata !
    Buey, ierea un tzacanit p-aciulea care tot imi punea placa cu Sabrina, aia cu pula, pulaaa...de molfaia toata zioa fecala pe contributivitate !
    Gata ? Ceocu mic ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne feri, buey fraticilor ! Nicin-apuca bine sa hie votata lejea, ca, de jea nu-i buna nici asta !
    Numa ce-am nimeritara pe-un blog de asta de analize pertinente, cu juristi adevarati si economisti facuti la Spiritu Haret intr-o joi spre seara, de-mi pusei manurili in cap !
    Nu-i buna frate, nici asta ! Scenarii sumbre, mai ceva ca-n filmu'cu Dreachiula din Carpati !
    Buey, noi nu mai avem scapare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, a vinit PMT! Stau si cujet!!!
      Pi unde dreac ai umblat lele juma' de an?
      Hai, ia sa te videm! Iti dau de stire:
      P'aciulea, la zoo+9, nici garduri nu mai sunt!

      Ștergere
  12. Bine ca avuram un BAC de succesuri ! Ne asteapta noi si noi promotii licentiate de paznici la mol, in multinationale de mare rasunet ca Fors Uan Sechiuriti, Paiton Sechiuriti ori Igal Sechiuriti !
    Cam asta mai poate asigura Romanistanul: nenumarate posturi de paznici si niscaiva doctorasi mediocri, pen ca aia cu dibla se tireaza in mUE !
    Sireacii demnitari, nu mai poteau trai din salarii, mureau de foame si, iaca ca s-a gandit primul izmenar al tarii, sa le tripleze soldele, sa aibe si ei de-o tigare, de-o bere...

    RăspundețiȘtergere
  13. Fostul Prim Izmenar al tarii, dat in gat de jeneralul brancardier I. Sarbu, ca a plagiat !
    A plagiat o pula ! Asta nici nu stie cum sa intoarca o pagina la o carte, d-apoi sa mai si copieze ceva din ea ! Poate daca-l acuza ca sutea din branza jeneralilor, cand ierea sef la Gheazeul armatii, ori ca dadea cu jmangla la cotiile cu Nes Amigo si cartusele de Kent...
    Auzi, cica Nea Izmana a plagiat !
    Buey prostovanilor, a plagiat idiotul ala care i-a facut lucrarea, pen ca Nea Clipici nici nu stie cum i se intituleaza teza de doctorat !
    Pe pariu ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce spun eu ce "spune" EL!!!......pam pam!!

    Anonim10 iulie 2015, 14:18
    Noua lege a salarizarii va intra in vigoare incepand cu 01.01.2016.....restul e gargara:):)
    Capisci?
    DC

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    EU10 iulie 2015, 15:04
    Ai dreptul sa visezi! Dar hai sa gandim "jidaneste" asa cum s-a intamplat in cazul L. 241/2013, cand reintregirile acordate cu dreapta, s-au luat/se iau inapoi cu stanga prin neindexare. Bugetul alocat reintregirii fiind practic zero raportat la o perioada de timp, banii acordati pt. reintregire revenind in totalitate la buget prin neindexare, Si acum sa aplicam LPM, din prisma "initiatorilor". Adica, bugetul alocat platii pensiilor militarililor dupa 01.01.2016 sa fie EGAL cu cel de acum! Exact, ai ghicit! Sa trebuie sa alocam zero lei pt. ACTUALIZARE!


    Dupa cum stau problemele cu LPM, si decizia privind intararea in vigoare a Legii salarizarii o ia in exclusivitate tot Ministerul Finantelor! Intrucat la proiectia bugetara a implementarii legii salarizarii, apare si capitol distinct cu impactul asupra ACTUALIZARII pensiilor militare. Daca Legea salarizarii intra in vigoare pe 31 decembrie 2015, impactul cauzat de ACTUALIZAREA pensiilor militare, este ZERO. Numai daca Legea salarizarii intra in vigoare incepand cu minim 02.01.2016, este impact financiar provocat de ACTUALIZAREA pensiilor militare.

    Referitor la data de 01.01.2016, este cu dus intors. Daca ambele legi intra in vigoare in aceeasi zi, respectiv la 01.01.2016, Art. 60 (1) din LPM zice ca "Prima actualizare prevăzută la art. 60 alin. (1) lit. a) se realizează în termen de maximum 24 de luni de la data primei majorări a soldelor de grad/salariilor (...)". Legile intrand in vigoare simultan, practic NU exista nicio majorare a soldelor dupa intrarea in vigoare a LPM, majorarea fiind operata simultan cu intrarea in vigoare a LPM. Pt. a fi indeplinute conditiile Art. 60 (1) fiind nevoie mai degraba de o majorare a soldelor survenita dupa data 01.01.2016.

    Prin urmare e posibil sa ai dreptate cu data de 01.01.2016, dar tot sa iei plasa! Majorarea soldelor nefiind operata dupa intrarea in vigoare a LPM, ci simultan cu intrarea in vigoare a LPM.



    RăspundețiȘtergere
  15. Bine ai venit toarsu' PMT.Decat cu atatia "domni" la puscarie mai bine zicem "toarsu'".Pai nu??

    RăspundețiȘtergere
  16. PS
    Imi cer scuze fata de bloggerii corecti dar geolescu asta e de groaza!!
    Dupa ce ca spune sf-uri si tot felul de elucubratii,are si tupeul sa stearga/lase comentarii selective care ii servesc interesele.In cazul meu din 6 au fost sterse 5 si toate erau de bun simt,date spre informarea cititorilor.In schimb mi-a raspuns la un rand cu o polologhie de ma doare capul.
    Cat despre modestie cititi aici:

    Semnat: G. Olescu, un oarecare ofiter roman, in rezerva. Nu detin legitimatie de membru de partid, incat sa ma prefac ca nu observ erorile si ororile legii. Le observ insa "nemteste", cel mai probabil "defectul" fiindu-mi cauzat de faptul ca detin un banal certificat cu nr. 90 acordat de Gebirgs- und Winterkampfschule (o scoala de lupta si supravietuire in teren montan si pe timp de iarna), Germania.
    Publicat de R-26500 la 14:30

    mishto nu? are "cerfiticat" Are n'asa?.....eu am d'alea pe "timp de noapte" cu gagicile.....chiar si iarna:):)

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri