Google Translate

vineri, 27 mai 2016

TVR versus Dragos Patraru. Starea Natiei la TVR... marti (31 mai)... va fi ultima editie! Aflati la ce televiziune... isi muta Dragos Patraru productia. UPDATE. VIDEO. Patraru despre Starea Natiei la Digi 24

 

Ultima emisiune Starea Natiei la TVR. La ce televiziune isi muta Dragos Patraru productia

 

Dragos Patraru a anuntat in emisiunea Starea Natiei din 24 mai ca isi va incheia contractul cu TVR, iar marti (31 mai) va fi ultima editie, dedicata conflictului deschis pe care moderatorul il are de luni bune cu conducerea televiziunii publice.

Potrivit unor informatii publicate de Paginademedia.ro, Dragos Patraru a semnat cu Digi 24, urmand sa realizeze Starea Natiei la postul de stiri al companiei RCS. Totusi, realizatorul de televiziune nu a comentat informatiile legate de trecerea la Digi 24.

Dragos Patraru s-a remarcat in ultima perioada cu o serie de critici dure aduse conducerii TVR si a cheltuirii ineficiente a banului public la TVR. Ultima data, el a denuntat cheltuielile paradoxale pe care le face"ultima fabrica ramasa intacta de pe vremea comunismului". Televiziuna publica este aflata oficial intr-o stare financiara precara, dar isi permite 1.700 de euro pentru a aprinde lumina intr-un studio si plateste 40 de soferi la redactia Stiri, in conditiile in care aceeasi redactie are doar 15 reporteri.

”Costa 1.700 de euro sa aprinzi lumina intr-un studio, deci e o nebunie. Exista posturi dublate, triplate. La redactia Stiri exista 15 reporteri si 40 de soferi, am innebunit. Si toti sunt rude cu toti”, a declarat Dragos Patraru, intr-un interviu acordat platformei PressOne si citat de News.ro.

Dragos Patraru: TVR are toti banii pe care si i-ar dori orice televiziune

In ceea ce priveste planul pentru intrarea TVR in insolventa, Patraru este convins ca nu banii reprezinta problema televiziunii publice: ”TVR nu are probleme financiare, pentru ca incaseaza 6 milioane de euro pe luna. La banii astia se adauga anual vreo 8 milioane de euro din publicitate. TVR are toti banii pe care si i-ar dori orice televiziune”.

Acesta pare a sti si unde anume s-a produs dezechilibrul financiar: in indexarile de salarii pe care angajatii le reclama in instanta. ”Din 2500 de angajati, 2100 au dat TVR in judecata, iar 1500 deja au castigat. Astia 1500, intr-un demers de-asta kamikaze, au executat institutia. Neinteresandu-i ca e vorba de televiziunea publica. Deci, televiziunea a fost o banca, ei si-au luat bani de-acolo, si acuma vor da inapoi cate 200 de lei pe luna.”, este verdictul lui Dragos Patraru.

Dragos Patraru, despre Starea Natiei: Un prost care sta la un pupitru face mai mult decat o redactie cu 250 de oameni

O alta problema pe care o reclama Dragos Patraru este cea a audientelor scazute pe care le fac programele televiziunii publice, o exceptie fiind emisiunea pe care el insusi o realizeaza: ”Luati-o asa: la televiziunea publica, un prost care sta la un pupitru la ora 22.30 face mult mai mult decat o redactie cu 250 de oameni. Iar noi, la Starea Natiei, suntem zece, toti”.

Patraru nominalizeaza chiar programul care ii face si lui un deserviciu, pentru ca il lasa intr-o audienta infima: jurnalul de stiri si emisiunea realizata chiar de directorul Stirilor, Claudiu Lucaci, in serile de luni: ”Exista un domn care este seful Stirilor la TVR. Se numeste Claudiu Lucaci. Are si emisiune, lunea. Stiti la ce rating ne lasa? Dupa stiri, care mai fac doar 2%, dupa aia face si-un talk-show, de la ora 21 la 22.30. Eu am intrebat daca e televiziunea lui sau a noastra, cumva. Stiti la ce rating ma lasa pe mine, care intru la 22.30? La zero. Zero pe publicul commercial”.

Sursa foto: http://www.stareanatiei.ro/

Sursa:  http://www.wall-street.ro/articol/Marketing-PR/198895/ultima-emisiune-starea-natiei-la-tvr-la-ce-televiziune-isi-muta-dragos-patraru-productia.html#ixzz49nsHSOB0
-----------------------------------------
Starea Natiei cu Dragoș Pătraru
--------------------------------------------------------------



---------------------------------------------------------------
 31.05.2016. Ultima emisiune la TVR
---------------------------------------------------------------

 http://www.tvrplus.ro//editie-starea-natiei-452261

========================================

UPDATE:

 Patraru despre Starea Natiei la Digi 24 
==============================



=============================================

3 comentarii:

  1. News!
    Sentință definitivă. Cât va sta în închisoare mogulul Dan Grigore Adamescu.
    --------------------
    Omul de afaceri Dan Grigore Adamescu a fost condamnat definitiv la patru ani şi patru luni de închisoare cu excutare, în dosarul în care a fost acuzat de procurorii DNA că a dat mită unor judecători. În acest fel, instanţa a confirmat pedeapsa primită de Adamescu pe fond.

    Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut practic pedepsele stabilite de prima instanță pentru omul de afaceri Dan Grigore Adamescu (4 ani și 4 luni de închisoare cu executare) și practicienii în insolvență Emanoil Postelnicu (2 ani și 8 luni de închisoare cu executare) și Gabriel Hanganu (3 ani de închisoare cu executare).

    Cei trei sunt obligați de instanță la plata sumei de câte 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

    În cazul lui Adamescu, din pedeapsă se vor scădea aproximativ 10 luni și jumătate, perioada aferentă reținerii, arestului preventiv (5.06.2014 până la 29.08.2014) și arestului la domiciliu (de la 29.08.2014 până la 22 iunie 2015).

    În plus, cum omul de afaceri are peste 60 de ani, există posibilitatea liberării condiționate după efectuarea unei treimi de pedeapsă. Or, în acest caz și după scăderea lunilor petrecute în arest preventiv sau la domiciliu, Dan Grigore Adamescu ar putea sta mai puțin de șase luni după gratii.

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Decizie+definitiva+Mogulul+Adamescu+merge+la+inchisoare

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci cu 6 luni de pușcărie își reperează onoarea de afacerist.
    Pagubele produse de individ și societățile sale nu le recuperează nimeni. Am ajuns în țara asta la stadiul când doar moartea mai pedepsește astfel de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  3. UPDATE. VIDEO.
    Patraru despre Starea Natiei... la Digi 24

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri