Google Translate

joi, 9 iulie 2015

Wow! Mucles PMP-istilor, ca se supara madam Udrea...! Si-o sa dati de dracu... in frunte cu Basescu!



În atenția liderilor PMP:
N-o mai provocați pe Elena Udrea!
S-ar putea să nu fie deloc bine pentru Traian Băsescu!

Marți 7 iulie 2015, ajunsă la IPJ Constanța pentru a da curs uneia dintre condițiile controlului judiciar, Elena Udrea a deplîns evidenta degradare a stațiunii Mamaia în absența mîinii de gospodar a lui Radu Mazăre.
 

Prezentă la Mamaia, Elena Udrea a adus și argumentele pentru această aserțiune, toate ivite din observațiile unui om aflat la fața locului:
„Va dau un exemplu, pana si M-ul de la Mamaia picase, acolo unde scrie Mamaia la intrarea in statiune. Si asa a ramas, asta arata dezinteres pentru ceea ce se intampla pe litoral. Probabil ca va arata din ce in ce mai rau Mamaia, pentru ca o statiune turistica presupune implicare. Sigur, modul in care domnul Mazare nu era neaparat cel pe care l-as fi folosit eu, insa dansul a demonstrat ca a reusit sa atraga din ce in ce mai multi turisti pe litoral. Acum, statiunea nu arata foarte bine si probabil ca lucrurile se vor degrada pe masura ce trece timpul. Temerea mea este ca, daca lucrurile vor continua asa, Mamaia va pierde statutul de prima statiune, din punct de vedere al numarului turistilor.”
 

Ca la un semn, mai bine zis ca la un ordin pe Unitate, publicațiile SRI sub acoperire s-au năpustit asupra Elenei Udrea atacînd-o pe motiv că laudă corupții.
Dincolo de faptul că Elena Udrea a vorbit ca un om aflat la Mamaia, în timp ce ofițerii acoperiți au scris ca niște oameni aflați în cazarma de la București, din faptul că e deplînsă degradarea unei stațiuni bine gospodărită de un primar acuzat de DNA de corupție nu înseamnă că lauzi în corupt.
 

Corupția e una și gospodărirea e alta.
Sunt două domenii diferite care nu se înfluențează reciproc.
Poți fi de exemplu un bun ofițer acoperit, dar un prost gazetar și invers.
 

La scurt timp după mînia ofițerilor acoperiți a venit mînia unui lider PMP :
„Declarațiile doamnei deputat independent Elena Udrea au fost făcute în calitate de turistă și nu reprezintă punctul de vedere al constănțenilor. Partidul Mișcarea Populară Constanța se delimitează în totalitate de declarațiile acesteia.”
 

Elena Udrea e cea care a scos la lumină acest partid, PMP, care risca să moară în anonimat dacă nu era candidata la președinție.
Fosta președintă a PMP e redusă la condiția de turistă de către un lider PMP.
Șeful Suprem al PMP e Traian Băsescu.
Partidul lui Traian Băsescu îi dă Elenei Udrea un ghiont zdravăn.
 

Ar trebui, poate, s-o deplîng pe Elena Udrea.
Știind ce știe ea, dar nu spune încă, mă tem că trebuie să-l deplîng pe Traian Băsescu.
Și așa Elena Udrea e furioasă, pentru c-a fost aleasă drept țap ispășitor pentru cei zece ani de regim Traian Băsescu, în timp ce toți ceilalți ștabi ai acestui regim, în frunte cu Vasile Blaga, o fac pe luptătorii împotriva corupției.

 
Din cîte-mi dau seama, Elena Udrea nu va rezista dacă astfel de lovituri precum cea dată de PMP se repetă și va rupe convenția care o obligă la tăcere.
Și cîte știe și nu spune încă Elena Udrea!
S-ar cuveni ca Traian Băsescu să-și sfătuiască principalii colaboratori din PMP să evite în viitor astfel de provocări prostești ale Elenei Udrea.

Sursa: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-joi-9-iulie-2015/
----------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 comentarii:

  1. Buey, caligula poternica aciulea, in Bucurestan ! Fusei cu hoasca sa-si ia niste Tampax, de aciulea de la Mol Afi, si mai-mai sa mi se stafideasca epiderma dintre picere ! Ca cu atata am mai ramas.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da cine dreaca mai ia in seama fitzele Partidului Miscarea Poponara ! Fuse si se duse, taica !

    RăspundețiȘtergere
  3. Kelemen: În SUA, am atras atenția factorilor de decizie că în România sunt lezate drepturile minorităților
    ===============================
    Buey mutule, da de faptul ca avem un presedinte einen clainen pusculitzen, ales in cel mai democratic hal posibil, ce zici ? Zgura ma-tii de hungaroid nesatul, nu vezi ca nu va mai baga nimea in sama cu ragaielile voastre aberante ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey, merg la coibar, ca sa hiu odihnit muine ! Am emotii, ca me-o baga toata doamna Lupul, de la Defece ! Asea am inteles, ca-mi baga 80% + 15% + 20%, plus ca ma scoate din criogenare, plus ca-mi da si diferentele, furate de boc (boc= cacat in linba turca) !
    Ura ! Traiasca cel mai tare prim ministru izmanar !

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne feri !
    Ioi !
    Auzi buey, prifesor dat afara de la examenul de definitivat, intrucat a fost prins copiind, cu un dispozitiv cu casti, la proba scrisa de la EDUCATIE FIZICA si SPORT !
    Va spusei eo, odata, ca romanasiu are apucaturile astea, de ciorditor-manglitor, in gena ? Ca adeneul getodacilor liberi a fost invadat, odata cu invaziile din 101-102 si 105-106, cu fel de fel de cromozomi de shmanglitori si alti makitori ?

    Auzi buey, sa copiezi la Edocatie Fizica ! Hai, parca altfel suna sa plagiezi o teza de doctorat, ca alde Viorel Dottore, ori Vice-Izmanarul, insa sa te dai cu copiute pana si la edocatia fizica....

    RăspundețiȘtergere
  6. Gata, acusica sea chear ca fug la coibar !
    Sa ne-aozim cu bine. NB la ZOO + NOO !

    RăspundețiȘtergere
  7. Moaaaama ce-mi place kestea cu "Comentatul dvs. va hi vizibil dupa aprobare" !
    Mi-l si inchipui de Don Bazile cum sta el cu picsu rosiu intr-o mana si aproba comentariile ! Ori nu !
    Treaba inportanta, bre, nu cacat !
    Ce-i misto in treaba asta cu aprobarea, e ca te face curios. Buey, oare me-a aprobat barbosu'ala comentariul...si iar dai clik !
    Gata, acu kear ca fug !

    RăspundețiȘtergere
  8. Mei, noroc c-ai aparut pe bloaga. Incepusem sa cred ca esti Iohanis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai tu,
      Buey,el este inconfundibil,unicata, sa sti!

      Ștergere
    2. Moamm,
      stai aproape, sa apara si Danila, si hailalti, de la zoo+9.
      Atunci dicstractze, cultura la metru patrat cu tona, fraticule!

      Ștergere
  9. Premierul Ponta afirmă că nu a fost de acord cu creșterea salariilor demnitarilor.
    --------------------
    Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la B1TV, că nu a fost de acord cu ordonanța prin care au fost majorate salariile demnitarilor, adoptată în ultima ședință a Executivului, condusă de premierul interimar Gabriel Oprea.

    Ponta a afirmat că miercurea viitoare va amâna intrarea în vigoare a actului normativ, astfel încât salariile președintelui, premierului, miniștrilor și altor categorii de demnitari să crească odată cu toate salariile bugetarilor, potrivit site-ului B1.ro. (continuă)

    AGERPRES / (AS — autor: Doroteea Purcărea, editor: Marius Frățilă)
    ===========================
    CORECT. O decizie justa, care evita discriminarile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Me doare la basketi ca blocheaza el "actul normativ" ! Texte !
      Mie sa-mi zica cum e cu salariile alea, de jde mii de euro, de la Hidroelectrica, Hidromagnetica si alte Conpanii de astea, care-si aduna veniturile din facturile puletilor ! Acolea-i marele jaf, nu la niste ministri cacaciosi, care se lauda cat de destepti ne-au devenit pruncii, peste noapte, de-au rupt gura targului la BAC !
      Buey, manarelile astea cu uite cresterea-nu e cresterea, e un teatru ieftin de partid ! Primul Izmanar al Tarii s-a pus bine cu grofii, iar Primul Plagiator Dottor al Tarei s-a pus bine cu pileatis !
      Manevre populiste ! Mergeti prin satele fantoma ale Romanistanului sa vedeti in ce hal traieste poporeanul: saracie crunta, betie non-stop, iar nivelul de cultura nu depaseste pragul brasoavelor vandute de pochii comunali !

      Ștergere
    2. Iar astia se joaca de-a crescutul salariilor, cu zeci de mii de lei !

      Ștergere
  10. Moaaaamaa, ce me-a bagat-o doamna Lupul dela Defece !
    Tot me-a dat, si IC si SM si 80%+15% la max, si 20% si 9%, tot, tot ! Plus restantele furate de guvernele boc (boc= cacat in linba turca), ca sa-si faca shtoarfa aia de Nuti de Curva de Plescoi telegondoala !
    Buey, ce guvern avem, ce vice premier izmanar destoinic !
    Ura. Traiasca.
    Dreptate pana la capat !

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey, am aozit ca luna viitoare se inaogoreaza primul tronson din otostrada Brasovului, aia cu masterplanul secolului ! Parca asea mi s-a parut ca a spus ministrul Ioan Rus, ala de ne-a facut, in direct, muierile curve !
    Nu ca n-ar avea dreptate cu pocnitorile, insa nu cred ca reusesc astia, pana luna viitoare !
    Poate daca se mai opereaza Dottore Plagiattore si la chiciorul alalalt si ramane, iarasi, prim ministru, primul izmanar al tarii !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri