Google Translate

luni, 12 octombrie 2015

Eugen Ovidiu Chirovici, fost Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România, celebru in Anglia... si nu numai!


Eugen Ovidiu Chirovici.
Eugen Ovidiu Chirovici este de profesie economist, scriitor și jurnalist român și a îndeplinit funcția de Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România în perioada noiembrie 2003 - noiembrie 2010. Wikipedia
Născut: 11 mai 1964 (vârsta 51), Făgăraș
 ------------------------------

Eugen Ovidiu Chirovici, un român de 51 de ani a scris prima carte care ar putea deveni un fenomen global. Cartea “The Book of Mirrors” scrisă de un român stabilit în Marea Britanie, a fost deja luată de edituri din 23 de ţări, de la unele dintre ele primind chiar şi cereri de la 11 edituri, scrie The Guardian.

După numai 3 ani după plecarea din ţară, Eugen Chirovici, a lansat un roman poliţist plin de suspans, având în centru o poveste impresionantă care va apărea pe rafturile librăriilor abia în 2017.

"Nu sunt sigur că realizez ceea ce se întâmplă. Mă copleşeşte şi este ceva neaşteptat", spune românul.

Autorul, care se semnează EO Chirovici, a semnat un contract cu prima agenţie britanică la care a încercat, Peters Fraser and Dunlop (PFD), după ce a fost refuzat de 6 agenţii americane. "Nu mi-au explicat de ce", spune Chirovici.

"Este un roman incredibil, foarte sofisticat. Nu ţi-ai da seama că a fost scris de cineva a carui limbă nativă nu este engleza", a spus Rachel Mills de la PFD, despre cartea “The Book of Mirrors”.

Sursa:  http://www.zf.ro/business-international/un-autor-roman-are-sansa-istorica-sa-aiba-un-roman-best-seller-international-la-numai-cateva-ore-dupa-ce-primul-exemplar-a-fost-trimis-zeci-de-edituri-din-intreaga-lume-se-bateau-pentru-el-14829037
-------------------------------------------------


EO Chirovici

Eugen Ovidiu Chirovici
----------------------------------------

Un comentariu:

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri