Google Translate

marți, 12 aprilie 2016

Varianta Munteanu, „o imbecilitate”! ne-o spune Deputatul PNL, Theodor Paleologu




Deputatul PNL Theodor Paleologu anunţă că nu va susţine candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, criticând în termeni foarte duri - „piramidală imbecilitate” decizia luată de liberali marţi. 


„Nu îl voi susţine pe Marian Munteanu în calitate de candidat PNL la Primăria Capitalei. Este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică”, a scris liberalul pe Facebook.


Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi, că propunerea ca Marian Munteanu să fie candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei va fi înaintată BPN, ea comentând că liberalii au avut de ales între o candidatură politică şi „un simbol politic” al societăţii civile.

La rândul său, copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat că Marian Munteanu a fost propunerea lui Cătălin Predoiu, iar comisia de unificare a PNL l-a votat cu o majoritate covârşitoare, exprimându-se o singură abţinere.

------------------------------------------------------------------------------------------

evz.ro/liberalul-toader-paleologu-face-praf-candidatura-lui-marian-munteanu-este-o-piramidala-imbecilitate-semn-ca-partidul-se-afla-intr-o-totala-deriva-morala-politica-ideologica.html
=============================================================

stiri.tvr.ro/curtea-de-apel-a-respins-cererea-pnl-de-organizare-a-alegerilor-locale-in-doua-tururi-de-scrutin_73164.html
 =============================================================

3 comentarii:

  1. Quintus: Abținerea mea la votul pentru candidatura lui Munteanu
    a fost împotriva conducerii PNL.
    --------------------------
    Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat marți că abținerea sa la votul privind validarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primăria Capitalei a fost împotriva conducerii partidului.

    http://www.agerpres.ro/politica/2016/04/12/quintus-abtinerea-mea-la-votul-pentru-candidatura-lui-munteanu-a-fost-impotriva-conducerii-pnl-20-48-36

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ajung minerii la Bucuresti chiar pasnic si civilizat e posibil sa nu fie o imbecilitate.
    Oricum e propunerea unui partid deci e treaba lor ce candidat pun. Probabil de la viitoarele mandate se cam ingradeste mult posibilitatea de agoniseala din funcții alese politic. In primul rand că se cam ternină ce se putea baga usor in buzunar, populatia devine tot mai constienta si nemultumita de clasa politica așa ca acele elemente ale statului care fac justitie in tara noastra, chiar daca sunt si ele manjite vor actiona mai energic ca pana acum. Mai intervine si coana UE care daca tot da un ban cam vrea sa stie pe ce-l da.

    RăspundețiȘtergere
  3. ☆ TEODOR ATANASIU ☆ a fost desemnat seful de campaniei pentru MARIAN MUNTEANU ♦Joi, 14 Aprilie 2016♦

    TEODOR ATANASIU, prim-vicepresedinte PNL si unul dintre greii partidului, a fost desemnat joi seful campaniei electorale a lui MARIAN MUNTEANU, candidatul partidului la primaria Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa.

    Propunerea a fost facuta de presedintele PNL Bucuresti, CATALIN PREDOIU, si a fost adoptata cu unanimitate de Biroul Politic al Municipiului Bucuresti.

    MARIAN MUNTEANU declarase cu o seara inainte la Antena 3 ca ATANASIU a fost cel care l-a sunat sa-i propuna candidatura.

    http://www.mondonews.ro/teodor-atanasiu-a-fost-desemnat-seful-de-campaniei-pentru-marian-munteanu/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri