Google Translate

marți, 4 august 2015

Zi aglomerată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pe rolul diferitelor complete au fost marţi dosarele Microsoft, Gala Bute şi cel al retrocedărilor.

... fiecare, cu nevoile sale ... caldura mare, asta e ...

Elena Udrea a cerut ridicarea controlului judiciar în dosarul "Gala Bute".

Zi aglomerată la Înalta Curte de Casaţiei şi Justiţie. 
Foşti miniştri, foşti magistraţi şi milionari au venit în faţa judecătorilor. 
Pe rolul diferitelor complete au fost marţi dosarele Microsoft, Gala Bute şi cel al retrocedărilor.




Elena Udrea a declarat marţi, la ICCJ, că a cerut ridicarea controlului judiciar în dosarul "Gala Bute". Ea spune că nu înţelege de ce i s-au impus aceste măsuri.

Eu cred că împotriva unui om, aşa cum sunt eu în acest dosar, dar prezumat nevinovată, în general, nu ar trebui să existe niciun fel de măsură preventivă dacă nu se dovedeşte în vreun fel că persoana respectivă vrea să influenţeze cursul dosarului, a declarat Elena Udrea la ieşirea de la ICCJ.

În timp ce era în sediul instanţei supreme, Elena Udrea s-a întâlnit cu Dorin Cocoş şi cu fiul acestuia, Alin, cu care s-a îmbrăţişat. Întrebată ce a vorbit cu fostul ei soţ, Dorin Cocoş, Udrea a spus că i-a urat acestuia "La mulţi ani", întrucât recent a fost ziua de naştere a acestuia.

La rândul său, fostul preşedinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, a declarat că  a "construit oameni, evenimente şi încă multe evenimente pentru ţară, iată cum sunt răsplătit pentru asta"

Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, când instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârşirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

În dosar au mai fost deferiți justiției şi fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul preşedinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea, Ştefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoş Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care inculpata îl conducea.

Elena Udrea, Rudel Obreja şi Tudor Breazu au primit arest la domiciliu în acest dosar, iar Gheorghe Nastasia și Ștefan Lungu au control judiciar.

- See more at: http://stiri.tvr.ro/elena-udrea-a-cerut-ridicarea-controlului-judiciar-in-dosarul-gala-bute_63627.html#sthash.S7c3gc0r.dpuf
--------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un comentariu:

  1. Da, da, căldură mare! De aia e bine ca ăia înpricinaţi să fie depuşi vreo 15 ani la răcoare.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri