Pagini de larg interes! Click here:

miercuri, 16 august 2017

Wow... Marian Corcodel, supranumit ”polonic” și ”banca comercială”, vrea să fie liber


Colonelul Marian Corcodel își dorește să redevină liber. Arestat pentru acuzații de cămătărie, șeful bazei de aprovizionare a Jandarmeriei Române va trebui să îi convingă însă pe judecătorii Instanței Supreme că poate fi cercetat în libertate.

Marian Corcodel se află în arest de 7 zile. Procurorii DIICOT îl acuză de cămătărie și constituire de grup infracțional organizat.

Este un personaj controversat, despre care toți jandarmii vorbesc - majoritatea în șoaptă. Corcodel a avut o carieră fulminantă: de la militar angajat pe bază de contract a devenit bucătar al jandarmilor, unde și-a câștigat porecla de ”polonic”, iar în final a devenit ofițer.

Cariera lui este întreruptă brusc acum de acestă poveste. În timpul serviciului, Corcodel obișnuia să își împrumute subalternii, spun procurorii, cerându-le dobânzi ilegale.

Procurorii au pus mai multe sechestre pe banii și proprietățile lui Corcodel, în eventualitatea în care va fi nevoie să acopere prejudiciul în acest dosar.


Și mâna dreaptă a lui Corcodel a ajuns în arest. Colonelul Preoteasa este acuzat de complicitate.
------------------------
Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/marian-corcodel-supranumit-polonic-c-i-banca-comerciala-vrea-sa-fie-liber.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!