Google Translate

joi, 30 iunie 2016

Din categoria: 'nu toti suntem idioti'! Dictatura UE. Comisia Europeană nealeasă de nimeni e de părere că popoarele nu trebuie întrebate prin Referendum. Margaritis Schinas, purtătorul de cuvânt al CE, da cartile pe fata!



 
Dictatura UE. Comisia Europeană nealeasă de nimeni e de părere că popoarele nu trebuie întrebate prin Referendum. Brexit: Purtătorul de cuvânt al CE: "Cei care au convocat referendumul trebuie să tragă învățăminte, nu Comisia Europeană"

Conform Comisiei Europene "greşeala" care s-a făcut este că a fost întrebat poporul despre viitorul țării sale.

Prin urmare dictatorii nealeşi de nimeni de la Comisia Europeană sunt de părere că poporul nu trebuie lăsat niciodată să se pronunțe pe chestiunile fundamentale care îi privesc.

Cum vi se pare așa o abordare? În care câțiva puțini decid ce e mai bine şi cele mai rău pentru sute de milioane de oameni?

ÎN NICI UN CAZ NU MAI AVEM DE-A FACE CU O DEMOCRAȚIE.

"Cei care au convocat referendumul din Marea Britanie trebuie să tragă învățăminte, nu Comisia Europeană", a declarat purtătorul de cuvânt al executivului comunitar, Margaritis Schinas, care a fost întrebat care vor fi pentru Comisia Europeană consecințele politice ale votului privind Brexitul.


"Vă reamintesc că nu Comisia a cerut referendumul. Așadar, cei care trebuie să tragă concluzii din aceasta sunt cei care au convocat referendumul. Nu noi am făcut-o. Noi am lucrat pentru a crea condițiile unui acord corect, care a fost acceptat unanim de toți membrii Uniunii Europene, la Consiliul European din luna februarie, iar apoi a revenit poporului britanic să decidă. El a decis, deci cei care sunt vizați de acest proces trebuie să fie cei care să-și asume lecțiile învățate", a apreciat purtătorul de cuvânt comunitar în răspunsul dat la conferința de presă zilnică. 


"În ceea ce privește Comisia, Comisia este gardianul tratatelor, Comisia este garantul interesului colectiv. Avem o agendă politică ce a fost convenită de șefii de stat și de guvern (...) Vom urma această agendă politică și în același timp gestionăm multitudinea crizelor, una după alta. Prin urmare, suntem foarte ocupați să ne facem treaba", a mai spus Margaritis Schinas, care a reiterat că președintele executivului comunitar, Jean-Claude Juncker, nu va demisiona după referendumul în urma căruia Marea Britanie a decis să părăsească Uniunea Europeană.

 (Agerpres)

Sursa:  http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=787627&title=dictatura-ue-comisia-europeana-nealeasa-de-nimeni-e-de-parere-ca-popoarele-nu-trebuie-intrebate-prin-referendum-brexit-purtatorul-de-cuvant-al-ce-cei-care-au-convocat-referendumul-trebuie-sa-traga-invataminte-nu-comisia-europeana-
---------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri