Google Translate

marți, 21 februarie 2017

Liberalii si mafiotii lor se bat pe bani

Penelistii nu se incaiera in prezent doar pe functii de conducere, ci si bani. Pe banii avansati de ei in campania electorala si de la care ar putea sa-si ia acum adio, mai exact.
------------------------------------------

Combinatia cu Felix Tataru i-a adus pe liberali in situatia de a fi si batuti, si cu banii luati
----------------------------------------
Pentru ”reusita” de a ajunge un partid vai mama lui, de doar 20%, liberalii i-au platit o caruta de bani celebrului Felix Tataru. Respectiv 327.000 de euro – contravaloarea productiei audio, video, digitala si pentru retelele sociale folosite de PNL in campania de la parlamentarele din 2016, plus comisionul agentiei GMP Group conduse de Tataru. Ca liberalii au obtinut praful de pe toba contra gramezii de euroi nu mai conteaza, important este ca suma a fost platita cu banii stransi din donatii, cotizatii si imprumuturi acordate partidului de catre candidati PNL pusi pe locuri eligibile (exemple concrete: Vasile Varga – un imprumut de 45.000 de lei, Catalin Predoiu – 36.000 lei, Ovidiu Raetchi, Mircea Cazan, Mara Calista si Cezar Preda – fiecare cate 63.000 lei etc).
 

Imprumuturi care urmau sa fie returnate dupa ce AEP deconta partidului, conform legii, sumele cheltuite in campanie. Problemele au aparut dupa ce Tataru si-a luat banii si a plecat fluierand cu basca pe-o ureche, incantat probabil de treaba facuta, iar liberalii au ramas sa depuna documentele justificative la AEP. Misiune ratata cu brio de Gheorghe Falca (fostul sef de campanie al PNL), Ilie Bolojan (secretar general al partidului pana dupa alegeri) si mandatarul financiar al PNL pentru parlamentare, din moment ce s-a descoperit ca firma lui Tataru nu are documente justificative pentru facturile platite de filialele PNL, ci doar pentru acelea platite de la centru.

Rezultatul: AEP cere PNL-ului noi documente clarificatoare, iar daca liberalii nu vor putea sa lamureasca, cu acte, lucrurile, risca sa nu li se deconteze banii cheltuiti in campanie. Sau altfel spus, liberalii vor ajunge ca intr-un banc celebru: si batuti si cu banii luati.
-------------------------------------------------
”PNL este condus de o gasca de mafioti”
-----------------------------------------------
Cum un necaz nu vine singur niciodata, liberalii au fost acuzati in aceste zile de o veche colega a lor (Mariana Caju, membra a PNL din 1990 si fost presedinte interimar al CJ Brasov) ca se lasa condusi de ”o gasca de tip mafiot” echivalenta cu celebra Cosa Nostra.  O grupare ”de proasta calitate” care doar mimeaza lupta anticoruptie si care a tinut pumnii Ordonantei 13, doar-doar aceasta va putea scapa cu viata. N-a fost sa fie, Mariana Caju a demisionat iar liberalii ramasi sub steagul PNL (si neluati cu japca de DNA) se vor ciomagi in continuare pentru bani si functii, chiar si in cazul in care partidul va ajunge la 10%. De data aceasta pe mana proprie, fara ajutorul expertului Felix Tataru.
---------------------------------------------
Sursa: http://www.national.ro/news/liberalii-si-mafiotii-lor-se-bat-pe-bani-572845.html/#ixzz4ZMBMavW4
--------------------------------------------------------------------------

55 de comentarii:

  1. Am venit cu Buna Dimigreatza, cracanatilor !
    O zi mirobolanta de mercuri, tutulor !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  2. In Romanistan nu exista politica liberala. Exista doar gargara cu un usor damf liberal, facuta de niste fosti comunistoizi ratati. Ca sa nu mai zic de creatura aia de Penele, cica partid istoric, care-i un fel de terci din pedelici, penelici si alti dezertori oportunisti de pe la alte partidulete de cartier !
    Huoooo !
    Traeasca cei buni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese:in ritmul acesta si cu laberali mascati alde C.Prizdoiu, Muica Dacovrei si alti Limbriceni, partidul va hi ingropat alaturi de fratele mai mare, PNTCD ! Oricum, partide de astea care or tras cu bombardeaua dupe tarani in 907, ori or puscat la muncitori in 33 ca la vanatoarea de potarnike, nu au ce cauta pe scena politica !
      Traeasca si infloreasca FSN-PSD, continuatorul adevarat al Pecere, unicul partid adevarat care ne-a lasat 9 multe buneciuni, cacum ar hi: Transfagarasanul, A1,A2, zeci de hidrocentrale, dintre care aea de la Vidraru=unicat in mUE, Canalul, Metroul, Combinate siderurgice cu peste 700 de mii de ingineri, maistri si muncitori calificati, Casa Poporului, mii de blocuri adevaracioase si nu cacaturi de astea din gips-carton, flota, armata puternica si bine dotata pentru vremea respectiva, combinate si mii de fabrici, centrala atomica, irigatii performante, etc si bla-bla-bla !
      Jos rejele tradator ! Huoooo !

      Ștergere
  3. Hop, hop, hop, mafeotii laberalo-pedelici o ea la ceok !

    RăspundețiȘtergere
  4. Fusei si eo sa ma interesez, la Pulano 10 Intercraci-redefinit CufuRez, daca ne-o mai baga si luna viitoare, tot asa crescuta si m-or somat bagabontzii sa-mi luminez fatza ! Basca parole, cenepeuri, nume dinainte de casatorie, grupa sanguina...
    Ce oameni bre, ce oameni ! Am loat si eo legatura cu pretinu meu Domnu Don Cur de Leu, care mi-o esplicat ca acolea, in clubul lu'CufuReaza, mai intra doar bahshtanii cu sange albastru, care stie sa ventuzeze gaozul sefulu !
    Uai, care esti mai cetit, ne-o mai baga ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma uitai nitzel ce se mai intampla pe la meapeneul patriei siiiii...sa vezi frac-miu ce ditamai sef are acusica sa, cea mai cea structura- adica departamentul pentru politica de aparare ! Ca sa faci politici de APARARE cu un padurar, care mai ieri-alaltaieri ne speria in direct pe teveu, ca ceriul patriei e cutreierat zilnic de ozenee rusesti neidentificate si ca de asta ne trebo Ef16, inseamna ca trebo sa ai mult curaj in putza !
    Las ca stiti voi cine-i personagiul, fost absolvent cu diploma de merit la Stefan Gheorghiu-clasa dr. Gh.Ghe.Dej ! Da buey, domnul de ne-a zapacit cu expresia aia cu trupurile moarte si neinsufletite ale cadavrelor decedate! Ma rog, am citat din memorie, da cre ca-s pe aproape !
    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: da, oricum, sa zicem ca e mult mai cul ca la fratii de la MIRA, care si-au tras secretar de stat (peste Arafat) un lt.col. care, pana mai ieri-alaltaieri ciufulea franzela cu soferii, prin curtea militiei !
      Aferim ! Imi si inchipui cum ii ia la shtanga pe ditamai kestorii, aia cocosati de atata lupta cu dusmanul de clasa !
      Ioi !

      Ștergere
  6. Am venit cu noapte buna, cracanatilor !
    Pace voo supt cashketa !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sase case frumusele, aveau balcoane mici.
    S-a dus una in instanta si-au ramas doar cinci !
    ================================
    Asa imi place mie sa mai recit cateodat, inainte de colcare !
    Asteptam cu interes si ultima strofa, ca in 10 negri mititei.
    =====================================
    Doua case frumusele, loate d-ampula,
    Una a ars din temelii, s-or ramas doar...
    UNA !
    ==========================
    Ioi, Doamne feri, ce talent m-a palit peste mestecatoare !

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici n-am apocat sa ma obisnuiesc cu zguvernu ista nou, ca-l si remaniaza prim-ministrul Zdragnea ! Fro doi or fugit, fro doi s-or speriat cand or dat de Cosa Nostra si Yakuza de prin ministere, fro doi or demisionat...
    Pfoai, de la un ciclu electoral la altul, tot mai mult rahat !
    Cu cine sa conduci bre, cu prifesori care habar n-au ce-i aia abrogare si ce-i aia prorogare ? Cu tipografi care s-or ocupat cu inscriptionari de ocazie pe cestile de cafea si pe tricoaie ?
    Haidi bre, ma LEȘi ?
    Totusi, ca sa nu hiu ingrat fata de partidu care mi-a reparat onoarea si demnitatea, pana la capat, eo zic ca doamne feri sa nu cumva sa ne trzim pe la butoane cu alde Plicusori Danii, de la Uimiti Scalpam Romania, ca kear am futat-o'n fericire !
    Aferim !
    Traiasca ai nostri !

    RăspundețiȘtergere
  9. NB la ZOO+NOO+APVp !
    Fug la coibar, ca la noo se da stingerea ! Nu de alta, da vreau sa-mi vad si eo recalcolata, cu okii mei, akeas, si nu recitata prin nush ce saloane de reanimare !

    RăspundețiȘtergere
  10. Am venit cu Buna Dimigreatza, cracanatilor !
    O zi mirobolanta tutulor. Pace voo supt cashketa !
    Ura !

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa ne radem cu Ilievici si Alexandriev, de la Asociatia Nationala a Comunistilor Militari de Rezerva si Retrasi (ANCMRR):
    ===================================================
    "Acestea sunt numai câteva elemente care ne pun pe noi, membrii Asociației Naționale a Comunistilor Militari de Rezervă și Retrasi , în situația de a ne poziționa ferm și să dezavuăm manifestările stradale neautorizate, așa-zis spontane, organizate și manipulate de către interese străine de neînțeles pentru noi, care prin virulența discursului și a atacului la instituțiile fundamentale ale statului au fost disproporționate ca amploare și mai ales ca motivare în raport cu obiectul protestului."
    ========================================================
    Pai, n-asa ? De "neinteles pentru noi" or fo si miscarile stradale din 89, care, intr-un final, or dus la o lovitura de stat si la inlaturarea unui regim ales, n-asa, tot democratic !
    Va mai aduceti aminte, dupa ce a inceput rascolutia la Timisoara, cum infieram, cu manie proletara, prin unitati, actiunile iresponsabile si destabilizatoare, manipulate de agenturili straine ?
    Moaaaamaaa, ieream la CIT pe vremea aia si, ca un gargaragiu bun ce ieream, m-a insarcinat organu sa iau cuvantul, la Marea Adonare Generala a personalulu, ca sa infierez actiunile rasculatilor ! Si, cine credeti ca conducea balamucul de atunci ? Pai, cam tot mosnegii astia, care manaresc cu succes puzderia de asociatii, ligi si sindicate militare, de zici ca-s mai tari chiar si decat Cristofăr Lambert, ala de-o jucat in Hailander-first part.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am oitat sa va dau lindiku:
      http://ancmrr.ro/comunicat-nr-2-din-31-01-2017-4/

      Ștergere
    2. Pese: insa, tre sa recunosc ca e curajeosi mosnegii, de au tupeul sa se dea la gatzii Comandantului Suprem al Fortelor Armate ale Republicii (ma rog, ce a mai ramas din fostele Forte Armate):
      Eote bre, ce manie proletara are in ei bolsevicii gonflati cu compresorul de aer de 14 bar:
      ==============================================
      "În acest sens ne exprimăm surprinderea și dezaprobarea fermă pentru implicarea, în afara cadrului legal constituțional, de la cel mai înalt nivel în derularea manifestațiilor stradale. Totodată ne exprimăm dezamăgirea că cea mai înaltă autoritate militară a statului român, care exercită funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate dă girul și se poziționează ilegal, în detrimentul calității sale de Comandant al Forțelor Armate."
      ============================
      Ici sea trebo sa le dau dreptate. In loc sa hie disciplinat, vertical si responsabil, sefu al mare se da pe mitingeli ! Pai ce pula noastra (ca a mea e moarta) sa mai zicem de toa lent Alexandru Gheo, ala de-a esit in Peatza Rascolutiei, ca vsa-i dea in gat pe mafioti ?
      Huo ! Traiasca !

      Lindikul: acelasi.

      Ștergere
  12. Cum a fost deschisa sesiunea din 23 febroari 2013
    =========================================================
    Anonim23 februarie 2013, 09:23
    Neata Buna la Zoo + 9! MaiMucea nu uita de oua!

    Răspundeți

    Anonim23 februarie 2013, 10:01
    Te-ai spalat pe dinti mai jegule,vad ca ti-ai uitat pasta in tub,vino si-o extrage.

    Răspundeți
    Răspunsuri

    Anonim23 februarie 2013, 10:15
    Ce pacat ca dintre ma-ta si un bou a iesit un biet bardou!

    Răspundeți

    Anonim23 februarie 2013, 10:12
    Dormiti --tu-va in dinti ! L-at lasat pe Dobritoiu cu gura cascata sa latre la ..luna!!

    Răspundeți

    Anonim23 februarie 2013, 10:15
    Bună zua, apeviștii pulii!..tu-vă-n dinți!Ca la Mehedinți,/Ia nu mai pozați în sfinți!

    Răspundeți
    Răspunsuri

    Anonim23 februarie 2013, 10:16
    Sa ne sugi -ULA murdara de KK dupe un sext la busi!!
    ============================================================
    Dupe care se trecea serios la analize si comentarii stiintifice, pertinente si cu o bogata incarcatura emotionala !
    Ce vremuri bre, ce vremuri !

    RăspundețiȘtergere
  13. Buey, sa nu oitati ca muine e Dragobetele, fiul lu Baba Dochia, fiica lu Decebal si gagica lu Traian !
    Conform traditiei noastre, sa nu uitati de flori pentru babatai si, mai ales, sa le trajeti cate un mozol poternic, ca sa nu ramaie singure tot restul anului !
    Atentie, sa nu le dislocati placile din Fixodent !
    Merje kiar administrat si cate un toc de pula, pentru cine mai dispune de toc !

    RăspundețiȘtergere
  14. Bucurestanul a devenit al treilea cel mai aglomerat oras din lume ! Aglomerat ca trafic urban. Deci, cel mai jegos oras din tara si din toata mUEa !
    Pai, daca ma uit la masinile din jurul bloculu, mai multe sunt din provincie. S-a umplut blocul de kiriasi, veniti de te miri unde, de dau cu carca la stapanii multinationalelor. Si, daca stau cate 3 intr-un ap., apoi toti 3 au cate o masina, sau kiar doo, cate unii, una fiind de la firma !
    Sa-ti futi cristosu ! Daca te mananca in cur sa te duci la gara, dupa hoscaita, cand te intorci, MUMU loc de parcare ! Doar daca procedezi ca unul de pe la 6 (cam prostan de felul lui) care-si lasa nevasta pe locul de parcare, cat este el plecat cu masina pana peste drum, ca sa-si ia supozitoare pentru hemo !
    In rest, cu sau fara trafic auto, la orele de varf ai sansa s-o mierlesti si la metrou, si la 385, ori chiar facand slalom pe trotuare, printre mormanele de gunoaie, zapada cimentata, potai futacioase imbarligate si tigani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In fata Bucurestanului cocalarizat cica se mai afla (pentru scurt timp) doar Bangokul si Siudad de Mehico !
      Ura ! Pe pariu ca, in nici 5 ani, le dam si astora muie ?

      Ștergere
    2. Pese: asta este rezultatul politicii inteleapte a derbedeilor care s-au facut ca fac cate ceva p-aciulea, dupa lovitura de stat din 89 ! Milioane de capsunari, iar medicii si inginerii de top fugiti cu zecile de mii in cele tari, ca urmare a devalizarii economiei nationale !
      Si cand ma gandesc ca Ceasca a fost ciuruit, cica pentru subminare !

      Ștergere
    3. Pese: iar ce a mai ramas prin colonie, a dat navala in Bucurestan. De bine-de rau, p-aciulea mai gasesti cate un post liber de paznic la mol, ori de agent de vanzari saibe si piulite onlain, ori de sclav la o multinationala.

      Ștergere
    4. Pese: nu va ganditi la posturile bune, ca alea e pentru Ebe, beizadele si clicile de partid ! Pai, unde credeti voi ca va treziti, ici sea ?

      Ștergere
  15. Doamne feri !
    Dintr-o regretabila greseala de eroare nimerii pe nush ce blog de (b)elita, unde dadui de-o veche lighioana burdihanoaso-libidinoasa !
    Cum care ? Haidamacu ala de Hurziceni care, numa acusica cativa ani in urma, cand mai toti isi plangeau de mila pe ici sea ca le-a belit-o boc (boc=cacat in linba turca), el se lauda in sus si-n jos cu gonflajul nesperat pe care i-l adusese contributeala !
    Acusica, dupe ce a fost reasezat in banca lui, corespunzatoare unui fost secretar beobe partid pe elicopter (si gazator sef gandaci Colorado), balabusta tipa ca un scapete, instigand la razmerita.
    Vezi sa nu !
    ==============================
    tigri222 februarie 2017, 16:28
    @Wei frati / dusmani(brothers / enemies) de acu'nainte alegeti, ori va ascundeti ,precum strutul, cu capu'n gunoi ori iesiti cu saghiili sa nimiciti dusmanu'ista , care va uraste din inima ;guvern, Sparlament, president in frunce cu capo di tuti capi mafiei COLIBA NOSTRA. Daca sunteti gomosi si mandri stati acasa cu tarushu intre dinti si scaprpinati blana mandri, daca mai aveti demnitate si vreti sa fiti respectati iesiti la drumu'mare cand veti fi chemati sub flamura. Asa sa va ajute D-zeu!
    =================================
    Mai pe scurt, ma fut pe flamura ta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: bai nea osanza, da cand lu'nen-tu Dogaru ii inghetau mucii, la propriu, in Piata Victoriei, incercand sa se faca auzit cumva la ce bataie de joc sunt supusi militarii, fara incetare, tu unde zda ma-tii ai fo ? Ca te-ai laudat o luna ca ai sa te rupi in figuri la miting, iar cand o fo sa fie, te-ai dat lovit la sacaz, pe motivul ca nu-i de nasul tau !

      Ștergere
  16. Incepand cu 1 martie, prin politica luminoasa si vizionara a zguvernului Ciolanos, indemnizatiile pentru insotitorii celor bolnavi de sindromul Daun e bai-bai !
    Cata minte iti trebo ca sa iei banii de la niste nefericiti ai soartei si sa lasi milioane de ajutoare sociale la toate borataniile, care nu vrea sa munceste !
    Pai si e normal ca pe Marele Marmelada, care na avut el treaba cu copiii in viata lui, sa-l doara la shapka de politicile tehnoretardatilor !
    Huoooo, re-ati ai dreaq de cretini !

    RăspundețiȘtergere
  17. Dadui si eo drumul oleaca la teveu, casa ma relaxez si, cat pe ce sa fac apoplexie nervoasa ! Pai, cum dreaq sa nu te bage in depresie stiri de genul: si-a injunghiat iubitul de 18 ori; cand s-a trezit s-a prezentat la militie si a marturisit ca si-a ucis copilul, de 3 luni; dupa cve i-a dat matele afara, i-a taiat si capul !
    Doamne feri ! Iar niste idioti, pusi pe post de comentatori, ne atentioneaza despre criminalul autodenuntat ca "Daca va fi gasit vinovat, risca sa stea jde ani dupa gratii" !!!
    Adica, omul vine la organ si se autodenunta ca el a inhipt laleaua-n branza, fara nicio remuscare, preda si arma crimei si toate probele, iar televiziunile ne atentioneaza ca risca ceva parnaie, numai daca va hi gasit vinovat !
    Asa o hi, nu zic, insa astea nu sunt stiri de ore cu audiente maxime ! Da si tu in PLM lucruri insufletitoare, angajatoare, mobilizatoare despre depasirea planului cincinal, despre cresterea exporturilor la ceapa de Buzau cu peste 50 la 100, despre concursurili patriotice "Scara mea e ca o floare" *), etc, etc., ca sa se simteste si omul bine !
    ==============================
    *)-scara de bloc P+8

    RăspundețiȘtergere
  18. NB la ZOO+NOO+APVp !
    Si nu uitati ca MUIne e Dragobetele si se necesita frun mozol, ceva, cu hoshcaitele !
    Traiasca conducerea !
    Jos cei rai !

    RăspundețiȘtergere
  19. Buei perfuzie, stinje luminile cand iesi. No, mirasa a Corega si a fasole saltareata.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am venit cu Buna Dimigreatza, cracanatilor !
    O zi mirobolanta tutulor !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  21. Salariile marite, DIN NOU, in invatamant ! Nu conteaza la cine s-au marit, ci conteaza ca s-au marit, iar si iar, tot in invatamant !
    Armata - PULA ! Pai, si normal, n-asa ? APVp are ceoku mic si ei n-are cum sa joace la santajare, ca dascalii care nu mai inchide mediile analfabetilor, ori ca metrorexul care paralizeaza Bucurestanul, ori ca moasele care nu mai merge la nascatori !
    Acu, eo nu zic ca n-ar merita si ei acolo de-o maslina, ca si asa munceste din greu ca sa ne ingroase randurile de alfabeti, ce ne vor conduce destinele in viitor...

    RăspundețiȘtergere
  22. La Molti Ani de Dragobete !
    Ma duc sa fac un secs neprotejat cu hoshcaita, ca sa-mi mearga bine tot anul !
    Ioi, parca o si aud: scoate-ti placa din pahar, musca-ma si fii vulgar !
    Gata, fug la mozol, ca asa se necesita de Zioa Iobirii !

    RăspundețiȘtergere
  23. Pace voo supt cashketa, cracanatilor !
    O zi mirobolanta tutulor !

    RăspundețiȘtergere
  24. Am venit cu Buna Dimigreatza, cracanatilor !
    Pace voo supt cashketa !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  25. Transmiterea unui imobil din Olănești din administrarea RA-APPS în cea a SRI s-a făcut cu încălcarea unei hotărâri judecătorești
    lindikul: http://www.agerpres.ro/justitie/2017/02/25/ccr-transferul-unui-imobil-de-la-ra-apps-la-sri-s-a-facut-cu-incalcarea-unei-hotarari-judecatoresti-16-40-02

    ====================================
    Asa, siii ? Ca m-am saturat de atatea constatari sterile, gen ca ala a incalcat, celalalt s-a cacat pe ea de hotarare, altul ca si-a bagat 1 si1/2 picioare in nush ce lege, etc si bla-bla-bla !
    M-as hi asteptat ca articolul sa-i atentioneze pe borfasii patriei, care se pisa in ele legi si hotarari judecatoresti, cam ceva de genul: dupa ce au incalcat o hotarare judecatoreasca, transferand ilegal o cladire din patrimoniul lu RAPPS, in cel al Serei-Falanga a 5a "Okiu si Tinpanu", iX, Ygrec si Zet au ajuns pentru 3jde zile la beci si, dupe ce vor hi futati in gaoz, vor hi tranferati la ocna, la macinat bulgari de sare, pe perioade cuprinse intre 6 si 8 ani !
    Ia sa vezi nineaca, dupa fro 3-4 ani de masuri de astea, facute publice in fiecare seara la emisiunea "REFLECTOR", difuzata pe toate posturile de stiri la ore de audienta mahimo, cum o sa se reduca numarul de bagabonteli de astea, facute in dispretul total al legii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi la astia cum au motivat bagabonteala !!!
      ===============================

      "Ordonanța de urgență viza transferul fostei reședințe a lui Nicolae Ceaușescu de la Olănești, precum și a terenului aferent, fiind motivată prin "necesitatea luării unor măsuri necesare pentru asigurarea desfășurării în condiții optime a activităților specifice ale Serviciului Român de Informații", conform notei de fundamentare."
      ====================================
      Cica "necisitatea unor masuri necesare" bla-bla !
      Pe pariu ca astia care or compus bagabonteala or fo, in epoca de vesela amintire, printre cei mai merituosi securisti, adica din randurile celor care se ocupau cu intocmirea materialelor pentru sedintele comitetului de partid pe unitate cu activul ?

      Da, de fapt ce sa ne mai miram. Svaihopfer Industri ne jefuieste padurile cum vrea mushkiu ei, iar organu nostru n-are treaba ! Stiti voi care organ, incepand de la Marele Marmelada si pana la padurarul sef, care a inceput sa faca gatzi acuma, ca sa se anuleze legea aia cu amenzi masive, daca te prinde cu copacul jefuit !
      Adica, cum ar veni, eo tot am sa jefuiesc, insa ma nemultumeste cuantumul amenzii, care-i prea mare ! Deci, sa facem amenzile cat mai mici, ca sa putem traieste bine toti: si ala care ciordeste, si organu care pazeste !

      Ștergere
  26. In sfarsit, am ajuns pe primul loc in mUE+restul Europei si la nr.de fete minore care nasc !
    Urmaresc de multa vreme acest sobect si aveam mari emotii ca nu o sa reosim !
    Dar, iata, detinem primul loc, cu fro 16 mii si ceva de fetiscane, care si-o trag ca epuroaicele, ramanand bortoase inca de pe la 14 ani !
    Cauza ? Desigur: lipsa educatiei, atat din familie, dar mai ales la scoala !
    Pai cine PLM sa te mai educe la scoala ? Ca astia de-au ajuns dascali in ziua de azi sunt aproape analfabeti ! Ce, va faceti ca nu stiti ca spre liceele pedagogice mai merg doar ciurucurile si ratatii ?
    Iar pe partea cealalta, zguvernu le tot mareste salariile !
    Buey, puteti sa le dati si cu var gardurile scolilor, ca tot un rahat e !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, vazurati episodul ala din "Las Fierbinti" in care Geanina, ori Aspirina, ca nu mai tin minte, ajunsese prifesoara de chimie, la scoala din sat ?
      Exact asta este realitatea, prin scolile romanesti. Cu cateva exceptii, de prin marile orase.
      Scoala de renume dintr-o localitate cu fro 4000 de locuitori, spre care migrau si copiii de prin satele vecine, in care invatau fro 350 de elevi, a ajuns, de cativa ani buni, sa mai scoata cate 6-8 prostovani, in promotiile de clasa a 8a ! Cei care au migrat la capsuni si-au loat copkiii cu ei. Femeile care nasc in strainatate isi dau odraslele la scoli p-acolea ! Prin sate or mai ramas betivanii si muncitorii cu ziua (tot un gen de betivani, ceva mai activi). Asa ca, e usor de concluzionat, despre ce vorbim noi aicea !
      Jale, buei, jale !
      Pe mine ma doare la bashketi. Pot spune ca am avut privilegiul sa am conducatori si sefi de sefi adevarati ! Insa, vai de generatiile ce-or sa vina !
      Sa fie clar ca valorile, geniile, mintile sclipitoare nu vor ramane pe plaiurile astea, sa fie bataia de joc a derbedeilor de se fac ca fac cate ceva p-aciulea !

      Ștergere
    2. Pese: si, dupe ce veniti de pe la peatza, sa-mi omblati oleac la creatza !

      Ștergere
  27. Am venit cu Noapte Buna, cracanatilor !
    Pace voo supt cashkete si vise fromoase !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si hop, hop, hop, intreaga asistenta sinpateca sa me-o ea nitel la ceok !

      Ștergere
  28. Am venit cu Buna Dimigreata, cracanatilor !
    O zi mirobolanta tutulor !
    Si hop, si hop...

    RăspundețiȘtergere
  29. Ia uzi:

    Despre taloanele de pensie emise de Casa de Pensii a MAI
    Din considerente legate de nerespectarea obligatiilor cuprinse in contractul incheiat intre MAI si Posta Romana, rezervistii din MAI nu au primit, din decembrie 2016, taloanele de pensie.
    MAI anunta ca taloanele vor fi trimise in luna martie, inclusiv cele restante.

    Sursa: SCMD (Socetatea Comunistilor Militari Disponibilizati)
    ================================

    Abureli. Nu din caoza asta nu s-au trimis talonurili, ci din caoza de incompetenta. Slujbasii buni s-au tirat, ori s-au pensionat iar MIRA a ramas cu ciurucurile, alea care au fost duse in spate, ani la rand, de catre meseriasii ministerului ! La un meserias din asta, existau cate 3-4 capuse. In special cotzoharle si pitzipoance !
    Acu, s-au ars !

    RăspundețiȘtergere
  30. 167.000 de ha de padure "pierduti" in instanta de catre BOR(ati) ! Padurea trece, inapoi, in patrimoniul Rom Silva, pentru a hi praduita, ca la carte, de Fritz si Frantz de la firma ostriaca Klauswainhopfer Industri !
    Un lighean, rapid, ca ma borasc pe mine !

    RăspundețiȘtergere
  31. Buey cracanatilor, sa nu oitati de martisoare pentru hoshcaite !
    Pe vremurile de vesela amintire eseam la o crasma, faceam un dans murdar, apoi un secs nebun...ce mai martisoare bre, ce mai martisoare !
    Acu, secsul s-a dus dreaq, ca-mi plesnesc fortonasele, dansul murdar ar hi egal cu Ghencea 3, iar de crasma...nici nu poate hi vorba, ca nu ma primesc astia in pantaloni de trening, cu geaca de la drepturile de echipament, shapca de cocalar cu inscriptia NY si cu pantofii cu gaorele de la promotie !

    RăspundețiȘtergere
  32. O zi de Martisor mirobolanta tutulor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amintiri:

      MPT cu O|O bleaga1 martie 2014, 20:53
      Pese:
      Azi, in zi de Martisior
      Sa-mi loati pixu la omor !
      Si cu mana si cu ceocu,
      Dupe cum aveti norocul !
      ==============================

      Din fericire, versurili e valabile si pentru aceasta zi de 1 Marte !

      Ștergere
    2. Pese: biansiur ca, dupe asa orare fromoasa, or venit si moltomirili :
      =========================

      Anonim2 martie 2014, 02:45
      Scoalâ MPT câ-i trii, ca di sulâ sâ ma ţîi! Iel şî pi Cezărelu, sâ-l belescâ pi ăl" kelu! Haida, haida..!

      Răspundeți

      Anonim2 martie 2014, 11:52
      `Neata! PMT s-o pupi pe creața! HOP,HOP,HOP și s-o iei nițel la bot!

      Ștergere
    3. Pese: ce vremuri bre, ce vremuri...

      Ștergere
  33. Sa va traeasca hoscaitele, ori/si amantele, ori/si gagicili, dupa cum fiecare are in dotare !

    RăspundețiȘtergere
  34. De necrezut! Cu ce medii au terminat facultatea Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea

    Anca ANDREI, Redactor șef27.02.2017

    Trăim într-o Românie în care performanța în educație este egală cu zero. Probabil acesta este unul dintre motivele pentru care mulți dintre tinerii liceeni decid să renunțe la orele de gramatică și nu se rusinează atunci când în dreptul lor la bac scrie RESPINS.

    Premianții și șefii de promoție își fac cu greu loc în zona funcțiilor publice de conducere, care sunt adesea ocupate de colegi de-ai lor, care au reușit cu greu să termine facultățile, dar care s-au născut în familii cu influență.

    Iată unul dintre sutele de exemple. Întreaga presă a vorbit de nenumărate ori despre Binomul care ar avea cea mai mare putere în România. Acest celebru binom este format din Laura Codruța Kovesi, șefa DNA și Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI. Cei doi au ocupat mai bine de 10 ani două dintre cele mai importante funcții în stat. Ce i-a recomandat însă pentru cele două „fotolii”? Cu siguranță nu performanțele la învățătură.


    La doar 29 de ani, Laura Codruța Kovesi primea o șansă extraordinară din partea președintelui Traian Băsescu. Aceasta devenea Procurorul General al României, cea mai mare funcție pe care o putea avea un procuror, după ce facultatea o terminase cu media 6,41, potrivit Cotidianul.

    Nici cealaltă parte a binomului nu a excelat la învățătură. Florian Coldea a făcut liceul la seral, apoi a rămas repetent la Institutul Politehnic din Timișoara, pentru ca apoi să ajungă la Academia Națională de Informații, unde a mai rămas repetent o dată. Media de absolvire a fost sub 7, potrivit Cotidianul.

    Așadar în România, spre deosebire de celelalte state ale lumii, performanțele slabe în educație sunt cele care te propulsează în cele mai importante funcții în stat. Și aceasta este regula, nu excepția.

    ========================================
    Sursa de pe "In Cursul Cacarii" de Merin Cashkavete, sectiunea "Comentarii".

    Eo nu mai comentez nica. Doar sa-mi aduceti rapid un lighean, ca ma borasc pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  35. Am primit cartea mea de vizită deja programate și blanked ATM
    să retragă maximum de 25.000 $ lunar pentru un maxim de 12 luni. Sunt atât de fericit despre acest lucru, deoarece am primit a mea săptămâna trecută
    și l-am folosit pentru a obține $ 150.000 deja. Georg bednorz Hackerii dă
    afară cardul doar pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar
    este ceva frumos și el nu este ca și alte înșelătorie preface
    pentru a avea carduri de ATM-uri goale. Și nimeni nu este prins când
    cu ajutorul cardului. a lua al tău de la Georg bednorz Hackerii de azi! Trebuie doar să trimiteți un e-mail
    la georgbednorzhackers@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  36. PMT cu oIo bleaga !1 martie 2017 la 21:32

    Eo prepun sa-i trimiteti lu'Nelu alu Riciard oleac de mue, stropita din plin cu ALUPIGUS+ FORTE !
    Buey Rici, vezi ca e unul pe la Hurziceni, fost kilot de vanatoare-gazare Colorado in rezboiu din Vietcong, de-i zice tigri2 cu'n coi si care, de cand i-a belit-o zguvernu, tot dupa carduri mocca umbla !
    Ioi, aferim, doamne feri, buei Rici, vezi ca ai nimerit gresit !
    Uite aici ai adresa exacta unde trebo sa te adresezi:

    http://www.pna.ro/sesizare.xhtml

    sau direct aici, ca te primesc baietii

    http://anp.gov.ro/web/penitenciarul-constanta-poarta-alba/contact

    RăspundețiȘtergere
  37. Am venit cu Buna Dimigreatza, cracanatilor !
    O zi mirobolanta, tutulor !

    RăspundețiȘtergere
  38. Aproape in fiecare zi ni se ofera stiri, cu imagini apocaliptice, despre jaful din padurile Romanistanului, ajuns colonie de mana a 2a, in care legea este fix pula !
    Taieri ilegale, jaf, furt, mafia padurilor, etc, sunt expresii la ordinea zilei, cand ni se transmit imaginile de cosmar cu dezastrul din paduri, de zici ca-s imagini din filmul Total Ricol cu Arny, cand se ocupa el de smardoieli la liber, tocmai pe Marte ! (tinerii frumosi si liberi sa serveasca cate un ALUPIGUS, ca oricum ei e paraleli total cu aceasta tematica).
    Pai, daca tot urla televiziunile ca ni se jefuieste patria si ca in fiecare ora dispar cate 3 ha de masa lemnoasa din padurile coloniei, iar padurarii pula, otoritatile locale pula, cele centrale canci, atunci ce ne fac organili si serviciile, care se calca pe picere unele pe altele ?
    Alooo, deneaul, peneaul, sereiul, seteseul, uteceul, pecereul, inca n-am aozit niciun zanganit de lanturi, pentru speta in cauza !
    Lasati-l dreaq pe Ghita, sa-l caote tinerii fromosi si liberi, ca si asa belesc fasola zilnic prin Peata Victorei, la dansuri tematice. Hai, la actiune prin padurile patriei, sa aozim zanganit de catuse, sa vedem arestari si procese ca la Niurenberg ! Ce se intampla acum in Romanistan cu padurile, e holocaust adevarat ! Si, asta, pe langa celelalte praduieli !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri