Google Translate

duminică, 12 iunie 2016

NICUȘOR DAN, Clotilde Armand, USB & Alina Mungiu Pippidi in vizorul massmediei, retelelor de socializare. Se recunoaște implicarea Clotildei Armand în AFACERI DUBIOASE CU STATUL? Dar... ce spun/daca spun... 'otoritatile'?




Siteul Alinei Mungiu Pippidi, EMINENȚA CENUȘIE DIN SPATELE LUI NICUȘOR DAN, recunoaște implicarea Clotildei Armand în AFACERI DUBIOASE CU STATUL și înfierează proletar FLUX 24: Nu un angajat devine responsabil pentru toate grozăviile patronilor, asta e toată lighionimea, șobolănimea și viermuimea/ 2 articole de dezvăluiri publicate de FLUX 24 despre #ClotildeArmand au 7000 de share pe facebook 

România Curată, siteul organizației conduse de Alina Mungiu Pippidi, care susține USB și pe Nicușor Dan, a încercat să explice problemele de integritate ale USB și ale Clotildei Armand dezvăluite în exclusivitate de FLUX 24 recunoscând că suspiciunile publicate de siteul nostru sunt reale, dar vina ar aparține altor persoane.

Din Coaliția România Curată face parte și Nicușor Dan, plătit pe un contract din fonduri norvegiene de către Alina Mungiu Pippidi, lucru pe care fostul candidat la Primăria Capitalei l-a recunoscut într-o recentă intervenție la B1 Tv.

Într-un articol semnat de Mihai Goțiu pe România Curată, FLUX 24 și editorul său, Andrei Bădin, sunt înfierați proletar pe motivul că doamna Armand, managerul unei mari companii franceze în România, nu ar avea nici în clin și nici evident în mânecă cu implicarea multinaționalei pe care o conduce în afaceri controversate cu statul.


Romania Curata nu se referă însă deloc la afacerile rusești ale șefului de campanie al lui Nicușor Dan, Matei Păun, și nici la conexiunile cu Dan Voiculescu.

Doar două din articolele publicate de FLUX 24 în ultima săptămână pe subiectul #ClotildeArmand au avut circa 7000 de share pe facebook.

Primul dintre articole are 1498 share pe facebook. Al doilea 5239.


În acest moment toate articolele publicate de FLUX 24 pe subiectul #NicusorDan și #ClotildeArmand au fost shăruite pe facebook de peste 12.000 de persoane, iar cititorii sunt de câteva sute de mii doar pe site.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Secretele periculoase ale franţuzoaicei lui Nicuşor Dan

Nu un angajat devine responsabil pentru toate grozăviile patronilor, decretează Goțiu, uitând evident că Clotilde Armand nu este un simplu angajat, ci managerul afacerilor acestei companii, persoana care decide, semnează și răspunde.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/Franţuzoaica lui Nicuşor Dan a păpat şi banii pe studiul de fezabilitate a centurii Comarnic şi Buşteni




Clotilde Armand, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB, partidul condus de Nicuşor Dan) la sectorul 1, este implicată în multe contracte cu statul în România, în special cu CNANDR, compania căpuşată de diferite firme cu conexiuni dubioase. Clotilde Armand a obţinut aceste contracte pentru o firmă franceză pe care o conduce în România şi Bulgaria, dezvăluia FLUX 24.


FLUX 24 a dezvăluit și implicarea Clotildei în afacerea Bechtel.

Clotilde Armand este general manager al Egis Romania, Egis Bulgaria,  EGIS INTERNATIONAL SA.

Asemenea manipulări prind într-o țară în care totul e relativ și nu există valori și criterii recunoscute, drept pentru care, dacă ești angajat într-o corporație ești de vină pentru tot ce face corporația, mai spune avocatul Clotildei Armand, omul Alinei Mungiu Pippidi, Mihai Goțiu.

Din orice se poate face o ”vină”, nimeni nu e ”curat” în relativismul ăsta și e dureros când oameni de bună-credință cad în asemenea capcane, fără să conștientizeze că, inevitabil, fiecare face parte din vreuna dintre categorii, așadar, fiecare la rândul lui e ”vinovat” de ceva…, recunoaște Goțiu.

Asta e toată lighionimea, șobolănimea și viermuimea de care vorbeam la început, ale căror armate își foloseau ghearele, colții și otrăvurile să-și dispute, între ele, teritoriile și mucegaiurile beznei, și care-au făcut brusc front comun îngrozite de ideea că ar da lumina și aerul proaspăt peste ele. 

Că, până la urmă, Cazul Clotilde Armand nu e despre Clotilde Armand, ci despre democrația din țara asta și despre noi – cât suntem dispuși fiecare să ne implicăm, să ne riscăm în lupta cu armatele puturoșeniilor și, în cele din urmă, să mai schimbăm câte ceva în țara asta, mai decretează vitriolant angajatul Alinei Mungiu Pippidi.

Sursa:  http://www.flux24.ro/siteul-alinei-mungiu-pippidi-eminenta-cenusie-din-spatele-lui-nicusor-dan-recunoaste-implicarea-clotildei-armand-in-afaceri-dubioase-cu-statul-si-infiereaza-proletar-flux-24-nu-un-angajat-devine-re/
--------------------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Clotilde Armand după ce a încasat 50 milioane de euro de la Bechtel: REGRET.
    ---------------
    Clotilde Armand, candidata USB la Primăria Sectorului 1, mărturiseşte că regretă contractul încheiat de statul român cu firma americană Bechtel. Precizarea vine în contexul în care FLUX 24 a dezvăluit, în campania electorală, că firma franceză pe care aceasta o conduce a încasat peste un 200 de milioane de lei pentru supravegherea lucrărilor la Autostrada Transilvania, transmite Digi 24.

    „Eu regret foarte mult acest contract cu Bechtel, noi ce am făcut este să verificăm că Bechtel face lucrări de calitate şi cantităţile sunt corecte. Regret acest contract, noi am apărat interesele românilor. După ce s-a reziliat contractul cu Bechtel erau multele de făcut. Erau 900 de contracte de chirii pentru organizarea şantierului. Era de făcut inventar pentru tot ce era acolo”, a spus Clotilde Armand la emisiunea „În faţa ta”.

    Clotilde Armand este director al Egis România din septembrie 2013. Prin contract cu CNADNR, firma franceză a supervizat lucrările executate de Bechtel. Pentru serviciile sale, Egis a încasat peste 213 milioane de lei. Contractul său s-a derulat şi 15 luni după rezilierea înţelegerii dintre statul român şi Bechtel. ... ... ...

    http://www.flux24.ro/clotilde-armand-dupa-ce-a-incasat-50-milioane-de-euro-de-la-bechtel-regret/

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai, mai,mai...
    dar ce coincidenta!
    Cum drac se intampla ca tocmai 'astia'... care ne vor neaparat/aproape cu forta binele... sa fie implicati... la 'suptul' din greu... al banului public? Zau asa... ma pun pe ganduri... Clotilde Armand, cu toate neamurile tale... m-ai convins!
    Sa stai pe aproape! Mai stii? De nu curge... poate pica!

    RăspundețiȘtergere
  3. ha,ha,ha...
    In combinatie cu PNL-istii... vrea sa ajunga... Vice-Primar la Sectorul 1.
    Ce spuneam eu?...'Sa stai pe aproape! Mai stii? De nu curge... poate pica!'
    ------------
    Clotilde Armand a ales - va fi consilier local la Sectorul 1 al Capitalei
    -----------------------
    Candidatul USB la Primăria sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a anunţat marţi că a ales să devină consilier local la Primăria sectorului 1, ea având de ales între acest mandat şi cel de consilier general al Capitalei.

    ''Am primit acest certifcicat care spune că am fost aleasă consilier în Consiliul Local al sectorului 1. Să ştiţi că am semnat declaraţia care spune că am ales mandatul de consilier al sectorului 1 şi nu mă voi duce la Consiliul General al Primăriei'', a declarat Clotilde Armand într-un filmuleţ postat pe Facebook.

    Ea mai spune că va milita pentru transparenţă. ... ... ...

    Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/clotilde-armand-a-ales-va-fi-consilier-local-la-sectorul-1-al-capitalei-15486431

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri