Google Translate

duminică, 1 noiembrie 2015

Club Colectiv, clubul mortii! Incredibil. IMAGINI HALUCINANTE!


Incredibil. IMAGINI HALUCINANTE!
Cum se desfăşura un spectacol în clubul Colectiv? Vezi VIDEO!
La TV-uri... se intra in 'fibrilatie'/nervozitate mare...
'Agitatie si interdictie!'... celor care vor sa vorbeasca... despre...
'Halloween' - ca sărbătoare păgână a „terorii, a fricii și a morții”......
„Biserica lui Satan”... ori... 'metal music'!...
Oare, de ce asa??? Ce vor sa ascunda? Cui serveste???

---------------------------------------------------------
 VIDEO:

  Behemoth-Blow Your Trumpets Gabriel(live @ Club Colectiv-Bucharest 21:04:2015))
---------------------------------------------------------

-----------------------------
-----------------------------------------------------------
Halloween.
’Candles and incense are burned to help the deceased find the way home.’
 ----------------------------------------

Păgânismul, ocultismul și satanismul.
Originea acestei sărbători poate fi plasată în ocultism și păgânism, iar grupările satanice, în unele regiuni, îi atașează o însemnătate deosebită. Vaticanul a condamnat sărbătoarea de Halloween, despre care susține că este „anticreștină”, fiind bazată pe un „curent subteran periculos al ocultismului”. Sfântul Scaun i-a avertizat pe părinți să nu-și lase copiii să se îmbrace în fantome și vampiri deoarece Halloweenul este o sărbătoare păgână a „terorii, a fricii și a morții”.

Un ziar controlat de episcopii italieni, Avvenire, a cerut în 2009 boicotarea zilei de Halloween, despre care a spus că este „o celebrare a groazei și a macabrului” care ar putea să încurajeze „sectele [satanice] nemiloase și fără scrupule”. Mai multe biserici din Florida au protestat în octombrie 2010 față de decorarea unui parc cu motive specifice sărbătorii Halloween, acuzându-i pe organizatori că promovează imagini ale „crimei și torturii”.

„Părintele” modern al „bisericii lui Satan”, Anton Szandor LaVey, obișnuia să spună că Halloween este una dintre cele mai mari sărbători în calendarul satanic, alături de „Noaptea Walpurgică“ sau Sabatul vrăjitoarelor, de pe 1 mai. 

Sursa:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Halloween
http://www.history.com/topics/halloween/history-of-halloween
http://www.history.com/.../hal.../halloween-around-the-world

------------------------------------------------------------- 

 EROII din Colectiv
---------------------
 UN ARTICOL IMPRESIONANT ...
 Despre Halloween, Mantre si Adio Terra! Cu plecare din Bucuresti
--------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Satanisti, talhari de toate culorile politice, o tara jefuita, distrusa pana la os si in deriva, asa ca ce sa ne mai mire? Doar o revolutie care sa eradicheze toate tarele celor 25 de ani de banditism asupra Romaniei ar mai putea salva ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ponta, după INCENDIUL din Colectiv:
    Dăm ISU putere să închidă localurile care pun în pericol viaţa oamenilor

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/victor-ponta-dam-isu-putere-sa-inchida-localurile-care-pun-in-pericol-viata-oamenilor_254663.html#ixzz3qQqDNR27

    RăspundețiȘtergere
  3. Angajații ISU George Matei și Antonia Radu, reținuți de DNA.
    -----------------
    George Matei și Antonia Radu, ofițeri-inspectori cu gradul de căpitan în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, au fost reținuți luni de procurorii militari ai Direcției Naționale Anticorupție în cazul incendiului din clubul Colectiv.

    Potrivit unui comunicat al DNA, cei doi angajați de la ISU sunt acuzați de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

    Procurorii susțin că, în perioada septembrie 2014 — primăvara anului 2015, George Matei și Antonia Radu, în calitate de ofițeri-inspectori în cadrul ISU București, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cu bună știință nu și-au îndeplinit obligațiile ce decurgeau din conținutul prevederilor legale privind prevenirea și apărarea împotriva incendiilor, deși au luat cunoștință și au constatat faptul că SC Colectiv Club SRL București desfășura activități specifice unui club fără a deține aviz/autorizație de securitate la incendiu.

    Concret, cei doi au permis funcționarea în continuare a societății în condițiile constatate și nu au întreprins nicio măsură pentru intrarea în legalitate din acest punct de vedere, aducându-se astfel atingere drepturilor și intereselor legitime ale mai multor persoane fizice și ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

    Potrivit procurorilor, deși au făcut mai multe deplasări la clubul Colectiv, George Matei și Antonia Radu nu au întocmit niciun act de control și nu au întreprins vreo măsură pentru ca SC Colectiv Club SRL să fie luată în evidență de către ISU București ca funcționând fără aviz/autorizație de securitate la incendiu, așa cum erau obligați de actele normative ce reglementează activitatea în domeniu.

    DNA arată că prin aceasta s-a asigurat obținerea unui folos necuvenit în sumă de 62.298 lei pentru SC Colectiv Club SRL, reprezentând profitul pe care această societate l-a realizat de la începerea funcționării până la data dezastrului din 30 octombrie 2015.

    George Matei și Antonia Radu vor fi prezentați marți Tribunalului Militar București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

    În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă (DIPI).

    AGERPRES/(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Claudia Stănescu)

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri